Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Mission accomplished. Valjda ga vise necemo morat gledat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
u Sivasu ce zasijat punim sjajem i na ljeto seli u Englesku premier ligu za 20 milki

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Polako,nista jos nije sigurno,ovo samo mediji nagadjaju,iz Hajduka su rekli da jos nema ponuda,a i ovih pola milijuna mi se cini premalo...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Uvalise im ga Kroati do balčaka
Veliki Roberto Carlos trenira Avdiju, mozda ga nauci i slobodnjake

Gdje god da ode sve najbolje mu zelim, a aBd gledat cemo ga u Brazilu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ponos Torina
- Kontakt:
Grande Avdija demantovao navode o prelasku u bijedni Sivaspor

Ceka se ponuda iz EPL

Ceka se ponuda iz EPL

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Avdija puca na Ligu Prvaka, nista ispodPonos Torina je napisao/la:Grande Avdija demantovao navode o prelasku u bijedni Sivaspor![]()
![]()
![]()
Ceka se ponuda iz EPL![]()
![]()

15.10.2013.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa tako i treba a ne igrati tamo po nekim ligama nit ko zna ime kluba izgovoriti nit je kad cuo za njega...Kaunas je napisao/la:Avdija puca na Ligu Prvaka, nista ispodPonos Torina je napisao/la:Grande Avdija demantovao navode o prelasku u bijedni Sivaspor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdija ce u City na preporuku Dzeke

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
zajebat' ce Zabaletu ako ode u CityPonos Torina je napisao/la:Pa tako i treba a ne igrati tamo po nekim ligama nit ko zna ime kluba izgovoriti nit je kad cuo za njega...Kaunas je napisao/la:Avdija puca na Ligu Prvaka, nista ispodPonos Torina je napisao/la:Grande Avdija demantovao navode o prelasku u bijedni Sivaspor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdija ce u City na preporuku Dzeke![]()
![]()

15.10.2013.
Bilo bi dobro da ga hoce kakav klub iz Australije, sto dalje to bolje
Sheyi je napisao/la:Bilo bi dobro da ga hoce kakav klub iz Australije, sto dalje to bolje

Volim te Bosno!!!
Nemojte raja tako, kakav god da je-nas je.
Podrzimo ga, ako bude standardan u Sivasporu sta ce onda biti, Carlos i ekipa ga guraju preko managera? 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hahahaaha, moze mozeSheyi je napisao/la:Bilo bi dobro da ga hoce kakav klub iz Australije, sto dalje to bolje

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
To je to. Nevjerovatno koliko se hejta neko naš.Sabinho je napisao/la:Nemojte raja tako, kakav god da je-nas je.Podrzimo ga, ako bude standardan u Sivasporu sta ce onda biti, Carlos i ekipa ga guraju preko managera?
Ne kažem, imao je on svojih žutih minuta ali ovoliko ga ismijavati ..

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Gube 2:0 od Rijeke, izmjenjen na poluvremenu !
- Cautinho
- Kontakt:
Boli njega tuki,ode on u Tursku.
Bravo Avdija,ovo sam očekivao.
Valjda postigne neki kvalitet tamo,dobar igrač za klupe,jer će Mujdža biti prvi izbor.
Bravo Avdija,ovo sam očekivao.
Valjda postigne neki kvalitet tamo,dobar igrač za klupe,jer će Mujdža biti prvi izbor.
Keep walking.
kakav je bio veceras?
15.10.2013.
Nevjerovatno dobar dok je zamjenjenKaunas je napisao/la:kakav je bio veceras?

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Avdija je najbolji bez lopte.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Upravo na toj platformi funkcionise politika u BiH i dobro nam je...Sabinho je napisao/la:Nemojte raja tako, kakav god da je-nas je.Podrzimo ga, ako bude standardan u Sivasporu sta ce onda biti, Carlos i ekipa ga guraju preko managera?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.