Ovo su samo novi paketi s novim cijenama usluge, tehnicka mogucnost za vece brzine ostaje ista.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Onda ce tehnicki da dobiju nogu iz mog stana. Ruter cu izlupati macolom, ne moraju dolazit
Ko je na ADSLu bit će mu isto, VDSL i optika (sada 25/2) idu na 50/8. Moj prijedlog je da u narednih mjesec dana izganjaš jedno od to dvoje.
Samo ti izlupaj, oprema se uredno mora vratiti.
Naravno ali zato treba probati, dosta ljudi je uspjelo zadnjih nekoliko mjeseci. VDSL2 uz finu liniju izvlači i 80.
BBC Earth je odavno na test listi, Viasat kanali su blizu, a i Arene koje su predviđene za BiH su sve tu. Bit će ih još do početka naredne sezone
Pa kralju necu ic svakih 20 dana moliti da mi povecaju net. Ko ih yebe sto ne mogu kilometar razvuci liniju da valja.
Jel ozbiljno, skoro nekad produzen? Ne znas dokad?
Pa ako imaš optiku onda ti trebaju pustiti 25/2, kontaktiraj šefa tehničke službe.harden je napisao/la: ↑07 feb 2022, 21:54Pa kralju necu ic svakih 20 dana moliti da mi povecaju net. Ko ih yebe sto ne mogu kilometar razvuci liniju da valja.
Ovaj Missnet je lokalni provider, mi im dopustili da na nasu kucu stave centralnu kutiju. Ide optika, a ovi smradovi od 2010te istu brzinu guraju, nikad dici zbog 'tehnickih NEmogucnosti'.
Ma da, prvi onaj je bio na 2 godine i uzeli su 16 mil KM. Sada je vjerovatno manja cijena obzirom na smeće koje emituju. I ja bih sad odmah potpisao da ih šutnu iz ponude, ako treba plaćao bih i dalje tih 5KM.Federer17 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 21:58Jel ozbiljno, skoro nekad produzen? Ne znas dokad?
Sad bih pristao da vrate onih povecanih 5 KM, a da ih izbace iz ponude. Ne daju ni HD kanale, a tolike pare uzimaju.
Za mene napraviti neki ArenaBH ABA liga kanal, koji prenosi utakmice nasih reprezentativaca. Ostalo, nek se ugasi.![]()
Nadam se da si dubokog džepa, komunicirat ćemo putem bih.net maila
Imaš u slici koju sam objavio koji stari paketi su ekvivalentni novima i dolje koliko je neta tu uključeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.