FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

begiii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la begiii » 13 feb 2015, 12:48

Pozdrav bordo navijaci,eo dosao je vakat da se prijavim na forum,novi sam pa me nemojte odma u masinu haha,hilmo pratim te vec dugo,doobar si.a hasagic? Pa ljudi on moze u rudar iz kaknja
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 13 feb 2015, 12:51

[youtube][/youtube]

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 13 feb 2015, 12:56

Nasi moraju da se naviknu na grubu igru i ligi,kodro treba naci nacin kako protiv bunkera,listica je ozbiljna vidjeli ste musu i silica kako nas pasu protiv partizana,stoga lagano tekma po tekma

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 13:05

Kako saznaje "Avazov Sport", kanadski reprezentativni golman Milan Borjan, koji je pregovarao sa sportskim direktorom Sarajeva Abdulahom Ibrakovićem, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Radničkom iz Niša. Naime,pošto je minulih dana (poslije odlaska Ivana Kelave u Slovačku) uzaludno čekao da mu se Ibraković javi s konačnom ponudom, odlučio je da spakuje kofere i otputuje u Niš, jer danas završava prijelazni rok u Srbiji.

Podsjetimo, Borjan je u posljednjem razgovoru sa sportskim direktorom Sarajeva, koji je obavljen prije desetak dana, prihvatio ponudu bordo tima (mjesečna plata 5.000 eura), ali uz klauzulu da ugovor potpiše do ljeta, te da nakon evropskih utakmica kluba s Koševa ima čiste papire.

- Borjan se trenutno nalazi na putu za Niš, kaže naš izvor koji je blizak Borjanu.

- On na stolu ima i primamljivu ponudu iz Kolumbije, ali kako kaže, ne ide mu se dole... Iako je bio "blizu" dogovora sa Sarajevom, najvjerovatnije će stati između stativa na Čairu, gdje će kako kaže, premostiti ovaj period do ljetnog, velikog prelaznog roka...

Nista od Borjana izgleda...Jbg...
U INAT SVIMA 1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 feb 2015, 13:09

BoskoAntic je napisao/la:Kako saznaje "Avazov Sport", kanadski reprezentativni golman Milan Borjan, koji je pregovarao sa sportskim direktorom Sarajeva Abdulahom Ibrakovićem, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Radničkom iz Niša. Naime,pošto je minulih dana (poslije odlaska Ivana Kelave u Slovačku) uzaludno čekao da mu se Ibraković javi s konačnom ponudom, odlučio je da spakuje kofere i otputuje u Niš, jer danas završava prijelazni rok u Srbiji.

Podsjetimo, Borjan je u posljednjem razgovoru sa sportskim direktorom Sarajeva, koji je obavljen prije desetak dana, prihvatio ponudu bordo tima (mjesečna plata 5.000 eura), ali uz klauzulu da ugovor potpiše do ljeta, te da nakon evropskih utakmica kluba s Koševa ima čiste papire.

- Borjan se trenutno nalazi na putu za Niš, kaže naš izvor koji je blizak Borjanu.

- On na stolu ima i primamljivu ponudu iz Kolumbije, ali kako kaže, ne ide mu se dole... Iako je bio "blizu" dogovora sa Sarajevom, najvjerovatnije će stati između stativa na Čairu, gdje će kako kaže, premostiti ovaj period do ljetnog, velikog prelaznog roka...

E cuj momak bi ugovor 6 mjeseci da formu uhvati i onda ciste papire. Komicar neki ovaj Borjan. Nek mu je sretno, a mi trazimo dalje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 13:11

joker90 je napisao/la:
BoskoAntic je napisao/la:Kako saznaje "Avazov Sport", kanadski reprezentativni golman Milan Borjan, koji je pregovarao sa sportskim direktorom Sarajeva Abdulahom Ibrakovićem, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Radničkom iz Niša. Naime,pošto je minulih dana (poslije odlaska Ivana Kelave u Slovačku) uzaludno čekao da mu se Ibraković javi s konačnom ponudom, odlučio je da spakuje kofere i otputuje u Niš, jer danas završava prijelazni rok u Srbiji.

