Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
veceras su smijenili onog gradonacelnika doboja da se nista ne pita oko vodjenja obnove i ciscenja grada i dodik postavio nekog generala zeca da vodi i da mu se policija da pod komandu
pare nisu problem para NEMA
Niko ne prenosi da su i Britanci stigli. Il sam ja fulio.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 109&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 109&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Ma potezi očajnikaguber je napisao/la:veceras su smijenili onog gradonacelnika doboja da se nista ne pita oko vodjenja obnove i ciscenja grada i dodik postavio nekog generala zeca da vodi i da mu se policija da pod komandu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dodik se u krizi najvecoj pokazao kao klovn najveci, dok je on po Srbiji sirio nacionalisticke puke, Bosanski rafteri su mu djecu spasavali po Doboju. Tako to uvijek biva, u velikim krizama je on najmanji, nadam se samo da ce odredjenim uci barem malo iz guzice u glavu.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 19 maj 2014, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Mislim da je klix najavljivao njihov dolazak.cala je napisao/la:Niko ne prenosi da su i Britanci stigli. Il sam ja fulio.
A evo i objavili su njihov dolazak jos juce....
http://www.klix.ba/vijesti/bih/stigao-b ... /140518108" onclick="window.open(this.href);return false;
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
3 rijeke isto, pa smo blaže prošli nego onidr.van nostrand je napisao/la:3 rijeke jaranelegenda reala je napisao/la: i da je Doboj najgore prošo od svih gradovatesko da je moglo blaze zavrsiti
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nisam znao, stvarno svaka cast. Fakat pomoc stize sa svih strana i niko nema pravo reci nisu nam ti i ti pomogli, svi su brate.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako je moguce tako lahko i jednostrano smjeniti gradonacelnikaguber je napisao/la:veceras su smijenili onog gradonacelnika doboja da se nista ne pita oko vodjenja obnove i ciscenja grada i dodik postavio nekog generala zeca da vodi i da mu se policija da pod komandu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Rekao sam ja juce da su vidjeni u Tuzli valjda cekali opremu koja je juce i dostavljena na tuzalnki aerodrom i da su sad u bijeljini spasavaju ...IronMany je napisao/la:Mislim da je klix najavljivao njihov dolazak.cala je napisao/la:Niko ne prenosi da su i Britanci stigli. Il sam ja fulio.
A evo i objavili su njihov dolazak jos juce....
http://www.klix.ba/vijesti/bih/stigao-b ... /140518108" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Upravo to,čovjek sve ministre tamo dig'o na noge.Zagor je napisao/la: Bagra obična. Sve do jednog ! Ja ne mogu da shvatim , ev koliko ovih dana pratim vjesti i FTV, BHT , BN, nigdje nisam uhvatio da je neko tražio od EU neku pomoć , NEŠTO ! A gledam Vučića na RTS čovjek malte ne gotov zaplakao koliko moli Europu da im pomogne. Ako Bog da kad se sve završi ovo, fino srezati plaće političarima, da bi se taj novac usmjerio za pomoć ovom napaćenom narodu.
A ne ko onaj šu.pak Bevanda,ispija kafe po Mostaru dok vamo narod gubi i malo onog što je uspio da sagradi poslije rata. Kad se smiri situacija, ovog Bevandu treba prvog na lomaču. Ne znam imal' mi mrže face od njega.
Drago mi je zbog svih ovih donacija...sto se tice novcanih donacija,one se broje u milionima eura,samo me brine u cijem ce djepu to sve da zavrsi..od ovolikih donacija ovo se sve moze sanirati..najbolji primjer kradje vidimo ovih dana kada svi uzimaju za sebe,a druge ko hebe..ako je tako oko hrane i vode,sta ce biti oko novca..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja znam da je smijenjen krizni stab, a koliko znam niko osim opcinskog vijeca nema moc da izvrsi smjenu opcinskog vijeca, sto je logicno, jer se ti nivoi vlasti ni ne biraju na istim izborima.guber je napisao/la:veceras su smijenili onog gradonacelnika doboja da se nista ne pita oko vodjenja obnove i ciscenja grada i dodik postavio nekog generala zeca da vodi i da mu se policija da pod komandu
EDIT: Da napomenem, to sto je nesto protivustavno ili protivzakonito, ne znaci da ona budale od ptice Dodo nece uraditi
Zadnja izmjena: guber_90, dana/u 20 maj 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
iako se obicno ovamo hercegovce etiketira kao ratne profitere, meščini ne zaostaju ni ovi u bosni ni malo po ovome što čitam po portalima, a u ovoj nesreći se mnogi pokazuju istima, mogu reći i gorima..pogotovo jer su prošli rat..
