poderu te osam razlike i kaze da ne uvrijede protivnikaVirtu4l je napisao/la:Napokon su ušli u istoriju.![]()
Trener Atalante Gasperini nakon meča otišao je da spriječi svoje igrače da se slikaju pored semafora, iako su oni naumili da ovjekovječe taj momenat.
"Mi uvijek poštujemo protivnika. Igrači sigurno nisu htjeli da uvrijede domaćina, ali mi to ne radimo", jasan je bio Gasperini, koji je za svoj potez zaslužio respekt.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Zarathustra
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Da li to Atalanta moze ponoviti na fudbalskim terenima sirom Antalije?
Životni saputnik! 1921
Znam kako ti je,ne kmeci puno,nije da niste zasluziliSabinho je napisao/la:Dzelo kako celo? Miran budi.dzelllo je napisao/la:Husref Musemic:"Nismo imali srece(slijeze ramenima),oni su iskoristili svoje sanse(nakrivi usta).Mi se krecemo se narednom protivniku(nabaci kez),sta je tu je.
Kakav trener,takav vam je i klub.Prica se da je dobio licencu i postao trener u Jablanici uz koju casicu.
lezVe do bagro
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Evo škore, hajd @Rokoko pucaj, vidim da me naproziva na svakoj stranici po jednom.
Doš'o sam ja poodavno al prvo našu temu pročitao i s nekom rajom se svađ'o, nakucalo se svega.
@Muha nije više golf, tušn'o sam njega u Zen'cu, ovdje mi ne daju da ga vozim radi emisije gasova.
Doš'o sam ja poodavno al prvo našu temu pročitao i s nekom rajom se svađ'o, nakucalo se svega.
@Muha nije više golf, tušn'o sam njega u Zen'cu, ovdje mi ne daju da ga vozim radi emisije gasova.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da mi je neko pričao da sam ovoliko bitan za temu ne bih mu vjerovao, 100 ljudi na temi a oni mene čekaju da me prcaju, k'o da sam ja lično Musemić.
Očekujem da budem u top3 za forumaša godine, il barem kantu, moram se negdje nominovat da ga yebeš.
Očekujem da budem u top3 za forumaša godine, il barem kantu, moram se negdje nominovat da ga yebeš.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Nominuj se ti, Bojan je danas pokazao sta ces dobiti.skoroalen je napisao/la:Da mi je neko pričao da sam ovoliko bitan za temu ne bih mu vjerovao, 100 ljudi na temi a oni mene čekaju da me prcaju, k'o da sam ja lično Musemić.![]()
Životni saputnik! 1921
Jah, pored Virtuala niko nema šanse.Eisenbahner1921 je napisao/la:Nominuj se ti, Bojan je danas pokazao sta ces dobiti.skoroalen je napisao/la:Da mi je neko pričao da sam ovoliko bitan za temu ne bih mu vjerovao, 100 ljudi na temi a oni mene čekaju da me prcaju, k'o da sam ja lično Musemić.![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sreca njihova pa im nije igrao ona glavonja Cornelius, to bi inace bilo oko 0-15
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mora da Atalanta Klub ima bolju akademiju...
Hoce li neko zapalit?

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Skoro ako izgubite u nedjelju od mene imaš glas za forumaša godineskoroalen je napisao/la:Da mi je neko pričao da sam ovoliko bitan za temu ne bih mu vjerovao, 100 ljudi na temi a oni mene čekaju da me prcaju, k'o da sam ja lično Musemić.![]()
U šeheru dan žalosti danas, kakva je u Brezi situacija?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jutro bordo grade cjeli svjet je sad sa vama 
malo atmosfere sa Koseva
malo atmosfere sa Koseva
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo naseg Skoreskoroalen je napisao/la:Da mi je neko pričao da sam ovoliko bitan za temu ne bih mu vjerovao, 100 ljudi na temi a oni mene čekaju da me prcaju, k'o da sam ja lično Musemić.![]()
Vratio se kuci
Skoro majstore
Skoro majstore
Samo da se zna Skoro je imao curu iz Svrakina
Velicaju Atalantu ja mislim da ce osvojit ligu sampiona,au pardon oni igraju kup uefa.
Pardon Europa ligu.Alipasino je napisao/la:Velicaju Atalantu ja mislim da ce osvojit ligu sampiona,au pardon oni igraju kup uefa.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
jolicnikola
- Kontakt:
kojeg Škoru, Miroslava?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.