Ja mislim da bi mogli u Ginisovu knjigu rekorda ili ima neko gori od nas,mislim da bi faraon poludio od srece da se grad Tuzla jos jednom upise u Ginusovu knjigu rekorda za vrijeme njegovog mandata..
Najveci grobar sporta u Tuzli!!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znam.Mortus je napisao/la:Sariel je napisao/la:Pa ti to prvi Care radis.a druge prozivas.
Sto nisi podigao ruku?pa nama sa moralne visine dijelio lekcije? Kurko jurko kako kazes.
Napadas navijace i obicnu raju a ti si u zakonodavnom organu kluba halo ba.ko koga ovde zajebava?
KURCA GRAHA!
Vjerovatno ga je bilo strah da glasa protiv ili bude suzdržan. Pa znate li vi ko je sve bio prisutan na toj skupštini.
znate li da su bila najmanje 4-5 poznati kriminalaca i lihvara u prvim redovima sa kockastim glavama i nabildani i da su samo
posmatrali hoćel ko šta reći i praviti se pametan.
Ja razumijem Probisvjeta da ga je bio strah da se suprostavi, jer bi time doveo sebe i možda sebi bližnje u opasnost, pogotovo kad je sve
ovo vež bilo poznato od dana kad je Azmir otišao.
Nemojte čovjeka napadat bez veze, garantujem da bi 99,9 nas tako posupilo kad bi vidjeli te krimose koji su došli kao gosti, a u stvari da paze red na Skupštini.
šta je bilo bilo je, pitanje koje je NAJVAŽNIJE je ŠTA ĆEMO SADA i KAKO DALJE SADA, ŠTA NAM JE ČINITI, KOJI SU KORACI, IDEJE, ŠTA JE OD TOGA REALNO A ŠTA NE ? ovo su pitanja koja trebamo postaviti i kojim se trebamo baviti, a ne onim što je bilo, to je prošlo i nepovratno je.....
Jesi li clan Fukara? Ako jesi hajde poduzmite nesto.Sariel je napisao/la:Pa ti to prvi Care radis.a druge prozivas.
Sto nisi podigao ruku?pa nama sa moralne visine dijelio lekcije? Kurko jurko kako kazes.
Napadas navijace i obicnu raju a ti si u zakonodavnom organu kluba halo ba.ko koga ovde zajebava?
KURCA GRAHA!
Druze,ko je koga istuko radi Slobode???Dajte ba molim vas,nemojte gluposti pisat,previse ih je na ovom pdf-u...Mortus je napisao/la:Sariel je napisao/la:Pa ti to prvi Care radis.a druge prozivas.
KURCA GRAHA!
Vjerovatno ga je bilo strah da glasa protiv ili bude suzdržan. Pa znate li vi ko je sve bio prisutan na toj skupštini.
znate li da su bila najmanje 4-5 poznati kriminalaca i lihvara u prvim redovima sa kockastim glavama i nabildani i da su samo
posmatrali hoćel ko šta reći i praviti se pametan.
Ja razumijem Probisvjeta da ga je bio strah da se suprostavi, jer bi time doveo sebe i možda sebi bližnje u opasnost, pogotovo kad je sve
ovo vež bilo poznato od dana kad je Azmir otišao.
Nemojte čovjeka napadat bez veze, garantujem da bi 99,9 nas tako posupilo kad bi vidjeli te krimose koji su došli kao gosti, a u stvari da paze red na Skupštini.
šta je bilo bilo je, pitanje koje je NAJVAŽNIJE je ŠTA ĆEMO SADA i KAKO DALJE SADA, ŠTA NAM JE ČINITI, KOJI SU KORACI, IDEJE, ŠTA JE OD TOGA REALNO A ŠTA NE ? ovo su pitanja koja trebamo postaviti i kojim se trebamo baviti, a ne onim što je bilo, to je prošlo i nepovratno je.....
Jebbem te zivoteProbisvjet je napisao/la:
Leicester je na svoju čekao 132 godineharry_90 je napisao/la:Jedini klub u BiH koji nece osvojit nijedan trofej u domacoj ligi za 100 godina postojanja![]()
Ja mislim da bi mogli u Ginisovu knjigu rekorda ili ima neko gori od nas,mislim da bi faraon poludio od srece da se grad Tuzla jos jednom upise u Ginusovu knjigu rekorda za vrijeme njegovog mandata..
Najveci grobar sporta u Tuzli!!
Druze kakvo ba oruzje?Probisvjet je napisao/la:Jesi li clan Fukara? Ako jesi hajde poduzmite nesto.Sariel je napisao/la:Pa ti to prvi Care radis.a druge prozivas.
