31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ishod utakmice Austrija - Bosna i Hercegovina?

Pobjeda
82
53%
Nerjeseno
48
31%
Poraz
24
16%

Ukupno glasova: 154

Motokultivator
Kontakt:

Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Motokultivator » 02 apr 2015, 16:03

Consigliere je napisao/la:Marjan moze raditi jos samo na odronu od televizije kao sto je Face. Kad sam cuo da im je BHT uzeo prenose kvalifikacija, obradovao sam se kao malo dijete.
Sreca u nesreci :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 apr 2015, 16:31

Koji amaterizam i javasluk FACE TV-a :oops:
Na galamu, populizam, seljakluke...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 apr 2015, 16:44

Moje skromno misljenje o utakmici:

Smatram da ne mozemo igrati sa jednim napadacem bez ubojitih krila. Dzeko je u prvom pol bio potpuno odsjecen. Da su igrali Lulic i Visca, mozda bi to drugacije izgledalo, no sa Hajrovicem i Vrsajevicem je bio ocaj. Doduse, i centralni vezni su u prvom pol potpuno podbacili, tu prije svega mislim na Pjanica.

U drugom poluvremenu se vidjelo da u formaciji sa dvojicom napadaca stojimo mnogo bolje, no mozda je to djelimicno posljedica ulaska Besica...

Kao sto su i mnogi drugi podvukli, mi nemamo playmakera. Solidno to izgleda do nekih 35 metara od protivnickog gola, ali mi jednostavno nemamo covjeka u sredini koji ce povuci, napraviti visak, podvaliti loptu... Pjanic nije taj lik i sto vrijeme vise prolazi, to se nekako sve ociglednijim cini. Generalno je u padu forme i jako me nervira ono njegovo ispoljavanje frustracija.

Spas jedino vidim u Besicu kojeg svi gledaju doduse kao razbijaca, no ja u njemu vidim covjeka koji bi mogao biti taj koji ce nerijetko povuci loptu i napraviti visak. Ima i odlican pregled terena, ma zapravo ima sve predispozicije da bude vrhunski igrac... I ima ono sto Pjanic nema - muda.

Zukanovic mi je nekako prosjek bio, niti smrdi niti mirise. Imam osjecaj da ne prati bas dobro igru ili je poprilicno spor, dva puta mu je igrac pobjegao u vrlo opasnoj zoni...

Mujdza takodjer skroz tanak, ona situacija kada je uklizao u prazno i poklonio gol sansu Austrijancima je za streljanja, onakvo nesto se Mujdzi od prije par godina nebi desilo. Osim toga po meni je krivac za gol jer je morao uklizati Janku na sut.

Hadzic nista specijalno, Prcic i Stilic jos manje...

Vrsajevic je zaista bio ocajan, ocekivao sam da iskoristi brzinu na krilu, ali se ne sjecam da je ijednog igraca Austrije pretrcao.

Sunjic kiksao na onom korneru kada je Prödl imao onu veliku sansu, izuzev te greske je bio ok.

Medunjanin se uklopio u sivilo u prvom pol, osim toga izgubio loptu u opasnom dijelu i otvorio akciju Austrijancima iz koje je pao gol.

Hajrovic se trudio, ali i on je igrac od kojeg sam, iskreno receno, mnogo vise ocekivao...

Sveukupno gledano je rezultat jos i dobar bio, jer Austrijanci su stvarno u dobroj formi. Mi tesko da cemo izboriti EP ako ne dignemo igru na jedan visi nivo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2015, 17:14

Consigliere je napisao/la:Marjan moze raditi jos samo na odronu od televizije kao sto je Face. Kad sam cuo da im je BHT uzeo prenose kvalifikacija, obradovao sam se kao malo dijete.
Pa ja, pozelio gost komentatora Konjica. I ono njegovo.........+- pozitivno :facepalm:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 apr 2015, 17:27

harishp je napisao/la:
Pa ja, pozelio gost komentatora Konjica. I ono njegovo.........+- pozitivno :facepalm:
Bolji je Vedad Surkovic, a?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 02 apr 2015, 17:30

Ja dosad nisam gledao i slusao iritantnijeg i seljackijeg sukomentatora od Konjica,kad vidim da ga najave kao gosta najradje ne bih ni gledao tekmu,al yebi ga uvijek prevagne patriotizam i moja ovisnost o reprezentaciji.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 apr 2015, 17:37

Kao prvo niko od njih ne valja, loši su i gotovo. Konjić se jednom prilikom, svjestan činjenice koliko je iritantan, udostojio i izviniti auditorijumu, mislim da je to bilo pred utakmicu protiv Irana.

Međutim najgori među najgorima je Marjan Mijajlović. Beskrajno iritantan, bezobrazan, naporan, ma užasan preko svake mjere. Tako da je sve bolje osim slušati njega, apsolutno sve.

hiperion
Kontakt:

Post Postao/la hiperion » 02 apr 2015, 20:51

Da li neko zna pronaci link sa snimkom cijele utakmice Austrija:BiH, nisam imao priliku gledati utakmicu, a volio bih pogledati kako smo igrali. Nikako ne mogu pronaci snimak utakmice. Unaprijed zahvaljujem. :bih: :bih:
Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 02 apr 2015, 21:18

hiperion je napisao/la:Da li neko zna pronaci link sa snimkom cijele utakmice Austrija:BiH, nisam imao priliku gledati utakmicu, a volio bih pogledati kako smo igrali. Nikako ne mogu pronaci snimak utakmice. Unaprijed zahvaljujem. :bih: :bih:
pogledaj ovdje:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, hurem i 16 gostiju.