Chicago Bulls
-
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
nevjerovatne predispozicije ima john wall stvarno je jak igrac ali rookie ce biti blake griffin ja mislim,pa sinoc 100% sut iz igre jos oko 15 skokova je imao pa normala da je rose najbrzi igrac s loptom u nba
Korver je jedan od najboljih nba sutera nije dzaba rekorder NBA lige za 3 poena od preko 50%.Ako bude zdrav jedan od favorita za 6 igraca godine.Thibs ga koristi ko Alena u Bostonu puno trci bez lote izleti kroz blokove i odmah sut.Odoh spavat Bullsi vode 60-50 ,skacu konacno kako treba,protok lopte odlican,odbrana sve bolja Asik se okurazio igra covjek tek se privikava na NBA ali se vec sad vidi da ce im bit od koristi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma evo Wall ne moze sa Rosom na kraj izaci
... 22 razlike ih ba deremoo i uz to igramo odlicnoooooooo...pa dodamo li tu da nam fale dva startera, zaista ne mogu biti nezadovoljan prikazanim, bez obzira sto su izgubili dvije prve utkamice
Rose 18 poena,Korver 17 to su najbolji pojedinci, dok su i ostali bili vise nego dobri....Bogans za sada vise nego dobar za klupe
...pa znam da su govorili da smo pogrijesili, ali smatram da nismo ebiga, jer prijasnji igraci sa klupe nam se nisu ni sekunde mogli uklopiti nikad u igru pocetne petorke, dok on ipak moze i noca sje ubacio 11 poena i igrao odlicnu odbranu

Rose 18 poena,Korver 17 to su najbolji pojedinci, dok su i ostali bili vise nego dobri....Bogans za sada vise nego dobar za klupe

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Brewer konacno poceo trenirat bez ikakvih zabrana izgleda da se oporavio i trebao bi igrat protiv Toronta.Vidjecemo sad bi trebala odbrana bit jos bolja i ocekujem da Toronto ne prode bolje od Washingtona
- SaltCityAttack
- Kontakt:
izgleda da Boozer ipak nije pao , vec svoju povredu je zaradio na neki drugi naci.....s obzirom da je ono povreda boksera, prepostavlja se da je necim iznerivran(mozda razvodom braka, kojeg je imao tih dana),udario bokserom u zid ili nesto, cime je slomio 2-3 prsta...ebiga nije mu ovo trebalo , ali sta je tu je
...znamo dobro sta za nas znaci pocetak sezone...godinama startamo veoma lose sezonu i onda se vadimo u zadnjim utkamicama da zauzmemo sto bolju play off poziciju ili uopste izborimo play off....nadam se da Boozerov izostanak nece povariti planove, jer imamo Gibsona koji moze odigrat dosta dobro i da cemo imati pozitivan omjeri prije povratka Boozera u ekipu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma bice to ok igramo lijepo stvarno mi se svida ovaj novi nacin igre kako u napadu tako u odbrani.Pojacanja su jako dobra trener je mozda i najvece pojacanje perfekcionista koji trazi da se svaki pojedini element igre ako nije izveden maksimalno dobro,ponovi dok ne bude kako treba.Kazu da su im treninzi tezi od utakmica.SaltCityAttack je napisao/la:izgleda da Boozer ipak nije pao , vec svoju povredu je zaradio na neki drugi naci.....s obzirom da je ono povreda boksera, prepostavlja se da je necim iznerivran(mozda razvodom braka, kojeg je imao tih dana),udario bokserom u zid ili nesto, cime je slomio 2-3 prsta...ebiga nije mu ovo trebalo , ali sta je tu je...znamo dobro sta za nas znaci pocetak sezone...godinama startamo veoma lose sezonu i onda se vadimo u zadnjim utkamicama da zauzmemo sto bolju play off poziciju ili uopste izborimo play off....nadam se da Boozerov izostanak nece povariti planove, jer imamo Gibsona koji moze odigrat dosta dobro i da cemo imati pozitivan omjeri prije povratka Boozera u ekipu
A to za Boozer cuo sam vjerovatno Thibs zna istinu jer je rekao da to Bullsi nece istrazivat,ako to i jest nije mu lako ipak je promjenio sredinu sad mjenja i nacin zivota a ako ima s njom i djecu,Bullsi su mu to oprostili i idu dalje.Inace to je objavio New York Post tako da moze tu bit i malo neistine mozda se vec boje Bullsa pa da malo unesu smutnje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vala haman nam Boozer i ne treba
...Gibson dosta dobar i evo otvorili smo utkamicu 21:9 protiv Toronta....igramo dosta bolje nego predhodnih sezona to se vidi iz avionaaaaaaaa..Rose je postigao 11 poena od tih 21 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
bullsi su brate jako opasni odusevili su me u ovim pripremnim tekmamaSaltCityAttack je napisao/la:vala haman nam Boozer i ne treba...Gibson dosta dobar i evo otvorili smo utkamicu 21:9 protiv Toronta....igramo dosta bolje nego predhodnih sezona to se vidi iz avionaaaaaaaa..Rose je postigao 11 poena od tih 21
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BRATE IGRAJU ODLICNO, TACNO BEZ GRESKE....prije sam ih gledao i pobjedjivali smo, ali sam se nervirao vecim dijelom utkamice zbog gluposti koje su praivli u utkamicama...sad su ovo definitivno drugi Bullsi...necu nista vise reci, ali od Atlante smo definitivno bolji i trebali bi biti medju 3 ekipe...Asik je sve bolji i bolji, vec ima 3 blokade
..on ce posebno napredovati u naredne dvije sezone
...Bogans? pa ljudi koliko smo kudili njegovo dovodjenje, a sad vidim da smo jako dobro prosli...mozda on ne postize toliko pojena, ali radi dosta dobre stvari na terenu, tako da je veoma lahko da ce on biti starter, a Brewer ce biti igrac sa klupe
...nadam se da ovo nece biti, ali eto Bogans se jako dobro pokazao na pripremama
Joakim Noah
... gdjeces ovakvog centra trade
....14 poena,11 skokova i 7 asistencija , a ostala je jos zadnja cetvrtina utakmice
....Asik stvarno nemam rijeci iz utkamice u utkamicu sve je bolji i bolji
...vjeruj mi brate nikad nisam bio pozitivan sto se tice nase igre, ali ovo sto gledam zadnje 3 utkamice je fenomenalno i jednostavno slobodno se moze reci, kako cemo pomrziti mnogim favoritima racune 
Odbrana fenomenalna i rezultat toga je i visoka prednost od 83-58

