BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Principatus
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2009, 15:58

To je sto me najvise izludi prije svake utakmice, iako sebi svaki put kazem da na to ne treba slusati. Ali ti sastavi, formacije i koji ce igraci igrati i stalne patke i zezancije od Cire i ostalih mogu covjeka kostati nervi. Nadam se da ce Terima bar malo izivcirati.

Travnjak ne valja? Jel se to trazi razlog za sutra?

Sa jednim spicem? Ne mogu to sebi da zamislim. Ibisevic mora da igra, pa u Armeniji nije dao goal, ali je pruzio super igru. Tesko je sada biti pametan. Ako sutra budemo igrali sve vrijeme suvise defenzivno i nadali se da izdrzimo dugo njihovim napadima, onda smo vjerovatno gotovi. Na drugu stranu Turci vole srljati, bacili su protiv Estonije sve naprijed, to ih je dovelo do 2 goala u njihovim mrezama ali i do 4 u Estonskim. Trebalo bih im biti jasno da tako ne mogu protiv nasih kontera. Dzeko i Ibisevic moraju naprijed da dobivaju najzad vise boljih lopti, Misimovica ce oni probati neutralizirati koliko mogu. Pjanic nam treba od pocetka pored Misketa ako hocemo ofanzivnije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 sep 2009, 15:59

CRNI_SA je napisao/la:ma zna ciro da oni trebaju napadati i zato ce im sloziti na sredini kontre ko deportivo protiv reala :mrgreen:
Samo da ne zavrsi kao kod njih :-)

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 sep 2009, 16:00

pik je napisao/la:E ljudi hocel sutra biti prodaje karata ispred stadiona...ja nacuo pa da pitam jeli info tacan :) :)

nije tacna info. nece biti prodaje novih karti 100%

12000 prodano
1000 turcima
800 mora se prazno ostaviti

ostalo za reportere i gratis ulaznice kojih je mnogo bilo

bice ti kod tapkarosa
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 08 sep 2009, 16:02

Principatus je napisao/la:To je sto me najvise izludi prije svake utakmice, iako sebi svaki put kazem da na to ne treba slusati. Ali ti sastavi, formacije i koji ce igraci igrati i stalne patke i zezancije od Cire i ostalih mogu covjeka kostati nervi. Nadam se da ce Terima bar malo izivcirati.

Sa jednim spicem? Ne mogu to sebi da zamislim. Ibisevic mora da igra, pa u Armeniji nije dao goal, ali je pruzio super igru. Tesko je sada biti pametan. Ako sutra budemo igrali sve vrijeme suvise defenzivno i nadali se da izdrzimo dugo njihovim napadima, onda smo vjerovatno gotovi. Na drugu stranu Turci vole srljati, bacili su protiv Estonije sve naprijed, to ih je dovelo do 2 goala u njihovim mrezama ali i do 4 u Estonskim. Trebalo bih im biti jasno da tako ne mogu protiv nasih kontera. Dzeko i Ibisevic moraju naprijed da dobivaju najzad vise boljih lopti, Misimovica ce oni probati neutralizirati koliko mogu. Pjanic nam treba od pocetka pored Misketa ako hocemo ofanzivnije.
hehe, za ovu tvoju postavku igre treba nam jedno 13, 14 igraca na terenu

taktika 3-6-3 :)

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 08 sep 2009, 16:04

JASC0 je napisao/la:[youtube][/youtube]

ZEMLJO TISUCLJETNA
NA VJERNOST TI SE KUNEM
OD MORA DO SAVE
OD DRINE DO UNE

JEDNA SI JEDINA
MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA

BOG NEKA TE SACUVA
ZA POKOLJENJA NOVA
ZEMLJO MOJIH SNOVA
MOJIH PRADJEDOVA

JEDNA SI JEDINA
MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA
za ovo svaka cast

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 08 sep 2009, 16:04

Poderacemo turke ko beba zvečku

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 16:08

Principatus je napisao/la:To je sto me najvise izludi prije svake utakmice, iako sebi svaki put kazem da na to ne treba slusati. Ali ti sastavi, formacije i koji ce igraci igrati i stalne patke i zezancije od Cire i ostalih mogu covjeka kostati nervi. Nadam se da ce Terima bar malo izivcirati.

Jeste sa takvom taktikom bi i zabili ali vala i primili mnogo golova.
Ti ode skroz u ofanzivu a Supica jadnika samog ostaviti na golu :mrgreen: :roll:
Turci se mogu nadigravati i sa Brazilom a kamoli sa nama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 08 sep 2009, 16:13

cappy je napisao/la:Poderacemo turke ko beba zvečku
Zar beba zvecku podere ? Ja konto da je razbije :mrgreen: Salim se naravno...daaj Boze da ih poderemo i razbijemo ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 16:16

cappy je napisao/la:Poderacemo turke ko beba zvečku
:mrgreen: :lol: Od cega je onda zvecka da mi je znati :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2009, 16:18

Hajde dobro ostavimo jos Spahica kod Supica, poderace sve, a ostale pred Turski goal. :D

