Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 18 mar 2011, 17:52

Ma imao je i on svojih gresaka, daleko od toga. Tipa, forsiranje Lukovica pre Subotica, nepozivanje Ljajica, forsiranje Race pre recimo jednog Kacara, nije Mrdji ni jednom pruzio sansu na Sp-u, a lik je tada bio u formi...ali to je sve mizerno, da bi se nekom dala noga! Svakom je jasno zasto je Antara zapravo otjeran... :evil:

Umalo zaboravih, mozda i najveca zamjerka jeste sto je konstantno ignorisao Jorgana... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 18:21

Antic je imao velikih gresaka. On je prvi forsirao Petrovica, Pantelica, Lukovica, Obradovica, Milijasa. Nije zvao Ljajica, Jorgacevica, zakacio se sa Disljenkovicem...Ali tad se znalo da smo ozbiljna ekipa. Ta ekipa je pobedila Nemacku, izdominirala Rumuniju i Bugarsku, glat resila Svedsku, Alzir, Austriju, J.Afriku, J.Koreju i tesno gubila protiv Australije, Gane i Francuske. Jbte, to je bio tim. Igraci su jedva cekali da igraju za repku.

I onda smrad sa telecom glavom i njegova alko banda sve to rasturise, da bi se sitno sibicarski nakrali. Stoka!
Go.vnj.ivom ih motkom treba rasterati sa onog legla. 6. oktobar u FSS!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 mar 2011, 18:30

Ma ja sam nekako ajmo reci o'ladio od reprezentacije! Jednostavno sam se pomirio s cinjenicom da nam je prvo trula drzava, pa onda s njom i FSS i da ne mogu nista znacajno promijeniti! Ako sta naprave, dobro, ako nista, bar se nisam nervirao...Najvise energije trosim na Zvezdu i pratim nase igrace u inostranstvu s zeljom da Nemanja podigne pehar PL i LS ili Bane i Deki...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 20:10

marconato je napisao/la:Ma ja sam nekako ajmo reci o'ladio od reprezentacije! Jednostavno sam se pomirio s cinjenicom da nam je prvo trula drzava, pa onda s njom i FSS i da ne mogu nista znacajno promijeniti! Ako sta naprave, dobro, ako nista, bar se nisam nervirao...Najvise energije trosim na Zvezdu i pratim nase igrace u inostranstvu s zeljom da Nemanja podigne pehar PL i LS ili Bane i Deki...
+1
Kad ti stoka oduzme pravo da budes navijac vlastite reprezentacije, cemu onda nerviranje :?:
Zivot je dosta kompleksan da bi se vis vitalis trosila na nesto sto je unapred izgubljeno. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2011, 22:18

Malopre sam odgledao neku kratku reportazu na SOS-u o kuci fudbala u Staroj Pazovi.Moram priznati da mi se veoma dopada kako izgleda.Lepi tereni,pokretni reflektori koji ce u maju da "posete" Indjiju,konfor zagarantovan i sto je najvaznije mir.Fudbaleri ce biti prvi koji ce na pripreme tamo od reprezentativnih selekcija.Zaista je lepo da smo konacno dobili sopstvenu kucu fudbala i trening kamp koji ce znaciti ne samo fudbalerima nego i ostalim selekcijama.

Jos samo da krene i da se zavrsi izgradnja stadiona,i da ode veliki deo ove garniture saveza i mozemo to uzeti kao pocetak boljeg vremena za nas fudbal.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 23:45

Devil je napisao/la:Malopre sam odgledao neku kratku reportazu na SOS-u o kuci fudbala u Staroj Pazovi.Moram priznati da mi se veoma dopada kako izgleda.Lepi tereni,pokretni reflektori koji ce u maju da "posete" Indjiju,konfor zagarantovan i sto je najvaznije mir.Fudbaleri ce biti prvi koji ce na pripreme tamo od reprezentativnih selekcija.Zaista je lepo da smo konacno dobili sopstvenu kucu fudbala i trening kamp koji ce znaciti ne samo fudbalerima nego i ostalim selekcijama.

