FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema sta ljudi nas pobjedili i treba cestitati. Pusti sada neke prepirke, mi se moramo okrenuti kupu sa Olimpicom koji je jako tvrd i utakmica na Otoci je vazna kao derbi.
Nikada mi nece biti jasno sta Amar pokusava sa Bekricem, jel ide momka da upropasti ili sta vec. Kako moze jedan Jamak igrati prije Bekrica to stvarno ne znam. Vezni red nam je bio ocajan jedino Zolotic kapa do poda majstore.
Svraka = veliki reprezentativac smjesan, Zeba = moze na Grbavici igrati u gostima ga nigdje.
Takodjer zasto Amar ne da priliku Brkovicu od pocetka ili barem pola sata da igra momak je odlican igrac.
Nikada mi nece biti jasno sta Amar pokusava sa Bekricem, jel ide momka da upropasti ili sta vec. Kako moze jedan Jamak igrati prije Bekrica to stvarno ne znam. Vezni red nam je bio ocajan jedino Zolotic kapa do poda majstore.
Svraka = veliki reprezentativac smjesan, Zeba = moze na Grbavici igrati u gostima ga nigdje.
Takodjer zasto Amar ne da priliku Brkovicu od pocetka ili barem pola sata da igra momak je odlican igrac.
Ja sam navijač Sarajeva i uopšte nemam namjeru da provociram.Tekma je realno bila losa bgm mi imali KONACNO malo srece u derbijima,a i da ste vi zabili ili pobjedili bgm realno bi bilo..imali ste 2-3 sanse ..neznam sta bi onom Selimovicu dobije loptu sam na gol..a on je vraca Zebi..pa Beslija..Mi smo nekako na ho-ruk zabili ..Saida ste nam udvojili s dvojicom bas nije mogo nista tek prekid..Ja neznam zasto vi pljujete po Stanicu pa nas nijedan nije prosao po vasoj desnoj strani?nijednom ni Belosevic ni ostali..Kvesic vam je super igrac,ovi ostali obican prosjek kao kod nas..i Zolotic je dobar mlad igrac..Adilovic je po meni super odigrao,svaki duel je dobio nad Dupovcem,skok pa odigra svojim povratnu,druga je stvar sto ga niko nije pratio..Zeba je los bio..Po meni LOSA utakmica gdje smo mi imali vise srece,zelje i to je to.Sve je ono u 5 deka po kvaliteti.Za naviajce jeden i druge svaka cast!!Ovi s terena nisu svjesni za koje klubove igraju..
-
- Kontakt:
Tabija je napisao/la:Ja sam navijač Sarajeva i uopšte nemam namjeru da provociram.Tekma je realno bila losa bgm mi imali KONACNO malo srece u derbijima,a i da ste vi zabili ili pobjedili bgm realno bi bilo..imali ste 2-3 sanse ..neznam sta bi onom Selimovicu dobije loptu sam na gol..a on je vraca Zebi..pa Beslija..Mi smo nekako na ho-ruk zabili ..Saida ste nam udvojili s dvojicom bas nije mogo nista tek prekid..Ja neznam zasto vi pljujete po Stanicu pa nas nijedan nije prosao po vasoj desnoj strani?nijednom ni Belosevic ni ostali..Kvesic vam je super igrac,ovi ostali obican prosjek kao kod nas..i Zolotic je dobar mlad igrac..Adilovic je po meni super odigrao,svaki duel je dobio nad Dupovcem,skok pa odigra svojim povratnu,druga je stvar sto ga niko nije pratio..Zeba je los bio..Po meni LOSA utakmica gdje smo mi imali vise srece,zelje i to je to.Sve je ono u 5 deka po kvaliteti.Za naviajce jeden i druge svaka cast!!Ovi s terena nisu svjesni za koje klubove igraju..
Konacno neko objektivan!!!
- ASD
- Kontakt:
Bekric je propao igrac,a za Brkovica se slazem da bi trebao biti standardan.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nema sta ljudi nas pobjedili i treba cestitati. Pusti sada neke prepirke, mi se moramo okrenuti kupu sa Olimpicom koji je jako tvrd i utakmica na Otoci je vazna kao derbi.
