15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Osjećam da možemo otresti Argentinu sa 2 razlike. 24 sata prije utakmice emocije naviru. Jednostavno ne mogu da vjerujem da smo konačno tu, nakon svega što nam se dešavalo. Jedno je sigurno, šta god da se desi sutra, siguran sam da nas naši Zmajevi neće razočarati i da idemo u osminu finala sigurno. Ali niko sretniji od mene ne bi bio kada bi sutra slavili. Zamislite samo to ludilo na ulicama! IDEMO ZMAJEVI, samo jako, sa respektom, ali bez straha. 
Ljudi dajte neku jaku sliku hocu na cover da stavim

BABADZO je napisao/la:Ljudi dajte neku jaku sliku hocu na cover da stavim![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Boli nas k.... za rezultate
Mi smo se dosli samo zajebavat'..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Seve <3

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakva panika i qrac, sta je vama, mi smo sila, sa svima mozemo da igramo, zar jos niste svjesni toga ?
Argentinci jesu favoriti, ali ne toliki, bit ce tu svega sutra
Samo hrabro i napadacki ! BOG I BOSNA !
Argentinci jesu favoriti, ali ne toliki, bit ce tu svega sutra
Samo hrabro i napadacki ! BOG I BOSNA !
Željooooo je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Ljudi dajte neku jaku sliku hocu na cover da stavim![]()
Imas sta bolje ?
Nerminovic je napisao/la:Boli nas k.... za rezultate
![]()
![]()
![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Idemo ludo, idemo jako, idemo u Brazil - napadamo zlato 
Gledam ove snimke ,i vidim stvarno da nas narod uvijek najveci dernek pravi ,tu je uvijek dobar stimung,pjesmica,ma nema cega nema 
jel veceras press konferencija ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
još jedna
Seve <3

btw. ova emisija na AJB je mrak mrakova

Seve <3

btw. ova emisija na AJB je mrak mrakova
15.10.2013.

Jel može neko uraditi sliku sa našom zastavom na ovaj fazon?
Npr. staviti našu zastavu preko Vijećnice ..
hajd se skontajte šta ćete radit sutra u ovo doba.
Neopisivo
Neopisivo
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jes Seve al iz druge dimenzije,ofirno je ubacena al neka haj 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mislis na suze kad krene himna?nedim93 je napisao/la:hajd se skontajte šta ćete radit sutra u ovo doba.
Neopisivo
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
vidi jes fakatmiky_hz je napisao/la:Jes Seve al iz druge dimenzije,ofirno je ubacena al neka haj
ja pomislio neki bosnjo je oplodio u Brazilu pa se nalozila da se slika sa nasom zastavom
15.10.2013.
a majica koja joj se vidi kroz zastavu ?miky_hz je napisao/la:Jes Seve al iz druge dimenzije,ofirno je ubacena al neka haj
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Klanjatnedim93 je napisao/la:hajd se skontajte šta ćete radit sutra u ovo doba.
Neopisivo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko nije pustio suzu na ovaj dokumenntarac mrzi Bosnu ! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.