EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

secer
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la secer » 12 avg 2010, 11:13

NoName je napisao/la:Šećeru, trebao si me nešto?
ja nisam, ali si itekako potreban svom pajdi 8-)
mozda da saspete koju salvu na racun papeta, ili da uletis sa nekom formacijom... :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

A.Maer
Kontakt:

Post Postao/la A.Maer » 12 avg 2010, 11:14

secer je napisao/la:ih, volio bi ti da znas 8-) al´ drug seco ne prodaje svoje fazone ;)
sta mislis ti, omladinac, zasto u dz. vejnovim filmovima nije bilo ´bacine :?:
nego, gdje ti je ruznija, grublja, matorija, ishrndanija...., polovina-bezimeni :?
jaci ste onako, u duetu :D
ps
ozbiljan sam kad kazem da ce sajini momci luksu i francuzima uzeti svih sest bodova.
problem je sto nemam zivaca da se nadglasavam sa ovim nadr.kanim tinejdzerima.
jednostavno, seco vidi ono sto vi ne vidite 8-)
za razliku od ishrndanog dizelasa koji se odaziva na ime miroslav(ped.er), nas sajo je odradio odlican posao u ove 3-4 prijateljske utakmice.
ocekujem mljevenje luksemburga, ponizavanje francuza i demonstraciju sile nad albancima!
post je za naseg virtuala 8-)
Secer - Frustrirani pseudo intelektualc.Teška kombinacija :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 avg 2010, 11:17

Mislim da nada umire posljednja. S jedne strane vjerovao sam da može, da testira ali više od blijede igre protiv Katara me zabrinjavaju najave za Luxemburg. On će u tu utakmicu ući sa ekipom koju nije isprobao, bez obzira na 4 prijateljske, nije iskoristio priliku da složi tim.

Šećko mene napravi budalom što izjavih da mi MORAMO igrati u formaciji 4-5-1 ali to se i protiv Katara pokazalo tačnim. Mi smo zapravo i igrali tu formaciju s tim da su na krilima bila 2 igrača kojima je mjesto pred golom a koji su se u fazi napada samo sudarali. Da je umjesto Muslimovića stavio Zeca inekako bih shvatio ali ovako? Budalaština.

Zaključak: Teško je išta sad promjeniti, moramo ga pustiti da vidimo šta će uraditi u prve tri utakmice. Ja vjerujem u nekih 6-7 bodova iz ova tri susreta, sve ispod toga bi bilo katastrofa i bilo bi dovoljan razlog smjene trenera. Mada, kažem, lagahno gubim povjerenje u Safeta.

Šećeru, salve nikada nisam osipao po bilo kome pa neću ni po Safetu a na forumu sam da iznesem svoje mišljenje o sportskim temama. Formacija je jedna od njih.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 12 avg 2010, 11:18

Ubiče nas Albanci :mrgreen:
...nisu mogli da te ugase!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2010, 11:18

Opet ponavljam, nije Ćiro bez razloga igrao sa Rahimićem i Muratovićem!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 avg 2010, 11:22

Virtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, nije Ćiro bez razloga igrao sa Rahimićem i Muratovićem!
Ma jedan Bayern, u koga se šećko kune, igra sa dva zadnja vezna, i pored kvalitetne odbrane. Jedan zadnji vezni je malo u našoj reprezentaciji kod koje odbrana i onako nije na nekom posebnom nivou, čast Spahiću, ali ostali raspoloživi igrači zadnje linije nisu ni blizu njega po kvalitetu. Ovo se posebno odnosi na bokove pa Spahić često mora da i to zatvara, čime ostavlja prazan prostor u sredini.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2010, 11:27

Virtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, nije Ćiro bez razloga igrao sa Rahimićem i Muratovićem!
Bez obzira sto neko kritikuje Rahimica i Muratovica bez starih kostiju nista...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 12 avg 2010, 11:29

secer je napisao/la:
123456 je napisao/la:i padose li opklade?Ko ce to kontrolisati?Treba li sudija?Naravno sudija bi uzeo 20% od oklade :mrgreen:
20%?
dobro, mozes birati izmedju uckura, nogavica i naqrnjaka... :)
jbg., vidio si da ulazemo gaci...
dakle, ja srcem vjerujem i jezikom ocitujem da ce nasi puleni, pod vodjstvom legendarnog papeta, uzeti 3 boda slabasnom luksemburgu i 3 boda klimavim francuzima!
neko protiv :?

