to postoji mogucnost da preskocim finsku medjutim isto tako kazahstan koji je poziciju iza nas moze nas vrlo lako preskociti. dalje ide da mi za slijedece seozne gubimo veci koeficijent od finaca i kazahstanaca tako da nam sada treba dobar rezultat jer ce nas svakako prestici kada se vudu brisali rezultati od prije 5 godineHenderson je napisao/la:30. Azerbaijan 9.500
31. Georgia 9.125
32. Slovenia 9.000
33. Moldova 8.375
34. Finland 7.175
35. Bosnia-Herzegovina 7.125
Od ove godine idu svjetliji dani za BH fudbal, kada i Željo i Sarajevo budu nositelji u drugim pretkolima. Za nadati se da će tako biti. Željo je svoju sezonu završio sa 5.425 koeficijentom a Sarajevo ga može još popraviti, trenutno imaju isti koeficijent.
Sa prolaskom Širokog i Sarajeva, prelazimo Finsku na rang listi.
BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Imamo lijepu zalihu u odnosu na njih i uz prolazak Širokog i Sarajeva u narednu rundu, uspjećemo da održimo tu prednost. Mislim da će Hod izbaciti Aktobea a naravno postoji direktan okršaj između Pavlodara i Širokog.
Shakhter će sigurno izbaciti Skenderbereu, ali čisto sumnjam da mogu nešto više učiniti u narednom pretkolu. Njima je grupna faza LE zagarantovana ali...
Sarajevo i Široki moraju pobjediti sutra za prolazak. Nadati se i nekom čudu Zrinskog, ali slabo Bogami.
Shakhter će sigurno izbaciti Skenderbereu, ali čisto sumnjam da mogu nešto više učiniti u narednom pretkolu. Njima je grupna faza LE zagarantovana ali...
Sarajevo i Široki moraju pobjediti sutra za prolazak. Nadati se i nekom čudu Zrinskog, ali slabo Bogami.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sad malo gledam ove koeficijente i vidim da kad bi neki BH klub ima koeficijent oko 16 da bi mogao da bude redovan ucesnik grupne faze EL. S tim koeficijentom bi se bilo nosioc i u trecem pretkolu LP sto znaci olaksan put do play offa, a i ako se ispadne bilo bi dovoljno da se bude nosioc u play offu EL. Samo je problem sto samo dva kluba imaju preko 5, a i to jedva, pa ovo postaje nedosanjani san
. Za pocetak skupiti nekih 8-9 bi bilo super. S tim bi se bilo sigurno nosioc u drugom pretkolu LP, a i na nekoj granici u trecem pretkolu EL. Za pocetak solidno, poslije je lako.
Mi (Bosanci) moramo dooooooobro mu'da oznojit da dodjemo do koeficijenta 16.. Inace bez provokacije, zeljo je u oba meca izgubio po gol razlike. Kamo srece da je tamo bilo 2-0 a na kosevu 1-1 npr..Signore je napisao/la:Sad malo gledam ove koeficijente i vidim da kad bi neki BH klub ima koeficijent oko 16 da bi mogao da bude redovan ucesnik grupne faze EL. S tim koeficijentom bi se bilo nosioc i u trecem pretkolu LP sto znaci olaksan put do play offa, a i ako se ispadne bilo bi dovoljno da se bude nosioc u play offu EL. Samo je problem sto samo dva kluba imaju preko 5, a i to jedva, pa ovo postaje nedosanjani san. Za pocetak skupiti nekih 8-9 bi bilo super. S tim bi se bilo sigurno nosioc u drugom pretkolu LP, a i na nekoj granici u trecem pretkolu EL. Za pocetak solidno, poslije je lako.
Za ove jacine liga, kazahstanska ce nas liga preci. Onaj im prvak tuko bate borisova u oba meca. Sirokom zelim puno srece sa ovim kazahstancima.. ako prodju mozda odem na BP gledat udinese, vidjet cu
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Evo ekipa koje su prosle dalje sa svojim koeficijentima.
Da se sada ili sutra obavlja zdrijeb, ovii znad bi bili nosioci a donji nenosioci...

