Janko, Marko, Žarko, Slavko, ko da je bitnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Haj bjezi tamo kako bi ono Marko jel ?
I da nisam mali

aj, da ne spamamo temu, Hajmo Zvezda, u boj boj

' ", пева &

$ " на $ $ опет

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Janko, Marko, Žarko, Slavko, ko da je bitnoSamo F.K.S !! je napisao/la:Haj bjezi tamo kako bi ono Marko jel ?
I da nisam mali
Esii TM87 je napisao/la:Ako ne znas zbog cega nemoj se mutant praviti.Zanima me zbog cega ima plavu boju na grbu,Bayern me na zanima.KontasI?
Samo F.K.S !! je napisao/la:Devile uredu je
Ne da mislim, vec znam..., i ne samo Lukica vec i njegovu bratiju.Devil je napisao/la:Stvarno mislis da sever "kontrolise" Lukica ...cole-ch je napisao/la:Sever "kontrolise" Lukica (CZ) i Robi je uz saglasnost doveden.
Pa zar mislis da bih ja imao vremena da ja tebi pricam i raspravljam,o nekim stvarima o kojima 95% sam siguran da nisi ni sa kim popricao vec samo preko neta,sto ipak nije dovoljno.Samo F.K.S !! je napisao/la:Nisam raspolozen za raspravljanje
Dao sam ti eksplicitno jasan odgovor (DA) sta mislim.., al` haj da ponovim: "Lukic i bratija su marionete i sasvim trece lice vuce konce u CZ, tj. delije!" Lukica su Shavija, Shurban, Aca i ekipa instalirali na mesto predsednika.Devil je napisao/la:@cole-ch ja opet trazim odgovor na jednostavno pitanje da ne moze biti jednostavnije:
Zar stvarno mislis da bi Lukic,Adzic&co bili jos uvek u klubu kada bi im oni bili nadredjeni,znaci samo odgovor DA ili NE.
pa ne znam bas da si nacionalista ne bi provodio ovoliko vremena ovdje sa nama dobrim komunjaramaDevil je napisao/la:E ovako posto je izgleda gotovo da nam je Robi novi trener da vidimo.Nista nije zvanicno sutra je sednica UO pa cemo da vidimo sta i kako dalje.Ono sto je sigurno je da je jedino Kristic bivsi trener ali bi trebao da ostane na svome starom radnom mestu.
E sad,sinoc kada sam napisao da ne bih voleo Robija na klupi odmah komentar zbog toga sto je Hrvat.,mislim odmah cim neko napise da ne zeli trenera/igraca a da je on katolicke veroispovesti,islamske odmah je on nacionalista
![]()
.Hoce li mi onda neko objasniti kako je onda meni jedan od najdrazih igraca Zvezde trenutno Aval Isah,za one koji ne znaju on je islamske veroispovesti i postio je citav post kada je bajram bio.Zasto da ne volim Robija,pa covek nam je izmedju ostalog doneo KES,onda tom logikom ne bih trebao da volim ni Musemica ili pak Susica.
![]()
Gledajte malo to sa sportskog aspekta.
Ovde cemo odmah da zanemarimo igracke aspekte,jer oni u trenerskoj karijeri ne znace nista preterano,dakle gledamo trenerski.
