Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la BigBigBang » 21 jun 2015, 14:12

Po strucnjacima sa ove teme on ne moze biti legitimni nasljednik Vieire jer nije ta pozicija on po njima moze biti legitimni nasljednik Piresa i Riberya ili posto su ovi vise krila mozda Platinija...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 14:17

JoeBleck je napisao/la:Sta je izdominirao?

Dao jedan slucajan gol na nesrecu Arsenala i to je njegov saldo u citavoj sezoni uz jednu asistenciju.

Ovdje pricamo o igracu koji kosta 40 miliona i ceka platu od 5+ mil eura.

Fudbal je u qrcu ako je ovaj momak hit prelaznog roka.
Strucnjak dominacija nije samo davanje golova i asistiranje..

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 21 jun 2015, 14:17

Pogba nije i ne moze biti nasljednik Viere jer je dosta ofanzivniji igrac od Kondogbie... Naravno kompletniji je i bolji igrac od Geofreya, ali je i ovaj ebena zvijer... defanziva, citanje igre i iznosenje lopte perfekcija... idealan igrac za Arsenal, ma za 99% ekipa...

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 jun 2015, 14:19

Paja samara neznalice itekako na ovoj temi. Citajuci ovu temu dalo bi se zakljuciti da je Kokelan Makelele za Kondogbiu..
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 jun 2015, 14:33

Na osnovu cega su oni zasluzili da prodju? Dali prvi gol nakon prvog suta sa pola terena. Ako ti to nije sreca onda ne znam sta je? I posle toga druga dva na kontre. Iz 3 suta 3 gola i to je bio njihov ucinak na dvomecu. To sto su se nasi debili ispromasivali ko blesavi pa iz 30 suteva sto su usla samo 3 je vec do nas...

Coqualin je za mnoge Makalele a ne samo njega. :kafa:
Pun mi qrac vise toga potcjenjivanja Arsenalovih igraca..

@Tuzlak Ako je tako kako onda taka klasa od zadnjeg veznog dopusti onoliko prilika Giroudu da se izmasa?
Monaco je spasio Subasic i onaj celo (kako mu je ime?)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 21 jun 2015, 14:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Gunner4 » 21 jun 2015, 14:34

Izgleda zagrizli za Svena Bendera. Dobar je on defanzivac ali prilicno staklast...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jun 2015, 14:37

Ja samo znam da ce Cazorla sigurno biti starter i iduce sezone. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 jun 2015, 14:50

Ja se nadam da ce Santi zadrzati mjesto u prvih 11 i iduce sezone. Sve sto BBB-a, Cmizderlina i ostale sponzoruse medju Goonersima otjera od pracenja Arsenala je pozeljno i hvalevrijedno. :kafa:

Arsene, ne kupuj nista osim Plavog Sljema, uljepsaces nam podforum.

Plavi Sljem-Bellerina, Herr Wembley, Kosach, Crouchy-Le Coq, Dominator-Buljavi-Ubica Celebrityja, Nosati Penetrator, Seksator.

To je to, ekipa kojoj Liga prvaka nece pobjeci ni dogodine. :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 15:28

Gunner4 je napisao/la:Na osnovu cega su oni zasluzili da prodju? Dali prvi gol nakon prvog suta sa pola terena. Ako ti to nije sreca onda ne znam sta je? I posle toga druga dva na kontre. Iz 3 suta 3 gola i to je bio njihov ucinak na dvomecu. To sto su se nasi debili ispromasivali ko blesavi pa iz 30 suteva sto su usla samo 3 je vec do nas...

Coqualin je za mnoge Makalele a ne samo njega. :kafa:
Pun mi qrac vise toga potcjenjivanja Arsenalovih igraca..

@Tuzlak Ako je tako kako onda taka klasa od zadnjeg veznog dopusti onoliko prilika Giroudu da se izmasa?
Monaco je spasio Subasic i onaj celo (kako mu je ime?)

A meni obrnuto, puna mi stvar dizanja Arsenalovih prosjecnih igraca.

Ako su bili bolji od Monaca prosli bi zar ne, ko je kriv Giroudu sto je fulao i Subasicu sto je branio. Giroud da je znao dao bi..

Uglavnom Kondogbia je na ovakvom trzistu vrijedan 35 mil i bolji je defanzivac od svih veznjaka Arsenala.