Kalju sa 1,191
Da se sada ili sutra obavlja zdrijeb, ovii znad bi bili nosioci a donji nenosioci...

Kalju sa 1,191
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
najbitnije za bh fudbal da je zeljo ispao
slijedi blamaza zrinjskog i jos jedno ispadanje sirokog
posto je sarajevo ipak carsija nije lose da izbace sipce pa nek odigraju jos jedno predkolo i nek se umore i kiksaju u plbih
posto je sarajevo ipak carsija nije lose da izbace sipce pa nek odigraju jos jedno predkolo i nek se umore i kiksaju u plbih
KenoRob je napisao/la:najbitnije za bh fudbal da je zeljo ispao
Ti si gori od onog strijelca Fazlije koji bazena ne moze pogoditi....
Veceras sve osim prolaza Sarajeva i Sirokog je iznenadjenje. Zrinjskom je sve oprosteno, kad promislim, oni su zavrsili deveti, uopce nisu bili na vrhu, al nadam se da ce izvuci barem nesto ili pruziti dobar otpor.
- storm_raider
- Kontakt:
KenoRob je napisao/la:najbitnije za bh fudbal da je zeljo ispao

Evo, pa povuci da se osjecas kao kod kuce. Dok grad Sarajevo igra u Europi, vi mozete na TV pratiti.
Komsije, jos jednom sretno!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Hoce li biti prenos Botev - Zrinjski, i Sarajevo - Kukesi?
Za sve ti hvala Amare!
Prvih neće, a drugih hoće kombinovano sa Širokim
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Raduje me to sto tvoj klub nikad nece igrati europu sve dok je Zelje, Sarajeva, Sirokog, Zrinjskog.KenoRob je napisao/la:najbitnije za bh fudbal da je zeljo ispao
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
suti neka nas gdje jesmo. nismo ti mi jos za evrope ima dovoljno predstavnika koji nas dobro predstavljaju. mozda nam se desi nesto dobro ove sezoneElegant je napisao/la:Raduje me to sto tvoj klub nikad nece igrati europu sve dok je Zelje, Sarajeva, Sirokog, Zrinjskog.KenoRob je napisao/la:najbitnije za bh fudbal da je zeljo ispao
Sarajevo i Siroki imaju realne sanse za prolazak veceras, dok Zrinjski tesko moze do 3 pretkola 
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
nego jel te stid imalo nakon ovakvog posta, izrodu bosanskiKenoRob je napisao/la:najbitnije za bh fudbal da je zeljo ispao
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
sto ce me biti stid ne navijat za ove timove? ne kontam foru. ja sam iz zenice a ne iz sarajeva, mostara ili sirokog. imam ja svoju reprezentaciju 14tu u svijetu kad se trebam dicit i navijat.propuh je napisao/la:nego jel te stid imalo nakon ovakvog posta, izrodu bosanskiKenoRob je napisao/la:najbitnije za bh fudbal da je zeljo ispao
- storm_raider
- Kontakt:
Ne bi ti to ni skontao. Nisi dzaba tu gdje jesi i neka te.
da bo'me nisam dzaba. naprdjujem se na forumu sa rajom malo se zezamo ovo ono razonoda kontas a jos sam pofino placen po saticu.storm_raider je napisao/la:Ne bi ti to ni skontao. Nisi dzaba tu gdje jesi i neka te.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 25 jul 2013, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde vrijeme ti je u Sa doci, koju paricu zaraditi. To je ovdje sica. 
- SarajlijaTM
Ne da niste za evrope,nego vas ne treba pustati dalje od naplatnih kucicaKenoRob je napisao/la:suti neka nas gdje jesmo. nismo ti mi jos za evrope ima dovoljno predstavnika koji nas dobro predstavljaju. mozda nam se desi nesto dobro ove sezoneElegant je napisao/la:Raduje me to sto tvoj klub nikad nece igrati europu sve dok je Zelje, Sarajeva, Sirokog, Zrinjskog.KenoRob je napisao/la:najbitnije za bh fudbal da je zeljo ispao
jesi onaj pravi J@D sa tim komentarima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.