FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amko21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amko21 » 03 nov 2012, 23:07

PILAV :twisted:
Torlak nakon žutog namjerno igra rukom, sudija ništa. Suljić nakon žutog namjerno vuče našeg za dres, sudija ništa, 2 puta napucava loptu, sudija ništa....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 nov 2012, 23:09

Željezničar za nijansu bolji, ali bez boda napusti Koševo. Svraka krivac kod gola, stoji sve vrijeme ispred gola i onda 5 sekundi prije izvođenje slobodnog udarca ( koji je nepostojeći! ) on odlazi prema živom zidu. Da je ostao gdje mu je i bilo mjesto, izbacio bi onu loptu.
Čestitke Manijacima i Hordama na odličnom navijanju. Zolotić i Kvesić fantastični, Harisu se zahvaliti na svemu. Amar mi nije jasan ni sekunde bio, Željo gubi a on drugu izmjenu pravi u 93' minuti. I šta je sa Bekrićem pobogu, on u ovakvim utakmicama mora imati mjesto. Sigurno su se nešto zakačili, ko će ga znati.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 03 nov 2012, 23:09

Prvi potez koji treba da se ucini je da se OTPUSTI Samir Bekric! Covjek je jedan od najpalcenijih igraca i davati mu tolike pare samo da bi trenirao je suvisno... Samire ODLAZI! Zoli naklon do poda! Momak je klasa... Kvesic isto... o cugerima necu pisati, zali Boze tastature... Adilovicu se treba zahvaliti... steta sto mali Hodzic nije dobio makar 15 minuta... samo sto je trebalo izvadit Adila, jer kada je Osim promijenio formaciju tu nije bilo mjesta mrcinu i sidrasa koji je trom... sa dva brza napadaca bi po meni bolje izgledalo... Mirso Beslija... covjeku svaka cast, zaduzio nas je, ali i njegovo je odzvonilo... sta reci... nismo bili spretni tj. nismo znali, a imali smo dobru priliku da okrenemo vodu na nas mlin... Sarajevo po meni tanko... nista pokazali nisu i samo su cekali prekid... docekali, materijalizovali i to je to... moze ovo puno bolje i mislim da, ako nam je Sarajevo glavni konkurent ua titulu, na kraju i ove sezone ce nam gladati u ledja, jer smo realno bolji, to se moglo vidjeti... a i raspored nam je fantastican sljedece polusezone, tako da vjerovatno opet idemo na sam vrh...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 nov 2012, 23:11

Mene bi stid bilo ovako tekmu dobit :roll:
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 03 nov 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 nov 2012, 23:13

Šteta. Kad se fulaju onakve tri mrtve šanse onda nije ćudo izgubiti od ekipe koja tri pasa nije napravila na utakmici. Znali smo da samo ovako možemo primiti go, ali smo morali dati koji go i tu nam niko nije kriv. Nema potrebe vaditi se na suđenje i diskutabilan faul jer ako je ono bio faul, bio je nad Zebom prije toga od čega je sve i krenulo. Nema veze, ovako će biti interesantnije prvenstvo. Mi koliko god smo ćudna ekipa odnosno sa ćudnim rješenjima na nekim pozicijama, od njih smo bolji i ako na pauzi ne bude nekih dramatičnih promjena u kadru koje bi nas oslabile, a njih pojačale mislim da ćemo uzeti prvenstvo na kraju bez većih problema. Treba dobiti sve do kraja polusezone i bit će ok.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 nov 2012, 23:13

naravno da jesmo
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 nov 2012, 23:14

Malo realnosti ne bi škodilo.. Nije problem priznati da je Željo bio bolji, uz činjenicu kako je Sarajevo izvuklo 3 boda što je daleko važnije.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 nov 2012, 23:17

Dominacija na jugu ! Ponosna na navijanje,koreografiju ma sve sve sve !!!!

cini mi se jug brojniji od sjevera ?
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 03 nov 2012, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 nov 2012, 23:21

DooVe je napisao/la:Mene bi stid bilo ovako tekmu dobit :roll:
slika

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 03 nov 2012, 23:22

E ovo je pravi derbi. Ne zasluzeno, ali sta je tu je. Mi smo krivi za propustene prilike.
P.S. Kakav je ono cirkus kad je korteo doso pred stadion? Ako se tad nisam ugusio ja ne znam...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 nov 2012, 23:24

nema razloga da se ušutimo, da ste nas izdominirali na ternu i napunili mrežu, priča tvoja bi imala smisla, ovako, ipak ne

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 nov 2012, 23:25

KB-TM87 je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Kako se sad brišu naši trolovski postovi, moderacija vrijedno radi da slučajno ne zafali kome nešto, dok je na našem djelu foruma šarenilo od trolova bilo. Nadam se sad da će te se ušutiti do proljeća 8-)
nema razloga da se ušutimo, da ste nas izdominirali na ternu i napunili mrežu, priča tvoja bi imala smisla, ovako, ipak ne
kao sto smo mi njih na tribini :lol:

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 03 nov 2012, 23:27

Prodali su bar 200 karata više za jug nego što može stati realno :? :? i ljudi se bezveze gurali...niđe veze.

Bili smo bolji, nismo imali sreće, moraćemo nažalost osvojiti titulu sa samo 14 bodova prednosti :( :( :(

NERMIN ZOLOTIĆ!!!!!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 nov 2012, 23:30

slike ima tona nema.
DRUG NEBI TI PUNCA

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 nov 2012, 23:36

bagrcavi je napisao/la:slike ima tona nema.
I ja to baš sad gledam na snimku. Istina jug krcat, sjever opet nije bio pun, ali nije bio ni na Zubandan i to više nije vijest jer tako je već 10 godina, ali opet ne kontam samo se naši čuju. U čemu je fol?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 nov 2012, 23:44

sreća pa sam ignorisao postove ovom jadnika da ga nne gledam... nego, oni nama bježe 3 boda, a mi njima 3 titule, jbg... :lol:

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 03 nov 2012, 23:44

Ja onog gola :? Tek ga sad normalno vidjeh. Koja samo nafaka :oops:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 03 nov 2012, 23:46

Nisam neki pasionirani ljubitelj, ali eto pratim pomalo i desavanja u nasa dva najveca kluba. Mislim da je i ovaj Amar brate tvrdoglav, ne mogu da vjerujem da toliko tripi notorne alkoholicare u ekipi. Meni to nikako nije jasno i doista me cudi to od trenera koji kao ima veliki autoritet. Pa onda Zeba, nekako mi sega da igrac koji kada sam trci na pedeset metara zadnji stigne, igra po liniji u formaciji koju on gura. Sta je sa tim Smajicem, pa nisu mu amputirali nogu. Ili moze ili ne moze, ako ne moze noga i ciao. Na.sra se ja, ali to me nekako sve bode u oci u ovoj sezoni.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 03 nov 2012, 23:47

Ali kako Said pade kad su dali gol, poljubi onu atletsku stazu nosom, ko je to vidio crko je od smijeha :lol: :lol:
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 nov 2012, 23:49

MinjonKocka je napisao/la:Ali kako Said pade kad su dali gol, poljubi onu atletsku stazu nosom, ko je to vidio crko je od smijeha :lol: :lol:
il kad se "zaholca " pa kukom nabi loptu u aut hhahahhahaha

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Laudrup, zeljovolimte i 46 gostiju.