Jos samo da krene i da se zavrsi izgradnja stadiona,i da ode veliki deo ove garniture saveza i mozemo to uzeti kao pocetak boljeg vremena za nas fudbal.
Dzaba to sve brate kad stoka vodi nas fudbal. Mozes i Hollyday Inn da im das da u njemu treniraju i da odatle idu u Dubai, na suncane plaze, ali dzaba. Veseljko i Mire, Raca i Paja i ostale menadzerske prevare mogu samo da te dovedu da u grupi sa Italijom i Slovenijom - budes 4. :D

bold - Cega :? Vidi se da si mlad i optimistican. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 mar 2011, 23:51

Sta cega?
Begluk,Cair,Morava,Novi Pazar... sve ovo sto se finansira iz vladinog budzeta i za sta su klubovi vec dobili pare,te da se zavrse reflektori na Karadjordju i Indjiji,te tribini na Carevoj cupriji. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 mar 2011, 23:57

Devil je napisao/la:Sta cega?
Begluk,Cair,Morava,Novi Pazar... sve ovo sto se finansira iz vladinog budzeta i za sta su klubovi vec dobili pare,te da se zavrse reflektori na Karadjordju i Indjiji,te tribini na Carevoj cupriji. ;)
To nije izgradnja stadiona, vec klasican primer "drzi bure vodu, dok majstori odu". Stadioni su nam medj najgorima u Evropi, a umivanje takvih rugoba je samo fasadiranje, ne i izgradnja. Izgradnja je ono sto su Slovenci uradili sa Stozicama, a Hrvati sa Dugopoljem ili Pulom. ;)

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 19 mar 2011, 17:17

marconato je napisao/la:Onda neki pljuju po Vidicu sto 'izbjegava' reprezentaciju...pa ja prvi da sam na njegovom mjestu ne bih igrao! Sta sad, lik treba da igra sa Tomovicem, a ovamo se kao kapiten Uniteda bori za titulu u Premiershipu i LS ?! :roll:
Izvini druže ali ova ti izjava nema ama baš nimalo smisla.
YNWA!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 mar 2011, 19:23

Ima itekako! Kad ne igraju najbolji igraci i igraci koji treba da igraju, sto da Vidic igra i ne samo on, nego i svi ostali koji nesto vrijede! Oni su svi bili za ostanak Antica i onda Tole odluci u ime svi hjih da se isti otjera...Sta sad treba, da ih par likova koji nisu macke s praga sutnuli prave budalama ?! :roll: Taman kad smo imali atmosferu, kako medju igracima, tako i navijacima, oni sve prospu... :evil:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2011, 20:52

Krivokapic ponovo strelac za Paralimni.
Maric ponovo za Lombrad.
Kacar za HSV.
Andjelkovic i Lomic asistencije za Krasnodar,odnosno Dynamo M.
Milinkovic za Slovan

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 mar 2011, 22:59

MAlo sam se pozabavio i pogledao sastav Severnih Iraca za mec.

Worthington je za mec pozvao:
Golmani:
Mike Taylor(Birmingham)
Jonathan Tuffey(Mottherwell)
Lee Camp(Nottingham)
Odbrana:
Johnny Evans(Manchester)
Stephen Craigan(Motherwell)
Craig Catchart(Blackpool)
Gareth McAuley(Ipswich)
Aaron Hughes(Fulham)
Lee Hodson(Watford)
Adam Thompson(Watford)
Chris Baird(Fulham)
Vezni Red:
Grant Mccann(Peterborough)
Chris Brunt(WBA)
Johnny Gorman(Wolves)
Corry Evans(Hull)
Steven Davis(Rangers)
Niall McGuin(Celtic)
Pat McCourt(Celtic)
Sammy Clingan(Coventry)
Napad:
Warren Fenney(Oldham)
Kyle Lafferty(Rangers)
David Healy(Rangers)
Liam Boyce(Werder)

Ekipa Severne Irske u ovome sastavu je mozemo reci mlada,preko 30 godina je Taylor(39),Craigan(34),Healy(31),te McCan(31).Ima tu i mladih golobradih igraca koji su tek 1-2 puta usli sa klupe kao Catchart,Boyce,Hodson,Thompson,te golman Camp koji nije ni debitovao.
Glavna uzdanica ekipe im je napad koji cine Lafferty i Healy,te jak vezni red Hunt,Evans,Davis,Clingan.U odbrani bi trebali da igraju Evans,Hughes,Craigan,McAuley,i na golu je skoro siguran Taylor.

