Premijer liga BiH - aktuelno

MostarskiSin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MostarskiSin » 01 dec 2023, 23:30

MortemHz je napisao/la:
01 dec 2023, 23:15
MostarskiSin je napisao/la:
01 dec 2023, 23:02
H8Z7 je napisao/la:
01 dec 2023, 22:57
Čestitke na pobjedi Veležu, više nego zasluženo.
Šerbečić za njega? :kafa:
slika
P.S izvinjavam se na lošem editu preko telefona je rađeno.
Vjerovao ili ne, taj momak ima platu 1500KM i klub ima pravo da aktivira jos jednu godinu ugovora jer je potpisao 1+1 :mrgreen:

Ovakvog beka ubosti za 1500KM je ludilo
Nemoj zajebavati :wtf:
Sta da ti vise kazem, sve ti je jasno :mrgreen:

@HordasOdMalena Leai nije ni dobio pravu priliku, odlucio se vratiti porodici jer je pao psihicki a Barou-a pokupili u Turskoj kao juniora. Lazno optuzen za silovanje itd. Kad obojici saberes plate, saldo ispod 2000KM. To se ne moze nazvati flopom.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 dec 2023, 23:34

HordasOdMalena je napisao/la:
01 dec 2023, 23:19
CampobelloDiMazara je napisao/la:
01 dec 2023, 23:14
01 dec 2023, 23:07

Pa igrali su ti isti i kod nas, pa su bili qarine kao i kod vas. Znači bukvalno isti igrači. :)
Stari spominjes igrace od 32 33 i 34 godine. Ja ti govorim o mladim i nepoznatim igracima tipa Orec sa kojima treba raditi. Mi puno bolje heklamo to za manje para. Vi dajete i sakom i kapom a cisti prosjek. S vasim parama bjezali bi vam u ovom 16 kolu deset bodova
To šta bi bilo kad bi bilo ostavi za komšije nam, oni se time bave.

A sad realno, na jednog Oreča, koliko dovedete flopova? Ovako iz prve Leai, Barou, Oreshkovic. To samo u zadnje vrijeme. Izbrusite te dijamante.
Imamo i mi svog Leai-a zvanog Viveros.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 01 dec 2023, 23:36

01 dec 2023, 23:30
01 dec 2023, 23:23
Nije Leai flop bio dao decko nekoliko golova i imao par asistencija ulazio sa klupe po 10 minuta. Otisao jer ne moze bez porodice. Barou se pojavio u Antaliji slucajno dok ovaj Oreskovic igrao pola sezone za Bate i prosao sve omladinske selekcije Bjelorusije. Nije minute dobio za Velez. Ne moze takav igrac biti flop nije sansu ni dobio. Zbog cega ne znam
Dobro, a Pličanić, Muminović, Kvakić i Mučaj? Sve igračine. :mrgreen:
Nemoj da ja sada tebi nabrajam vase flopove :mrgreen:

Uglavnom skrenuo si sa poente da nije samo dovesti dobrog igraca nego treba znati raditi sa njima. Pokusali ste ukrasti Dudicev nacin pa ste klocnuli jer nemate tu zajednicku sinergiju kao Velez. Mijenjate trenere kao carape ali opet se vracate misleci da ce dobar igrac rijesiti vas problem. Kazem ti da najvise u ligi placate tj bacate pare u bunar :mrgreen:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 01 dec 2023, 23:37

mozak je napisao/la:
01 dec 2023, 22:49
Da nije bilo one krađe na koševu, mi bi već bili ispred sarajlija.
U naredna dva kola ih prestižemo...
Al cekaj ostavili su nas bez suta u okvir, zar to ne znaci da osvajaju

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 dec 2023, 23:41

H8Z7 je napisao/la:
01 dec 2023, 23:34
01 dec 2023, 23:19
01 dec 2023, 23:14

Stari spominjes igrace od 32 33 i 34 godine. Ja ti govorim o mladim i nepoznatim igracima tipa Orec sa kojima treba raditi. Mi puno bolje heklamo to za manje para. Vi dajete i sakom i kapom a cisti prosjek. S vasim parama bjezali bi vam u ovom 16 kolu deset bodova
To šta bi bilo kad bi bilo ostavi za komšije nam, oni se time bave.

