Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Rios

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Rios » 01 jun 2013, 17:24

DukeOfWellington je napisao/la:Da ne citiram svakog pojedinačno, ovako ću.

To što vi mislite da je nama potreban igrač poput Zahirovića je vaše mišljenje i samo to. Po meni u ovako napadački nastrojenoj ekipi on samo smeta, a Svraka bi se tu uklopio odlično. Kad Svraka dobije priliku protiv Francuske ili nekog sličnog onda ćemo o tome da li bi se našao tu u prilici. Dosad se uvijek uspijevao naći u prilici jer može, jer zna i jer je klasa.
Ja mislim da je nama potreban igrac koji moze da trci,da je borben ali koji zna dati dobru loptu i zabiti gol..To nama treba..Eto recimo neki mix Svrake i Zahirovica.. Na svjetskoj sceni su to Khedira, X. Alonso,Martinez iz Bajerna itd..A dok njega ne nadjemo potrebniji nam je Zahirovic..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 17:24

ma svraka je rušilac, šta vam je
inače momak je legenda, mislim na Muhu
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 17:24

Da u odbrani imamo WC igrače shvatio bi to što želiš da dokažeš, ali sa odbranom kakvu imamo ( gdje su igrači daleko od WC ) itekako nam je potreban igrač defenzivno orijentisan.
Ne znam da li si primjetio, konkretno protiv Grčke, kada Spaha izađe sa loptom do pola terena, Zahirović se vraća na njegovo mjesto, to je ono što je između ostalog njegov posao na terenu. Svraka to ne bi radio jer ne razmišlja tako i ne kreće se tako, tačnije to mu nisu prirodne kretnje.
On je najbolje partije u Želji imao kad je igrao iza Adilovića ( GOŠK na Grbavici ).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 jun 2013, 17:29

Svraka je bolji od Zahe,ali beze vam je rasprava,Svakako ce obojica izgubiti mjesto kada Kolasinac dobije nase papire.Tada ce poziciju DM konacno preuzeti Salihovic,a kao njegove zamjene vidim malog Besica i Zolotica (koje treba po potrebi i istrpiti,svakako ce nam se to isplatiti u buducnosti).KRAJ PRIICE!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 17:31

TMovac je napisao/la:Svraka je bolji od Zahe,ali beze vam je rasprava,Svakako ce obojica izgubiti mjesto kada Kolasinac dobije nase papire.Tada ce poziciju DM konacno preuzeti Salihovic,a kao njegove zamjene vidim malog Besica i Zolotica (koje treba po potrebi i istrpiti,svakako ce nam se to isplatiti u buducnosti).KRAJ PRIICE!
Slažem se sa ovim boldiranim što si napisao.

Rios

Post Postao/la Rios » 01 jun 2013, 17:34

TMovac je napisao/la:Svraka je bolji od Zahe,ali beze vam je rasprava,Svakako ce obojica izgubiti mjesto kada Kolasinac dobije nase papire.Tada ce poziciju DM konacno preuzeti Salihovic,a kao njegove zamjene vidim malog Besica i Zolotica (koje treba po potrebi i istrpiti,svakako ce nam se to isplatiti u buducnosti).KRAJ PRIICE!
Eh pravi post..Potpis..To je to..Ovo boldirano je ono pravo sto ovoj repki treba..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 jun 2013, 17:40

DukeOfWellington je napisao/la:Po tom pitanju ću da tugujem, dubiozni mag više neće da mi ukazuje tu čast da se raspravlja sa mnom.

Svraka je klasa i svaka tvrdnja koja nije na tom tragu je polumišljenje isfrustriranih navijača malih klubova.
1) Kad igra repka ne bi nas trebali zanimat klubovi (stvarat predrasude zavisno iz kojeg kluba igrac dolazi)..

2) Ne bi trebo necije misljenje omalovazavat zato sto neko navija za "mali" klub i uz to koristit izraz "polumisljenje"..

3) Barsa, Bajern, Junajted, Real... nisu "mali" klubovi :mrgreen:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 17:44

FliX je napisao/la:
1) Kad igra repka ne bi nas trebali zanimat klubovi (stvarat predrasude zavisno iz kojeg kluba igrac dolazi)..

2) Ne bi trebo necije misljenje omalovazavat zato sto neko navija za "mali" klub i uz to koristit izraz "polumisljenje"..

3) Barsa, Bajern, Junajted, Real... nisu "mali" klubovi :mrgreen:
Na neopravdano omalovažavanje klasnog igrača kakav je Svraka mora se odgovoriti žestoko. Fazon i jest u tome što se o njemu priča na taj način samo zato što dolazi iz Želje kojeg ne vole upravo ti koji omalovažavaju Svraku. S tim se mora prestat'. Gdje bih ja dospio kad bih ovdje počeo piskarat' da je Begović rupa ili da je Lulić spor.

Neosnovano omalovažavanje neće biti toelrisano.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2013, 17:49

Svraka nije materijal za prvih 11 u našoj reprezentaciji. Govorim to kao osoba koja nije obilježena nikakvim klupskim bojama i nebitno mi je da l' Svraka igra za Sarajevo, Željezničar, Široki ili neki četvrti klub iz naše lige. Naravno, uvijek će biti onih koji će "napade" na Svraku shvatiti kao napade na Željezničar, samo što isti nisu u pravu. Meni je reprezentacija svetinja (vjerujem da su nekom Sarajevo/Željo svetinje) i naravno da joj želim sve najbolje. Svraka to definitivno nije (naravno, Svraka u prvih 11, da ne bi bilo zabune). Zahirović je, htjeli to priznati ili ne, bolje rješenje i bolji igrač od Muamera. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 01 jun 2013, 17:50

Stvarno nemam nista protiv tog Svrake ali isto tako sto ga neki osporavaju i ti brate u najmanju ruku pretjerujes sa tim 'fudbalski mag' i sta sve ne. Da je fudbalski mag ne bi igrao gdje igra u najboljim fudbalskim godinama, odvadi malo ;)
Edit: Slazem se sa postom iznad, ako nista sa dijelom da momak nije za prvih 11 ;)
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 01 jun 2013, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2013, 17:51

Najbolje da igraju i Svraka i Zahirovic u prvih 11, i jos jedan iz Sarajeva. Svi zadovoljni.

