Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Belgium: Courtois, Alderweireld, Kompany, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, Nainggolan, Fellaini, De Bruyne, Hazard, Lukaku. #EURO2016
Bosnia and Herzegovina: Begović, Spahić, Kolašinac, Vranješ, Lulić, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Mujdža, Višća, Džeko.
Bosnia and Herzegovina: Begović, Spahić, Kolašinac, Vranješ, Lulić, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Mujdža, Višća, Džeko.
Zadnja izmjena: Amarildo, dana/u 03 sep 2015, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Koštat nas može bilo koji od njih, samo da to ne bude nijedan.Momciluk je napisao/la:Samo da nas Vranjes ne kosta..
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
KlupaBadrHari je napisao/la:Đe je Šunja ?
Evo vam uostalo
http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers ... ch=2013973
Jedini stoper koji je Lukakuu dorasto i ne igra. Dolazano dobar protiv Belgijanaca .. Ccc
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ocekivan sastav. Vazno je da Besa zajedno sa Mujdzom blokira Edena, te da sa Medom cuvamo posjed koliko je to moguce.
Idemo BiH....
Idemo BiH....
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
De ba ohladite malo. Vranjes i Sunja su u pet deka. Mesa je vjerovatno vidio nesto na treningu sto vi niste. 

"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Pretjerujem li ako kazem da im je drugi tim jednako jak kao nas prvi?Amarildo je napisao/la:

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pretjerujes, vecina jako ograniceni igraci.
This time next year we'll be millionaires.
Kako je lijepo očekivati sastav od normalnog selektora, kad znaš da ti neće neki neočekivani, retardirani potez napraviti 5 minuta prije utakmice. Bravo Meša. Ovo je najbolje što trenutno imamo.
Šunjić i Vranješ su tu negdje, pa ko god da je počeo.
Šunjić i Vranješ su tu negdje, pa ko god da je počeo.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
U rezervi imaju 3-4 kvalitetna, 2-3 potencijala i ostalo prosjek.Pretjerujem li ako kazem da im je drugi tim jednako jak kao nas prvi?![]()
![]()
![]()
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ne pretjerujes.Sabinho je napisao/la:Pretjerujem li ako kazem da im je drugi tim jednako jak kao nas prvi?Amarildo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A klupa nam je tanka bas.Nema tu niko da bi mogao napraviti nesto spektakularno kada bi usao...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ja se nadam da ce nasa krila ponovo biti najveci aduti, jer su svi belgijski igraci pozadi ustvari primarno stoperi, valjda cemo ih tu uzeti na brzinu i prodornost Lulica i Visce. Mozda i nije lose sto na sredini igra Felaini, jer bi uz presing nasih veznjaka mogao ostajati bez lopte, obzirom da bas i nije narocito pokretljiv. Mene raduje i sto De Bruyne ne igra ofanzivnog veznjaka, jer mislim da je tu nekako puno opasniji.
Neka nam je sretno i neka ovo aBd bude nasa noc, naprijed BiH!
Neka nam je sretno i neka ovo aBd bude nasa noc, naprijed BiH!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sunjic nezasluzeno na klupi. Nije to u pet deka, bolji je Toni sigurno.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Mi moramo ganjati igru preko krila i tu vidim šansu jer onaj bedem na sredini je gotov nesavladiv.
-
- Kontakt:
Belgijanci su natrpali sredinu defanzivcima, mislim da ce Pjanic stalno imati igraca na ledjima, glavni cilj im je njega zaustaviti..
Odlucit ce sredina terena.. nadam se da Medunjanin moze odgovoriti zadatku..u Besica ne sumnjam, samo da ne napravi kakvu glupost sa kartonima..
S druge strane, i Vermealen i Kompany su kiks igraci, tu vidim nasu sansu..i ovi bekovi su im spori, Lulic i Visca tu mogu nesto napraviti..
IDEMO LUDO, IDEMO JAKO..
Odlucit ce sredina terena.. nadam se da Medunjanin moze odgovoriti zadatku..u Besica ne sumnjam, samo da ne napravi kakvu glupost sa kartonima..
S druge strane, i Vermealen i Kompany su kiks igraci, tu vidim nasu sansu..i ovi bekovi su im spori, Lulic i Visca tu mogu nesto napraviti..
IDEMO LUDO, IDEMO JAKO..

Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 03 sep 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mnogo teska utakmica, sretno ljiljani, pa sta bude, srce na teren. 

Ocekujem da Zec dobije neku minutazu veceras i nadam se njegovom golu. Boljeg u ofanzivi na klupi u ovom trenutku nemamo.
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.