A sad realno, na jednog Oreča, koliko dovedete flopova? Ovako iz prve Leai, Barou, Oreshkovic. To samo u zadnje vrijeme. Izbrusite te dijamante.
Imamo i mi svog Leai-a zvanog Viveros.
E taj je flop nad flopovima. :rol:

@Campobello pa samo sam ti htio objasniti da nije tačno da vi i Zrinjski znate prepoznati mladog igrača. Znate, ali prije toga upoznate barem deset antitalenata. :D

Zrinjski pogotovo, oni su tek imali flopova, ali izvlači ih pogodak sa Bilbijom, pa se ostalo zaboravi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 01 dec 2023, 23:44

Velez bio bolji, zasluzena pobjeda, cestitke!
Nasi manekeni slicno kao u Doboju prepali se malo cvrsce i grublje igre na pocetku utakmice

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 01 dec 2023, 23:44

Nije Leai flop bio dao decko nekoliko golova i imao par asistencija ulazio sa klupe po 10 minuta. Otisao jer ne moze bez porodice. Barou se pojavio u Antaliji slucajno dok ovaj Oreskovic igrao pola sezone za Bate i prosao sve omladinske selekcije Bjelorusije. Nije minute dobio za Velez. Ne moze takav igrac biti flop nije sansu ni dobio. Zbog cega ne znam
Pokvari mi noc, a nemas pojma koliko je vremena trebalo da se zaborave bravure Ardonisa Mucaja i Bruk Lopez frizura Lejsa Plicanica. Mislim da je glupo poredjenje svakako Velez tek nekoliko godina moze da finansijski isprati bar 5-10% onog sto Sarajevo moze da plati. Svakako je veci flop vama recimo Tino Susic s platom od 30 hiljada ako je istina nego nama Lejs s par stoja i hiljadu nekih slicnih primjera. Ni meni iskreno nije jasno da Sarajevo ne pisa ovu ligu kad ti s jednog krila krene Penaranda, a sa drugog Hasic. Definitivno da im fali neki motiv, da li je to sad letargija jer znaju da ce leci ozbiljna cifra svakog prvog ili pritisak vase publike to ne znam, ali definitivno kvaliteta ne manjka. Yebote u ovu ligu dovedes igraca kao sto je Renan pa Penu, Hasica, Catakovica sa finim fudbalskim CV-em, jednog Vrancica i da ne nabrajam dalje i mucis se u Konjicu ili u Gabeli. Nije nikakvo podyebavanje majke mi samo mi ne ide u glavu.
19V22

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 dec 2023, 23:49

Cernica22 je napisao/la:
01 dec 2023, 23:44
Pokvari mi noc, a nemas pojma koliko je vremena trebalo da se zaborave bravure Ardonisa Mucaja i Bruk Lopez frizura Lejsa Plicanica. Mislim da je glupo poredjenje svakako Velez tek nekoliko godina moze da finansijski isprati bar 5-10% onog sto Sarajevo moze da plati. Svakako je veci flop vama recimo Tino Susic s platom od 30 hiljada ako je istina nego nama Lejs s par stoja i hiljadu nekih slicnih primjera. Ni meni iskreno nije jasno da Sarajevo ne pisa ovu ligu kad ti s jednog krila krene Penaranda, a sa drugog Hasic. Definitivno da im fali neki motiv, da li je to sad letargija jer znaju da ce leci ozbiljna cifra svakog prvog ili pritisak vase publike to ne znam, ali definitivno kvaliteta ne manjka. Yebote u ovu ligu dovedes igraca kao sto je Renan pa Penu, Hasica, Catakovica sa finim fudbalskim CV-em, jednog Vrancica i da ne nabrajam dalje i mucis se u Konjicu ili u Gabeli. Nije nikakvo podyebavanje majke mi samo mi ne ide u glavu.
Ovo što si napisao teže mi je palo nego poraz :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 dec 2023, 23:55

Cernica22 je napisao/la:
01 dec 2023, 23:44
E nek sam ti pokvario. :twisted: :rol:

Tako će ti biti sa igračima dok se ne uspostavi sistem. Neki pomaci se dešavaju, planiraju ciljana pojačanja (u stručnom i igračkom kadru), ozbiljnije se pristupa, pa ćemo vidjeti.