Ma i uckur nekada dobro dodje. :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 avg 2010, 11:52

NoName je napisao/la:Mislim da nada umire posljednja.
slazem se
S jedne strane vjerovao sam da može, da testira ali više od blijede igre protiv Katara me zabrinjavaju najave za Luxemburg.
to mi je drago
bilo bi mi jos draze da su i reprezentativci zabrinuti, oprezni
On će u tu utakmicu ući sa ekipom koju nije isprobao, bez obzira na 4 prijateljske, nije iskoristio priliku da složi tim.
varas se
tim je slozen i to poslije utakmice sa njemackom ;)
za razliku od pohabanog cire koji je i u prijateljske utakmice ulazio sa...necim, nasem safetu iste sluze za... nesto :D
Šećko mene napravi budalom
newer!
malo sam se salio, malo ispipavao puls... :)
4-5-1
zavisi kako postavis igrace.
ova formaija moze biti pun pogodak, ali moze biti i smrt(rece moja malenkost :oops: )
Da je umjesto Muslimovića stavio Zeca inekako bih shvatio ali ovako? Budalaština.
znas ti, znam ja, zna bome i sajo
promjeniti, moramo ga pustiti da vidimo šta će uraditi u prve tri utakmice.
vjerujem da ce uraditi toliko da ce zacepiti usta svim kriticarima
Mada, kažem, lagahno gubim povjerenje u Safeta.
nema potrebe.
covjek je ´u voznji´ nadoknadio sve ono sto je propustio u zadnjih 5-6 godina
Šećeru, salve nikada nisam osipao po bilo kome pa neću ni po Safetu
dzaba sve, iskvario te kolega virtual :lol:
i prije si bio los takticar ali barem nisi bio lafinash
koliko si puta, ignorisuci vlastiti potpis, u najgorem mogucem kontekstu spominjao fudbaere(drugi podforum) koji nisu odigrali onako kako se od njih ocekivalo :?
a na forumu sam da iznesem svoje mišljenje o sportskim temama. Formacija je jedna od njih.
ne zabranjujem ti, ili :?
ali moras biti spreman na to da neces uvijek dobijati odlicne kritike 8-)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 avg 2010, 12:03

za rahimica se slazem
on je motor ove ekipe, bedem neprelazni
ali ako zelis igrati sa dva zadnja vezna(dupla sestica) onda se obavezno uz radilicu rahimica stavlja dobar tehnicar
recimo rahimic - salihovic
covjek koji zna iznjeti loptu
samo sto se u toj formaciji igra sa jednim spicem dok smo mi najjaci bas na poziciji spica
dakle, ne gine nam stara i provjerena 4-4-2 formacija
moja malenkost simpatise ultra-ofanzivnu 4-2-3-1 formaciju ali bez dzeke i misimovica
sad lahku noc i do citanja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2010, 12:08

Ček, dok nisi pobjeg'o. Ho'š da kažeš da je senilni starac ipak imao ono nešto? 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 12 avg 2010, 12:19

secer je napisao/la: ja kazem da ce ljiljani u prve dvije utakmice uzeti svih sest (6) bodova!
na opkladu stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu.
Onda je opklada pala :) Ja kažem da neće.
U šta se kladimo i kome ostavljamo polog :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 12 avg 2010, 12:37

Glavni razlog nase slabe igre u doba Cira pa i sad Papeta je zadnji vezni.

Ciro je igrao sa Rahimicem koji fantasticno prekida protivnicke napada ali nema zadnji pas. On je dodavao loptu Muratovicu koji je trebao da poveze spiceve preko prednjih veznih (Misimovica) sa napadom. Medjutim Muratovic je to veoma slabo radio jer su njegovi pasovi vecinom bili pogresni. Samim tim je odsjekao napad o odbrane pa je dolazilo do nabijanja lopte prema spicevima koji su vrhunski pa su sami uspjeli da daju onoliko golova koliko su dali.

