Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
volio bih da je poziv dobio neki napadac, ali eto. Po toj strani vec imamo Hajrovica, Stevanovica... ali ne skodi valjda jos jedan, barem probati, jer kako je Stevanovic nastavio nece se imati sta ocekivati od njega
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Seria B Nadarevic igrao utakmicu za Cesenu pa je zamijenjen,a Djuric usao sa klupe za Trapani..
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Na ovo igrace Treba ubuduce obracat paznju
Damir Bektic (*1997, Hertha BSC, MT) - Kapitän der Hertha, U17 Deutschland

Dzenis Burnic (*1998, Borussia Dortmund, LV) - Bayern hat Interesse, U16 Deutschland.

Raif Husic (*1996, FC Bayern München, TW) - U17 Deutschland.

Mirza Mustafic (*1998, Borussia Mönchengladbach, MT) - Grösstes Talent Luxemburg's.

Anjur Osmanovic (*1994, FC Chelsea London, ZM)

Muamer Tankovic (*1995, FC Fulham, ST) - U18 Schweden, steht vor dem Sprung zu den Profis.

Ali Suljic (*1997, FC Chelsea London, IV) - U17 Schweden, Grösstes Abwehrtalent Schweden's.

Andrej Modic (*1996, AC Mailand, MT) - War U18 BiH, Serbien hat Interesse, schnuppert bei den Profis.

Dzenis Burnic (*1998, Borussia Dortmund, LV) - Bayern hat Interesse, U16 Deutschland.

Mirza Mustafic (*1998, Borussia Mönchengladbach, MT) - Grösstes Talent Luxemburg's.

Muamer Tankovic (*1995, FC Fulham, ST) - U18 Schweden, steht vor dem Sprung zu den Profis.
Ali Suljic (*1997, FC Chelsea London, IV) - U17 Schweden, Grösstes Abwehrtalent Schweden's.
Andrej Modic (*1996, AC Mailand, MT) - War U18 BiH, Serbien hat Interesse, schnuppert bei den Profis.

-
Boskvalitet
- Kontakt:
volio bi vidjeti buric-a... i arslanagica kao nova imena u rep