Danas nije ni sa klupe usao.
-
- Kontakt:
ASD je napisao/la:Bekric je propao igrac,a za Brkovica se slazem da bi trebao biti standardan.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nema sta ljudi nas pobjedili i treba cestitati. Pusti sada neke prepirke, mi se moramo okrenuti kupu sa Olimpicom koji je jako tvrd i utakmica na Otoci je vazna kao derbi.
Pa gdje nece propasti kada Amar hoce mu dati priliku nece. Amar je prepotentan bas cuj pitaju ga sto Bekrica nije ubacio u igru kaze da bi ti imao sta pitati, stvarno idiot pravi!!!
Zimski prelazni rok moramo dovesti 2 igraca jednog veznog i jednog napadaca.
Moramo poceti igrati sa dva napadaca ovako ne ide. Zeba je igrac manje u gostima, samo zna siriti ruke i traziti prekrsaje
Propao igrač? A zašto je propao, ako je propao? Da možda nije razlog grijanje klupe gotovo po' godine.ASD je napisao/la:Bekric je propao igrac,a za Brkovica se slazem da bi trebao biti standardan.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nema sta ljudi nas pobjedili i treba cestitati. Pusti sada neke prepirke, mi se moramo okrenuti kupu sa Olimpicom koji je jako tvrd i utakmica na Otoci je vazna kao derbi.
Bekrić je idalje najkompletniji veznjak kojeg imate, možda u nešto lošijoj formi trenutno, treba mu kontinuitet.
Pored svih tih vaših zvjezdica, jedino bi Bekriju želio vidjeti u dresu Sarajeva.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Realno izgubili smo od slabije ekipe . Ipak čestitam Sarajevu na pobjedi . Po meni igrali smo slabo , defanzivno . Da smo napali uvjeren sam da bi dobili . Moram malo kritikovat i Amara zbog formacije . Nemogu da vjerujem da smo toliko bili defanzivni , Jamak je baš zakazao kao i Zeba . Al realno Zeba nije imo na sredini nekog ni znalca da odigraju tu pas igru . Zolotić odličan , Svraka slabo , još ofuli onu pred kraj prvog sa 3 metra .
Brkica
-
- Kontakt:
Bekric je propao igrac,a za Brkovica se slazem da bi trebao biti standardan.
Danas nije ni sa klupe usao.[/quote]
Propao igrač? A zašto je propao, ako je propao? Da možda nije razlog grijanje klupe gotovo po' godine.
Bekrić je idalje najkompletniji veznjak kojeg imate, možda u nešto lošijoj formi trenutno, treba mu kontinuitet.
Pored svih tih vaših zvjezdica, jedino bi Bekriju želio vidjeti u dresu Sarajeva.[/quote]
Bekric je izmislio fudbal za Jamaka, nego problem je sto Amar gotivi Stanica, Jamaka, Svraku, i da ne znam ti ko dodje uvijek ce ovi imati prednost. Jedva cekam da se Smajic vrati u ekipu, on ce nam unijeti brzinu koju trebamo u veznom redu.
Danas nije ni sa klupe usao.[/quote]
Propao igrač? A zašto je propao, ako je propao? Da možda nije razlog grijanje klupe gotovo po' godine.
Pored svih tih vaših zvjezdica, jedino bi Bekriju želio vidjeti u dresu Sarajeva.[/quote]
Bekric je izmislio fudbal za Jamaka, nego problem je sto Amar gotivi Stanica, Jamaka, Svraku, i da ne znam ti ko dodje uvijek ce ovi imati prednost. Jedva cekam da se Smajic vrati u ekipu, on ce nam unijeti brzinu koju trebamo u veznom redu.
-
- Kontakt:
Choks je napisao/la:Realno izgubili smo od slabije ekipe . Ipak čestitam Sarajevu na pobjedi . Po meni igrali smo slabo , defanzivno . Da smo napali uvjeren sam da bi dobili . Moram malo kritikovat i Amara zbog formacije . Nemogu da vjerujem da smo toliko bili defanzivni , Jamak je baš zakazao kao i Zeba . Al realno Zeba nije imo na sredini nekog ni znalca da odigraju tu pas igru . Zolotić odličan , Svraka slabo , još ofuli onu pred kraj prvog sa 3 metra .
