Pravi reprezent navijaca sloge.imate sad i onog merdzica.alal vam vera

De zini da ti kazemBosanacGorstak je napisao/la:Nas grad,nas klub Tuzla![]()
![]()
Nisam ovih dana mnogo aktivan na forumu,pa me zanima jesu li bile plate u Slobodi?![]()
Valjda ne mora neko umrijet od gladi da bi se ljudima platila hrana i smjestaj.
Ljubimo se, volimo se <3BosanacGorstak je napisao/la:Nas grad,nas klub Zvornik![]()
![]()
Nisam ovih dana mnogo aktivan na forumu,pa me zanima jesu li bile plate u Slobodi?![]()
Kacemo na dagaricu u nekadašnju kafanu kod Mureta.djulbastije je napisao/la:Ljubimo se, volimo se <3BosanacGorstak je napisao/la:Nas grad,nas klub Zvornik![]()
![]()
Ajde posljednji vikend obog mjeseca da se organizujemo pobratime!? Ali cemo da se transformisemo <3Heller je napisao/la:Kacemo na dagaricu u nekadašnju kafanu kod Mureta.djulbastije je napisao/la:Ljubimo se, volimo se <3BosanacGorstak je napisao/la:Nas grad,nas klub Zvornik![]()
![]()
Plate su trebale biti ali nisu još jer su pučist pokušali smijeniti Kemu i postaviti svoje ljude na čelu sa čičkovim, čime se suprostavio faraon i odložio davanje novca. Svaka mu čast nema plata ako niste uz krnji SDP. Sljedeće godine za 101 godišnjicu planira se povećanje budžeta za Gorki oporezivanjem svih građana pa čak i onih koji nisu mrtva čaršija - tzv. Komunalnom taksom.BosanacGorstak je napisao/la:Nas grad,nas klub Tuzla![]()
![]()
Sehvap si zaradio <3Giljotina je napisao/la:tema je predobra
Gorki je prvo pripovjedač, pa tek onda pjesnik.CityCity je napisao/la:Da li će Sloboda na utakmicu sa Dinamom u povodu stogodišnjice "Gorkog",pozvati goste iz ruske ambasade i ambasadora Ivancova kao klub koji je nastao na tradiciji ruskih radničko-lenjinističkih ideja i imenu velikog ruskog pjesnika.Da li je u planu i prodaja retro izdanja prvih dresova "Gorkog" crvene boje i šorceva bijele boje?
Šta ima "ganjat ćemo evropu "NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi mu cvika ko da je posao na Tour de France![]()
Sta haluciniras keboni. Ko je spominjao evropustaragarda je napisao/la:Šta ima "ganjat ćemo evropu "NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi mu cvika ko da je posao na Tour de France![]()
....pojelo te smilje izgleda pa si otupio ko sikira...sutra ako vas mlatne ono selo pored kaknja otvorite opet temu prepucavanja na federalnoj, berač
Rinakaaaaa <3MMA075 je napisao/la:Samo jako!staragarda je napisao/la:Vidim zagovara se ideja da sloboda bude dinamova filijala....genijalna ideja jer dinamo ima samo 16 filijala....hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, ErosViverosViv, Varijantas8, Zlatu075 i 14 gostiju.