Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Ovo za poziciju, sarkazam trebas prepoznat. Pa brat-bratu, njegove kvalitete i boljih, imamo 4-5. Druze, na lijevog beka se guro, na stopera, pa nije Lahm da promijeni poziciju a da je podjednako dobar na svakoj..
Ti meni ne odgovori, sta je poenta sto se nije uspio prodat...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
A gdje je ispao Braunschweig? U drugu Njemacku ligu koja je po kvaliteti jednaka Austrijskoj, ako izuzmemo Salzburg, onda je Cvajta kvalitetnija od prve Austrijske lige.calcio je napisao/la:
Da, kao i onaj Braunsvajn sto je prosle godine upao u Bundesligu pa onda ekspresno ispao. Slicno ce se desiti i Padobranu. Niko ne tvrdi da Bundesliga nije jaca ali nisu ni kod njih sve svemirski brodovi. Ova dva navedena kluba su puno, puno manji od Sturma.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Prostituise se po medijima, guzice bi dao da dobaci do Italije, ili druge Engleske lige, ali ga niko nece, a ovi advokati po forumu pricaju kako je bolje igrati u Sturmu.amorovski je napisao/la:Ovo za poziciju, sarkazam trebas prepoznat. Pa brat-bratu, njegove kvalitete i boljih, imamo 4-5. Druze, na lijevog beka se guro, na stopera, pa nije Lahm da promijeni poziciju a da je podjednako dobar na svakoj..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne, rekli smo da je bolje igrati u Sturmu nego biti prikovan za klupu... nebitno gdje.
Zar se trebao prodati? Koliko znam tek je stigao u Sturm.
Slabo znas.calcio je napisao/la:Ne, rekli smo da je bolje igrati u Sturmu nego biti prikovan za klupu... nebitno gdje.![]()
Ako je on u Sturmu radi minutaze i radi toga ne odlazi u lige 5 jer bi sjedao na klupi ne treba ni dolaziti u repku. Po nekakvoj logici ga i u repki ceka klupa. Ne vjeruje zar neko da ce ovaj igrati stopera ili beka. To je samo kod jednog trenera moglo proci.
ma ja , sutra ako zahirovic bude starter u regionalnoj svabskoj ligi, nek igra ispred besica koji sjedi na klupi u tamo nekom evertonucalcio je napisao/la:Ne, rekli smo da je bolje igrati u Sturmu nego biti prikovan za klupu... nebitno gdje.![]()
tvoji puleni bi guze dali da mogu doci u paderborn ili prcicev rennes
bolje potpisat za notingham forest nego za city, da se osrvrnem na jos jedan tvoj biser
Yebote,nesto kontam pojedinci bi I Real Madrid proglasili prosjecnim ako bi kojim slucajem zaigrao za taj klub jedan od ''dezurnih krivaca'' 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
Ko je rekao nesto slicno tome? Cijela ova diskusija o jacini liga i klubova mi je skroz bezveze, samo pokazujete da nemate pojam o fudbalu pa se vodite nekakvim koeficijentima i glupostima. Meni takve stvari nisu uopste bitne. Ima igraca u nasoj PL koji su mi trenutno ispred Prcica, pa neka sjedi na klupi u ligi petice... Kao da je on sad zbog toga bolji od svih milion igraca koji igraju izvan liga petice. Vidite kako su to smijesne tvrdnje?
Koji su to igraci iz PL a da vec nisu pozvani. Mislim koji su bolji od Sanjina. Ne pratim bas svaku utakmicu ali ono sto sam gledao nisam zapazio veznjaka koji je bolji od Prcica.
- calcio
- Kontakt:
Stojcev i Cimirot iz Sarajeva bez razmisljanja. Doduse Stojcev nije nas. Ako bih bas sjeo i razmislio nasao bih ih jos. Prcic nije do sada nista pokazao, mene ne moze kupiti samo cinjenicom sto igra (ne igra) u Francuskoj. Mora on dobro da oznoji dres i da pocne doprinositi. Potencijal ima, pokazivao ga je s vremena na vrijeme u mladoj reprezentaciji.
Pa sjedi i razmisli. Cimirot je reprezentativac kao i Sanjin a Stojcev ima Srbijanske papire. Znaci nisi napisao niti jednog igraca. Usput ono sto je Cimirot pokazao u mladoj repci je puno manje od onog sto je Sanjin pokazivao.calcio je napisao/la:Stojcev i Cimirot iz Sarajeva bez razmisljanja. Doduse Stojcev nije nas. Ako bih bas sjeo i razmislio nasao bih ih jos. Prcic nije do sada nista pokazao, mene ne moze kupiti samo cinjenicom sto igra (ne igra) u Francuskoj. Mora on dobro da oznoji dres i da pocne doprinositi. Potencijal ima, pokazivao ga je s vremena na vrijeme u mladoj reprezentaciji.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 16 mar 2015, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Imal ko onaj klip kad se ovaj klipan sudari s klipanom iz iste ekipe? 
- calcio
- Kontakt:
Bas si padobranac. Govorili smo o jacini lige i dao sam primjer da i u slabijim ligama moze biti boljih igraca nego u jacim, nesto sto ti i tvoji drugovi padobranci nikako da shvatite. Naveo sam na brzinu dva igraca. Kraj price.dubrovnik je napisao/la:Pa sjedi i razmisli. Cimirot je reprezentativac kao i Sanjin a Stojcev ima Srbijanske papire. Znaci nisi napisao niti jednog igraca. Usput ono sto je Cimirot pokazao u mladoj repci je puno manje od onog sto je Sanjin pokazivao.calcio je napisao/la:Stojcev i Cimirot iz Sarajeva bez razmisljanja. Doduse Stojcev nije nas. Ako bih bas sjeo i razmislio nasao bih ih jos. Prcic nije do sada nista pokazao, mene ne moze kupiti samo cinjenicom sto igra (ne igra) u Francuskoj. Mora on dobro da oznoji dres i da pocne doprinositi. Potencijal ima, pokazivao ga je s vremena na vrijeme u mladoj reprezentaciji.
Imas kasetu @PapeSusicu , sta ce ti klip?PapeSusic je napisao/la:Imal ko onaj klip kad se ovaj klipan sudari s klipanom iz iste ekipe?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Centre forward
- Kontakt:
harishp je napisao/la:nesto kontam
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- JackTheStripper
- Kontakt:
Budi sretan, ovo ti je zadnji poziv. Nakon njega ces reprezentaciju vidjeti samo na tv. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Centre forward je napisao/la:harishp je napisao/la:nesto kontam
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Od odbrana Begovica Spaniulusu nema dalje, ni @Centrisha te ne izvadi.bhsport je napisao/la:Centre forward je napisao/la:harishp je napisao/la:nesto kontam![]()
Post godine.
![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne razumijem kako vas nije stid pisati ovako o bilo kojem igracu koji se bori za reprezentaciju. Pa nije momak kriv sto dobije poziv ili kad bude u pocetnoj. Nisam ni ja da se gura ..smatram da nema kvalitet za prve postave ali skontajte malo i vama da dodje poziv dosli bi na okupljanje i zaigrali da se ukaze prilika. Niko jos nije odbio poziv jer sebe smatra nedovoljno dobrim za repku....
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Bosna•••Bayern•••Radnicki