Drug mi smo izgunili i sada da li su oni slabiji ili ne to nije bitno, bitno je da nam sada bjeze 3 boda i da smo mi zijanili. Al nema veze ide kup trebamo sto prije ovo zaboraviti i okrenuti se Olimpicu. U kupu ocekujem promjene u sastavu.
- ASD
- Kontakt:
Kad se Smajic vraca?DARE_DEVIL_SA je napisao/la: Bekric je izmislio fudbal za Jamaka, nego problem je sto Amar gotivi Stanica, Jamaka, Svraku, i da ne znam ti ko dodje uvijek ce ovi imati prednost. Jedva cekam da se Smajic vrati u ekipu, on ce nam unijeti brzinu koju trebamo u veznom redu.
Bogami,on bi povrijedjen vise od Wilshera.
Stanic je igrao zato sto je Colic povrijedjen.
Svraka bi se mogao prodati pa zbog toga igra,a Jamak je odlican igrac,posmatram ga vec neko vrijeme i mislim da je on igrac koji ubjedljivo salje najbolje lopte u citavoj ligi.
Ima dobre duge pasove i po zemlji i po zraku.
ASD je napisao/la:Kad se Smajic vraca?DARE_DEVIL_SA je napisao/la: Bekric je izmislio fudbal za Jamaka, nego problem je sto Amar gotivi Stanica, Jamaka, Svraku, i da ne znam ti ko dodje uvijek ce ovi imati prednost. Jedva cekam da se Smajic vrati u ekipu, on ce nam unijeti brzinu koju trebamo u veznom redu.
Bogami,on bi povrijedjen vise od Wilshera.
Stanic je igrao zato sto je Colic povrijedjen.
Svraka bi se mogao prodati pa zbog toga igra,a Jamak je odlican igrac,posmatram ga vec neko vrijeme i mislim da je on igrac koji ubjedljivo salje najbolje lopte u citavoj ligi.
Ima dobre duge pasove i po zemlji i po zraku.

ZELJEZNICAR 1921!
- Crni gavran
- Kontakt:
Vozdra narode, dolazim u miru
Utakmica je bila napeta, kao sto dolikuje derbiju. Nista nije gotovo naravno ima jos da se igra, ali sigurno je da ne mozete vise biti sigurni u duplu krunu, tj. mozete je opet osvojiti, ali ove godine cete u Sarajevu imati dostojnog rivala sto se prvenstva tice, a u KUP-u cete najvise nevolje imati najvjerovatnije sa Sirokim Brijegom.
Da se nadovezem na post Van Bastena, od igraca Zelje, koje bih ja rado vidio u Celiku su Zeba, Zoletic, Stanic i Selimovic. Svraka me bas razocarao nije ni sjena onog igraca od prosle sezone. Beslija vec ide u godine 35-36 godina. itd. Pardon Antolovic, Smajic, Kvesic, Bekreic, Bogicevic i Vasilic su isto tako jako dobri igraci, ali u Celiku postoje druga rijesenja na njihovim mjestima
Ostali igraci vam nisu nista posebno.
Sportski pozdrav, bez ijedne rijeci provociranja
P.S. Sta vam je sa onim Markovicem, sto vam je bio dosao iz Zrinjskog

Utakmica je bila napeta, kao sto dolikuje derbiju. Nista nije gotovo naravno ima jos da se igra, ali sigurno je da ne mozete vise biti sigurni u duplu krunu, tj. mozete je opet osvojiti, ali ove godine cete u Sarajevu imati dostojnog rivala sto se prvenstva tice, a u KUP-u cete najvise nevolje imati najvjerovatnije sa Sirokim Brijegom.