Sta je to Robi uradio u trenerskoj karijeri,jedno veliko nista(jos uvek),sto ne znaci da nece u buducnosti.Pomocnik je Bilicu(valjda je jos) i koliko sam jednom citao radio je za neku mizernu nadoknadu,iskljucivo zbog ljubavi.E sada da li je Zvezda u ovome trenutku spremna da se prihvati rizika koje donosi neiskusan trener.Pogodili smo sa Jankovicem,koji je imao tek rad kao pomocnik Muslina u Zvezdi,Lokerenu,Levskom,Lokomotivi... i bez poraza je zavrsio sezonu te ustupio mesto Zemanu.![]()
.Dosli smo do Kristica,eto nisam bio nesta preterano radostan zbog toga,ali ipak tu je iz Zvezde upoznat je sa igracima i eto hteo sam da vidim kako ce da se snadje,nije uspeo i nista.E sada je tu Robi(izgleda),videcemo da li ce biti treca sreca.Ne svidja mi se nikako sto je on dosao,mi vec kasnimo 5 bodova za komsijama,sto je izrazito velika prednost,nama ce trebati jedan trener koji ne slusa glasove sa strane,treba nam jedan autoritet koji moze da zapreti igracima,koji moze da ih digne.Da li je Robi sposoban za to.Ko iole prati Zvezdu ali i opcenito fudbal u Srbiji zna da 50% ukupnog tima cine menadzerski igraci,dakle igraci koji iako ne zasluzuje guraju se u tim,da ne nabrajam sada imena zna se da i u prvom timu Zvezde imaju bar 4 "menadzerska" igraca.Kako ce Robi da se snadje s tim i da li ce da popusti pod pritiskom.Videli smo kako je Pizon to lepo kulirao i kada su videli da ne mogu da uguraju te igrace od prve minute cekali su samo prvi kiks i ne zasluzeno ga oterali,a doveli svoga coveka Dostanica koji je u nastavku te sezone(cca 7-8 kola) imao kikseva koliko Pizon za citavu tu sezonu ukljucujuci i ispadanje u evropi od Slavie za koju nije pizon kriv vec iskljucivo i samo Tutoric i Pavlovic.
Takodje ne svidja mi se sto je Robi upravo dosao u ovakvom stanju,mozda da je neko drugo vreme ja bih i drukcije prihvatio ovo,ali sada ne.No ipak verovatno dolazi,dati mu priliku da nas proba izvaditi iz ovoga,ako uspe ja cu mu naravno prvi cestitati,ako ne navikli smo na to.
Uglavnom ovde ce se desavati problemi sve dok ne ode kompletna uprava,dok se ne vrate ljudi koji imaju prave veze sa fudbalom Dzaja,Piksi,imaju i ova dvojica nesretnika neku karijeru ali su u ostalim vodama 0,ove predhodne legende su bile dobre i kao poslovni ljudi.Stvarno mislis da sever "kontrolise" Lukicacole-ch je napisao/la:Sever "kontrolise" Lukica (CZ) i Robi je uz saglasnost doveden.
Ako ih kontrolise zar ne mislis da Lukic vec unazad nekoliko meseci ne bi bio predsednik Zvezde?To je veoma jednostavno pitanje i dobija se jednostavan odgovor.
Ako mislis da ga kontrolise,kako onda opravdavas cinjenicu da je Adzic jos na poziciji sportskog direktora,kako mislis da su tu jos uvek igraci kojima se vec odavno zele videti ledja.Druga je stvar sto se Lukic ulizuje Delijama,nosenjem dukseva "Dok se zemlja oko sunca krece...",ulazenjem na severnu tribinu stadiona u Kuli,suprostavljanje Partizanovim huliganima,pa se cini da je Lukic veoma blizak Delijama,no cinjenice su nesta drugo.
Veruj mi znam, da kada bi sever kontrolisao citav rad kluba,da bi u upravi ostalo veoma malo ljudi,a takodje i dosta igraca bi otislo,zato ovo bas i nije tako.
Hvala Devil,bas me zanimaloDevil je napisao/la:Plava boja na Zvezdinom grbu simbolizuje pravoslavlje,srpstvo.
Ronaldo_7 je napisao/la:NANANANNANANA ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ...... Da sam na Robertovom mjestu ovako bi meni postava bila
Stameni
Ninkov Addy Toša Reljić
Koroman Toro(ako dodje) Milovanovic Goebel
Kadu
Kaludjerovic
vidim pomirio si se sa tim da Prosinečki dođe ,počeo si mu i tepatiDevil je napisao/la:Ronaldo_7 je napisao/la:NANANANNANANA ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ...... Da sam na Robertovom mjestu ovako bi meni postava bila
Stameni
Ninkov Addy Toša Reljić
Koroman Toro(ako dodje) Milovanovic Goebel
Kadu
Kaludjerovic![]()
![]()
![]()
Od toliko igraca ti bas njih dvojicu.![]()
Tosic je i na stakama bolji od Reljica iako su nam svi na levoj strani tragikomicni.![]()
Kadu ako sada kada Robi dodje ne ode iz prve ne znam kada ce.
