Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Fol pomjerili linije, udarili Engleze, traze neki presing, ljudi im napravili par kontri ev vec ne znaju kud gone. Ako ne bude zeze, moglo bi zavrsiti cenerom.
Moze 6 do poluvremena, oo ti veliki Kane.
Moze 6 do poluvremena, oo ti veliki Kane.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Vidjet cete kolko ce samo sranja biti na utakmici srbija Ukrajina 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Boli Ukrajinu ona stvar za male ruse. Oni idu na EP.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mislio sam na to kakva sranja ce praviti navijaci srbije,oni su poznati po svojim divljackim ispadima

Hajde na stranu što ih šikaniraju u komentarisanju utakmica, al' mi je jako što ih vazda guraju na ove kanale sa većim brojevima, protiv Engleza su bili na SK 6 ovako, prvu protiv Čeha isto tako kao i svaku ostalu, evo i večeras SK 9, protiv Engleza za koji dan će biti isto, a realno ova tekma i sljedeća sa Englezima su možda i udarne u ovim terminima, najzanimljivije, ljudi se direktno bore za plasman, trebaju biti na neka od prva tri SK u HD-u al' kurko 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nisu valjda toliko ludi, najmanji incident im znači igranje baraža pred praznim tribinama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bice to veliko iznenadjenje ako im za ovo ne vrate:
https://www.google.com/amp/s/www.b92.ne ... ersion=amp
Sta ce trebati da reprezentacije iz regiona prestanu imenovat jugoslovenske "legende" za selektora 

Na tekmi Partizana u EL, samo su djeca do 16 godina mogla prisustvovati i opet su letili predmeti na terenSalih1984 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 21:31Bice to veliko iznenadjenje ako im za ovo ne vrate:
Danas protiv Luxa su djeca do 14 godina na stadionu, dogodine ce samo trudnice moci na tekmu

Kad su divljaci jbgDrFilgud je napisao/la: ↑14 nov 2019, 21:47Na tekmi Partizana u EL, samo su djeca do 16 godina mogla prisustvovati i opet su letili predmeti na terenSalih1984 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 21:31Bice to veliko iznenadjenje ako im za ovo ne vrate:
Danas protiv Luxa su djeca do 14 godina na stadionu, dogodine ce samo trudnice moci na tekmu![]()
Kako kaze srbenda GOSTI vode 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Evo primili srbi gol od luxemburga 

Da hoće Kosovo izdržat, kako bi gorila Priština protiv Engleske.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jos uz to imaju dosta lak baraz ukoliko ne odu kroz grupu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Imali bi šanse da Engleska nije ovako dominantna i da Bugari nisu mrtva ****.
I s ovom potencijalnom pobjedom teško će zadržat to 2. mjesto.
I s ovom potencijalnom pobjedom teško će zadržat to 2. mjesto.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Naši prije utakmice ne trebaju trenirati, nego lijepo im puštati utakmice Kosova i Albanije da vide kako se bori za svoju zemlju.
Gdje smo mi a gdje je Kosovo i Albanija, mi smo kraljevi Euforije, Kalkulacija i dobre atmosfere.
Gdje smo mi a gdje je Kosovo i Albanija, mi smo kraljevi Euforije, Kalkulacija i dobre atmosfere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.