Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
QUARTERBACK je napisao/la:U Monumentu otišo s jaranom da pišam, kad ovaj jaran govori 'bruda jel tebi kriv qrc?' ma reko jest brate malo baca na desnu stranu, kaze on 'aaaa bruda i meni istooo' reko jel boga ti kaze ma jest sviju mi daj da vidim kako je kod tebe i gleda on preko onog pulta i to dok obojica pišamo kaže aaaaa brudaaaa vidi isto nam kriv..kad samo čuješ iza nas - pušta neko vodu..
![]()
ja hladno nastavio pišati, a ovaj jaran samo navuče gace i ispali se iz wca hahahahahaha ovaj lik sto je pustio vodu otvara vrata ona, gleda u mene ono ofirno mu cemu je prisustvovao
, reko jel i tebi kriv bruda kad se frajer odvali smijat, zacehnuli se obojica..
![]()
BravoMaksuz je napisao/la:Pao sam na svansea i je,bo labuda na vrelu bosne.
Ja sam se probudio na brdu pred zgradomZagor je napisao/la:Jel se iko od vas probudio ujutro na ledini posut rosom hahaha.. E to se meni desilonakon sto smo saljevali (toga sam se kanio da se zna) cijelu vecer pored šatora, pa se vecina izvalila na nekakvoj dekici na ledini, al nakon izvjesnog vremena svi otisili u sator, ja jedini ostao vani jedno dobra 3-4 sata sam prespavao dok me nije studen i rosa probudila. Hehe
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sonik24 je napisao/la: Jednom taj isti jaran mi je prico da se lozio na neku glumicu, i sad gledo film na tv-u, valjda s tom glumicom, u po frke lik ga izvadi da šlajfa, a zaboravio, da mu stara sjedi u ćošku sobe, kaže blehnula u mene, ja se kaze zacrvenio haos, hehe, jel šupljak ili ne, ne znam, ali šega u svakom slučaju
A daj jel me zajebajes hahahahha... koji Bog ne vjerujem hahahahAlanSmith14 je napisao/la:Drug mi danas pričao ovo ... on kaže da je istinito al' meni vuče na vic, al svejedno sam plako od smijeha :
Lik polago vozački ispit i u autu sa komisijom i pito ga lik iz komisije :' kojom ideš?'
ovaj odgovorio :' s jednom iz Begovog Hana'![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi se pukli smijat nisu mogli sebi doci a lik će hladno : ' znam ja da je vama smiješno što se ona dva puta udavala'
Što furaš raju?Dex je napisao/la:Ja sam se probudio na brdu pred zgradom
I ti bi se osjećo pijan da si jednačine diferencijalne radio 12 satimessilla je napisao/la:A led te yebo![]()
![]()
Što furaš raju?Dex je napisao/la:Ja sam se probudio na brdu pred zgradom
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavariapivo i 12 gostiju.