AlenHalilovic je napisao/la:Na ovo igrace Treba ubuduce obracat paznju
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam koliko trebas biti ogranicen da na jedan ovako kvalitetan post sa potencijalnim reprezentativcima stavis hrpu smajlija i jos uz to citiras post koji je dobrano veliki i koji se ni u kom slucaju ne treba citirati ako se uopste poznavaju pravila foruma.
Ocigledno je furka danas nabijati postove pa bilo to sa smjeskom ili sa dvije rijeci.
@AH: bravo momak, prezentirao si svima nama igrace koji bi uskoro mogli dobiti poziv za neku od mladjih selekcija.
Ocigledno je furka danas nabijati postove pa bilo to sa smjeskom ili sa dvije rijeci.
@AH: bravo momak, prezentirao si svima nama igrace koji bi uskoro mogli dobiti poziv za neku od mladjih selekcija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[quote="Omerbavarac"]Ne znam koliko trebas biti ogranicen da na jedan ovako kvalitetan post sa potencijalnim reprezentativcima stavis hrpu smajlija i jos uz to citiras post koji je dobrano veliki i koji se ni u kom slucaju ne treba citirati ako se uopste poznavaju pravila foruma.
@AH: bravo momak, prezentirao si svima nama igrace koji bi uskoro mogli dobiti poziv za neku od mladjih selekcija.[/quote
ma daj, ne budi smijesan
@AH: bravo momak, prezentirao si svima nama igrace koji bi uskoro mogli dobiti poziv za neku od mladjih selekcija.[/quote
ma daj, ne budi smijesan
i Homere skini mi se, nisam ti se obraco,,,molim te,,,ne glumi da si pametanhroni je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Ne znam koliko trebas biti ogranicen da na jedan ovako kvalitetan post sa potencijalnim reprezentativcima stavis hrpu smajlija i jos uz to citiras post koji je dobrano veliki i koji se ni u kom slucaju ne treba citirati ako se uopste poznavaju pravila foruma.
ma daj, ne budi smijesan
ja ušao da prelistam postove i zagledah se u ove talente, stvarno interesantno i reko da napišem svaka čast ovom liku što je sve ovako lijepo složio...kad čitam post ispod, ovaj se nešto smije
bez namjere da bilo šta sa bilo kim diskutujem, lično smatram da je ovaj post iznad sa smajlićima jedan od najidiotskijih koje sam vidio na forumu
bez namjere da bilo šta sa bilo kim diskutujem, lično smatram da je ovaj post iznad sa smajlićima jedan od najidiotskijih koje sam vidio na forumu
Undici stelle - ACM 1899
Mirzad Mehanović 20 god. igra za Mladá Boleslav
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hmm.. Sta sad napisati za sliku...? Lijep?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovo trebas u temu smijesne slike a ne ovdje. Vidi mu flourescentnog jelecica
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
bordo jaknicasajo10 je napisao/la:Hmm.. Sta sad napisati za sliku...? Lijep?![]()
![]()
da poćeramo audija 
Od svih Hajdukovih Bosanaca Bukva ispade najbolji.... Hvale ga navijaci Hajduka za nepovjerovati....
A ono sto je najtuznije, on ce najteze upasti u repku.... mada msm da i on nije kalibar za istu, al' ako ce vec onaj trenerski promasaj zvati igrace Hajduk,a onda neka barem to bude po redu tj. po kvalitetu a igra nam i deficitarnu poziciju zadnji vezni a upotrebljiv je i na krilu... Vec ima par asistencija u 4-5 utakmica koliko je odigrao...
A ono sto je najtuznije, on ce najteze upasti u repku.... mada msm da i on nije kalibar za istu, al' ako ce vec onaj trenerski promasaj zvati igrace Hajduk,a onda neka barem to bude po redu tj. po kvalitetu a igra nam i deficitarnu poziciju zadnji vezni a upotrebljiv je i na krilu... Vec ima par asistencija u 4-5 utakmica koliko je odigrao...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ovaj Gordan BUnoza od 10 utakmica ove sezone 900minuta na terenu lijevi bek,znam da je onda bil priča kako neće za nas da igra iako je igrao za mladu rep..
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nikad nije rekao da neće da igra za nas već je rekao da će igrati za one koji ga prvi pozovu. Ne znam , meni je to pošteno . . .zgembo89 je napisao/la:Ovaj Gordan BUnoza od 10 utakmica ove sezone 900minuta na terenu lijevi bek,znam da je onda bil priča kako neće za nas da igra iako je igrao za mladu rep..
Javi se kad zavrsis grupnu terapiju.hroni je napisao/la:ma daj, ne budi smijesanOmerbavarac je napisao/la:Ne znam koliko trebas biti ogranicen da na jedan ovako kvalitetan post sa potencijalnim reprezentativcima stavis hrpu smajlija i jos uz to citiras post koji je dobrano veliki i koji se ni u kom slucaju ne treba citirati ako se uopste poznavaju pravila foruma.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
sigurno najveći golmanski potencijal kojeg imamo u evropi .. nije mala stvar biti dio prvog tima Dortmunda
Alomerović: Najveći san mi je zaigrati za Zmajeve
Zlatan Alomerović, mladi i drugi golman Borussije iz Dortmunda, izrazio je želju da igra za BiH. Nakon što je 2008. potpisao za U17 Borussije, mladi golman se izborio i za A ekipu.
Svojim talentom je iz godine u godinu impresionirao rukovodstvo kluba, što ga je kroz veliki trud i rad i dovelo do prve ekipe Borussije. Alomerović je rođen 15. Juna 1991. godine u Prijepolju i posjeduje dvojno državljanstvo tj. Njemačke i Srbje, no državljanstvo ga nikad nebi spriječilo da zaigra za BiH:
„Moja jedina želja je igrati za Bosnu i Hercegovinu!“
Mladi golman je pored Borussije Dortmund igrao i za TuS Heven, SV Bommern 05, SV Herbede ...
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.