ja nisam, ali si itekako potreban svom pajdiNoName je napisao/la:Šećeru, trebao si me nešto?

mozda da saspete koju salvu na racun papeta, ili da uletis sa nekom formacijom...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ja nisam, ali si itekako potreban svom pajdiNoName je napisao/la:Šećeru, trebao si me nešto?
Secer - Frustrirani pseudo intelektualc.Teška kombinacijasecer je napisao/la:ih, volio bi ti da znasal´ drug seco ne prodaje svoje fazone
![]()
sta mislis ti, omladinac, zasto u dz. vejnovim filmovima nije bilo ´bacine![]()
nego, gdje ti je ruznija, grublja, matorija, ishrndanija...., polovina-bezimeni![]()
jaci ste onako, u duetu![]()
ps
ozbiljan sam kad kazem da ce sajini momci luksu i francuzima uzeti svih sest bodova.
problem je sto nemam zivaca da se nadglasavam sa ovim nadr.kanim tinejdzerima.
jednostavno, seco vidi ono sto vi ne vidite![]()
za razliku od ishrndanog dizelasa koji se odaziva na ime miroslav(ped.er), nas sajo je odradio odlican posao u ove 3-4 prijateljske utakmice.
ocekujem mljevenje luksemburga, ponizavanje francuza i demonstraciju sile nad albancima!
post je za naseg virtuala
Ma jedan Bayern, u koga se šećko kune, igra sa dva zadnja vezna, i pored kvalitetne odbrane. Jedan zadnji vezni je malo u našoj reprezentaciji kod koje odbrana i onako nije na nekom posebnom nivou, čast Spahiću, ali ostali raspoloživi igrači zadnje linije nisu ni blizu njega po kvalitetu. Ovo se posebno odnosi na bokove pa Spahić često mora da i to zatvara, čime ostavlja prazan prostor u sredini.Virtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, nije Ćiro bez razloga igrao sa Rahimićem i Muratovićem!
Bez obzira sto neko kritikuje Rahimica i Muratovica bez starih kostiju nista...Virtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, nije Ćiro bez razloga igrao sa Rahimićem i Muratovićem!
secer je napisao/la:20%?123456 je napisao/la:i padose li opklade?Ko ce to kontrolisati?Treba li sudija?Naravno sudija bi uzeo 20% od oklade
dobro, mozes birati izmedju uckura, nogavica i naqrnjaka...![]()
jbg., vidio si da ulazemo gaci...
dakle, ja srcem vjerujem i jezikom ocitujem da ce nasi puleni, pod vodjstvom legendarnog papeta, uzeti 3 boda slabasnom luksemburgu i 3 boda klimavim francuzima!
neko protiv
slazem seNoName je napisao/la:Mislim da nada umire posljednja.
to mi je dragoS jedne strane vjerovao sam da može, da testira ali više od blijede igre protiv Katara me zabrinjavaju najave za Luxemburg.
varas seOn će u tu utakmicu ući sa ekipom koju nije isprobao, bez obzira na 4 prijateljske, nije iskoristio priliku da složi tim.
newer!Šećko mene napravi budalom
zavisi kako postavis igrace.4-5-1
znas ti, znam ja, zna bome i sajoDa je umjesto Muslimovića stavio Zeca inekako bih shvatio ali ovako? Budalaština.
vjerujem da ce uraditi toliko da ce zacepiti usta svim kriticarimapromjeniti, moramo ga pustiti da vidimo šta će uraditi u prve tri utakmice.
nema potrebe.Mada, kažem, lagahno gubim povjerenje u Safeta.
dzaba sve, iskvario te kolega virtualŠećeru, salve nikada nisam osipao po bilo kome pa neću ni po Safetu
ne zabranjujem ti, ilia na forumu sam da iznesem svoje mišljenje o sportskim temama. Formacija je jedna od njih.
za rahimica se slazemVirtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, nije Ćiro bez razloga igrao sa Rahimićem i Muratovićem!
Onda je opklada palasecer je napisao/la: ja kazem da ce ljiljani u prve dvije utakmice uzeti svih sest (6) bodova!
na opkladu stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu.
Ovo:analiticar_ je napisao/la:Sta ti to Hasagic radi kod korner zastavice??
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.