**** pare..neka ne šalje nitko ništa bolje će biti..barem neće ni ovi lopovi imat jer 99% najmanje koristi od donacija će imati ovi unesrećeni..ako se kradu **** paštete, kruh, odjeća itd šta očekivat kad su pare u pitanju...
zaostali bili, zaostali jesmo zaostali ćemo i dalje biti..
naravno, ne svi, većina ljudi je poštena i dobra ali ova manjina pokvarena đubrad odskače i izlazi na površinu u svim sferama života...
mrs svi u 3 pm
**** pare..neka ne šalje nitko ništa bolje će biti..barem neće ni ovi lopovi imat jer 99% najmanje koristi od donacija će imati ovi unesrećeni..ako se kradu **** paštete, kruh, odjeća itd šta očekivat kad su pare u pitanju...
zaostali bili, zaostali jesmo zaostali ćemo i dalje biti..
naravno, ne svi, većina ljudi je poštena i dobra ali ova manjina pokvarena đubrad odskače i izlazi na površinu u svim sferama života...
mrs svi u 3 pm
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- pintol_TM87
- Kontakt:
kakve se bolesti sad mogu javiti ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jesi siguran za ovo sto pises???DonCorleone je napisao/la:Dodik se u krizi najvecoj pokazao kao klovn najveci, dok je on po Srbiji sirio nacionalisticke puke, Bosanski rafteri su mu djecu spasavali po Doboju. Tako to uvijek biva, u velikim krizama je on najmanji, nadam se samo da ce odredjenim uci barem cm u glavu.
Ne branim lika ni sekunde jedne, medjutim bio je lik u Doboju u vrijeme kada su ljudima pomagali.
Evo Ti pa pogledaj:
[youtube][/youtube]
Bio je i u Samcu i ostalim gradovima i obisao je dosta "svojih gradova" pa cak i Bijeljinu gdje ga ovi yebu politicki.
Frajer je mozda smrad ovako ali se bori za svoju teritoriju, za razliku od nasih politickih miseva koji se zivi nisu ni culi ni vidjeli nigdje dok nije prosla kisa. Stavise ne mozes ih ni sada vidjeti na terenu. Tu i tamo poneki je krenuo u sakupljanje glasova na narednim izborima, a kada je bilo gusto, nije bilo nigdje ni jednog.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Od sutra će stručni tim Veterinarskog fakulteta (patolog, mikrobiolog, infektolog, virusolog i epidemiolog) obilaziti ugrožena i pogođena područja, kontaktirati lokalne veterinarske organizacije i štabove CZ, izvršiti uvid u stanje na terenu i predlagati konkretne mjere. Prva se odnosi na leševe životinja koji moraju biti propisano neškodljivo uklonjeni, u jame, s obzirom na to da kapaciteti spalionica koje postoje u CZ nisu dovoljni a te spalionice su namijenjene za male leševe (perad, ovce) - kaže Fejzić govoreći o aktivnostima timova (profesora i studenata) Veterinarskog fakulteta.
Po njegovim riječima laboratorije ovog fakulteta su spremne da izvrše sve vrste pretraga koje su potrebne u ovakvoj situaciji.
Stručni timovi će u narednim danima obići mjesta: Nemila, Željezno i Topčić polje, Zavidoviće, Maglaj, Doboj. Druga ekipa ide u Posavinu – Orašje i Odžak i okolna mjesta do kojih se bude moglo doći. Treća ekipa će obići Tuzlanski kanton – Kalesiju, Živinice, Kladanj…
Od bolesti koje prijete stanovništvu ali i životinjama, Fejzić napominje antraks čije pore, kojih ima u tlu i inače, su sada rasute svuda. One su smrtonosne kako za životinje, tako i ljude i sada su tamo gdje ih nikad nije bilo niti bi ih trebalo biti.