Joakim Noah

Odbrana fenomenalna i rezultat toga je i visoka prednost od 83-58

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 okt 2010, 03:57, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sta je ovo Bullsi lete po terenu,igraju odlicnu odbranu u napadu odlican protok lopte.Skacu ko ludi.Asik je monstrum a Noah najsvestraniji centar u NBA 14p,11sk,7asista a ima jos 1 cetvrtina,Rose vec 17 poena.Ostali svi jako dobri trude se igraju jedan za drugog.
isto o ja kazam i sad se moze reci napokon su se BULLSI vratili niko nece moc lako proc s njima posebno u UNITED CENTRU
isto o ja kazam i sad se moze reci napokon su se BULLSI vratili niko nece moc lako proc s njima posebno u UNITED CENTRU
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:Sta je ovo Bullsi lete po terenu,igraju odlicnu odbranu u napadu odlican protok lopte.Skacu ko ludi.Asik je monstrum a Noah najsvestraniji centar u NBA 14p,11sk,7asista a ima jos 1 cetvrtina,Rose vec 17 poena.Ostali svi jako dobri trude se igraju jedan za drugog.
napisao sam vec

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Isto i jos kad mi nemo kaze da trener ne igra joj pa vidi se koliko samo znaci imat pravog treneraSaltCityAttack je napisao/la:dema je napisao/la:Sta je ovo Bullsi lete po terenu,igraju odlicnu odbranu u napadu odlican protok lopte.Skacu ko ludi.Asik je monstrum a Noah najsvestraniji centar u NBA 14p,11sk,7asista a ima jos 1 cetvrtina,Rose vec 17 poena.Ostali svi jako dobri trude se igraju jedan za drugog.
napisao sam vec... fenomelani su i ovo je ekipa koja ce svima pomrsiti racune...Brewer igra, ali ne toliko dugo, dok nam jos nedostaje BOOZER... ZAMISLI KAD NJIH DVOJICA BUDU ZDRAVI
brate nikad nisam imao pozitivno misljenje za nasu igru, ali ovome sto gledam divim seeeeeeeeee
-
- Kontakt:
idemo krupnim koracim ka onim bullsima iz jordanovog vrmena igra je fenomenalna ali rose ja najaci,sta radi covjek stvarno eeeeeeeee 

Bullsi su odusevljeni Asikom,posebno Noah koji ga gotivi puno radi s njim i kaze kad su ga pitali o njem a on kratko Tip je velik.Dobar skakac,dobar bloker,dobar u odbrani napad skripi ali tek je stogao.Kazu da radi puno dode prije treninga i vjezba ostaje poslije i vjezba,tvrde da je veli radnik i da brzo uci.Vidjecemo ali Bullsi su izgleda napokon pogodili s centrom iz Europe.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
idemo nocas ocitati lekciju Dallasu ako bog da 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E to cu propustit jer se spremam za Orlando jer su oni noc poslije.Posto su i Dallas a i drugi vec odmarali startere mislim da bi to isto mogli uradit i Bullsi.A vidio sam da je Orlando odmarao isto startere i sad ce oni igrat protiv Bullsa.Bas me zanima ta utakmica da vidim protiv jedne jake ekipe kako stojimo.Posebno da vidim kako ce se Asik nosit s Howardom tj dali ce on i Noah ga moc ustopat ili u napadu uvest u probleme s licnim.Ne mogu 2 zaredom puno mi je to gledat al opet ne znam ako ne budem mogao odolit ustat cu.SaltCityAttack je napisao/la:idemo nocas ocitati lekciju Dallasu ako bog da
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma hajde jvit cu ti ja ovdje znat ces sve idi spavaj 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
ma ja razbicemo dalas veceras a prenosi NBA TV utakmicu u 2 ja mislim
- SaltCityAttack
- Kontakt:
za sada gine Dallas 41:29 
ebiga poslije smo popustili, ali nisu igrali lose i ako odbrana nije bila bas na zavidnom nivou...samo nema logike mi zandju cetvrtinu igramo bez centra
,a Rose profula zadnja dva napada i sudija nam takodjer uze jednu loptu, odnosno ponistise kos za izjednacenje, tako da gubimo ovu utkamicu 
edit:
Ipak smo postigli tricu i utkamica ide u produzetke
...ne ide mi u glavu mi bez centra igramo i dalje i James Johnson cak skace za loptu na pocektu prvog produzetka
...sta li ovo trener pokusava samo me interesuje 

ebiga poslije smo popustili, ali nisu igrali lose i ako odbrana nije bila bas na zavidnom nivou...samo nema logike mi zandju cetvrtinu igramo bez centra

edit:
Ipak smo postigli tricu i utkamica ide u produzetke

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
izgubismo, ali dobro je sami smo se ukopali na kraju 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.