Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
ne može igrati hrgota za bilo koju ex-yu repku. može igrati samo za onu u kojoj bi igrao 5 sezona, te za onu u kojoj mu je rođen netko od roditelja ili deda/baka.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.at/de/branimir ... 71209.html
Pa ovdje mu pise da ima duplu nacionalnost, Svedsku i Hrvatsku. Sto znaci teoretski da moze i za Hrvate igrati.
Pa ovdje mu pise da ima duplu nacionalnost, Svedsku i Hrvatsku. Sto znaci teoretski da moze i za Hrvate igrati.
Ako pametno pristupimo mislim da bi vrlo lahko mogli Hrgotu pridobiti da zaigra za našu reprezentaciju.Postoji veoma realna mogućnost da Šveđani ne odu na svjetsko prvenstvo pa ni preko baraža, iako su trenutno drugi na tabeli grupe C.Šveđani bježe Austriji 3 boda ali sljedeću utakmicu igraju sa njima kući.Prošlu su izgubili, a ako ovu izgube gube odlazak na SP, jer zadnje kolo igraju sa Njemačkom, dok Austijanci igraju protiv Farskih Otoka.Plus Austrija ima bolju gol razliku, koja će do kraja biti još veća.
Znači, ukoliko se neke stvari poklope Hrgotu bi mogli vidjeti u našem dresu na svjetskom prvenstvu.Naravno ukoliko reagujemo navakat.
Znači, ukoliko se neke stvari poklope Hrgotu bi mogli vidjeti u našem dresu na svjetskom prvenstvu.Naravno ukoliko reagujemo navakat.
DRUG NEBI TI PUNCA
pročitaj post koji je momak napisao gore, ima i Cvitanich hrvatsko državljanstvo, ali ne može igrati za HrvatskuGoalgetter je napisao/la:http://www.transfermarkt.at/de/branimir ... 71209.html
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Blaszczykowski
- Kontakt:
treba mu sportsko državljanstvo. i sammir je imao hr. pasoš puno prije neg je mogao nastupiti za vatrene. da se gleda po državljanstvo, onda bi svatko bez problema mogao kupiti reprezentaciju. tako nešto je probao katar prije 10-ak godina sa ailtonom, dedeom...
- Goalgetter
- Kontakt:
Aha, nisam bio upratio njegov post. Ako je tako, onda su nam dobre sanse.JTS je napisao/la:pročitaj post koji je momak napisao gore, ima i Cvitanich hrvatsko državljanstvo, ali ne može igrati za HrvatskuGoalgetter je napisao/la:http://www.transfermarkt.at/de/branimir ... 71209.html
Volio bih da se malo novinari angaziraju oko toga, ili da se neko iz saveza oglasi oko toga, i da li je bilo vec razgovora sa Branimirom.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
fifa time sprečava da za repke igraju igrači koji nemaju neku veću vezu s određenom državom. tako u nogometu mc calebb ili wright nisu mogući.
Care kako ne kontas.Njegovi roditelji su rodjeni u bivšoj Yugi koja je bila 1 drzava od Vardara do Triglava.I svi koji su rodjeni u njoj smatrani su Yugoslovenima.A FIFA pravilo kaze da ti barem dedo mora biti rodjen u državi za koju zelis da igras da bi dobio od FIFA-e zeleno svijetlo.Eh sto se Cvitanicha tice on nije mogao dobiti zeleno svijetlo da igra za vatrene jer su mu i otac i djed rodjeni u Argentini.Njegov je pradedo emigrirao iz Yuge.Tako da je on vec bio 3-ca generacija koja je rodjena van zemlje.to su pravilo uveli uglavnom radi arapa.inace bi Katar,Bahrein... Dali lovu brazilcima koji su kvalitetni,ali opet ne toliko da bi konkurisali za Brazilsku repku.i u tom slucaju bi gledali 5 reprezentacija Brazila na 1 takmicenjuBlaszczykowski je napisao/la:ne može igrati hrgota za bilo koju ex-yu repku. može igrati samo za onu u kojoj bi igrao 5 sezona, te za onu u kojoj mu je rođen netko od roditelja ili deda/baka.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Imali onog naseg u Herkulezu igrali
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo Papeta počeli i potencijalni reprezentativci zajebavati za Hajduk
Haris Bukva za VL kaže u ovom kontekstu : "Došao sam u Hajduk da bih lakše dobio poziv selektora Sušića "
Haris Bukva za VL kaže u ovom kontekstu : "Došao sam u Hajduk da bih lakše dobio poziv selektora Sušića "
odigrao 90 minutatulln je napisao/la:Imali onog naseg u Herkulezu igrali
pa zabije li taj koji gol kad 
Kako je odigro 90min ja gledo prvi poluvrjeme nevidjo tipa nigdi
Hahahahahaha, prejako majke mi. Ispade nazalost tako, samo je bolje da se okrenu lobiranju za Hrgotu, hajde Begicu ako ti neces ne znam ko ce, jedino da cekamo da ga selektor povuce za kapu, mozda ovaj put upali.bavarian_bk je napisao/la:Evo Papeta počeli i potencijalni reprezentativci zajebavati za Hajduk![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I opet Sajodinix bez poziva a tu je neki Kvrzic. 
1946
Taj je u Sturmu igrao do sada? Ne znam sta je smijesno, to je cinjenica. Sta god ko mislio o Hajduku i HNL, o tome se vise pise i vise moze procitati nego o tamo nekoj Austijskoj ligi ... A, znamo dobro kome sve su smijesne ovakve izjave. I na koga se odnose ...bhsport je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Evo Papeta počeli i potencijalni reprezentativci zajebavati za Hajduk![]()
Onaj iz Dinama, jel? Ja sam i prije pocetka sezone pisao ovdje kako Said ima male sanse da nesto u Dinamu napravi zbog Mamica, zbog konstantne turbulencije oko Dinama, iz dana u dan. I jer je Bosanchero ... Poziv zasluzio kao i Ibricic ...Head je napisao/la:I opet Sajodinix bez poziva a tu je neki Kvrzic.
jel te **** said , haj priznajHead je napisao/la:I opet Sajodinix bez poziva a tu je neki Kvrzic.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- maroonGiant
- Kontakt:
Sta je sa ovim http://en.wikipedia.org/wiki/Dario_Dumi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false; vidim pisu kao izjavljivao da bi volio zaigrati za BiH, jel' valja ista ?
I stvarno mislim da je neki napadac zasluzio poziv(Mahmutovic, Muslimovic, Đuric...) ako nista bar da se proba koju utakmicu...
I stvarno mislim da je neki napadac zasluzio poziv(Mahmutovic, Muslimovic, Đuric...) ako nista bar da se proba koju utakmicu...
upravu si,napadač nam treba...pa ima i zec,nije nešto al et bolje nego nikakav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.