FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Je li moguce da su fizicki potonuli i da nisu imali snage za zadnjih 20 minuta?! Nevjerovatno kako su pali na kraju.
Hebo vas Tito i Radnik, a ovog komentatora nabijem na qrac!
Hebo vas Tito i Radnik, a ovog komentatora nabijem na qrac!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ništa to je to u narednom kolu nam je VAŽNA utakmica, cilj smo ispunili jer evo i Široki je izgubio, a Radniku smo prepustili da ganja Evropu sa 4tog mjesta, jer mi smo se plasirali u Kanadu.
HVALA I DOVIĐENJA SELJACI IZ UPRAVE, JE_BEM VAM MATERE I KĆERKE SVIMA ZATO ŠTO SE NEĆETE "OPTEREĆAVATI" SA LIGOM ZA PRVAKA.
PU PU i PU

HVALA I DOVIĐENJA SELJACI IZ UPRAVE, JE_BEM VAM MATERE I KĆERKE SVIMA ZATO ŠTO SE NEĆETE "OPTEREĆAVATI" SA LIGOM ZA PRVAKA.
PU PU i PU
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Tako bude kada Tandir i Zec promase nemoguce,odnosno budu sebicni..umjesto 3-0 imamo 2-1......yebem ti sve u pic.ku........
Evropa zdravo.
Evropa zdravo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
kakvi smo mi baksuzi ovo na svijetu nema!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Realno svi odigrali ko racku,al pogotov Salihovic i Tandir,gdje vas nadjose u pm.. koji odron od igraca i taktike,nemaju snage vec pola sata,bezidejni,jadni,smijesni..srecom ne mozemo ispast..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
J e b e m li vam pleme lopovsko....Jel' se to sa Realom igralo... Ljudi igrali u srijedu tesku tekmu.... J e b e m li vam najmilije.... J e b e m li vam i jahu i jahinog jahu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
I samo da konstatujem, da ovo nije nikakav baksuzluk ili slučajnost.
"PRVI" čovjek Slobode je javno prije par dana rekao da smo ispunili cilj i da se nećemo opterećavati ligom za prvaka.
Sve je ovo izrežirano. Malo su zapeli dko rezultat iz Sarajeva nije bio siguran, a onda da ne bi prepustili stvar slučaju,
ovo je predato Radniku, jer u važnoj utakmici će gledati da se operu protiv pitara, a mi samo šutimo i klimajmo glavom.
I DA SE ISTO TAKO NA_**** i RUKOVODSTVU FUKARA SVEGA ŽENSKOG ŠTO IM JE U RODU, a koji ovo sve podržavaju. TOLIKO OD MENE.....
"PRVI" čovjek Slobode je javno prije par dana rekao da smo ispunili cilj i da se nećemo opterećavati ligom za prvaka.
Sve je ovo izrežirano. Malo su zapeli dko rezultat iz Sarajeva nije bio siguran, a onda da ne bi prepustili stvar slučaju,
ovo je predato Radniku, jer u važnoj utakmici će gledati da se operu protiv pitara, a mi samo šutimo i klimajmo glavom.
I DA SE ISTO TAKO NA_**** i RUKOVODSTVU FUKARA SVEGA ŽENSKOG ŠTO IM JE U RODU, a koji ovo sve podržavaju. TOLIKO OD MENE.....
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 11 mar 2017, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
. . jel ono Senčo reče, da odustaje od uprave ako ne ode u Evropu. Ili će još malo da sačeka da pokupi pare do prodaje tekmi
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Tandir, aj ti pred gol, kreni od 0.5m rastojanja pa kad pogodis, pomijeraj sve za pola metra. Yebo te onaj ko te dovede.
A ovaj Zec ne bi ni materi dodao da joj za lijeka treba.
Jaha jadnik, krenu vodit loptu, zivot mu proso pred ocima nakon 20 metara pretrcanih.
A onom Kruškoglavom preporucujem da poveca malo reklame, ne vide se nista preko TV-a.
A ovaj Zec ne bi ni materi dodao da joj za lijeka treba.
Jaha jadnik, krenu vodit loptu, zivot mu proso pred ocima nakon 20 metara pretrcanih.
A onom Kruškoglavom preporucujem da poveca malo reklame, ne vide se nista preko TV-a.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sacekat Ce.... J e b e m li im sve...Tuzlak04 je napisao/la:. . jel ono Senčo reče, da odustaje od uprave ako ne ode u Evropu. Ili će još malo da sačeka da pokupi pare do prodaje tekmi
Zaslužena pobjeda radnika, došli smo na na nivo da su radnik, mladost i krupa za nas izmislili fudbal
Bravo za najjaču upravu u historiji kluba