KURCA GRAHA!
Jel' ti mislis da je vrijedno da potezem oruzje na krimose? Zbog koga? I zasto?
Sta mislis da ja kao visoko skolovani gradjanin i situiran koji ima porodicu i djecu, treba da sebe zrtvujem zbog onih koji su radili protiv koliko toliko dobrog bivseg predsjednika.
Daj molim te, ne trabunjaj bezveze. Podignite glas protiv grobara Slobode i sa vama sam. Samo vecinom moze se cuti glas onih koji vole Slobodu!
Azmir je mogao platiti 200.000KM da istamburaju one sto su ga minirali. Ali nije jer je prije svega covjek legalista i htio je nesto da uradi na posten nacin.
I sto je najgore nevidjeh bar stotinjak navijaca da dodju na tu skupstinu, a mogli su.
Jel' mislis da su dva tri covjeka mogli da se izbore protiv Jasminovih ubleha.
Kakvo ti oruzje spominjes???Covjece u kakvim si ti tripovima,pa nije ovo S.Koreja...Probisvjet je napisao/la:Jesi li clan Fukara? Ako jesi hajde poduzmite nesto.Sariel je napisao/la:Pa ti to prvi Care radis.a druge prozivas.
KURCA GRAHA!
Sta mislis da ja kao visoko skolovani gradjanin i situiran koji ima porodicu i djecu, treba da sebe zrtvujem zbog onih koji su radili protiv koliko toliko dobrog bivseg predsjednika.
Daj molim te, ne trabunjaj bezveze. Podignite glas protiv grobara Slobode i sa vama sam. Samo vecinom moze se cuti glas onih koji vole Slobodu!
Azmir je mogao platiti 200.000KM da istamburaju one sto su ga minirali. Ali nije jer je prije svega covjek legalista i htio je nesto da uradi na posten nacin.
I sto je najgore nevidjeh bar stotinjak navijaca da dodju na tu skupstinu, a mogli su.
Koja ce grupa pokrenuti to ba? Jel ona sto ih dodje na utakmicu 30?emirzlaTu je napisao/la:Kakvo ti oruzje spominjes???Covjece u kakvim si ti tripovima,pa nije ovo S.Koreja...Probisvjet je napisao/la:Jesi li clan Fukara? Ako jesi hajde poduzmite nesto.Sariel je napisao/la:Pa ti to prvi Care radis.a druge prozivas.
KURCA GRAHA!
Grupa je jedina koja je uvijek i koja ce OPET pokrenut nesto ako za to ima potrebe.
Svjestan je svako da pojedinci nemogu nista,mene nervira sto ti sve zivo ismijavas ovde,a nisi u najmanju ruku svoju dusu zadovoljio i glaso protiv.
Prozivas Sulju za izvjestaj!!!!Zasto ti nisi pito za izvjestaj odbora zahitnost????Jok ba,vec vas je 95% otislo na kafu u UG sa novom upravom...
Sta vam smeta to sto je Suljo pito,jel to Azmir nedodirljiv ili Suljo nije kompetentan da pita???Ispostavlja se da i Azmir nista puno nije bolji od prijasnjih uprava![]()
Da Bogdom imamo svi ljubavi prema klubu kao Suljo...bili bi u vrhu PL...
Nama prilici koji smo clanovi grupe i koji imamo porodice i visoke skole da se razracumavamo...vidis da ocekujes da neko drugi uradi nesto umjesto mene.
Samo budi malo vise samokritican i nemoj ismijavat bez potrebe ljude koji nisu to zasluzili
Nista od navedenog ne treba, Treba neko sa parama, a to je jedino Azmir......kokuzi iz "visokog drustva" i "carsijaneri" ne mogu nista.......samo neko sa keshom, ostalo su gloginje.....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Malo i realnosti.
Treba ti 5.000 ljudi ili 20 koji stoje visoko u drustvu, ako ocemo neke promjene. Nemamo ni jedno ni drugo.
Kad kazem 5000 ljudi, mislim na 5000 koji ce uzeti sezonsku. Ali kako imati 5000, kad nam je cilj osigurati igranje u PL BiH i nista dalje od toga.Skver je napisao/la:Nista od navedenog ne treba, Treba neko sa parama, a to je jedino Azmir......kokuzi iz "visokog drustva" i "carsijaneri" ne mogu nista.......samo neko sa keshom, ostalo su gloginje.....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Malo i realnosti.
Treba ti 5.000 ljudi ili 20 koji stoje visoko u drustvu, ako ocemo neke promjene. Nemamo ni jedno ni drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.