Da se nadovezem na post Van Bastena, od igraca Zelje, koje bih ja rado vidio u Celiku su Zeba, Zoletic, Stanic i Selimovic. Svraka me bas razocarao nije ni sjena onog igraca od prosle sezone. Beslija vec ide u godine 35-36 godina. itd. Pardon Antolovic, Smajic, Kvesic, Bekreic, Bogicevic i Vasilic su isto tako jako dobri igraci, ali u Celiku postoje druga rijesenja na njihovim mjestima

Sportski pozdrav, bez ijedne rijeci provociranja

P.S. Sta vam je sa onim Markovicem, sto vam je bio dosao iz Zrinjskog

Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 04 nov 2012, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Moderator
- Kontakt:
Šta se ovaj Osim glupira ne ubacuje Bekrića od one utakmice sa Mariborom..
više mi je radi toga i dojadio
više mi je radi toga i dojadio

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Ultras1921
- Kontakt:
pola 2hamzaTM87 je napisao/la:U koliko sati je mec na Otoci ?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
...utakmica dvije jednako, (ne znam šta staviti prvo), "loše ili dobre" ekipe; ipak, za našu ligu solidno dinamična utakmica; kao neko ko voli želju već 20 i kusur godina, želim čestitati ekipi sarajeva na pobjedi; svaka pobjeda, ma kako i na koji način ostvarena, je zaslužena, pa tako i ova; o sudijama ću reći samo da su odradili dobar posao, i da su eventulane greške, plod ljudske nesavršenosti, i ničega drugog; mislim da je i ova utakmica potvrdila da željo ima kvalitetniji tim, i da je najveći problem istog zapravo motiv; čak i kada ne igraju punim gasom, budu u najmanju ruku ravnopravni, a sinoć i sa nešto slabijim pristupom, po meni i nešto bolji; ali, da bi se pobijedilo, mora neko znati i ošutati
zaista je žalosno i smiješno vidjeti kako ljudi kojima je fudbal zanimanje, za cijelu utakmicu ne mogu ošutati loptu kako valja, niko od njih; znam, "ko ne radi greške, samo onja ko ne radi ništa", kaže jedna poslovica; i ja zaista ne očekujem da su savršeni, ali ono je previše; pohvalio bih kvesića i zolotića, i sve sam uvjereniji da su oni budućnost, ne samo želje, nego i naše repke; s obzirom da već neko vrijeme ljudima oko sebe pričam kako u repki nema lijevog bočnog, i kako je pravo rješenje mali kvesić, od sinoć nisam u manjini onih koji misle da mali zaslužuje priliku u a timu- barem ne u raji ( neki gledaju želju samo kad je na TV); ono što je još važno za pomenuti su i navijači; konačno jedna solidna posjeta, koju uk.kiše neiživljeni dječaci, igrajući se bakljama; i pored svih novčanih kazni, zabrana, poziva, apela, molbi,...ljudi misle i žive u uvjerenju da se utakmice igraju i postoje samo zbog njih, šačice; to što će njihov klub platiti krvavo i teško zarađen novac, što se ostali na stadionu guše u je.enom smradu,...njih ne zanima; predlažem klubovima da pomenutoj gospodi, ubuduće otvore stadion u određene tremine, i da sami na stadionu, kad već toliko vole, pale i bacaju baklje cijelu noć; što se mene tiče, ne mora to biti niti na stadionu, mogu si naći i kakvu livadu; nadam se danu kada će svaki pojedinac na tribinma, odgovarati i biti kažnjen za ono što se događa na istoj, pa i za baklje; još jednom čestitke pobjednicima; što se mne tiče, ubijeđen sam u to da ova ekipa, prije svega može igrati puuno bolje, i da kao takva ima snage da odbrani oba trofeja, ja bih bio zadovoljan i sa jednim; treba pustiti još nekom da okusi slast osvajanja trofeja, nije ovako zanimljivo 

- champions1921
E ovako..
Jucer sam se mislio sam banovati na neki 5-6 dana ako zijanimo ali danas mislim da za to nema potrebe.. Derbi je bio dobar.. Atmosfera ludilo, igra puna tempa ne nesto lijepa ali borbena, bas onao kako dolikuje derbijima.. Ni u cemu nismo bili losiji, cak smo u dosta segmenata bili bolji.. Sarajevo imalo vise srece sto je i odkucilo pobjednika..
