Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Enigma
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Enigma » 11 okt 2017, 18:56

:Ovaj dupli sport je nekad bio dobar portal sada dno dna...fuj :puke:
MUSVDG

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 okt 2017, 19:08

Mehmed Baždarević vjerovato neće dobiti novu šansu da vodi Zmajeve.
Već su počele medijske špekulacije oko mjesta novog selektora BiH.
Prema navodima ‘Oslobođenja’ bivši selektor Srbije Radomir Antić ozbiljan je kandidat za nasljednika Mehmeda Baždarevića.

Koliko je vjerovati Oslobođenju i njihovim izvorima, i ko zna odakle im ovo...Ali bilo bi dobro, gledajući čisto sa fudbalske strane, jer je odličan stručnjak, a to nam treba. Radomir je dobre stvari radio sa Srbijom, neki će reći čak da su i poslije njegovog odlaska i dan danas u nokdaunu, i još uvijek ga prizivaju...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 okt 2017, 19:22

Antić bi bio idealan izbor, ali ne vjerujem da mi imamo neke šanse da ga dovedemo.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 okt 2017, 19:28

Edviin je napisao/la:Ma treba se culicu posrati na diplomu i popisati na facu pokvarenu.
Otkud ti ideja da takav imbecil ima diplomu.
Dobro, danas se svašta može kupiti ili falcifikovati. Pardon kucni odgoj i pamet nemože, ali taj Teletabis, svakako toga nema.
:urnebes:

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 11 okt 2017, 19:47

Esport je napisao/la:
Edviin je napisao/la:Ma treba se culicu posrati na diplomu i popisati na facu pokvarenu.
Dobro, danas se svašta može kupiti ili falcifikovati. Pardon kucni odgoj i pamet nemože, ali taj Teletabis, svakako toga nema.
Pa znas kako kazu, kod nas su svi diplomiranj ljudi, pa u savezu, pa u politici, pa u novinarstvu, pa zato da ne ucinim neku nepravdu, ja sam siguran da nas culjo ima diplomu, a kako je dosao do diplome, ja mislim da je dosta da se procita ovo sto je napiso na sportu, svima nama ne jasno... :bih:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 okt 2017, 19:52

Edviin je napisao/la:
Esport je napisao/la:
Pa znas kako kazu, kod nas su svi diplomiranj ljudi, pa u savezu, pa u politici, pa u novinarstvu, pa zato da ne ucinim neku nepravdu, ja sam siguran da nas culjo ima diplomu, a kako je dosao do diplome, ja mislim da je dosta da se procita ovo sto je napiso na sportu, svima nama ne jasno... :bih:
Ja mislim da se taj komad papira(satro diploma) zacrvenila, opet ako postoji.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 11 okt 2017, 19:59

https://www.facebook.com/amer.culic
To je ovaj , ja sam mu se dobro nasro
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 okt 2017, 20:20

Eno na N1 Osim Svabo. Tuc muc , znate, ovaj..eto ne bi trebalo mijenjati selektora, pa 5 minuta suplje , ni za glavu -ni za rep.
Uglavnom krivi su prvo navijaci, mentalitet, igraci...samo ne trener.
E to je Osim !? Kakva korist ako on nikada nece reci nista lose o treneru, gdje je tu konstruktivan stav?

PS: Evo sada Ciro Blazevic, kaze Osim je gospodin pa nece da kaze neke stvari, ali problem je u vodji koji treba da ubijedi igrace da mogu , da moraju...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 okt 2017, 20:25

DrFilgud je napisao/la:Eno na N1 Osim Svabo. Tuc muc , znate, ovaj..eto ne bi trebalo mijenjati selektora, pa 5 minuta suplje , ni za glavu -ni za rep.
Uglavnom krivi su prvo navijaci, mentalitet, igraci...samo ne trener.
E to je Osim !? Kakva korist ako on nikada nece reci nista lose o treneru, gdje je tu konstruktivan stav?
Japanac nikada nije nas htio da vodi. Yebo lafinu i demagogiju. Volio sam Bazdarevica kao igraca, ali kao selektor je susta suprotnost. Nula!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Enigma
Kontakt:

Post Postao/la Enigma » 11 okt 2017, 20:27

Osim brani mesu jer mu je bio najdraži igrač..od ivice nema više hajra djuturum jednom nogom u grobu
MUSVDG

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 11 okt 2017, 20:31

Radomir Antic je nakon napustanja Srbije 2010.godine bez i trun ozbiljnog angazmana. Potucao se po Kini,Japanu ne znam ti ni ja gdje tacno zadnjih 7 godina bez ikakvog dodira s ozbiljnim nogometom,al zato dobra lova. I sad da li nam treba da ga mi vracamo iz penzije i koliki smo mu motiv... Mislim da on nije ni 10 % upucen u fudbal u Evropi. **** se njemu.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 okt 2017, 20:31

Fakat vise Ivica ne moze odgovoriti na pitanje suvislo.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 11 okt 2017, 20:38

