Postao/la HordasOdMalena » 01 dec 2023, 23:55
Cernica22 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:44
HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:30
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 23:23
Nije Leai flop bio dao decko nekoliko golova i imao par asistencija ulazio sa klupe po 10 minuta. Otisao jer ne moze bez porodice. Barou se pojavio u Antaliji slucajno dok ovaj Oreskovic igrao pola sezone za Bate i prosao sve omladinske selekcije Bjelorusije. Nije minute dobio za Velez. Ne moze takav igrac biti flop nije sansu ni dobio. Zbog cega ne znam
Dobro, a Pličanić, Muminović, Kvakić i Mučaj? Sve igračine.
Pokvari mi noc, a nemas pojma koliko je vremena trebalo da se zaborave bravure Ardonisa Mucaja i Bruk Lopez frizura Lejsa Plicanica. Mislim da je glupo poredjenje svakako Velez tek nekoliko godina moze da finansijski isprati bar 5-10% onog sto Sarajevo moze da plati. Svakako je veci flop vama recimo Tino Susic s platom od 30 hiljada ako je istina nego nama Lejs s par stoja i hiljadu nekih slicnih primjera. Ni meni iskreno nije jasno da Sarajevo ne pisa ovu ligu kad ti s jednog krila krene Penaranda, a sa drugog Hasic. Definitivno da im fali neki motiv, da li je to sad letargija jer znaju da ce leci ozbiljna cifra svakog prvog ili pritisak vase publike to ne znam, ali definitivno kvaliteta ne manjka. Yebote u ovu ligu dovedes igraca kao sto je Renan pa Penu, Hasica, Catakovica sa finim fudbalskim CV-em, jednog Vrancica i da ne nabrajam dalje i mucis se u Konjicu ili u Gabeli. Nije nikakvo podyebavanje majke mi samo mi ne ide u glavu.
E nek sam ti pokvario.
Tako će ti biti sa igračima dok se ne uspostavi sistem. Neki pomaci se dešavaju, planiraju ciljana pojačanja (u stručnom i igračkom kadru), ozbiljnije se pristupa, pa ćemo vidjeti.
Mirvić je shvatio neke stvari, pustio stručnjake da se pitaju. Trebalo bi to izgledati bolje nakon zimskog prelaznog roka, a ekipa se planira uigravati za Europu. Ono pravo očekujem početkom iduće sezone. Tada neće biti apsolutno nikakvog izgovora.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."