Mirvić je shvatio neke stvari, pustio stručnjake da se pitaju. Trebalo bi to izgledati bolje nakon zimskog prelaznog roka, a ekipa se planira uigravati za Europu. Ono pravo očekujem početkom iduće sezone. Tada neće biti apsolutno nikakvog izgovora.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 dec 2023, 00:01

Ima li video Oreca kako baca Peneradu

Balorda skretnicar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 dec 2023, 00:26

let3 je napisao/la:
01 dec 2023, 23:06
MocMahale444 je napisao/la:
01 dec 2023, 23:00
Osvetit cemo kone, samo prvo da sataremo Tuzla siti.
Aha, sutra cemo ih satrati sa 0-0, uz dozu srece :mrgreen:
Auu zar si i ti pesimista.
Azina ekipa pada ko mlada. Minimalno 1-2
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 02 dec 2023, 00:29

NoDi80 je napisao/la:
02 dec 2023, 00:01

Balorda skretnicar

slika
Velež do groba

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 02 dec 2023, 00:30

Sarajevo igra ispod svakog očekivanja. Ova predstava protiv Veleža je jedna velika nula.

Šahinović, Duričković, Beganović, Radović, Mustafić, Julardžija, Buljubašić, Kjeremeh, Andušić....sasvim prosječni PL igrači i nek me neko ubijedi da nije tako....

Aničić, Penaranda, Hasić, Vrančić su nivo više ili su neki bili nivo više a ovi prvi nabrojani nikad neće biti nivo više izuzev Buljubašića koji mooožda hoće.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 dec 2023, 00:35

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 dec 2023, 01:19

Suvorov je napisao/la:
01 dec 2023, 20:10
mosarajvosa83 je napisao/la:
01 dec 2023, 20:07
Wanderson je napisao/la:
01 dec 2023, 19:44

Ublehas teski cim je stigao prijatelj mi iz Domzala dao informaciju, ali nisam odmah povjerovao iz razloga sto su on i Ibricic zamijenili upravo tog mog prijatelja i ekipu u NK Domzale, pa reko zbog tog razloga ga pljuje.

Inace kad ide kuci za Celje ide na Breganu sat vremena duze vozi, ne smije na Macelj ljudi ga **** motkom iz Maribora potjerali, obilazi grad Maribor u radijusu 50km.
Gle bolida hahahha mi smo prezadovoljni,ispravlja sve od Varesanovica i te nestruke,smije u Sarajevo zato
Jos jedan kiks i psovacete mu sve zivo i nezivo i vikati da je ubleha. Ono vase standardno.
Pogotovo ako na Kosevu izgubite.
Haha ja sam na pocetku sezone rekao i znao da Real pored vas nebi osvojio ovu sezonu,bili 4 ili 2 isto mi je jer evropa je max za sad,liga se igra da vam se namjesti i da se ostali bore za evropu a to svakako cemo izboriti tako da nemam nikakve nervoze,svakom pametnom covjeku koji prati ovu ligu sve mu je jasno,pvo sto rade gamad moras imat bas ludu volju pa ulagat da ti nekakv Gigovic,Vico,Telgetija odredjuju sudbinu

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 02 dec 2023, 01:47

Bosanski Dinamo, a j.ebem vam miša malog, evo ja i tetka se smijemo cijelu noć..

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 02 dec 2023, 02:09

Aj neka je i ovaj forum dozivio da se prica o fudbalu, igracima, potezima sa utakmice. A ne jee.banje mrtve majke sudiji, cetniku, baliji, ustasi.

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 02 dec 2023, 04:06

LaHaineLaHaine je napisao/la:
02 dec 2023, 02:09
Aj neka je i ovaj forum dozivio da se prica o fudbalu, igracima, potezima sa utakmice. A ne jee.banje mrtve majke sudiji, cetniku, baliji, ustasi.
Sutra se saltamo tome kad borac krene :D :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 dec 2023, 06:33

oldschool72 je napisao/la:
02 dec 2023, 00:29
NoDi80 je napisao/la:
02 dec 2023, 00:01

Balorda skretnicar

slika
Hvala Ovčini što nije htio igrati za 8000 maraka mjesečno :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 02 dec 2023, 07:29

tutankamon1905 je napisao/la:
01 dec 2023, 23:37
mozak je napisao/la:
01 dec 2023, 22:49
Da nije bilo one krađe na koševu, mi bi već bili ispred sarajlija.
U naredna dva kola ih prestižemo...
Al cekaj ostavili su nas bez suta u okvir, zar to ne znaci da osvajaju
Ne, to znači da smo vas mlatnuli na Koševu bez ispaljenog metka.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Beli98, mosarajvosa83 i 16 gostiju.