FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro dosaoobiteljskicovjek je napisao/la:i ja se prijavih nakon 2god redovnog citanja postova na ovoj temi.poz svima.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Hvala mortem ja se zabrinuh kontam niko ne j...
Mortem jel to oko TA rijeseno ili je to jos u magli
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Benko je igrac koji nece predriblati tri igraca i zabiti gol. On je klasicni igrac 16 metara i puno zavisi od dobrih centarsuteva i tu je neumoljiv. Radi toga mi je drago sto smo doveli Alispahica i sto se oni vec dobro poznaju. Puno ocekujem od njihove suradnje i dobro je sto su vec igrali zajedno. Nadam se da ce i krila koja budu igrala, dosta raditi za Benku. Ne sumnjam da ce Meho znati isloristiti stroj koji imamo na pravi nacin 

Pa nevjerujem bas da ce meho sve podrediti za benku puno dobrih igraca imamo tako da me nebi cudilo da igramo sa dvje devetke?po svim izjavama meho nesto bar po meni krije?kec iz rukava garant
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ugovor zvanicno jos nije potpisan ali imamo dosta dobre sanse da se finalizira do sutra ili eventualno za desetak dana ali informacije oko ugovora sa njima moraju biti poznate prije pocetka ove polusezonebegiii je napisao/la:Mortem jel to oko TA rijeseno ili je to jos u magli
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Meho mi izleda kao puno zreliji trener nego sto sam se nadao
To sa dvije devetke, ni po cemu ne govori da ce biti tako.begiii je napisao/la:Pa nevjerujem bas da ce meho sve podrediti za benku puno dobrih igraca imamo tako da me nebi cudilo da igramo sa dvje devetke?po svim izjavama meho nesto bar po meni krije?kec iz rukava garant
Niti igramo na pripremama na taj nacin, niti filozofija fudbala u Spaniji gdje je Meho ucio svoj zanat, ne ide u prilog tvojoj tezi i pretpostavci.
Centarfor, dva krila dva vezna koja znaju igrati i jedan destruktivac. To je postava koju cemo igrati u vecini utakmica. Mozda nekad protiv losijih ekipa na Kosevu pocnemo sa dva centarfora.
Dva centarfora ne znaci da bi igrali napadacki. Sve je i sistemu igre. Dzaba ti napadaci ako im nema ko graditi igru i dijeliti lopte. Jak vezni red je kljuc uspjeha

I vani sve ekipe za koje smatramo da igraju "napadacki" fudbal, igraju sa jednim centarforom.
Moja pretpostavka kako cemo poceti u Gradacc:
Bandovc-Baric, Berberovic, Tatomirovic, Protic- Cimirot, Radovac, Alispahic - Duljevic, Okic-Benko
P.S. Ovo ne znaci da se ja slazem sa ovim sastavom, nego je moje misljenje koga ce Meho izvesti da pocne.
Pa meho je ime,tata,AUTORITET ucio je od najboljih!
Mihojevic je 100% u prvoj,kakav Baric ili Dzemo na stoperu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mihojevica u vatru nema sta dzemo ima kredit iskustvo ali mali ima vecu zelju za dokazivanjem.nebrinem mehaga zna sta radi
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mislim da ce nasi krilni napadaci uz Benku imati puno prostora prema golu
Dejo-Baric-Mihojevic-Tatko-Puzigaca-Rustemovic-Cimirot-Alispahic-Okic-Duljevic-Krste
po meni sastav koji ce izaci, imao sam dilemu oko Krste ili Benke ali kad se pogledaju malo satavi na pripremnim tekmama, da se primjetiti da je Krste vise igrao u ekipama koje su blize prvih 11 nego Benko, mada je Benko pokazao da je u dobroj formi !!! Rustemovic je tu umjesto Radovca cisto jer je bolji u tim nekim defanzivnim kretanjima i opcenito defanzivnoj igri !!! ovo je neko moje misljenje pa eto mozemo sacuvati sastave pa da vidimo ko je najblizi bio
po meni sastav koji ce izaci, imao sam dilemu oko Krste ili Benke ali kad se pogledaju malo satavi na pripremnim tekmama, da se primjetiti da je Krste vise igrao u ekipama koje su blize prvih 11 nego Benko, mada je Benko pokazao da je u dobroj formi !!! Rustemovic je tu umjesto Radovca cisto jer je bolji u tim nekim defanzivnim kretanjima i opcenito defanzivnoj igri !!! ovo je neko moje misljenje pa eto mozemo sacuvati sastave pa da vidimo ko je najblizi bio

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Evander pripreme su jedno a tekme za bodove drugo.nasi bunkeri su drugaciji od spanskih,to smo vidjeli gdje smo sve bodove prosuli?bar ja ocekujem u gradaccu nesto zestoko da se odma stavi do znanja ko je glavni,imamo razbijace i treba i to probati
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ni Meho nema prvih 11 jos. Al da ima izbor ima
Po meni su dvojbe jedino Protic-Puzigaca, Radovac-Bilbija i Cimirot da li ce bitu spreman. Ostalo sam poprilicno siguran da ce poceti ovi koje sam nabrojao. I ja bih volio da Mihojevica odmah gurnu i da on bude taj standardni drugi stoper, ali cisto sumnjam da Kodro razmislja na takav nacin, volio bih da grijesim.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Po meni su dvojbe jedino Protic-Puzigaca, Radovac-Bilbija i Cimirot da li ce bitu spreman. Ostalo sam poprilicno siguran da ce poceti ovi koje sam nabrojao. I ja bih volio da Mihojevica odmah gurnu i da on bude taj standardni drugi stoper, ali cisto sumnjam da Kodro razmislja na takav nacin, volio bih da grijesim.
Pa Meho je STOPIRAO pregovore sa stoperom radi malog Mihojevica...Rekao je da je odlican, i da moze odgovoriti zadatku uprkos godinama

U INAT SVIMA 1946
Ma 14 dana ce brzo proci, pa cmo vidjeti.BoskoAntic je napisao/la:Evander je napisao/la:Po meni su dvojbe jedino Protic-Puzigaca, Radovac-Bilbija i Cimirot da li ce bitu spreman. Ostalo sam poprilicno siguran da ce poceti ovi koje sam nabrojao. I ja bih volio da Mihojevica odmah gurnu i da on bude taj standardni drugi stoper, ali cisto sumnjam da Kodro razmislja na takav nacin, volio bih da grijesim.
Pa Meho je STOPIRAO pregovore sa stoperom radi malog Mihojevica...Rekao je da je odlican, i da moze odgovoriti zadatku uprkos godinama
Ovo je samo neko moje misljenje i vidjenje kako bi to moglo izgledati.
Naravno da od nas niko nista ne zna konkretno i da samo "naglabamo". Ova pauza je duga, valjda forumi i sluze za takve stvari

Neka igra bilo ko za koga Meho smatra da treba da igra, nama jedino bitno treba da bude pobjeda tamo i titula na kraju

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, JavierBosnia, nedimmmm1337, Varijantas8 i 68 gostiju.