E cuj momak bi ugovor 6 mjeseci da formu uhvati i onda ciste papire. Komicar neki ovaj Borjan. Nek mu je sretno, a mi trazimo dalje.
Želja mi je bio Borjan, ali ako trazi da ide nakon 6 mjeseci, neka hvala... :nene:
U INAT SVIMA 1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 feb 2015, 13:11

Kad igramo narednu pripremnu utakmicu u Antaliji. :?:

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 13:13

amypitar je napisao/la:Kad igramo narednu pripremnu utakmicu u Antaliji. :?:
Sutra!
U INAT SVIMA 1946

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 13 feb 2015, 13:16

Jeste se dofatili golmana pa dejo i plakalo rade samo tako,plakala u vatru jer amidza zeli profit a mali je bar po meni korektan,borba za prvih 11 je davno pocela stoga ko zeli vecu paru vise ce da radi cisto ko suza

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 13:21

begiii je napisao/la:Jeste se dofatili golmana pa dejo i plakalo rade samo tako,plakala u vatru jer amidza zeli profit a mali je bar po meni korektan,borba za prvih 11 je davno pocela stoga ko zeli vecu paru vise ce da radi cisto ko suza

Deji svakako istice ugovor sad na ljeto...Tako da je novi golman neminovan ;)
U INAT SVIMA 1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 feb 2015, 13:25

begiii je napisao/la:Jeste se dofatili golmana pa dejo i plakalo rade samo tako,plakala u vatru jer amidza zeli profit a mali je bar po meni korektan,borba za prvih 11 je davno pocela stoga ko zeli vecu paru vise ce da radi cisto ko suza
Amidza zeli profit ali sigurn ne preko najosjetljivije pozicije u timu. Krucijalna stvar za Evropu je vrhunski golman i vrhunski realizator. Naucili smo to valjda do sad.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 13 feb 2015, 13:27

Dejo ce produziti ugovor garant,e sad hocel biti broj 1 to je pitanje,sto bolja konkurencija tim bolje

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 13:28

begiii je napisao/la:Dejo ce produziti ugovor garant,e sad hocel biti broj 1 to je pitanje,sto bolja konkurencija tim bolje

Vjerujem i ja da ce produziti, ukoliko bude prihvatio sjedenje na klupi i mjesto drugog golmana ekipe...
U INAT SVIMA 1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 feb 2015, 13:31

Borjane, pa nije nam u klubu Muco i Baljak da potpises na 6 mjeseci.
1946

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 13 feb 2015, 13:31

Uredno je to sabe,krucijalna stvar ali...prvo da uzmemo titulu pa onda o europi,naravno prvo nad prvima je da mahnemo zvijezdu

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 13 feb 2015, 13:36

Boskoantic,jesilprimjetio da u ovom Sarajevu svi rade nema sjedenja a Kodro svima daje sansu,nema plate za nerad kod ove uprave jok jok

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 feb 2015, 13:37

Imamo strašnu ekipu na svim pozicijama.
Ali se igramo sa titulom zbog stopera i golmana.Nadam se da Ibraković i Kodro znaju šta rade.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 13:37

begiii je napisao/la:Boskoantic,jesilprimjetio da u ovom Sarajevu svi rade nema sjedenja a Kodro svima daje sansu,nema plate za nerad kod ove uprave jok jok

Naravno da jesam, hvala Bogu pa je tako...A što mene to pitaš, dal sam primjetio? :?:
U INAT SVIMA 1946

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 13 feb 2015, 13:44

Pa bosko ti unaprijed selis deju na klupu?to samo kodro zna,mi naravno nagadjamo

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 13:51

begiii je napisao/la:Pa bosko ti unaprijed selis deju na klupu?to samo kodro zna,mi naravno nagadjamo
Naravno, mogu i argumentovati...Ako ce se vec dovoditi golman, sigurno se nece dovoditi golman koji ce biti zamjena Deji, jer takvog imamo i poslali smo ga na posudbu (Ivkić) ;)

Pod dva, Dejo jeste jedna od, ako ne i najslabija karika u prvih 11...

A sto se mog ličnog mišljenja o Deji tiče, ono je slijedece:
-Gotivim ga kao čovjeka, jer je dijete Sarajeva(ne kluba nego grada), zna zagalamiti, ima autoritet. Srčan je, sto smo svi vidjeli posebno na derbiju sad, kad je skinuo zicer, ko je bio zna o cemu pricam :)

-Kao golman, jedan na jedan odličan golman, skida nemoguće, ali kikser veliki, posebno u Evropskim utakmicama..

-I ne zna izletiti na loptu momak, pa da mi je brat rođeni ne zna pa ne zna pokupiti najjednostavniju dugu loptu u 16...

-Da se pitam, ja bih mu produzio ugovor, neka bude druga opcija, a za koju godinu kad zavrsi karijeru u akademiji ga zaposliti jer je dobar momak :thumbup:
Zadnja izmjena: BoskoAntic, dana/u 13 feb 2015, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
U INAT SVIMA 1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], GradKamena2, napoleon72 i 45 gostiju.