Drug ovaj ti je u tvorza.alevkov je napisao/la:Nisam fan njegovog kontra-ofanzivnog kungfu stila al Machida je profesionalac i smjeran u onom sto radi, dobije ilegalni udarac, samo nastavi bez veceg prigovora i pobjedi jakog protivnika da bi na kraju zatrazio od publike da opletu jedan aplauz za Mousasija, veliko postovanje. Middleweight je odjednum postala pojaka klasa na vrhu.
Za vikend Ronda, ne znam dal cu gledati, ima 3 borbe koje su mi dobre na papiru (Macdonald protiv Maia,
Pyle protiv Waldburger i Whittaker protiv Thompson) ostalo ce biti jako dosadno, wrestling prevladava imo.
Al zato ima ovoUFC 171 Live March 15th, 2014
Johny Hendricks vs Robbie Lawler
Thiago Silva vs Ovince St. Preux
Jake Shields vs Hector Lombard
Diego Sanchez vs Myles Jury
Sean Spencer vs Alex Garcia
Kevin Gastelum vs Rick Story
Dennis Bermudez vs Jimy Hettes
Will Capuzano vs Darrell Montague
Renee Forte vs Francisco Trevino
Bubba McDaniel vs Tor Troeng
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Večeras UFC170, Ronda vs Sara i Cormier vs. Cummins u glavnim ulogama. Cormieru se morao dati bolji protivnik ili otkazati borba jer dati mu debitanta i čovjeka sa ukupno 4 meča u karijeri je smiješno i podsjeća me na Pride i njihove ekzibicije.
Rory vs. Maia će bit zanimljiva borba
Rory vs. Maia će bit zanimljiva borba
@stokton Nisam znao za to i pojma nemam o cemu se radi al nista me ne cudi.. Silva nikad nije krio taj thug mentalitet.
Otmica,ilegalno oružje, prijetnja smrću.... SWAT ga je uhapsio jbt. Prijeti mu 20 godina zatvora.alevkov je napisao/la:@stokton Nisam znao za to i pojma nemam o cemu se radi al nista me ne cudi.. Silva nikad nije krio taj thug mentalitet.
Sva priča je ta da mu se žena izgleda kresala sa nekim BJJ borcem, pa je on otišao u taj gym i prijetio smrću,ovaj se zaključao a on kidnapovao svoju ženu i držao je zatočenu.....
na kraju ce se izvuci sa uslovnom samo garant.Thranduil je napisao/la:Otmica,ilegalno oružje, prijetnja smrću.... SWAT ga je uhapsio jbt. Prijeti mu 20 godina zatvora.alevkov je napisao/la:@stokton Nisam znao za to i pojma nemam o cemu se radi al nista me ne cudi.. Silva nikad nije krio taj thug mentalitet.
Sva priča je ta da mu se žena izgleda kresala sa nekim BJJ borcem, pa je on otišao u taj gym i prijetio smrću,ovaj se zaključao a on kidnapovao svoju ženu i držao je zatočenu.....
napokon nesto interesantniji event. ronda ocekivano lako do pobjede, jedino iznenađenje je sto ovaj put nije armbara bilo.
cormier hladno zacepio usta cumminsgu koji ima dobre sanse da postane nasljednik chael sonnena a sto se tice kvaliteta njega kao borca tu nije nista pokazao. steta za cormiera jer pobjeda protiv ovog anonimusa ne donosi nista posebno.
sto se tice rorya neki kazu odlican nastup ne znam ja ocigledno ne volim ovog momka i njegov stil borbe, i nadao sam se da ce maya izvuci split decision sto ipak nije bilo realno jer je brazilac u trecoj rundi izgledao kao pijan, totalno ostao bez snage.
pyle i thompson su zasluzili pohvale za odlicne nastupe posebno me iznenadio thompson jer sam ocekivao da ce whittaker do pobjede.
sto se tice prelimsa to je jedino koch napravio odlican posao, covjek presao u tezu kategoriju i odma TKO u prvom nastupu.
makovski, sterling i assunsao su onako fino odradili posao do kraja i uzeli pobjede na sudijsku odluku. njih trojica bi mogla uskoro u svojim kategorijama i do statusa contendera prije svih assunsao.
You are someone else I am still right here
Vitor Belfort odustao od meča sa Wiedmanom nakon što je atletka komisija Nevade donijela odluku da neće više dozvoljavat TRT. TRT je u potpunosti zabranjen. Belfort je odustao jer vjerovatno ne bi stigao se očistiti do trenutka kada bi zatražio licencu. Sonnen je iz istog razloga zaželio i dobio borbu protiv Silve u Brasilu.
Lyoto Machida je novi izazivač!
nije losa odluka trebaju i ostale atletske komisije slijediti primjer nevade.Thranduil je napisao/la:Vitor Belfort odustao od meča sa Wiedmanom nakon što je atletka komisija Nevade donijela odluku da neće više dozvoljavat TRT. TRT je u potpunosti zabranjen. Belfort je odustao jer vjerovatno ne bi stigao se očistiti do trenutka kada bi zatražio licencu. Sonnen je iz istog razloga zaželio i dobio borbu protiv Silve u Brasilu.
sto se widmana tice mislim da je machida dosta slabiji protivnik od belforta i tu je imao srece. vjerovanto jos jedna odbrana naslova. prije bi jacareu dao sansu da se pitam
sad ce jos malo ovaj u kini poceti.
otkud uzivo u ovo vrijeme? 
Kina družealevkov je napisao/la:otkud uzivo u ovo vrijeme?
Holy s...... 
auuuuuuu sto nastrada englez. ovaj stuntgun je totalni luđak. ovakvim stilom bi sigurno nastradao protiv vecine boraca koji imaju malo jaci udarac. a vec je zasluzio ovim nizom pobjeda jednog pravog protivnika.alevkov je napisao/la:Holy s......
btw jel ima neko torrent za bellator 110 ja ne mogu da nađem. ako ima moze u pp
bas sam mislio pitati za bellator... imas porukufera je napisao/la:auuuuuuu sto nastrada englez. ovaj stuntgun je totalni luđak. ovakvim stilom bi sigurno nastradao protiv vecine boraca koji imaju malo jaci udarac. a vec je zasluzio ovim nizom pobjeda jednog pravog protivnika.alevkov je napisao/la:Holy s......
Drago mi je što ne daju Belfortu da se bori, zato što je cheater.
Međutim, draže bi mi još bilo da su mu dali i da ga je Weidman poštenski nagazao.
Machida je veliki majstor borilačkih vještina i neće Weidmanu biti lahko. Nije mu ovo baš dobar matchup, međutim, ako uspije borbu preseliti na pod, to je to.
Međutim, draže bi mi još bilo da su mu dali i da ga je Weidman poštenski nagazao.
Machida je veliki majstor borilačkih vještina i neće Weidmanu biti lahko. Nije mu ovo baš dobar matchup, međutim, ako uspije borbu preseliti na pod, to je to.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
jel na fb ? nije mi ovdje na ss.ba dosla porukaalevkov je napisao/la:bas sam mislio pitati za bellator... imas porukufera je napisao/la:auuuuuuu sto nastrada englez. ovaj stuntgun je totalni luđak. ovakvim stilom bi sigurno nastradao protiv vecine boraca koji imaju malo jaci udarac. a vec je zasluzio ovim nizom pobjeda jednog pravog protivnika.alevkov je napisao/la:Holy s......
Je okacio sam u poruku pogledaj tamo, ruski komentar ****.fera je napisao/la:jel na fb ? nije mi ovdje na ss.ba dosla poruka
Evo moze i ovako
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
bonus
[youtube][/youtube]
zahvaljujem tebra. nije bas najbolji bellator koji sam gledao al eto tek je pocetak sezone valjda ce krenuti na boljealevkov je napisao/la:Je okacio sam u poruku pogledaj tamo, ruski komentar ****.fera je napisao/la:jel na fb ? nije mi ovdje na ss.ba dosla poruka
Evo moze i ovako
de dagle accept tamo...ma premasili su ufc sa nunez fajtom a epicness se desio na press konferencijifera je napisao/la:zahvaljujem tebra. nije bas najbolji bellator koji sam gledao al eto tek je pocetak sezone valjda ce krenuti na boljealevkov je napisao/la:Je okacio sam u poruku pogledaj tamo, ruski komentar ****.fera je napisao/la:jel na fb ? nije mi ovdje na ss.ba dosla poruka
Evo moze i ovako
" onclick="window.open(this.href);return false;
i sam mislio da je dobio 1 i 3 al......

pogurali onog zato sto je amerikanac. nunez vec 2 poraza u bellatoru ima. a ni onaj king mo nije bas ubjedljiv bio protiv rusa.alevkov je napisao/la:i sam mislio da je dobio 1 i 3 al......![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.