FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2017, 17:00

Jedini klub u BiH koji nece osvojit nijedan trofej u domacoj ligi za 100 godina postojanja :rol:

Ja mislim da bi mogli u Ginisovu knjigu rekorda ili ima neko gori od nas,mislim da bi faraon poludio od srece da se grad Tuzla jos jednom upise u Ginusovu knjigu rekorda za vrijeme njegovog mandata..

Najveci grobar sporta u Tuzli!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 17:29

Mortus je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Pa ti to prvi Care radis.a druge prozivas.
Sto nisi podigao ruku?pa nama sa moralne visine dijelio lekcije? Kurko jurko kako kazes.
Napadas navijace i obicnu raju a ti si u zakonodavnom organu kluba halo ba.ko koga ovde zajebava?

KURCA GRAHA!

Vjerovatno ga je bilo strah da glasa protiv ili bude suzdržan. Pa znate li vi ko je sve bio prisutan na toj skupštini.
znate li da su bila najmanje 4-5 poznati kriminalaca i lihvara u prvim redovima sa kockastim glavama i nabildani i da su samo
posmatrali hoćel ko šta reći i praviti se pametan.

Ja razumijem Probisvjeta da ga je bio strah da se suprostavi, jer bi time doveo sebe i možda sebi bližnje u opasnost, pogotovo kad je sve
ovo vež bilo poznato od dana kad je Azmir otišao.

Nemojte čovjeka napadat bez veze, garantujem da bi 99,9 nas tako posupilo kad bi vidjeli te krimose koji su došli kao gosti, a u stvari da paze red na Skupštini.

šta je bilo bilo je, pitanje koje je NAJVAŽNIJE je ŠTA ĆEMO SADA i KAKO DALJE SADA, ŠTA NAM JE ČINITI, KOJI SU KORACI, IDEJE, ŠTA JE OD TOGA REALNO A ŠTA NE ? ovo su pitanja koja trebamo postaviti i kojim se trebamo baviti, a ne onim što je bilo, to je prošlo i nepovratno je.....
Znam.
Razumijem.
Ali onda nemoj druze ni ovde potpucavat.budi principijelan do kraja.
Sta je onda cinit? Do velika zora apsolutno nista.evo cenera na marku da ce tako i bit. :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2017, 17:48

Sto nisi podigao ruku?pa nama sa moralne visine dijelio lekcije? Kurko jurko kako kazes.
Napadas navijace i obicnu raju a ti si u zakonodavnom organu kluba halo ba.ko koga ovde zajebava?

KURCA GRAHA!
Jesi li clan Fukara? Ako jesi hajde poduzmite nesto.
Jel' ti mislis da je vrijedno da potezem oruzje na krimose? Zbog koga? I zasto?
Sta mislis da ja kao visoko skolovani gradjanin i situiran koji ima porodicu i djecu, treba da sebe zrtvujem zbog onih koji su radili protiv koliko toliko dobrog bivseg predsjednika.
Daj molim te, ne trabunjaj bezveze. Podignite glas protiv grobara Slobode i sa vama sam. Samo vecinom moze se cuti glas onih koji vole Slobodu!
Azmir je mogao platiti 200.000KM da istamburaju one sto su ga minirali. Ali nije jer je prije svega covjek legalista i htio je nesto da uradi na posten nacin.
I sto je najgore nevidjeh bar stotinjak navijaca da dodju na tu skupstinu, a mogli su.
Jel' mislis da su dva tri covjeka mogli da se izbore protiv Jasminovih ubleha.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 12 mar 2017, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2017, 17:53

Nje se podigao 2012-te kad je ključ bio u bravi, samo trebalo da se okrene, kad su i fukare i navijači bili ujedinjeni, a da se podigne sad kad su ovi uhljebljeni fino pogotovo...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 12 mar 2017, 18:16

Juniori Tuzlaka su bili još ubjedljiviji. Nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 2:0, a golove su postigli Hodžić i kapiten Đukić, koji je bio i prvo ime susreta te je učestvovao u skoro svim akcijama kod golove svoje ekipe. Dva gola u nastavku je postigao Edis Smajić te tako postavio konačnih 4:0. Sloboda je druga na tabeli s tri boda manje od Željezničara.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 18:23

Mortus je napisao/la:

KURCA GRAHA!

