Umalo zaboravih, mozda i najveca zamjerka jeste sto je konstantno ignorisao Jorgana...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
+1marconato je napisao/la:Ma ja sam nekako ajmo reci o'ladio od reprezentacije! Jednostavno sam se pomirio s cinjenicom da nam je prvo trula drzava, pa onda s njom i FSS i da ne mogu nista znacajno promijeniti! Ako sta naprave, dobro, ako nista, bar se nisam nervirao...Najvise energije trosim na Zvezdu i pratim nase igrace u inostranstvu s zeljom da Nemanja podigne pehar PL i LS ili Bane i Deki...
Dzaba to sve brate kad stoka vodi nas fudbal. Mozes i Hollyday Inn da im das da u njemu treniraju i da odatle idu u Dubai, na suncane plaze, ali dzaba. Veseljko i Mire, Raca i Paja i ostale menadzerske prevare mogu samo da te dovedu da u grupi sa Italijom i Slovenijom - budes 4.Devil je napisao/la:Malopre sam odgledao neku kratku reportazu na SOS-u o kuci fudbala u Staroj Pazovi.Moram priznati da mi se veoma dopada kako izgleda.Lepi tereni,pokretni reflektori koji ce u maju da "posete" Indjiju,konfor zagarantovan i sto je najvaznije mir.Fudbaleri ce biti prvi koji ce na pripreme tamo od reprezentativnih selekcija.Zaista je lepo da smo konacno dobili sopstvenu kucu fudbala i trening kamp koji ce znaciti ne samo fudbalerima nego i ostalim selekcijama.
Jos samo da krene i da se zavrsi izgradnja stadiona,i da ode veliki deo ove garniture saveza i mozemo to uzeti kao pocetak boljeg vremena za nas fudbal.
To nije izgradnja stadiona, vec klasican primer "drzi bure vodu, dok majstori odu". Stadioni su nam medj najgorima u Evropi, a umivanje takvih rugoba je samo fasadiranje, ne i izgradnja. Izgradnja je ono sto su Slovenci uradili sa Stozicama, a Hrvati sa Dugopoljem ili Pulom.Devil je napisao/la:Sta cega?
Begluk,Cair,Morava,Novi Pazar... sve ovo sto se finansira iz vladinog budzeta i za sta su klubovi vec dobili pare,te da se zavrse reflektori na Karadjordju i Indjiji,te tribini na Carevoj cupriji.
Izvini druže ali ova ti izjava nema ama baš nimalo smisla.marconato je napisao/la:Onda neki pljuju po Vidicu sto 'izbjegava' reprezentaciju...pa ja prvi da sam na njegovom mjestu ne bih igrao! Sta sad, lik treba da igra sa Tomovicem, a ovamo se kao kapiten Uniteda bori za titulu u Premiershipu i LS ?!![]()
+1marconato je napisao/la:Ima itekako! Kad ne igraju najbolji igraci i igraci koji treba da igraju, sto da Vidic igra i ne samo on, nego i svi ostali koji nesto vrijede! Oni su svi bili za ostanak Antica i onda Tole odluci u ime svi hjih da se isti otjera...Sta sad treba, da ih par likova koji nisu macke s praga sutnuli prave budalama ?!Taman kad smo imali atmosferu, kako medju igracima, tako i navijacima, oni sve prospu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.