Ma ne, ali jer po vama ne treba da igramo sa Dzekom i Ibi naprijed?
Sto se tice Pjanica pored Misketa, koliko Turci o tome pricaju da Misketa treba komplet iskljuciti, ja sebi mogu dobro zamisliti da ce se jako na njega koncentrisati, otprlike kao mi na Arda. Pjanic je pokazao da moze da ga djelomicno zamjeni, po tome bih ja obodvojicu izveo u jednoj ofanzivnoj verziji i pustio Turke da se cude kako ipak lopte prodiru do nasih napadaca, dok cuvaju Misimovica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 08 sep 2009, 16:22

JASC0 je napisao/la:[youtube][/youtube]

ZEMLJO TISUCLJETNA
NA VJERNOST TI SE KUNEM
OD MORA DO SAVE
OD DRINE DO UNE

JEDNA SI JEDINA
MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA

BOG NEKA TE SACUVA
ZA POKOLJENJA NOVA
ZEMLJO MOJIH SNOVA
MOJIH PRADJEDOVA

JEDNA SI JEDINA
MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA
na moj rodjendan :)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 16:26

na goal com predvidjaju pobjedu bosne 2-1 :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Mili_Mostar
Kontakt:

Post Postao/la Mili_Mostar » 08 sep 2009, 16:29

Jeli iko pronasao neki kanal sto ce prenositi tekmu. na bht1 ce biti kodirana

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2009, 16:30

It's a pity that after seven wins in seven encounters we still aren't qualified, and that's largely because of the pressure from Bosnia. - Vicente del Bosque

http://www.fifa.com/worldcup/news/newsi ... +make+sure
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 sep 2009, 16:36

Virtu4l je napisao/la:It's a pity that after seven wins in seven encounters we still aren't qualified, and that's largely because of the pressure from Bosnia. - Vicente del Bosque

http://www.fifa.com/worldcup/news/newsi ... +make+sure
Ma oni su sigurni!!!! Ali valja doci na megdan nasim lavovima!!!! I njih cemo isprasiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 08 sep 2009, 16:39

ne zelim zvucati pateticno, ali se iskreno nadam da cemo akoBogda sutra poslije Koseva i Danske , Marakane i Srbije
dočekati svojih ˝5 minuta˝ srece ..,
a u baražu šta bude ..uz Božiju pomoć možemo do Afrike ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 16:41

Principatus je napisao/la:Hajde dobro ostavimo jos Spahica kod Supica, poderace sve, a ostale pred Turski goal. :D

Sto se tice Pjanica pored Misketa, koliko Turci o tome pricaju da Misketa treba komplet iskljuciti, ja sebi mogu dobro zamisliti da ce se jako na njega koncentrisati, otprlike kao mi na Arda. Pjanic je pokazao da moze da ga djelomicno zamjeni, po tome bih ja obodvojicu izveo u jednoj ofanzivnoj verziji i pustio Turke da se cude kako ipak lopte prodiru do nasih napadaca, dok cuvaju Misimovica.
Da je Ibi i 70% u onakvoj formi kao prosle jeseni.Tu ni kod Tulica nebi bilo dileme :lol: ali zasad jos nije.Kod Dzeke se tjesimo da nije bio povrijedzen i da ce najzad da proradi kako on zna.
Pjanicu fali jos par jakih meceva recimo u LS da nabrusi formu i u defanzivi.Sto je vec itekako poceo pokazivati ali ne i dovoljno za pocetnu postavu u ovakvom presudnom mecu.
Turci ce navaliti kao bezglavi,a sta im drugo i preostaje.sto znaci moramo imati dobre defanzivce a ove sto si ti naveo ipak to nisu.Barem za sad,najvise mislim na Pjanica.
A cak i Dzeko ce morati kao sto je radio kod Magatha vracati se u svoj dio.Mada bi ja u slucaju da se stavi dva spica radije sa Dzekom i Muslimom.Jer i ovaj zna itekako da unistava sredinu protivnika,ima mnogo vise iskustva.
A Pjanic bi mogao uci u drugom poluvremenu ako bas bude zapelo u sredini ili previse ,,zalijepe,,Misketa.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mackey
Kontakt:

Post Postao/la mackey » 08 sep 2009, 16:50

Mili_Mostar je napisao/la:Jeli iko pronasao neki kanal sto ce prenositi tekmu. na bht1 ce biti kodirana
potrazi sutra na http://liveonsat.com/tday.php

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 sep 2009, 16:51

Principatus je napisao/la:Hajde dobro ostavimo jos Spahica kod Supica, poderace sve, a ostale pred Turski goal. :D

a eto terimova turska je glupa, pa nisu spremni na iznenadjenje. kao da oni misle bosna ce sad 100% odigrat u klasicnom sastavu.

ti si to rekao kao da oni pjanica uopste ne bi vidjeli na terenu, i ne bi obracali paznju na njega dok oni misimovica cuvaju.

nihad_barca
Kontakt:

Post Postao/la nihad_barca » 08 sep 2009, 16:53

Samo polako treba krenuti u utakmicu, samouvjereno, znam da ce Ciro izvest najbolji tim u tom trenutku, mada je moje licno misljenje da u napad treba staviti i vedu, u svakoj utakmici je sve bolje, a i iza njega i dzeke jedan misimovic, kojem bi se u veznom redu pridruzili i ibricic, muratovic(jahic ili pjanic) i rahimic kao zadnji vezni. U odbrani Spaha i Sajo, po bokovima Sejad i Admir.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.