Vjerovatno ga je bilo strah da glasa protiv ili bude suzdržan. Pa znate li vi ko je sve bio prisutan na toj skupštini.
znate li da su bila najmanje 4-5 poznati kriminalaca i lihvara u prvim redovima sa kockastim glavama i nabildani i da su samo
posmatrali hoćel ko šta reći i praviti se pametan.

Ja razumijem Probisvjeta da ga je bio strah da se suprostavi, jer bi time doveo sebe i možda sebi bližnje u opasnost, pogotovo kad je sve
ovo vež bilo poznato od dana kad je Azmir otišao.

Nemojte čovjeka napadat bez veze, garantujem da bi 99,9 nas tako posupilo kad bi vidjeli te krimose koji su došli kao gosti, a u stvari da paze red na Skupštini.

šta je bilo bilo je, pitanje koje je NAJVAŽNIJE je ŠTA ĆEMO SADA i KAKO DALJE SADA, ŠTA NAM JE ČINITI, KOJI SU KORACI, IDEJE, ŠTA JE OD TOGA REALNO A ŠTA NE ? ovo su pitanja koja trebamo postaviti i kojim se trebamo baviti, a ne onim što je bilo, to je prošlo i nepovratno je.....
Druze,ko je koga istuko radi Slobode???Dajte ba molim vas,nemojte gluposti pisat,previse ih je na ovom pdf-u...
Od 30 clanova skupstine ti kao jedan da si glaso protiv,iskreno,ko bi te primjetio i ko bi ti prijetio sto si ti glaso protiv nove uprave?!Kakav ba strah od cega???
Volio bi da mi postavis tu sliku sa skupstine i oznacis te krimose i kockaste glave(stvarno nisam vidio tu sliku)...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 mar 2017, 18:27

Probisvjet je napisao/la:

Jebbem te zivote :(
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 12 mar 2017, 18:30

harry_90 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji nece osvojit nijedan trofej u domacoj ligi za 100 godina postojanja :rol:

Ja mislim da bi mogli u Ginisovu knjigu rekorda ili ima neko gori od nas,mislim da bi faraon poludio od srece da se grad Tuzla jos jednom upise u Ginusovu knjigu rekorda za vrijeme njegovog mandata..

Najveci grobar sporta u Tuzli!!
Leicester je na svoju čekao 132 godine :think: :think:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 18:46

KURCA GRAHA!
Sta mislis da ja kao visoko skolovani gradjanin i situiran koji ima porodicu i djecu, treba da sebe zrtvujem zbog onih koji su radili protiv koliko toliko dobrog bivseg predsjednika.
Daj molim te, ne trabunjaj bezveze. Podignite glas protiv grobara Slobode i sa vama sam. Samo vecinom moze se cuti glas onih koji vole Slobodu!
Azmir je mogao platiti 200.000KM da istamburaju one sto su ga minirali. Ali nije jer je prije svega covjek legalista i htio je nesto da uradi na posten nacin.
I sto je najgore nevidjeh bar stotinjak navijaca da dodju na tu skupstinu, a mogli su.
Druze kakvo ba oruzje?
Ja ti fino kazem bez namjere da provociram svadju izmedju nas.princip je princip ako mislis da nije bilo ok trebo si glasat protiv.iz principa.
Ja ako mislim da sam u pravu nema boga da me moze usutkat.pa kad bi pogino.
Al jednostavno na fudbal ne gledam tim ocima.meni je to odmor ba.punjenje baterija.**** mi se za lopove i upravem
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 12 mar 2017, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 12 mar 2017, 18:46

Mi smo svoju sansu i jackpot zijanili odlaskom A.H.,kojeg je otjerao veliki vodja iz Islamovca
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 mar 2017, 18:46

hehehehe :x
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 18:47

Ovo jedino moze Azmir rijesit, na njihov nacin kako su se oni njega rijesili da zeli, na legalan nacin.....sve je do njega, imao bi podrsku u skupstini, kupi par fukara za cvaju.....faraona za neki tender i imao bi i stadion i klub.
P.S. Azmire sve je do tebe.....ako volis Slobodu, a volis je.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 18:59

Ma nema od te ljubavi nista...
Da je htio ic do kraja osto bi a ne bi pobjego.sam je reko da ce dat fore ostavit iza sebe uredjen klub i digo sidra...
Bog te pito kakvih tu jos ima zakulisnih igara.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 19:03

