FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
i kad ti ne ide 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje ovo iskopa led te j e b o... oplako samProbisvjet je napisao/la:Ne dolazi izgleda. Jagodic kaze da ga ne poznaje i da je star.Sariel je napisao/la:Kad tad doci ce jedan ola u slobodu.a sad koji vidicemo![]()
![]()
Garda ides li u beljinu?![]()
Sto se tice odlaska u Bijeljinu prevoz je organizovan za igrace. Ako bude bilo mjesta u busu moze samo "mrtva carsija" uci.

P.s.ovo su garant Rusi rashodovali poslije cernobila

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne idem brate... Nemam vise snageSariel je napisao/la:Kad tad doci ce jedan ola u slobodu.a sad koji vidicemo![]()
![]()
Garda ides li u beljinu?
- Probisvjet
- Kontakt:
Daj ne zyebavaj. I ja kazem da necu pa odem. Ko plitak potok!staragarda je napisao/la:Ma ne idem brate... Nemam vise snageSariel je napisao/la:Kad tad doci ce jedan ola u slobodu.a sad koji vidicemo![]()
![]()
Garda ides li u beljinu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Mehmedagić neće nastupiti zbog žutih kartona. Efendić je u bolnici. On je igrao poluvrijeme utakmice u Čeliću. Teren je više ličio na bazen. U četvrtak je osjetio slabosti u organizmu, nakon čega je hospitaliziran. Merzić, Subić i Stjepanović su trenirali s ekipom zadnja dva dana. Danas imamo posljednji trening, nakon čega ću donijet odluku da li će jedan od njih trojice konkurisati za utakmicu Možda bi bilo pogubno da sada nastupe po izuzetno teškom terenu, a naredne sedmice imamo jako bitnu utakmicu protiv Sarajeva - referisao nam je Jagodić.
Pozitivna vijest za trenera Crveno-crnih je što su Miloš Kalezić i Almedin Zilkić konačno dobili radne dozvole i oni su stekli pravo nastupa za Slobodu.
- Da, oni su konačno dobili dozvole i stekli pravo nastupa. Zilkić i Kalezić nisu bili s ekipom u posljednje dvije utakmice, tako da će vjerovatno sutra ostati na klupi. Svježiji smo od Radnika. Vrlo blizu sam odluci da u Bijeljini izvedem isti tim kao protiv Metalleghea. Tada je u zapisiku bilo 10 igrača ispod 21. godine - zaključio je Jagodić.
Dobro neko napisa haman ce se gace skinuti kod Seljublja.
Pozitivna vijest za trenera Crveno-crnih je što su Miloš Kalezić i Almedin Zilkić konačno dobili radne dozvole i oni su stekli pravo nastupa za Slobodu.
- Da, oni su konačno dobili dozvole i stekli pravo nastupa. Zilkić i Kalezić nisu bili s ekipom u posljednje dvije utakmice, tako da će vjerovatno sutra ostati na klupi. Svježiji smo od Radnika. Vrlo blizu sam odluci da u Bijeljini izvedem isti tim kao protiv Metalleghea. Tada je u zapisiku bilo 10 igrača ispod 21. godine - zaključio je Jagodić.
Probisvjet je napisao/la: Ne dolazi izgleda. Jagodic kaze da ga ne poznaje i da je star.![]()
Sto se tice odlaska u Bijeljinu prevoz je organizovan za igrace. Ako bude bilo mjesta u busu moze samo "mrtva carsija" uci.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije, morati ce vozac autobusa da ode u kantonalni ured kako bi promijenio svoje ime u Tom CatSkver je napisao/la:![]()
![]()
Jel ovo konacni izgled busa FK Tom Cat - Sloboda ili ce jos doradjivati?
- Probisvjet
- Kontakt:
To je konacno. Nema se vise sta dodati.Skver je napisao/la:Probisvjet je napisao/la: Ne dolazi izgleda. Jagodic kaze da ga ne poznaje i da je star.![]()
![]()
![]()
Jel ovo konacni izgled busa FK Tom Cat - Sloboda ili ce jos doradjivati?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Treba ovu djecu sto ih Vlado vodi na "kaljene" u Bijeljinu odvesti da im saliju stravu kad se vrate pogotovo jos kad ih naguzi Torpedo.
Sa Zilkićem u ovoj utakmici bi se trebali nadati dobrom rezultatu. Tj. ako je zadržao onu formu sa priprema. Plus što će Ordagi ostavit više prostora za Ordagijanje.
Precjedniče, ti ne bi Evropu? Nećeš razbojniče!
Precjedniče, ti ne bi Evropu? Nećeš razbojniče!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne mogu u Evropu, prebukirani su, idu u Kanadu sa hanumama u shoping.wobly92 je napisao/la:Sa Zilkićem u ovoj utakmici bi se trebali nadati dobrom rezultatu. Tj. ako je zadržao onu formu sa priprema. Plus što će Ordagi ostavit više prostora za Ordagijanje.
Predsjeniče, ti ne bi Evropu? Nećeš razbojniče!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je dovla...Samo djecu guratbenTzley je napisao/la:- Mehmedagić neće nastupiti zbog žutih kartona. Efendić je u bolnici. On je igrao poluvrijeme utakmice u Čeliću. Teren je više ličio na bazen. U četvrtak je osjetio slabosti u organizmu, nakon čega je hospitaliziran. Merzić, Subić i Stjepanović su trenirali s ekipom zadnja dva dana. Danas imamo posljednji trening, nakon čega ću donijet odluku da li će jedan od njih trojice konkurisati za utakmicu Možda bi bilo pogubno da sada nastupe po izuzetno teškom terenu, a naredne sedmice imamo jako bitnu utakmicu protiv Sarajeva - referisao nam je Jagodić.