Pape je fantasticno igrao dok je salihovic bio kao zadnji vezni zajedno sa Rahimicem. U momentu kada se Mravac povrijedio morao je da vrati Salihovica na beka i opet se desavalo isto kao i sa Cirom.

Mislim da se pokazalo u ovoj zadnjoj utakmici sa Katarom, Jahic ne moze da igra zadnjeg veznog i da to Medunjanin fantasticno radi. Kada jos uz njega bude Rahimic koji prekida protivnicke napada i koji ce da mu doda loptu na 5 metara ovaj ce je fantasticno znati iznijeti i dodati Misimovicu, Pjanicu koji treba dalje da pletu.

Po meni se treba igrati Njemacka taktika (4-2-3-1). Ako se Misimovic ne popravi treba ga staviti na klupu. Nek mu Luxemburg bude zadnja provjera.

Po meni sastav koji bi trebao da igra je:

--------------------------Hasagic------------------------

Mujdza-----------Mravac-----------Spahic----------Jahic

------------Rahimic----------------------Medunjanin-------

Zec/Ibisevic-------------Misimovic-----------------Pjanic

-------------------------Dzeko-----------------------------

Kada se Salihovic vrati onda Pjanic ide na mjesto Ibisevica i Zeca a Salihovic dolazi na njegovo mjesto

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 12 avg 2010, 12:42

Pa sto onda Rahimic nije davao direktno za Misimovica i ostale spiceve...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 12 avg 2010, 13:09

samo da kazem ovim sto misle da necemo ici na EP 2012,GRDNO SE VARATE...Jer ako ne mozete vjerovati u nase momke da to oni mogu postici..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 avg 2010, 13:32

Do daha Junuze, do daha...
Voli te tvoje Sarajevo.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 12 avg 2010, 13:49

Ev ti Pape jedna formacija provjerena od mene.......mada ti njih treba prvo dobro da motivises a formacija je tu reda radi kad se tice nasih superzvijezda!!!!!!!
-------Hasagic-------
-------------Mujdza--------Nadarevic--------------Spahic-------------Jahic------------

------------------Rahimic----------------Pjanic--------------------

-------------------------------------------------Ibricic------------------------------------------------

------------------------------------Misimovic----------------------------------------------
-----Ibisevic------------------------------------Dzeko-----------------------------
I idemo lagano na EURO 2012................!!!!!!!!!!!

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 12 avg 2010, 13:59

Sta ti to Hasagic radi kod korner zastavice??

:D :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 12 avg 2010, 14:05

analiticar_ je napisao/la:Sta ti to Hasagic radi kod korner zastavice??

:D :D
Ovo:
[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 12 avg 2010, 14:16

Svi neke taktike furaju, i skoro svi u igri ostavljaju Nadarevica, sto je neozbiljno, pa taj momak nema mjesta u reprezentaciji, na tu poziciju je puno bolje staviti Mravca, koji samo zbog neprirodne pozicije pruza malo losije rezultate, ali se vidi da zna, i siguran sam da kad bi igrao u paru sa Spahom kao CB da bi bilo idealno.

Sto se tice formacije, nema potrebe da diskutiramo previse, vidjelo se u par navrata kako Susic veze nema, ali nije on kriv sto ne zna, morao bi mu neko reci da Ibisevic ne moze igrati do linije, Muslimovica svakako vise tu nece gurati jer nije toliko glup da ne shvati da je nemoguce ono sto je s njim eksperimentirao.

Medjunanin MORA igrati od prve minute, i to blize golu, momak zna igrati lopte, i kad je usao pokazao je da je za pola naseg tima majstorcina.
Rahimic mora biti tu, makar i povredjen, jer sa njim djelujemo solidno pozadi, i puno pomaze zadnjoj liniji, a uz njega bi pridodao Salihovica koji dobro moze zadnjeg veznog, ali i iznjeti loptu.
Misimovic i Pjanic mogu, i moraju skupa, jer su igraci koji mogu drzati loptu, nisu nesto pretjerano brzi, ali se moraju (pogotovo Misimovic) vise kretati i nadopunjavati.

U napad sa Dzekom gurnuti Zeca, jer je nas, vjerovatno najbrzi igrac, neugodan je, sitan, i u kombinaciji sa robusnim napadacem Wolfsburga bi, po meni, bio odlicna kombinacija.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.