Sreca u nesreciConsigliere je napisao/la:Marjan moze raditi jos samo na odronu od televizije kao sto je Face. Kad sam cuo da im je BHT uzeo prenose kvalifikacija, obradovao sam se kao malo dijete.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sreca u nesreciConsigliere je napisao/la:Marjan moze raditi jos samo na odronu od televizije kao sto je Face. Kad sam cuo da im je BHT uzeo prenose kvalifikacija, obradovao sam se kao malo dijete.
Pa ja, pozelio gost komentatora Konjica. I ono njegovo.........+- pozitivnoConsigliere je napisao/la:Marjan moze raditi jos samo na odronu od televizije kao sto je Face. Kad sam cuo da im je BHT uzeo prenose kvalifikacija, obradovao sam se kao malo dijete.
Bolji je Vedad Surkovic, a?harishp je napisao/la:Pa ja, pozelio gost komentatora Konjica. I ono njegovo.........+- pozitivnoConsigliere je napisao/la:Marjan moze raditi jos samo na odronu od televizije kao sto je Face. Kad sam cuo da im je BHT uzeo prenose kvalifikacija, obradovao sam se kao malo dijete.
pogledaj ovdje:hiperion je napisao/la:Da li neko zna pronaci link sa snimkom cijele utakmice Austrija:BiH, nisam imao priliku gledati utakmicu, a volio bih pogledati kako smo igrali. Nikako ne mogu pronaci snimak utakmice. Unaprijed zahvaljujem.![]()