To bi ukratko bilo o njima pred utakmicu cu nesta vise.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 mar 2011, 23:09

Odbrana im je blago rečeno, niđe veze. Gledao sam ih nedavno kad su igrali sa Škotima prijateljsku, pozadi im duva na sve strane. Škoti odavno nisu nekoga tako razbili ko njih tada.

p.s.
Ljuboja pogodio u 94. min. za Nicu protiv Tuluza.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 20 mar 2011, 16:33

' $ " 100%.
? $ - " " управо " те празне " " она ? ' $ " $ " &.

? ' " " ово % ? " ? ",$ се $ - " $ $ ' $,за ? " је " $,јер & на тој " " ? " $,? % се $ " ту ' у ",а ? " & " '. :?
& $ - & " - & - &
ФСРС

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 mar 2011, 16:57

marconato je napisao/la:Ima itekako! Kad ne igraju najbolji igraci i igraci koji treba da igraju, sto da Vidic igra i ne samo on, nego i svi ostali koji nesto vrijede! Oni su svi bili za ostanak Antica i onda Tole odluci u ime svi hjih da se isti otjera...Sta sad treba, da ih par likova koji nisu macke s praga sutnuli prave budalama ?! :roll: Taman kad smo imali atmosferu, kako medju igracima, tako i navijacima, oni sve prospu... :evil:
+1
Treba go.vna.re oterati, pa mozda i zalicimo na ozbiljnu reprezentaciju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2011, 22:47

Milan Dudic za Salzburg strelac.
Krasic za Juve.
Prijovic za Sion.

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 21 mar 2011, 08:26

Ivanovic odigrao svih 90 minuta
Jovanovic nije bio ni na klupi
Ljajic usao u 67.minuti
Jankovic juce na klupi bio
Stankovic juce u 90.minuti usao u igru
Sulejmani odigrao svih 90 .minuta u porazu Ajaksa
Kuzmanovic juce zamjenjen u 40.minuti
Melburnski Lesinar

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 mar 2011, 21:40

slika

http://www.zurnal.rs/2011/03/03/vozdova ... index.html
Ovo sam zaboravio da stavim,ovo je vec iskenjavanje. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 mar 2011, 16:05

Prema poslednjim informacijama dosta poteskoca sa povredama imamo.

-Kuzmanovic povredjen ostao u Stuttgartu,u prvom trenutko se verovalo da su pokidani ligamenti ali je samo istegnuce
-Zigic povredjen dosao,i na tretmanu je u Beogradu,nada se da ce moci zaigrati,dakle rovit
-Vidic povredjen ostao u Manchesteru,ali ce da dodje pred ove meceva da bar pruzi podrsku momcima
-Ninkov povredjen ostao u Beogradu na tretmanu mogao bi da bude na klupi.
-Jorgacevicu oteceno koleno,upitno je da li ce biti medju stativama za prvu utakmicu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 mar 2011, 19:48

23 Mart 2011 | 16:09
Pižon izabrao prvih 11 za Irce

Svega dva treninga u novoj bazi fudbalske reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi bilo je dovoljno selektoru Vladimiru Petroviću da izabere prvih jedanaest za kvalifikacioni meč protiv Severne Irske. U petak od 20:30 časova na stadionu Crvene zvezde, na osnovu svega viđenog, istrčaće sledeća postava u formaciji 4-2-3-1: Jorgačević - Ivanović, Biševac, Subotić, Kolarov - Stanković, Milijaš - Krasić, Ljajić, Tošić - Pantelić.

Kao zapete puške šansu u nastavku igre, naravno u zavisnosti od ishoda prvog poluvremena, čekaju Ninković, Trivunović i Jovanović.

Ocekivano... ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.