On ističe da je hitno potrebna vakcinacija svih životinja, kako bi one bile imune i kako antraks ne bi prenijele na ljude.
Od ostalih bolesti dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić upozorava i na rizike od stomačnih infekcija kako za životinje, tako i ljude.
-Prijeti leprospiroza i druga oboljenja i mi smo spremni priskočiti upomoć. Kao dio Civilne zaštite Federacije BiH, stavili smo sve svoje potencijale na raspolaganje. Naša laboratorija besplatno će radit sve analize hrane i tečnosti koja se distribuira u ugroženim područjima, posebno u humanitarnim centrima, kaže Fejzić.
Nagli porast temperature, smatra Fejzić, pogoduje i bolestima koje prenose insekti,između ostalih i virusu zapadnog Nila.
Boze pomozi...
Po njegovim riječima laboratorije ovog fakulteta su spremne da izvrše sve vrste pretraga koje su potrebne u ovakvoj situaciji.
Stručni timovi će u narednim danima obići mjesta: Nemila, Željezno i Topčić polje, Zavidoviće, Maglaj, Doboj. Druga ekipa ide u Posavinu – Orašje i Odžak i okolna mjesta do kojih se bude moglo doći. Treća ekipa će obići Tuzlanski kanton – Kalesiju, Živinice, Kladanj…
Od bolesti koje prijete stanovništvu ali i životinjama, Fejzić napominje antraks čije pore, kojih ima u tlu i inače, su sada rasute svuda. One su smrtonosne kako za životinje, tako i ljude i sada su tamo gdje ih nikad nije bilo niti bi ih trebalo biti.
On ističe da je hitno potrebna vakcinacija svih životinja, kako bi one bile imune i kako antraks ne bi prenijele na ljude.
Od ostalih bolesti dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić upozorava i na rizike od stomačnih infekcija kako za životinje, tako i ljude.
-Prijeti leprospiroza i druga oboljenja i mi smo spremni priskočiti upomoć. Kao dio Civilne zaštite Federacije BiH, stavili smo sve svoje potencijale na raspolaganje. Naša laboratorija besplatno će radit sve analize hrane i tečnosti koja se distribuira u ugroženim područjima, posebno u humanitarnim centrima, kaže Fejzić.
Nagli porast temperature, smatra Fejzić, pogoduje i bolestima koje prenose insekti,između ostalih i virusu zapadnog Nila.
Boze pomozi...
- Ed Woodward for Prime Minister !
[youtube][/youtube]
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
guber je napisao/la:veceras su
smijenili onog gradonacelnika
doboja da se nista ne pita oko
vodjenja obnove i ciscenja grada i
dodik postavio nekog generala
zeca da vodi i da mu se policija da
pod komandu
Ja znam da je smijenjen krizni stab, a
koliko znam niko osim opcinskog
vijeca nema moc da izvrsi smjenu
opcinskog vijeca, sto je logicno, jer se
ti nivoi vlasti ni ne biraju na istim
izborima.
nisam napiso da je smijenjen kao gradonacelnik nego kao glavni u tom stabu posto je proglaseno vanredno stanje on moze mijenjati koga hoce u tim stabovima
smijenili onog gradonacelnika
doboja da se nista ne pita oko
vodjenja obnove i ciscenja grada i
dodik postavio nekog generala
zeca da vodi i da mu se policija da
pod komandu
Ja znam da je smijenjen krizni stab, a
koliko znam niko osim opcinskog
vijeca nema moc da izvrsi smjenu
opcinskog vijeca, sto je logicno, jer se
ti nivoi vlasti ni ne biraju na istim
izborima.
nisam napiso da je smijenjen kao gradonacelnik nego kao glavni u tom stabu posto je proglaseno vanredno stanje on moze mijenjati koga hoce u tim stabovima
pare nisu problem para NEMA
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Poplave, minska polja, zmije pa sad i ovakve vrste zaraznih bolesti
Kao da se sve loše što postoji na nas sručilo
Bože pomozi..
Kao da se sve loše što postoji na nas sručilo
Bože pomozi..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.