KURCA GRAHA!
Kakvo ti oruzje spominjes???Covjece u kakvim si ti tripovima,pa nije ovo S.Koreja...
Grupa je jedina koja je uvijek i koja ce OPET pokrenut nesto ako za to ima potrebe.
Svjestan je svako da pojedinci nemogu nista,mene nervira sto ti sve zivo ismijavas ovde,a nisi u najmanju ruku svoju dusu zadovoljio i glaso protiv.
Prozivas Sulju za izvjestaj!!!!Zasto ti nisi pito za izvjestaj odbora zahitnost????Jok ba,vec vas je 95% otislo na kafu u UG sa novom upravom...
Sta vam smeta to sto je Suljo pito,jel to Azmir nedodirljiv ili Suljo nije kompetentan da pita???Ispostavlja se da i Azmir nista puno nije bolji od prijasnjih uprava :?:
Da Bogdom imamo svi ljubavi prema klubu kao Suljo...bili bi u vrhu PL...
Nama prilici koji smo clanovi grupe i koji imamo porodice i visoke skole da se razracumavamo...vidis da ocekujes da neko drugi uradi nesto umjesto mene.
Samo budi malo vise samokritican i nemoj ismijavat bez potrebe ljude koji nisu to zasluzili :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 19:08

Bas tako emirtz :thumbup:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2017, 19:09

Malo i realnosti.

Treba ti 5.000 ljudi ili 20 koji stoje visoko u drustvu, ako ocemo neke promjene. Nemamo ni jedno ni drugo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2017, 19:21

emirzlaTu je napisao/la:

KURCA GRAHA!
Kakvo ti oruzje spominjes???Covjece u kakvim si ti tripovima,pa nije ovo S.Koreja...
Grupa je jedina koja je uvijek i koja ce OPET pokrenut nesto ako za to ima potrebe.
Svjestan je svako da pojedinci nemogu nista,mene nervira sto ti sve zivo ismijavas ovde,a nisi u najmanju ruku svoju dusu zadovoljio i glaso protiv.
Prozivas Sulju za izvjestaj!!!!Zasto ti nisi pito za izvjestaj odbora zahitnost????Jok ba,vec vas je 95% otislo na kafu u UG sa novom upravom...
Sta vam smeta to sto je Suljo pito,jel to Azmir nedodirljiv ili Suljo nije kompetentan da pita???Ispostavlja se da i Azmir nista puno nije bolji od prijasnjih uprava :?:
Da Bogdom imamo svi ljubavi prema klubu kao Suljo...bili bi u vrhu PL...
Nama prilici koji smo clanovi grupe i koji imamo porodice i visoke skole da se razracumavamo...vidis da ocekujes da neko drugi uradi nesto umjesto mene.
Samo budi malo vise samokritican i nemoj ismijavat bez potrebe ljude koji nisu to zasluzili :kafa:
Koja ce grupa pokrenuti to ba? Jel ona sto ih dodje na utakmicu 30?
Nas je znalo otici nekada u Beograd, Novi Sad... vise od hiljadu. Grupa jedino sto je u zadnje vrijeme pokusala je miniranje Azmira bacajuci baklje i doprinoseci da se sto vise plati kazni. Vidi se po kaznama protiv koje su uprave bili. Naravno ne kazem da su svi, ali su svi nijemo posmatrali to.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 19:25

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Malo i realnosti.

Treba ti 5.000 ljudi ili 20 koji stoje visoko u drustvu, ako ocemo neke promjene. Nemamo ni jedno ni drugo.
Nista od navedenog ne treba, Treba neko sa parama, a to je jedino Azmir......kokuzi iz "visokog drustva" i "carsijaneri" ne mogu nista.......samo neko sa keshom, ostalo su gloginje.....

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 19:31

Nekad bila i juga sad se spominjala.
Palilo se i palice se... :mrgreen:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2017, 19:36

Skver je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Malo i realnosti.

Nista od navedenog ne treba, Treba neko sa parama, a to je jedino Azmir......kokuzi iz "visokog drustva" i "carsijaneri" ne mogu nista.......samo neko sa keshom, ostalo su gloginje.....
Kad kazem 5000 ljudi, mislim na 5000 koji ce uzeti sezonsku. Ali kako imati 5000, kad nam je cilj osigurati igranje u PL BiH i nista dalje od toga.
Ili ova druga opcija, gdje bi ljudi, ne iz sopstvenog interesa kao ovi trenutni ( staviti reklamu svoje firme 1mx1m na po dresa ), radili za bolji klub.

Za Azmira zalit uvijek, ali dzaba kad njega vise na Tusnju nema.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.