Ne brani Osim Bazdarevica, nego smatra da je glavni uzrok losih rezultata nedostatak kvaliteta igraca, pa tek onda selektor, dok Ciro misli obrnuto

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2017, 20:44

Spasavaju jahaca apokalipse, koji likovi mila majko.
Pa naravno kad ni jedan nisu vezani za ovu reprezentaciju koja je vecini nas najvece veselje.
Najvise mi idu na zivce ovi filozofi koji bi iz svojih fotelja drzali govore podrske ovim hajvanima koji nas vode. Pa i Vaha prije par dana daje izjavu da ne moramo dobiti Belgiju. Sve bi oni savjetovali samo ih nemoj zvati na klupu.
Osim je i Safetu drzao skale. Ne zeli se covjek zamjerati ovim duducima koje je kao slijepce vodio kroz zivot.
Hvala Ivice za sve ali stavi svoju rijec pa Mesu instaliraj u Sturm, Panathinaikos ili neki od drugih klubova koje si trenirao.
Ostavite se vise Bosne i njene reprezentacije na miru. Necu reci nista ruzno ovoj istinskoj sportskoj legendi osim da su mu godine i prijateljstvo sa ovim nosorozima pomutile um.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2017, 20:51

risingforce je napisao/la:Ne brani Osim Bazdarevica, nego smatra da je glavni uzrok losih rezultata nedostatak kvaliteta igraca, pa tek onda selektor, dok Ciro misli obrnuto
Da Osimu Dzeko i Pjana nisu nesto(ne trce) a tukac mu je dobar. Neka ga vodi doma i stavi u vrt da mu plasi vrane ako mu se toliko svidja.
Dzeko i Pjanic su top igraci sta got ovaj nekad veliki trener govorio.
Ciro je za razliku od Osima sa ovim igracima radio.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 11 okt 2017, 20:55

Sta ima ovaj Osim da prica protiv igraca pa sve i jedan igrac reprezentacije je dao vise za ovu drzavu nego on koji je nije htjeo nikad vodit sad se nesto vrti tu kad ga vise niko nece

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 okt 2017, 20:59

dubrovnik je napisao/la:
risingforce je napisao/la:Ne brani Osim Bazdarevica, nego smatra da je glavni uzrok losih rezultata nedostatak kvaliteta igraca, pa tek onda selektor, dok Ciro misli obrnuto
Da Osimu Dzeko i Pjana nisu nesto(ne trce) a tukac mu je dobar. Neka ga vodi doma i stavi u vrt da mu plasi vrane ako mu se toliko svidja.
Dzeko i Pjanic su top igraci sta got ovaj nekad veliki trener govorio.
Ciro je za razliku od Osima sa ovim igracima radio.
Ciro ne gura kerovodju (sina) za selektora, može biti iskren.
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 11 okt 2017, 21:29, ukupno mijenjano 2 puta.

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 okt 2017, 21:02

samoposteno je napisao/la:Sta ima ovaj Osim da prica protiv igraca pa sve i jedan igrac reprezentacije je dao vise za ovu drzavu nego on koji je nije htjeo nikad vodit sad se nesto vrti tu kad ga vise niko nece
Jesi li ozbiljan? Kad je to on trebao voditi repku? Kad su Ušanović i co. harali savezom? Ili možda nakon što je preživio moždani udar?
Ivica Osim je najveća fudbalska legenda ne samo Bosne i Hercegovine, već i šire i zaista je gnusno čitati ovakve komentare. A nije ni pogriješio u vezi igrača to što je rekao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

samoposteno
Kontakt:

Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la samoposteno » 11 okt 2017, 21:04

BoixosNois1899 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:Sta ima ovaj Osim da prica protiv igraca pa sve i jedan igrac reprezentacije je dao vise za ovu drzavu nego on koji je nije htjeo nikad vodit sad se nesto vrti tu kad ga vise niko nece
Jesi li ozbiljan? Kad je to on trebao voditi repku? Kad su Ušanović i co. harali savezom? Ili možda nakon što je preživio moždani udar?
Ivica Osim je najveća fudbalska legenda ne samo Bosne i Hercegovine, već i šire i zaista je gnusno čitati ovakve komentare. A nije ni pogriješio u vezi igrača to što je rekao.
Po cemu je on naj veca legenda Bosne mozda po namjestanju utakmica de bolan budi ozbiljan legenda Zelje mozda da ali Bosne nikad jer za Bosnu nije uradio ama bas nista

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 11 okt 2017, 21:05

ne mislim da treba osima ovdje bacati u nase blato.imajte postovanja ako nista onda prema godina i psofizickom stanju. najmanje ovdje je pitanje amara osima. mislim da covjek nema nista od toga da on gura sina , to je sigurno ali covjek odavno ne zeli da se zamjera, ne treba mu to.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], jasmin10, Micron, Poligon10, Shogun, signalidunapark, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 64 gosta.