Kukuuuuu Kleoooooodrinin vuk je napisao/la:E komšinice šta si dočekala,šta si dočekala
da ti šahovnica bude na klupi
da ti Robert decu vodi
da ti Prosinečki decu kudi
da ti čovek koji narod tvoj mrzi
bude onaj koji će za neupsjeh reći
ma jbg Zvezda je u krizi.
Komšinice šta si sebi dopustila
pred nestašicom si popustila
da trener bude onaj iz čijih
se usta mržnja prema tvom narodu izustila
komšinica na niske grane ti si spala
umjesto **** nisi dovela generala!
Ovako prije svega moja pjesma nije imala namjeru da istakne mrznju ni prema kome,drugo prvi sam koga bas briga za komsinicu.Onda otac mi je poginuo,a bio je deklarisani Grobar,kao i velika vecina familije,ali cak mi je pricao i prakticno 60% njegove generacije u JNA 80 godine.Stoga ne pricaj svasta.Isto tako ne mozes tvrditi nesto sto ne znas,ali isto tako ne znam da li se sjecas odnosa Prosineckog i Bobana,koji je svi znamo pravi U,a Prosi je jednom prilikom istakao da mu je drago sto je Boban napravio to sto je napravio,vise puta je isticao da mu je pobjeda protiv srpskog kluba reprezentacije draza od bilo kakvog drugog zivotnog cilja.Onda msm da 80% danasnjih Delija nije bilo na tribini 91 godine,stoga realno nzm kako ce ga prihvatiti,al jedno znam da ce Grobari imat jos vise motiva,prakticno hipoteticki vec vidim koreografiju na jugu na derbiju sa grbom komsinice u sahovnici.A razloga za ovakav moj stav je i previse,toga smo svi svjesni zasto da se pravimo glupi......Ronaldo_7 je napisao/la:Robi je ime za sve vaše tamo grobare.Pa tvoj otac je navijao za Zvezdu kad je osvojila i svi ljudi sirom ex-yu.Robi se nikada nije izjasnio kao hrvat,odnosno ne daj Bože ustaša,već je čovjek uvijek govorio da je jugosloven.On je prvi pjevao Marš na Drinu sa Savicevicem.Koliki su ovi kompleksasi pa to je malo reci.Sta bi oni da svaki dan ne spominju Zvezdu,Bari,Tokio,Dzaju,Pizona....pa oni ne bi imali sta da pricaju.Titulu svjetskog i evropskog prvaka mogu jedino u Srbiji da vide,ali u ZVEZDINIM VITRINAMA !Kao sto kazu neko udje u ligu sampiona i dici se time,a neko je vec to osvojio,nekoga gleda 1.500 gledalaca a nekoga 15.000,nekoga gura CITAVA SRBIJA a nekoga samo poznanstvaDobrodosao ROBI,vrati nas na stare staze slave ! Da opet grobari puse ku*** tebi i ostalim ZVEZDAŠIMA !
P.S. TRENERI FK partizan-STJEPAN BOBEK,FLORIJAN MATEKALO,ABDULAH GEGIC,FAHRUDIN JUSUFI,IVICA OSIM,ANTE MLADINIC....tako da se manite glupostiNANANANANANA ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSINECKI ! O CEMU VISE DA PRICAMO ?! btw. Florijan igrao u Slaviji
-dok je vas "bosanaca" u i po srbiji, srbija nece imati mira! vi ste bili i ostali izvor svih sranja, ne svi, ali dobar deo vas.drinin vuk je napisao/la:"...al jedno znam da ce Grobari imat jos vise motiva,prakticno hipoteticki vec vidim koreografiju na jugu na derbiju sa grbom komsinice u sahovnici.A razloga za ovakav moj stav je i previse,toga smo svi svjesni zasto da se pravimo glupi......
p.s. ponavljam nikog ne mrzim,ali isto tako neke stvari vecina navijaca srpskih grupa nikad zaboraviti nece,desilo se to komsinici za koju me briga ali prvi bi volio da je bilo koji srpski strucnjak na klupi makar se radilo i o najvecem pljuvacu Partizana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.