FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BoskoAntic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 15:08

slika

Čim trenira danas dobar je :njanjanja:
U INAT SVIMA 1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 feb 2015, 15:10

Evo nekih mojih prijedloga za golmansku poziciju, cisto iz dosade

http://www.transfermarkt.de/silvio-rodi ... eler/41399" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/ivan-kardum ... eler/40641" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 feb 2015, 15:11

Bojim se da ovo nije slika od danas...

Ovo su plasnki izabrali nekoliko "letenja" i postavili.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 13 feb 2015, 15:14

Mislio sam , svrakindolac, na ove bitnije kao mitrevski ne hrelja npr taj ocima sarajeva vidjet nece

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 15:22

hilmo je napisao/la:Bojim se da ovo nije slika od danas...

Ovo su plasnki izabrali nekoliko "letenja" i postavili.

Fudbaleri Sarajeva vrijedno rade na pripremama u Antaliji koje su već ušle u posljednju fazu.

Jedanaestog dana priprema jutarnji trening je poslužio da se uigravaju razne tehničke varijante. Odlična atmosfera u ekipi vlada tokom cijelih priprema.

Gojko Cimirot je propustio današnji trening, njegova povreda nije teže prirode. On danas počinje sa fizikalnim terapijama.

U pravu si Hilmo :thumbup:
U INAT SVIMA 1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2015, 15:22

Sabinho je napisao/la:Evo nekih mojih prijedloga za golmansku poziciju, cisto iz dosade

http://www.transfermarkt.de/silvio-rodi ... eler/41399" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/ivan-kardum ... eler/40641" onclick="window.open(this.href);return false;
Talasika ^

Ne znam jel' istina ovo sto pisu ali ako ne potpise za nas da ce u Radnicki? ljudi su 15-ti od 16 ekipa u srbiji...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 15:26

MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Evo nekih mojih prijedloga za golmansku poziciju, cisto iz dosade

Talasika ^

Ne znam jel' istina ovo sto pisu ali ako ne potpise za nas da ce u Radnicki? ljudi su 15-ti od 16 ekipa u srbiji...
Nije nemoguće, jer mu je ocito samo cilj da IGRA, da ostane u formi DO LJETA. a onda da se moze ispaliti...
U INAT SVIMA 1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2015, 15:32

Ali ako koristis neku cistu logiku...ko ce te uzeti nakon sto si branio u predzadnjoj ekipi srpske lige? na osnovu ovo nedavno sto je branio ok ali nece ostvariti ozbiljan transfer na ljeto,znaci ozbiljnije od Sarajeva on nece moci ali ako je tako odlucio.. :crazy:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 13 feb 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 13 feb 2015, 15:33

Iz tog kluba se on moze za somaliju ispaliti.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 feb 2015, 15:34

Ma ne treba se ni zamarati oko njega više...Svako ide gdje mu je bolje, mislim da je fulio ali eto... :salut:
U INAT SVIMA 1946

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 13 feb 2015, 15:39

BoskoAntic je napisao/la:Ma ne treba se ni zamarati oko njega više...Svako ide gdje mu je bolje, mislim da je fulio ali eto... :salut:
Tako je, ne treba ni pricati o levatu.
To je koka mozak kao i Komazec, ko da mu je brat.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 feb 2015, 16:02

slika

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 5c562fb0c3" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 16:23

Pitar6785 je napisao/la:Drago mi je da jos ima nade da dovedemo golmana.

A sto se SB tice I zvjezde Samo je bio primjer za tursku ..al sta Sam htio reci da je SB lopovski ubilacki Tim koji suti I muti. Tako da me nebi za cudilo da su podplatili zvjezdu da Ginu na tetenu..sad dalije to kes ili put u antaliju ili nesto trece nije bitno
Prijatelju pises gluposti. Kao prvo, ruzno je neki klub nazivati ubilackim i ubicama, ako taj klub to nije. Kao drugo, premiranja ce biti i sa nase strane i vec je bilo. To klub ne cini lopovskim. Protivnika postuj ma kakav god da je, a Siroki koliko ga mi god ne volili, klub je koji se treba postovati jer je to zasluzio.

