Dijelimo isto ubjedjenje i bojazan istovremeno. Imam neki zajeban osjecaj da ce mali da razvali prvom prilikom a nadam se da ce to vec biti u prijteljskim prije Brazila.hurem je napisao/la:samo da ga kojim cudom pozove, medju ovih 23 koji ce ici na pripreme, on ce se sam izboriti za prvih 11, ubijedjen sam...ali me strah da ga ne ostavi medju onih 7, koji ce cekati eventualnu povredu nekog.....
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na prosloj tekmi izasao u drugom poluvremenu a danas ga nije bilo u sastavu, izgleda da je ipak neka povr***.
Nadam se da nije nista ozbiljno...
Nadam se da nije nista ozbiljno...
Danas Besica nema ni na klupi
- DonCorleone
- Kontakt:
Utakmica je bila uobičajena. Izgubili smo previše lopti u napadu. Ipak, imamo mnogo bolju ekipu, a to smo na kraju i kapitalizirali. U dobroj sam formi, a posljednje utakmice igram na mjestu desnog beka. Sa trenerom Thomas Dollom sam se dogovorio da nastupam na toj poziciji, jer sam na stoperu proglašen najboljim igračem lige. Sada učim da igram beka i dobro mi ide. Ipak, pozicija zadnjeg veznog mi najviše 'leži'“,
Dje su oni strucnjaci sto tvrde da ako igrac igra stopera u klubu ne moze igrati zadnjeg veznog za repku? Znam imena, ali necu da prozivam, neka se sami jave i pojedu ostatak porcije
.
Dje su oni strucnjaci sto tvrde da ako igrac igra stopera u klubu ne moze igrati zadnjeg veznog za repku? Znam imena, ali necu da prozivam, neka se sami jave i pojedu ostatak porcije
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne mozes ostati od ovoga,frajer sve zivo spinuje.Nevjerovatno kakav lik 
Kako smo odmorili kad je bubnjaš bio banovan. Ne pišem danima na temama reprezentacije i onda te on svojim lažima primora da se uključiš u diskusije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa kmeci opet ne bi li ja dobio ban zato sto ne dozvoljavam lazi.
Provedi anketu(imas iskustva u anketama)i pitaj forumase ko vise smara drummer ili Virtu4l.Smijes li?
Provedi anketu(imas iskustva u anketama)i pitaj forumase ko vise smara drummer ili Virtu4l.Smijes li?
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 13 apr 2014, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sta je ovo Virtu, prozivajute zli ljudi na skoro svim temama
?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nije da nisam navik'o. Hoće ljudi promjene, a ne znaju da to ne ide lako. Vidiš našeg bubnjaša, laže iz dana u dan, i svaki put ga neko provali, ali je uporan... kako da ostaneš imun na toDonCorleone je napisao/la:Sta je ovo Virtu, prozivaju te zli ljudi na skoro svim temama![]()
![]()
?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozes forumasima postaviti i pitanje ko vise laze:drummer ili Virtu4l.Smijes li?
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l naravnodrummer je napisao/la:Mozes forumasima postaviti i pitanje ko vise laze:drummer ili Virtu4l.Smijes li?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uglavnom ne reagujem na postove i procitam i postujem svacije misljenje ali na njegove moram jer frajer nam pamet razvlaci.Pa nisu ljudi budale,svako zna mislit svojom glavom i gledat svojim ocima.
- legenda reala
- Kontakt:
Slažem se potpuno s tobom, iako znaš se dosta puta pogubiti u postovima, za njega si potpuno u pravudrummer je napisao/la:Uglavnom ne reagujem na postove i procitam i postujem svacije misljenje ali na njegove moram jer frajer nam pamet razvlaci.Pa nisu ljudi budale,svako zna mislit svojom glavom i gledat svojim ocima.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A dobro druze,postujem i to tvoje misljenje iako mislim da se ja ne gubim.Stalno sam na istom fonu i zelim samo najbolje nasoj reprezentaciji.Istina je da sam malo previse emotivan pa zbog toga nekad mozda malo i ostar ali to je zato sto ne podnosim nepravdu,takav sam i sta cu sad 
- legenda reala
- Kontakt:
a obični trol ne znam kako ga dosad administracija trpi
- DonCorleone
- Kontakt:
Jesi prgav legendo
.
Ja sam za Virtu4la glasao u izboru sa forumasa godine
Odjednom se totalno promjenio i natjerao me da zazalim za svojh glas 
Prljav igrač maksimalno, povuk'o na kapitenaDonCorleone je napisao/la:Jesi prgav legendo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.