Kako ne mozete stavit klubove sa strane kad se prica o reprezentaciji? Valjda svi ginu za isti dres i svima je isti cilj. Jos se sjecam kad je publika u Zenici jednom Biscevica u dresu BiH docekala zvizducima kada je ulazio u igru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 jun 2013, 17:53

Cartman je napisao/la:Najbolje da igraju i Svraka i Zahirovic u prvih 11, i jos jedan iz Sarajeva. Svi zadovoljni.

Kako ne mozete stavit klubove sa strane kad se prica o reprezentaciji? Valjda svi ginu za isti dres i svima je isti cilj.
To reci onima koji stavljaju Zahirovića u prvih 11 radi klupskog opredjeljenja.

Dok god Zahirović igra u prvih 11 jasno je kao dan da je Svraka zakinut bezrazložno za prvu postavu. Kad se to promijeni onda ćemo drukčije pričati. Kažem ti, ja zaista smatram da je Svraka bolji od Zahirovića i imam svoje objašnjenje za to, a ono nema veze sa klupskom pripadnošću.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2013, 18:00

Ne vrijedi. Covjek gleda, ali ustvari ne vidi.
Celik!3,2,2.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 jun 2013, 18:13

FliX je napisao/la: 1) Kad igra repka ne bi nas trebali zanimat klubovi (stvarat predrasude zavisno iz kojeg kluba igrac dolazi)..
Apsolutno.
Velež,Sarajevo,Željo,Čelik...nebitno je kada je reprezentacija u pitanju.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 jun 2013, 18:30

Ako se plasiramo u Brazil, od svih igarca, najvise ce profitirati zahirovic. Ni krivog ni duznog, pokupice ga neko iz liga petice.

Sto prije se mora zavrsit Kolasinac, da bi se mogao uigrat do svjestkog. Suplja kako zahir gine i slicno me ne zanima. Zanima me samo kvalitet, koji on nema.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2013, 18:35

floyd je napisao/la:Ako se plasiramo u Brazil, od svih igarca, najvise ce profitirati zahirovic. Ni krivog ni duznog, pokupice ga neko iz liga petice.

Sto prije se mora zavrsit Kolasinac, da bi se mogao uigrat do svjestkog. Suplja kako zahir gine i slicno me ne zanima. Zanima me samo kvalitet, koji on nema.
Ja neko je lud dovesti sebi igraca ako nema kvalitet. NIDJE VEZE!

Neko ko igra standardno u reprezentaciji vec duze vrijeme ima zasigurno kvalitet. Hvala bogu da ima mnogo boljih strucnjaka od vas sa foruma , pa su prepoznali kvalitet Zahirovica,koji je prosao sve selekcije reprezentacije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 18:36

floyd je napisao/la:Ako se plasiramo u Brazil, od svih igarca, najvise ce profitirati zahirovic. Ni krivog ni duznog, pokupice ga neko iz liga petice.

Definiraj kvalitet za poziciju zadnjeg veznog sa zadatkom destruktivca, pa možemo raspravljati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2013, 18:38

Nezahvalno je igrati u defanzivi jer realno ljudi najmanje pažnje obraćaju na to oduzimanje lopti, pozicioniranje, i sve ostalo.Do skoro su govorili da je i Rahimić taraba, a čovjek u godinama ali opet igra izvrsno.

Svraku ne treba pljuvati, kao ni Zahirovića, jer Muamer je tu da na klupi popuni mjesto za igrače iz PL, i kad se on proda to mjesto će popuniti neko drugi iz naše lige.To je dodatni plus Papetu.
DRUG NEBI TI PUNCA

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 01 jun 2013, 19:21

@Duke izvini care,al sto je onda problem da se proda takav vrsni fudbaler,nesto ne vidim da se neko otima da ga vodi?Ne mislim o njemu ni dobro ni lose( nemam neko misljenje ni za Zahirovica da nesvatis drugacije), jednostavno igrac kojih ima masu na ovim prostorima,ali citam kako ga ti epitetima ljepis pa da priupitam,mislim da puno vise Said pokazuje,slicno kao sto je Ibricic pokazivao dok je igrao u Hajduku ,ali jos uvjek treba dostici on osto je ovaj drugi uradio,dakle puno odudarao od konkurencije
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 01 jun 2013, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 01 jun 2013, 19:27

Koliko smo golova primili kako je Adnan Zahirovic u prvih 11 ? Jel neko mozda primjeti koliko je generalno odbrana bolja i da vecina protivnika nam skoro posteno ni ne ugrozi gol? Ali eto problem je sto je momak igrao u Celiku i sto ne zabija golove iako svi znamo da je to primarna uloga zadnjeg veznog igraca. I naravno jasno je da veliki klubovi dovode igrace napamet dovesce ga eto samo sto je odigrao dosta tekmi za A repku bez nekog posebnog skautiranja.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.