za veceras ovako sam igrao
russell 17,5 vise
indijanci 11,5 hendikep 1
j.richardson 15,5 vise
denver-toronto kp2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
indiana tacno 11 razlikom dobio,zadnji napad kreten nije htio ici na kos i sjeba me na ovom listicu ali hvala bazemore,russell,doncic i na kraju richardsonu za ljep nockladionicar03 je napisao/la:sinoc napokon uletio 5 igraca na listicu,doduse me iznervirao adams jedva presao ali treba nam i srece malona drugom listicu me zeznuo hendikep SAS jos su vodili 25 poena jednom momentu ali hajd uletio jedan listic makar dobro je
![]()
za veceras ovako sam igrao
russell 17,5 vise
indijanci 11,5 hendikep 1
j.richardson 15,5 vise
denver-toronto kp2
Zaboravio opet da se prebacim na republicki tek se sjetim kad odigramSemirP je napisao/la:Jesi posten gradjanin cim hoces da placas porez drzavi
Moguce da ce ici preko ali nema veze on sa Apicem, sta vise igrao je manje i davao manje kad Apica nema, ali ne znam ko ce ga cuvati, Pot i Rebec samo trice sutaju, ja bih prije Magarityija preko igrao al vise ne znam ni samWilly je napisao/la:Jeremić (11,5) više@1,85
U nedostatku Apića Jeremić će imati veću minutažu i veći broj šuteva. Odlično šutira i za dva i za tri, zna napraviti ofanzivni skok.
Srećno ako neko isprati.
20pWilly je napisao/la:Jeremić (11,5) više@1,85
U nedostatku Apića Jeremić će imati veću minutažu i veći broj šuteva. Odlično šutira i za dva i za tri, zna napraviti ofanzivni skok.
Srećno ako neko isprati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.