Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amerosm
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la amerosm » 29 dec 2010, 20:55

Pazite ovog pokemona na jednom Njemackom forumu.

Um 10 zu nennen, ich sehe Gómez,Klose,Grafite,Kießling,Raúl,Huntelaar,Barrios, Pizarro,Almeida,Cacau auf dem ca. gleichen und teilweise höheren "Level" als Dzeko.

Nabrojat cu deset igraca, ja licno vidim Gomeza, Klose-a, Kiesslinga, Raula, Huntelaara, Barriosa, Pizzaru, Almeidu i Cacaua na istom ako cak ne i vecem levelu nego li je to Dzeko.

Ocito da narkotici koje koristi Mario Gomez su se poceli siriti po Njemackoj. Ne bi me cudilo da je u vog pokemona IP adresa u Minhenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

trnokop
Kontakt:

Post Postao/la trnokop » 29 dec 2010, 21:00

amerosm je napisao/la:Pazite ovog pokemona na jednom Njemackom forumu.

Um 10 zu nennen, ich sehe Gómez,Klose,Grafite,Kießling,Raúl,Huntelaar,Barrios, Pizarro,Almeida,Cacau auf dem ca. gleichen und teilweise höheren "Level" als Dzeko.

Nabrojat cu deset igraca, ja licno vidim Gomeza, Klose-a, Kiesslinga, Raula, Huntelaara, Barriosa, Pizzaru, Almeidu i Cacaua na istom ako cak ne i vecem levelu nego li je to Dzeko.

Ocito da narkotici koje koristi Mario Gomez su se poceli siriti po Njemackoj. Ne bi me cudilo da je u vog pokemona IP adresa u Minhenu.
Naravno,zato su tu gdje jesu.Niko ih ne trazi

Cuj Barrios,Cacau,Pizzaro :lol:
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 29 dec 2010, 21:26

trnokop je napisao/la:

Nisam ništa odavno smiješnije čuo :lol:,pa Dzeko je za dvije klase bolji od tih navedenih napadača!
Čuj Almeida da valja išta ne bi prelazio u Besiktas :lol:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 29 dec 2010, 21:28

dobro pa nije naveo jos i Lakica :lol:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 29 dec 2010, 21:31

Evo da pošaljem post da izgleda da nema ništa od transfera Džeke u manji klub iz Manchestera,koliko sam sad(prije nekoliko minuta čuo iz pouzdanih izvora)zapelo je oko plate koju traži Edin.Možda je i bolje jer M.City barem ovde na ostrvu ne kotira ko popularan klub,štoviše nevole ih.Pozdrav iz Londona od Harisa. :D
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 29 dec 2010, 21:32

Dobro je da nije još naveo Schurrlea,Maricu,Mandzukica i Asamoaha :lol:

edit:Harise nadam se da nisi u pravu,mi se ponadali da je ovo riješena stvar :?

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 29 dec 2010, 21:35

Ja bi više volio da je neki Londonski klub ali ako ode bilo gdje osim u City ili Liverpool ja srećan,neznam koliko ste upoznati sa klubom ali City je dno dna i nije dobro da tamo ide.
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 29 dec 2010, 21:37

ja cu dernek napraviti kod mene kad napokon predje negdje...da proslavimo kraj trzanja zadnje 2 godine od strane "novinara" :D

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 29 dec 2010, 21:37

Yugoslavia je napisao/la:Ja bi više volio da je neki Londonski klub ali ako ode bilo gdje osim u City ili Liverpool ja srećan,neznam koliko ste upoznati sa klubom ali City je dno dna i nije dobro da tamo ide.
Upoznati smo mi dobro sa situacijom u na Ostrvu,naravno da je bolje da pređe u neki londonski klub ali nisu se pojavili kupci za njega.City je momčad koja će za nekoliko sezona postati velesila voljeli mi to ili ne ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 dec 2010, 21:40

Yugoslavia je napisao/la:Evo da pošaljem post da izgleda da nema ništa od transfera Džeke u manji klub iz Manchestera,koliko sam sad(prije nekoliko minuta čuo iz pouzdanih izvora)zapelo je oko plate koju traži Edin.Možda je i bolje jer M.City barem ovde na ostrvu ne kotira ko popularan klub,štoviše nevole ih.Pozdrav iz Londona od Harisa. :D
Ko ti se to izlanuo? Mancini?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 29 dec 2010, 21:42