Sto se Borjana tice, malo smo ga mi precjenili. Dokaz tome je i da ne moze bolje nego biti treci golman Levskog ili da ode u Radnicki. Da je kvalitet neki, to bi vec neko i prepoznao.
Na pocetku sam bio jako zagrijan da on dodje, sad smatram da on i nije neko pretjerano dobro rijesenje. Natavno, bolji je sigurno od Deje, ali nihe neko za kim treba baliti.

I zato, pustimo se suplje. Ostavimo Mehu i Abdulaha da rade kako misle da trebaju, a nase neka bude da se sto bolje organizujemo i da nas sto vise ode u Gradacac da damo podrsku momcima. Titula je nikad blize i svako od nas treba dati svoj udio u osvajanju iste.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 13 feb 2015, 16:26

Raja pozdrav svima iz Bordo Tesnja!! Listajuci po forumu vidim vi sa istoka planirate banner za amidzu :thumbup:
Pa evo vam jednog prijedloga..
Ovo sto pise je na malezijski jezik i znaci: "PONOS I CAST", siguran sam da bi se amidzi dopalo :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 feb 2015, 16:28

Mirso1197 je napisao/la:Raja pozdrav svima iz Bordo Tesnja!! Listajuci po forumu vidim vi sa istoka planirate banner za amidzu :thumbup:
Pa evo vam jednog prijedloga..
Ovo sto pise je na malezijski jezik i znaci: "PONOS I CAST", siguran sam da bi se amidzi dopalo :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj amidze kralja, isto oni negativci sto ih Jackie Chan mlati u svojim filmovima! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 16:29

Za amidzin transparent, racunajte cenera od mene.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2015, 16:33

3. golman levskog? fulio si drug dosta nego se precijeni pa trazi jako mnogo para a u Levskom da je ikada igrao bio bi prvi golman

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2015, 16:36

Povrijedila im se oba golmana te su ovog prinudno doveli. Cim cu ova dva ozdravila, sta bi? Koji golman je dobio nogu?

Edit: sorry Ludogorec. Ma ista bugarska ciganija :)
Ali helem, evo malo sminkerisanja :)

slika

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 13 feb 2015, 16:38

Obavezno trebate to uraditi za amizdu zamisli kako bi mu bilo drago a da nije bilo covjeka pitanje gdje bilo sarajevo danas.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 feb 2015, 16:39

Fudbalski klub Sarajevo u novu sezonu ući će najvjerovatnije s novim generalnim sponzorom. Po svemu sudeći to će biti renomirana aviokompanija Turkish Airlines, koja posljednjih godina sve više ulaže u promociju sporta ne samo u Turskoj nego i cijelom svijetu.
To je za **** potvrdio i Edis Kusturica, predsjednik Bordo tima.

– Istina je da pregovaramo da Turkish Airlinesom i za desetak dana sve bi trebalo biti gotovo. Nadamo se da će rezultati pregovora biti pozitivni – potvrdio nam je Kusturica, dodavši:

– Turkish Airlines bi bio generalni sponzor, a radilo bi se o dugoročnom ugovoru, na minimum dvije-tri godine. O finansijskim detaljima, naravno, ne mogu govoriti, ali mogu reći da bi to bio ugovor koji bi bio historijski na ovim prostorima – tvrdi Kusturica.

Eventualnim dolaskom Turkisha ne znači da se povlači Vincent Tan, malezijski milijarder koji je investirao novac u FK Sarajevo. Naprotiv, tim s Koševa angažmanom turske aviokompanije samo želi dodatno osnažiti klub i ispratiti projekat koji provodi agilna Uprava premijerligaša s Koševa.

– Visit Malaysia i dalje ostaje naš sponzor. Tu se ništa ne mijenja – zaključio je Kusturica

Ukoliko dvije strane postignu konačan dogovor, što je veoma izvjesno, ugovor između FK Sarajevo i Turkish Airlines bio bi potpisan do kraja ovog mjeseca, a Sarajevo bi već u prvom meču proljetnog dijela šampionata u duelu sa Zvijezdom u Gradačcu istrčalo u dresovima koje bi krasio natpis turske kompanije.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 32 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []