FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la storm_raider » 03 nov 2012, 22:31

Jamak je veceras odigrao solidno, Selimovic podbacio.. Meni evo vec neko vrijeme nije jasno zasto Zeba ne igra u sredini, vec neko lijevo krilo... Valjda ce to biti bolje kada se vrati Smajic. Stanic vrlo dobar, nista bolje Cola ne bi odigrao na ovoj utakmici. Zasto Bekric ne igra?
Sport je lijek za tijelo i duh.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 nov 2012, 22:34

Kvesi i Antoloviću svaka čast, ostali srednja žalost... kad se sjetim kad je Kvesa po lijevoj strani pretrč'o 2-3 igraca malenih i onda neko dole upropastio sve to lošim prijemom lopte, ostanem bez riječi, mogli smo bod izvući, al' jbg... malenim svaka čast, igra im je bilo malo manje loša nego naša i spretno su se uz to snašli...

SLJEDEĆE KOLO SVI NA GRBAVICU ! (a i na Otoku ko može u srijedu :mrgreen: )
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 nov 2012, 22:35

storm_raider je napisao/la:Jamak je veceras odigrao solidno, Selimovic podbacio.. Meni evo vec neko vrijeme nije jasno zasto Zeba ne igra u sredini, vec neko lijevo krilo... Valjda ce to biti bolje kada se vrati Smajic. Stanic vrlo dobar, nista bolje Cola ne bi odigrao na ovoj utakmici. Zasto Bekric ne igra?
Na pitanje novinara Amaru Osimu zasto nije ubacio Samira Bekrica,Osim mu je u svom stilu odgovorio :
Da bi ti imao sta pitati.
Eto ti odgovor. :lol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 nov 2012, 22:36

Antolovic-solidan
Stanic-solidan
Kvesic-odlican
stoperi su najgori dio tima definitivno
Zolotic odlican
Svraka-los
Jamak-solidan
Zeba-los,s obzirom da se od njeg najvie ocekuje
Selimovic-los
Adilovic-los,od njeg se puno ocekivalo jer je napadac

Beslija-los

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 nov 2012, 22:37

Narin je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Jamak je veceras odigrao solidno, Selimovic podbacio.. Meni evo vec neko vrijeme nije jasno zasto Zeba ne igra u sredini, vec neko lijevo krilo... Valjda ce to biti bolje kada se vrati Smajic. Stanic vrlo dobar, nista bolje Cola ne bi odigrao na ovoj utakmici. Zasto Bekric ne igra?
Na pitanje novinara Amaru Osimu zasto nije ubacio Samira Bekrica,Osim mu je u svom stilu odgovorio :
Da bi ti imao sta pitati.
Eto ti odgovor. :lol:
Mislio sam da je povrijedjen, zato pitam.
Sport je lijek za tijelo i duh.

kikimusampa
Kontakt:

Post Postao/la kikimusampa » 03 nov 2012, 22:38

Jel' znate zašto su igrači Željezničara ginuli na terenu večeras???

Zato što su znali da ih gledaju skauti Sarajeva.

Inače lagana pobjeda Sarajeva, moglo je biti i ubjedljivije.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 nov 2012, 22:41

Par igraca je drasticno podbacilo, nema potrebe da se imenuju manje-vise svi znamo ko su. Adilovic je bio odlican, covjek se tukao svake minute sa Torlakom i Amerom ali kako bez podrske? Zeba dobije pravu loptu na povratnu, vec opjevan kao igrac koji ne masi iz onih, a on suta kao O`Shea kontra West Hama svojevremeno, doduse Zebi je otisla naprijed lopta, uzasno je odigrao. Jamak? :lol: Mah bjezi, rekao sam da necu da ih imenujem a opet krenuo.

Zola mali se trudio dosta ali nekako mi i nije bio na ocekivanom nivou. Generalno, cijela ekipa je dosta grijesila, Beslija je ono morao bolje, odbrani Handzic bjezi kako hoce a covjek spor, trom, los...

Vernes me takodjer razocarao. Pa mi nismo sansu da valja osim Beslije stvorili, Torpedo je kako god bio konkretniji. Jos gol iz onog dima al` jbga, idemo dalje, nije jos ni prvi dio prvenstva gotov, nista nije gotovo.

Vidi se enorman pad u igri u odnosu na proslu sezonu. Amare, vadi nas.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 nov 2012, 22:42

bili sm obolji a izgubili nema veze, bice bolje doci ce i oni na Grbavicu ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2012, 22:42

Jos jedan razlog da se prekine sa ovim bakljama, sto nam izbijaju pare iz kluba, sto primamo golove iz dimnih zavjesa. :|

Ovo je tek pocelo vec nako sljedeceg kola mozemo da opet budemo bodovno isti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 nov 2012, 22:50

NAKON OVE UTAKMICE, SIGURAN SAM DA OSVAJAMO TITULU
FKŽ !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 nov 2012, 22:53

TeaM87 je napisao/la:NAKON OVE UTAKMICE, SIGURAN SAM DA OSVAJAMO TITULU
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhaahha.................................................
Samo Sarajevo

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 nov 2012, 22:54

Nemojte zajebavati,kakve dimne zavjese i bakraci.Kod gola su krivi Bogi i jos jedan frajer,jer su stajali na petercu kod slobodnog,sto je katastrofalno.5 metara iza zida,su oni uvukli igrace.
Sto se tekme tice,cestitam Sarajevu,i smatram da nisu ni malo bolji od nas,cak sta vise bolji smo bili.Ja ne znam sta mnogi gledaju,ali mi veceras i nismo toliko losi bili,puno bolji nego protiv Olimpica.Medjutim sami sebi smo krivi,sto ne zabi smo ,sto imamo konje,koji ne znaju sa 5 metara prazan gol pogodit,vec fuli loptu,pa ne zna primit loptu a ide sam na golmana,ili se nesto vraca lopta svako malo ne zna niko primit i okrenut,i naravno ono Mirsino na kraju.Ljudi nisu nista imali sem prekida i to je to.Mene ovakvog Sarajeva nije strah i nije mi tragedija,ljudima cestitam a mi idemo dalje.**** sam Amaru sve zbog Jamaka,i sto ne da Brkovicu,Bekricu da igra,ali eto na kraju mogao je Jamak i junak biti,da je Selimvic bio noralan,a ne konj.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 nov 2012, 22:55

Kad mi izgubimo od smiješne ekipe kakva su oni, onda nešto nije uredu sa nama :? Pa ne mogu da vjerujem šta smo mi promašili :cry:
DRUG NEBI TI PUNCA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 nov 2012, 22:55

jamak nam je visak, dati bekriji i brkovicu da igraju vise i to je to
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 03 nov 2012, 22:57

Ma meni je Kvesica zao najvise, ali nema veze, jedino sto ne razumijem je sto igraju Jamak i Svraka, a Bekric sjedi na klupi. Dobro Svraka je bio dobar dok nije pozvan u repku, valjda ce se opametiti, ali Jamak nema mjesta u ekipi i ne znam sto Amaru igra u prvoj. Jedina zamjerka je sto treba djecu pustiti da igraju, pruzi im kod kuce protiv neke slabije ekipe priliku, svakako ces pobijediti tu utakmicu.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 03 nov 2012, 22:58

Niste ni vi loša ekipa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 03 nov 2012, 23:01

Utakmica malo iznad prosjeka bh. lige, Željo negdje na svom prosjeku, dakle loše. Sarajevo ništa bolje, sreća ih pomazila i to je to. Mislim, imamo igrače koji maše loptu u čistoj šansi i šta da se očekuje?! Dobro je što su pitari pobjedili, inače bi prvenstvo bilo gotovo nakon 15 kola. Ovako, možda i bude zanimljiva ova sezona. Ipak, više od svega bih volio remont ekipe, da se izbace Jamaci, Stanići i sl. a da se više prilike Hodžiću, Brkoviću, pa makar da ne budemo prvi.. Ovu ekipu i ovu igru je dosadilo gledati i preko tv, bez obzira što niko u ligi nije bolji!
NAPRIJED NARODE!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 03 nov 2012, 23:04

kikimusampa je napisao/la:Jel' znate zašto su igrači Željezničara ginuli na terenu večeras???

Zato što su znali da ih gledaju skauti Sarajeva.

Inače lagana pobjeda Sarajeva, moglo je biti i ubjedljivije.
i ti sad maksuz napravio profil da trolaš ?
Odlazi Safete.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 nov 2012, 23:05

Nije problem poraz, jer smatram da smo veceras bili bolji i da ce vremenom stvari doci na svoje mjesto - naravno sto se tabele tice, vec je problem sto nasi igraci ne znaju u GOL pretvoriti 100% sansu.

Jos sutra se treba baviti ovom utakmicom i od Ponedeljka se okrenuti mislima ka Olimpicu, pa onda utakmici protiv Veleza.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 nov 2012, 23:05

Imali smo zrelije šanse, nismo ih iskoristili, tako se derbi ne dobija. Čudne taktičke i kadrovske zamisli Amara su nas možda i koštale, al smo i ovakvi bili bolji od napaćenog Sarajeva. Ona ekipa neće bit prvak BiH 100%. Večeras su pokazali koliko su zapravo loši i koliko se oslanjaju na Saida. Postoji žal što smo primili onakav go, iz nepostojećeg faula, al idemo dalje, sad znam da smo bolji i da titula dolazi na Grbavicu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, Lokomotifa i 43 gosta.