- RollingPaper
- Kontakt:
Sve navijačke grupe u BiH su protiv uprave kada uprava ne radi dobar posao.
Zašto je to kod nas drugačije?
Zašto mi na tribini ne dignemo parolu da želimo Evropu i da želimo transparentnost?
Zašto naša navijacka grupa podržava ovu upravu?
Zašto mi na tribini ne dignemo parolu da želimo Evropu i da želimo transparentnost?
Izjava Jagodića =
- NO COMENT

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
RollingPaper je napisao/la:Sve navijačke grupe u BiH su protiv uprave kada uprava ne radi dobar posao.

- RollingPaper
- Kontakt:
Zašto su se za vrijeme upravnog odbora na čelu sa Azmirom Husićem palile baklje i nabijale kazne klubu?staragarda je napisao/la:RollingPaper je napisao/la:Sve navijačke grupe u BiH su protiv uprave kada uprava ne radi dobar posao.
Zašto naša navijacka grupa podržava ovu upravu?![]()
![]()
....Daj ba
Zašto sada nema nijedne baklje?
Zašto je grupa tjerala Husrefa Musemića bez razloga?
Zašto smo mi najveće pic.ke, od UG i Fukara do ljudi u skupštini?
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 10 mar 2017, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Izjava je u fazonu"bas cemo se potruditi da zijanimo"Mortus je napisao/la:Izjava Jagodića =- NO COMENT

- tuzlak1987
- Kontakt:
Vlado cuva igrace za Ligu Prvaka
-
- Interni moderator
- Kontakt:
SVI u bijeljinu
....Svi, svi, svi....Macak je reko da ne volite vi Slobodu koliko je on mislio 

De nek mi neko objasni ovo : "Možda bi bilo pogubno da sada nastupe po izuzetno teškom terenu, a naredne sedmice imamo jako bitnu utakmicu protiv Sarajeva".
U kojem smislu je utakmica protiv Sarajeva jako bitna, a ova protiv Radnika nije, to moj mozak ne moze da razumije nikako...
U kojem smislu je utakmica protiv Sarajeva jako bitna, a ova protiv Radnika nije, to moj mozak ne moze da razumije nikako...
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 7 gostiju.