I kada neko pocne braniti upravu pa majku vam yebem danas ste predali evropu Radniku yebem vam sve po spisku yebo vam tom cat mater u usta dabogda izginuli stoko prodana.......dabogda ti Senade sve najmilije izgubio susio se sa faraonom a za lijeka nemali,yebem li vam porijeklo....
Mrtve i zive.......pa pic.ka vam materina-
Mrtve i zive.......pa pic.ka vam materina-
Ovo Samid Sabitovic dr. Salkovic povredjeni.....Tom Cat 5 i 19 velika pojacanja za FK Tom Cat.....bitno da je na klupi imamo makar jednog doktora, doktor za fudbal alias cickovo ulje....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prosle godine smo pobjedjivali zadnjih 15 sada gubimo u zadnjih 15, luzerski mentalitet ...Da smo vodili 3:0 opet ne bi pobjedili 
Odose Zeljo,Zeinjski,Sarajevo,Radnik u pretkola lige evrope i prvaka,a mi cemo u Toronto,hebes bijedu
Salihovic i Tandir ne bi igrali za Proleter iz Slavinovica,al mogu u Slobodu,jedan je karakteran i ponikao u Slobodi,a drugi novi Milan Djuric,prema rijecima Jagodica..
Salihovic i Tandir ne bi igrali za Proleter iz Slavinovica,al mogu u Slobodu,jedan je karakteran i ponikao u Slobodi,a drugi novi Milan Djuric,prema rijecima Jagodica..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' oni misle da je neko lud, stoka sitnog zuba....E sad se sprmajte za Sarajevo majku vam **** krvavu...Ja na Tusanj ne idem.... Vozdrica, lopovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sjever Tuzla
Kakve debile radjaju Tuzlanske majke.
Ja sam napustio grupu,yebem im ba sve im yebem da ih Senad guzi oni bi stenjali i dahtali ne boliiii ne boliiiiiiituzlak1987 je napisao/la:Sjever Tuzla![]()
![]()
![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ne vjerujem Boga mi dragog
E ovu utakmicu ako nismo pobjedili necemo vise nikada... Pa jebote nebo, do naseg gola smo bili bolja ekipa, zabijemo gol i povucemo se ko najvece piccke, kao da smo Real Madridu gostovali
... Nije mi jasno kako je neko mogao dovesti onog Salihovica, Tandira, Jahica? Kakvi su ba ono igraci? Kakvu Europu ti trazis mackoooo? Kakva crna Europa? Imali smo sansu pobjedit likove i biti 4., ali ne bolje se povuci u 60 minuti i braniti se zadnjih 30 minuta, sa Salihovicem i Todorovicem i Jahom... Ma ajde molim te, gori sam ja sto se nerviram
NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE! Idemooo Sencoooooooo
Ides za Kanadu

E ovu utakmicu ako nismo pobjedili necemo vise nikada... Pa jebote nebo, do naseg gola smo bili bolja ekipa, zabijemo gol i povucemo se ko najvece piccke, kao da smo Real Madridu gostovali
Ides za Kanadu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gdje je to? Boric, Gradina?tuzlak1987 je napisao/la:Sjever Tuzla![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.