I nakon te price o Coqualinu kao dobrom njega niko nece, Kondogbiju zeli pola timova. Pa naredni maj opet vi bez titule i uspjeha u Evropi sa istom pricom

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 21 jun 2015, 15:36

voajeroljupci iz dana u dan se sramote,prema njima je ekipa kvalitetna da uzme titulu s kokelinom na dmf-u i bukvom u napadu :urnebes: a panj walcott je vjerojatno rješenje za sve probleme u napadu :urnebes: i tako oni već 10 godina sebi u glavi briju iste stvari a rezultata nigdje,čak ih i jedan monaco isprašio usred emiratesa a kondogbija razbaco ko male majmune u sredini i onda dođu pametnjakovići i kažu da je kokelin bolji od kondogbije ,je kako da ne,samo je kondogbia dr.magistar za ovoga koji iza sebe nema godinu pravog nogometa na najvišoj razini,ima sreće da su ozljedili panjevi jer inače bi tražio novi klub

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 jun 2015, 15:59

Nego, Kondogbia je otisao u Inter, BBB i Cmizderlin ce morati bacati majmuna na nekog drugog. Nema potrebe da se GK spominje na ovoj temi, ta je prica a/a.

Pise neki novinar da je siguran da ce Schneiderlin u Arsenal. Mislim da je cijela prica o Svenu Benderu samo poruka Southamptonu da ima i drugih igraca na trzistu, i to igraca sa CL-iskustvom. Za Larsa smo nudili 18 miliona prije par godina, to je odbijeno, sumnjam da ce Arsene dati preko te cifre za igraca koji ce uglavnom sjediti na klupi i gledati Le Coqovu dominaciju.

Cech i onda uigravanje masinerije. :kafa:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jun 2015, 16:14

Cuj argument mu sto jednog zele svi drugog ne zele. Pa drugi igra u Arsenalu, mala razlika u odnosu na Monaco.

Coq je sve izdominirao od kako je zaigrao. CINJENICA. Pa cak i najboljeg DMFa EPLa, Matica. Sto ne govori da je Coq najbolji DMF, ali da je los nije.
Celik!3,2,2.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 16:22

Zato je Kondogbia clan Francuske reprezentacije i na spiskovima dvije godine dok je Coquelin bio na posudbama po Freiburgu, Lorientu, Charltonu.. Uz to je i ovaj stariji od Kondogbie

Nisam niti rekao da je los, ali nedovoljno dobar za ekipe koja puca u Engleskoj na titule..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jun 2015, 16:43

Eto te k'o i Paja. Glupost do gluposti. Jel mi poredimo Coqa i Kondogbiu preko 2 godine ili u ovom trenutku? Cinjenica je da je u ovom trenutku Coq dominantniji u defanzivi. A to sto je igrao u Freiburgu nema nikavke veze sa tim kako se on danas postavlja, kako pokriva prostor, kako oduzima lopte. Naglasak na DANAS.

Imena ne igraju, igraci igraju. To sto on nema neko ime jer nije do sad napravio neku karijeru ne znaci da nece, ili ne znaci da je los. Covjek je u istoj ligi prekucao jednog od najboljih defanzivnih veznih svijeta. I onda kazu nije dovoljno dobar. Kako da ne.

I da ne bude samo statistika, covjek je preporodio Arsenal. Od kako je on dosao Arsenal igra kao druga ekipa. Medjutim, gdje ce on biti dobar, on je Coquelin, prvo glupo mu ime, drugo tek je poceo igrati ozbiljniji fudbal, gdje ce to valjati. Bolje baciti 40 miliona za nekog ko cak nije ni cistokrvni defanzivni vezni, jedina mu je referenca ekipe koje se bore za 3-6 mjesta, ali je on igrac za titule.
Celik!3,2,2.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 jun 2015, 16:50

Koliko su ljudi ispisali ja konto mi doveli bar 3 igrača, nemojte spamati makar po ovoj temi.
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 jun 2015, 17:28

@AGB bravo! Prekuco si ponovo postom! :tokralju:
Kako mrzim kada ljudi povrsinaki poznaju materiju a upustaju se u raspravu... Pogleda u sezoni 4-5 utakmica Arsenala i novinske nasolve i misli da moze komentarisat...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 17:37

Uredu eto.. Zbog ovakvih gluposti mi i nije zao sto cete i naredne godine biti na istom

Svi GMovi u Evropi vide kvalitet Kondogbie samo je vama neki Coquelin ispred njega. Kao on nekog prekucao, molicu vas da pogledate tabelu pa da vidimo jesul igraci Chelsea prekucali ili ovi igraci Arsenala?

Cuj jedina mu referenca ekipe koje se bore od 3-6. Pa zasto onda taj Coquelin nije clan Francuske reprezentacije i zasto nije proveo Arsenal kao Kondogbia Monaco ove godine u LP? Momak je itekako dokazan na velikoj sceni, a uz to je mladji od Coquelina

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 21 jun 2015, 17:42

Ja veceras necu moci zaspati zato sto tebi nece biti zao ako i naredne godine budemo 3 i osvojimo FA kup.
Pld W D L
38 26 12 0

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 17:45

Ne vrijedi, borim se sa vjetrenjacama..

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 21 jun 2015, 17:50

Et ako je ovo istina za vidala bilo bi vam pravo pojacanje i napokon da ste poceli uzimat provjerene igrace,ceh,vidal od prije sances

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.