Ma ja vam kažem da se onako sve potiho spominjao Edin al to ništa ozbiljno e sad dali to možda vaši u Bosni krivo prenose neznam ali znam da solidno kotira u krugu 5-6 klubova za cjenu od 20-25 milijona evra više mu niko neće platit jer realno ima duplo boljih za manju cjenu a to govore mediji i navijači po forumima e sad opet koliko su i oni realni vidićemo al ima nešto u svim tim pričama bolje da ode u Bayern jer u Premiershipu se teško može naigrat ko u Njemačkoj lizi koja je barem tri put slabijaod naše EPL.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 29 dec 2010, 21:44

Yugoslavia je napisao/la:Ma ja vam kažem da se onako sve potiho spominjao Edin al to ništa ozbiljno e sad dali to možda vaši u Bosni krivo prenose neznam ali znam da solidno kotira u krugu 5-6 klubova za cjenu od 20-25 milijona evra više mu niko neće platit jer realno ima duplo boljih za manju cjenu a to govore mediji i navijači po forumima e sad opet koliko su i oni realni vidićemo al ima nešto u svim tim pričama bolje da ode u Bayern jer u Premiershipu se teško može naigrat ko u Njemačkoj lizi koja je barem tri put slabijaod naše EPL.
Možeš mi molim te reći nekoliko tih "boljih igrača od Džeke,a da su jeftiniji" hvala na odgovoru!

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 29 dec 2010, 21:45

Rekao mi Rahimić koji mi je rođak ako baš hoćeš znat on je zvoa Edina prije pola sata i reko mu da neće da mu daju 5,5 milijona evra po sezoni i menađer odusto od pregovora.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 29 dec 2010, 21:48

Op , op . Još malo i Edin će biti prozvan najboljim napadačem . Čekam sljedeći post .... :roll:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 29 dec 2010, 21:49

a man city mu ponudio 6 miliona platu. :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 29 dec 2010, 21:49

Ima bolji Van Persie,Benzema(to smo vidjeli na Koševu)pa dalje Forlan,sad govore svi za Kagawu i Lakića iz Bundeslige pa u Engleskoj ima barem desetak sličnih za manje funta i barem podjednakih kvaliteta ko Drogba,Kalou,Anelka ili Berbatov i Owen.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 dec 2010, 21:49

Yugoslavia je napisao/la:Ma ja vam kažem da se onako sve potiho spominjao Edin al to ništa ozbiljno e sad dali to možda vaši u Bosni krivo prenose neznam ali znam da solidno kotira u krugu 5-6 klubova za cjenu od 20-25 milijona evra više mu niko neće platit jer realno ima duplo boljih za manju cjenu a to govore mediji i navijači po forumima e sad opet koliko su i oni realni vidićemo al ima nešto u svim tim pričama bolje da ode u Bayern jer u Premiershipu se teško može naigrat ko u Njemačkoj lizi koja je barem tri put slabijaod naše EPL.
A sta ima,kako si?,zavrsio zadacu? razumijem da nisi dobronamjeran prema igracima iz BIH,i registrovao si se samo da bi napisoa laz i glpost,eto ti zivis u Londonu,haha ili u Loparima!? tebi kao neko rekao da on nece preci u Englesku ,hehhee,ajd prvo zadacu zavrsi,ok!?

Dzeko je u Mancester C. to je BBC potvrdio,zavrsena stvar! to ipak nisu Nezavisne novine,Glas Srpske ili neka lokalna televizija iz Lopara!:)

trnokop
Kontakt:

Post Postao/la trnokop » 29 dec 2010, 21:51

I meni javili,kazu nece Dzeku,ipak bolja im je akvizicija Lakic :mrgreen:
Svuda se sunce radja,lijepa svaka je zemlja.
Kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 dec 2010, 21:51

Yugoslavia je napisao/la:Rekao mi Rahimić koji mi je rođak ako baš hoćeš znat on je zvoa Edina prije pola sata i reko mu da neće da mu daju 5,5 milijona evra po sezoni i menađer odusto od pregovora.
Sta ima Rahimicu.aj ga jadan pitaj hoce li u Penziju? i pitaj ga sta kaze Dzeko na desavanja ovo u vezi poplava po Semberiji? heh :lol:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 29 dec 2010, 21:52

Yugoslavia je napisao/la:Ima bolji Van Persie,Benzema(to smo vidjeli na Koševu)pa dalje Forlan,sad govore svi za Kagawu i Lakića iz Bundeslige pa u Engleskoj ima barem desetak sličnih za manje funta i barem podjednakih kvaliteta ko Drogba,Kalou,Anelka ili Berbatov i Owen.
Lakic :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Benzema :roll: :roll: :roll: :roll: Odoh se umiti nisam dobro :oops:
Zadnja izmjena: adnan_hzsa, dana/u 29 dec 2010, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.