Vecina igraca na nivou.. Stanic, kojeg smo uvjek kritikovali medju boljima, Zola prvo poluvrijeme perfektan dok je u drugom imao par losih predaja lopte ali opet je odigrao dosta dobro s obzirom da mu je 19 godina.. Selim dobar, Adil borben kao i uvjek.. Svraka i Jamak od prvih 11 po meni jedini podbacili i ne znam zbog cega nekog od njih dvojice nije zamjenio Bekric koji koji je bio najbolji igrac proslog derbija nego Beslija kojeg sam do jucer branio dok sada mislim da je konacno doslo vrijeme da uradi ono sto je zelio na kraju prosle sezone a to je da odigra koju tekmu u Bosni iz Visokog i da kopacke okaci o klin jer je ocigledno da vise ne moze ovako.. Ostali na prosjeku..
Sarajevo jalovo.. Hadzic padavicar mi je sinjoc postao mrzi od papcica Saida koji se nije vidio ali eto docekao je svoj momenat ili mozda nasu gresku tj. Vasilica koji ga je faulirao kod onog prekida..
Sve u svemu nisam nezadovoljan derbijem.. Mozda bi ovaj rezultat mogao uticati i na motiviranost igraca u narednim utakmicama a i na nas da sada iz inata jos u vecem broju dolazimo na Grbavicu i jos glasnije bodrimo VOLJENI KLUB u trci za duplu krunu, a nimalo ne sumnjam da cemo ove godine ponovo biti prvaci..
VOLIM TE ZELJO!!!
Jucer sam se mislio sam banovati na neki 5-6 dana ako zijanimo ali danas mislim da za to nema potrebe.. Derbi je bio dobar.. Atmosfera ludilo, igra puna tempa ne nesto lijepa ali borbena, bas onao kako dolikuje derbijima.. Ni u cemu nismo bili losiji, cak smo u dosta segmenata bili bolji.. Sarajevo imalo vise srece sto je i odkucilo pobjednika..
Vecina igraca na nivou.. Stanic, kojeg smo uvjek kritikovali medju boljima, Zola prvo poluvrijeme perfektan dok je u drugom imao par losih predaja lopte ali opet je odigrao dosta dobro s obzirom da mu je 19 godina.. Selim dobar, Adil borben kao i uvjek.. Svraka i Jamak od prvih 11 po meni jedini podbacili i ne znam zbog cega nekog od njih dvojice nije zamjenio Bekric koji koji je bio najbolji igrac proslog derbija nego Beslija kojeg sam do jucer branio dok sada mislim da je konacno doslo vrijeme da uradi ono sto je zelio na kraju prosle sezone a to je da odigra koju tekmu u Bosni iz Visokog i da kopacke okaci o klin jer je ocigledno da vise ne moze ovako.. Ostali na prosjeku..
Sarajevo jalovo.. Hadzic padavicar mi je sinjoc postao mrzi od papcica Saida koji se nije vidio ali eto docekao je svoj momenat ili mozda nasu gresku tj. Vasilica koji ga je faulirao kod onog prekida..
Sve u svemu nisam nezadovoljan derbijem.. Mozda bi ovaj rezultat mogao uticati i na motiviranost igraca u narednim utakmicama a i na nas da sada iz inata jos u vecem broju dolazimo na Grbavicu i jos glasnije bodrimo VOLJENI KLUB u trci za duplu krunu, a nimalo ne sumnjam da cemo ove godine ponovo biti prvaci..
VOLIM TE ZELJO!!!
BUDI ŽELJO !!!
[youtube][/youtube]
- pintol_TM87
- Kontakt:
Mi igrali oni pobjedili...
Kvesa=Masina
Kvesa=Masina
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Stvari se zaista mjenjaju. Sinoć na Koševu više naših navijača. Meni kao starijoj generaciji koja pamti dosta derbija to izgleda zaćudno jer na Koševu to nije moglo baš tako. Izgleda ove nove generacije ako ovako nastave napravit' će očiglednu manjinu od pitara i u gradu. Za šire geografske pojmove nam nikad nisu ni bili konkurencija. iz godine u godinu rapidno padaju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!