D1n0 je napisao/la:Arsenal dominancija?
WHAT!??
imali su jedan jedini chance cijelu tekmu(onaj double stativa..)
Offense sells tickets, defense wins championships(Inter, united)
Hajde sve al' cuj double stativa
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
D1n0 je napisao/la:Arsenal dominancija?
WHAT!??
imali su jedan jedini chance cijelu tekmu(onaj double stativa..)
Offense sells tickets, defense wins championships(Inter, united)
drinin vuk je napisao/la:Nešto najgluplje što sam pročitao u dosadašnjih 21 godinu!Ribica je napisao/la:Slusaj vuce,mene bi bilo sramota raspravljati se s nekim,pogotovo na internetu,da je sutra ili danas Bajram.Umjesto da s porodicom cekas badnje vece,da si dobrog raspolozenja,ti tu provociras po internetu.Ja sam cesto pisao viceve i o nama Bosancima (Sta fali,vic ko vic).Mislim da bi ste se vi trebali sramit Srebrenice a ne sa osmjehom je pominjati.I kad ja kazem da su srbi glupi,ne znam zasto se smatras uvrijeđenim kad si BOSANAC i pomiri se s tim.Ako si srbin,mogao bi hodati po srbiji bez pasosa kao ja po svojoj Bosni.Znaci treba ti pasos sto znaci da NISI srbin.
Ev jedan glup...
Sta radi Bosanac u stali?
Slusa muuuuuuuziku.![]()
ovo je tuga jbt, i onda se bunimo kad neko kaže glupi bosanacdrinin vuk je napisao/la:Nešto najgluplje što sam pročitao u dosadašnjih 21 godinu!Ribica je napisao/la:Slusaj vuce,mene bi bilo sramota raspravljati se s nekim,pogotovo na internetu,da je sutra ili danas Bajram.Umjesto da s porodicom cekas badnje vece,da si dobrog raspolozenja,ti tu provociras po internetu.Ja sam cesto pisao viceve i o nama Bosancima (Sta fali,vic ko vic).Mislim da bi ste se vi trebali sramit Srebrenice a ne sa osmjehom je pominjati.I kad ja kazem da su srbi glupi,ne znam zasto se smatras uvrijeđenim kad si BOSANAC i pomiri se s tim.Ako si srbin,mogao bi hodati po srbiji bez pasosa kao ja po svojoj Bosni.Znaci treba ti pasos sto znaci da NISI srbin.
Ev jedan glup...
Sta radi Bosanac u stali?
Slusa muuuuuuuziku.![]()
paja na temi Niklasa Bendtnera...vjerovatno se odnoseci na sexmachineboy-aPostPostao/la -Paja dana 07 jan 2011, 19:35
Nema potrebe za temom, o danskom dominatoru mozemo popriati na temi o najvecem sportskom kolektivu a ujedno i najdominatnijem timu danasnjice Arsenalu ciji je Bendtner igrac. Ne mogu da ne primjetim da se Bendtneru izruguju neki anonimci sa nekakvim igracima na avatarima koji nista u zivotu nisu napravili ali eto strucnjaci se rugaju liku koji igra sva velika takmicenja sto klupska sto reprezentativna. Vidim neki imaju i roling ko Leborn James
Ma zar njegovo šta može biti smiješno. Hajd da je tema najgluplji postovi, pa nekako, ali šta god on napiše, to normalno ne može biti ni 1%.King Kenny je napisao/la: paja na temi Niklasa Bendtnera...vjerovatno se odnoseci na sexmachineboy-a
Sexmachineboy je napisao/la:Ma zar njegovo šta može biti smiješno. Hajd da je tema najgluplji postovi, pa nekako, ali šta god on napiše, to normalno ne može biti ni 1%.King Kenny je napisao/la: paja na temi Niklasa Bendtnera...vjerovatno se odnoseci na sexmachineboy-a
Ma eto mogu priznati taj neki poraz(kojeg stvarno ne vidim, ali nema veze), ali šta od toga. Liku je glava puna slame, ne razumije zayebanciju, i nešto se qrči po forumu. Glupost.Megamon je napisao/la:
Masino,budi iskren prema sebi.Nije nista glupo nego lik zna svakoga ismijati.Nemamo mi svi taj dar
Muski priznaj poraz,ni prvi ni posljednji
Radi se o tome da je lik rekao da je Rio u TOP 3 stopera svih vremena,ovo zaista mora na ovu temu.Sir Matt je napisao/la:
Delišisis kopipasta ?!
Jesi ti normalan , ozbiljno te pitam ? Govorim o "SVIM VREMENIMA" . Helou !
Izvini momak ali sto meni.Jesam ja slucajno rekao nesta za Piquea.Sir Matt je napisao/la:Argumenti dečko , argumenti . Lako je biti mangup kad pratiš Piquea 4 mjeseca .
Onda ispod:Sir Matt je napisao/la:
Još pokušavam da povjerujem da nekoga ubjeđujem kako je Evra najbolji lijevi bočni . Valjda budem shvatio da su ljudi na sve spremni ili je Paja toliko izmanipulirao ovu dječicu da idu njegovim stopama , ponajprije vođeni motivom "ne volim ih pa idem baljezgat , nema šta izgubiti" ... Eh pa izvolite :
Sir Matt je napisao/la:Imam 11 godina
-Paja je napisao/la:Imati mozga i navijati za klub sa periferije ne moze ici u istu recenicu.Sexmachineboy je napisao/la:Vidim neki imaju i mozga, a i trofeja pune vitrine. Neki imaju sjajan klub za koji navijaju, a neki imaju i velikog vođu, za kojeg kažu da mu je pakšu slan. Također, ti isti, imaju i 1684 posta spamanja.
Arsenal dominira na turniru najboljih seoskih ekipa, u sjevernom Londonu!
Roling!
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Za razliku od tebe on pokusava.-Paja je napisao/la:Vece je pitanje sta li je zelio reci, ali dobro oprosticemo mu htio je ispasti pametan
volimliverpool je napisao/la:Sir Matt je napisao/la: Onda ispod:
Sir Matt je napisao/la:Imam 11 godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sir Matt je napisao/la:]
Al svarno , bez imalo glupiranja , ovo je nešto najsmješnije što sam pročitao . Sarkazam ? Nepoznanica jelda ?
Čovek na Božić psuje Sunce!Sunce ti jbm kakvi su onda ostali.
99% sve dogovoreno sa Salatom i Bozicem.