Opet pokazuje kako su neozbiljni i kako doziraju, igraju kad hoce. Nek se u LP ponovi 20 minuta od danasnjih 40 i mi smo ispali.let3 je napisao/la:Sjooo urugvajske životinje šta zabi na kraju i kako se popiša ljudima možda i na opstanak u Primeria citavu utakmicu bio odron
![]()
Nevjerovatno. Više su uradili u zadnjih 5 minuta, nego za citavo poluvrijeme.
Odbranada Bog sacuva. Nikad više ovu dvojicu stopera zajedno.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kladare trljaju ruke, bogovski twistovi večeras.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dje romario da kaze koju o Messiju? Fudbal je kolektivna igra, osim u slučaju Barcelone.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Matematicki obezbjedi titulu i onda nikada ne odmaraj nego drzi formu igrajuci takmicarske utakmice.
Tako se to radi. Razvaljuj sve redom.
Gradi samopouzdanje a kod suparnika strah. Ne mjenjaj ekipu koja pobjedjuje.
Nisam ja to izmislio.
To je sjor Ivic davno rekao. Mani se rotacije i budalastina.
Nisam ja to izmislio.
Umtiti mora biti prodan ! Coutinho takođe.
Nadati se da i Valverde avanturu završava na kraju sezone.
20 miliona cete dobiti da ga nosite nazad.Osim13 je napisao/la:Pošto brazilska pickica narode
-
- Moderator
- Kontakt:
Coutinho nije ni onih 10% pokazo kao sto je bio tamo.Rajaz je napisao/la:Umtiti mora biti prodan ! Coutinho takođe.
Pa dobro, moraju valjda i drugi platu zaradit, slozit ces se. Uzimaju milione i oni.Rodju je napisao/la:Matematicki obezbjedi titulu i onda nikada ne odmaraj nego drzi formu igrajuci takmicarske utakmice.
Nisam ja to izmislio.
Iako sam prvi napisao da ce biti yebeno ovdje jer uvijek jeste.
27.10.2020
Nema poziciju/ulogu u ekipi, a uz to nema ni karakter. Znači samo prodaja dolazi u obzir.GracanicaAA je napisao/la:Coutinho nije ni onih 10% pokazo kao sto je bio tamo.Rajaz je napisao/la:Umtiti mora biti prodan ! Coutinho takođe.
Najbolji stoper kluba se ne prodajeRajaz je napisao/la:Umtiti mora biti prodan ! Coutinho takođe.

A Coutinho i Valverde mogu odmah završiti svoje u Barci

Sta reci, slobodnjak jedan leze i to, ostalo nije ni on nesto bogzna odigro, odlucila je sreca i crveni karton, a trebali smodobiti 7 komada, klosarski prosuta dva bodaDerdiyok je napisao/la:Dje romario da kaze koju o Messiju? Fudbal je kolektivna igra, osim u slučaju Barcelone.
Pozitivno je mozda sto ce se nauciti ozbiljnosti protiv uniteda, mada imali su milion ovakvih lekcija i ponovo se ponavlja
Malcolm prrotiv uniteda i atletica mora poceti umjesto coutinja, sta sve ispogadja i utjerase mi moji na zadnjem paru
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la:Nema poziciju/ulogu u ekipi, a uz to nema ni karakter. Znači samo prodaja dolazi u obzir.GracanicaAA je napisao/la:Coutinho nije ni onih 10% pokazo kao sto je bio tamo.Rajaz je napisao/la:Umtiti mora biti prodan ! Coutinho takođe.
Upravo to.
Fina lekcija za ove što misle da su toliko dobri pa mogu hladno drkati khurac. Večeras ih još samo nisu bacali na glavu (mada nije bilo daleko od toga) Ekambi i onaj drugi (mrsko mi guglati ime). I dakako veliki Vicente Zidane Ibora. Stvarno su im se posrali u život na sve moguće načine.
Protiv Patetica se ne smije izgubiti. Inače imaš veliki problem.
Protiv Patetica se ne smije izgubiti. Inače imaš veliki problem.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Umtiti je trebao biti prodan onog trenutka kada je tražio platu u rangu Inieste.let3 je napisao/la:Najbolji stoper kluba se ne prodajeRajaz je napisao/la:Umtiti mora biti prodan ! Coutinho takođe.
Nadati se da i Valverde avanturu završava na kraju sezone.![]()
A evo vidimo da i Lenglet nije ništa lošiji. Da ne spominjem Piquea koji je, kada mu se igra, klasa iznad.
Samuel Chukwueze, remember the namemessilla je napisao/la:Fina lekcija za ove što misle da su toliko dobri pa mogu hladno drkati khurac. Večeras ih još samo nisu bacali na glavu (mada nije bilo daleko od toga) Ekambi i onaj drugi (mrsko mi guglati ime). I dakako veliki Vicente Zidane Ibora. Stvarno su im se posrali u život na sve moguće načine.

Htio sam napisati da se obrati pozornost na istog, ali bi mi mrsko ibogami.
Treba im ponuditi Coutinha za momka.
Nisam gledao većinu meča pa nisam iznerviran kao vi.
Rezultat nebitan, više se pos.rali Villarealu s ovim golom nego što nama znači taj bod.
Psihički je pozitivno, 18 tekmi bez poraza u ligi, ne ulazi se s porazom u derbi sezone.
Negativno je što će se ovo odraziti na Huescu i ostala gostovanja jer ispade da su rotacije krive iako je savršeno jasno na 0-2 bilo da se može igrati kvalitetno bez Messija, Rakitića i Piquea ali da je glavni problem motivacija.
Pique, Rakitić i Messi manje više odmorili, vrh.
Vidal dobio žuti i nema ga protiv Atletica, šteta, bar zadnjih 20-ak minuta.
Malcom koliko igra je odličan. Nadam se da Valverde neće biti više toliko tvrdoglav po pitanju njega. Momak nije Denis Suarez. Sad ako zasjeni gol i asistenciju što Messiju nije dodao u jednom navratu, ja evo ne znam.
Messi preloš a onda izbori faul, zabije gol, vrati u tekmu. Boli ga ku.rac.
Suarez ne bih rekao da je nešto aman odigrao a opet izvadio na kraju. Strašan gol.
Umtitiju dati do znanja da ako želi nazad mjesto u timu da ponudi partije kakve je ranije pružao. Jer ovo je daleko od dobrog nivoa, a da ne govorim od njegovog ranijeg.
Nek dobiju Atletica i bježe 10(11 praktično) bodova u 7 kola. Kući Sociedad, Levante i Getafe, gosti Huesca, Alaves, Vigo i Eibar- Smiješ triput izgubit. Ne znam što se tripujete oko lige, ovo bi bilo umijeće prokockati. Svaku do sada sezonu s prednošću su priveli do kraja. Obje Realove većinu vremena zaostajali, kao i Atleticovu manje više.
Rezultat nebitan, više se pos.rali Villarealu s ovim golom nego što nama znači taj bod.
Psihički je pozitivno, 18 tekmi bez poraza u ligi, ne ulazi se s porazom u derbi sezone.
Negativno je što će se ovo odraziti na Huescu i ostala gostovanja jer ispade da su rotacije krive iako je savršeno jasno na 0-2 bilo da se može igrati kvalitetno bez Messija, Rakitića i Piquea ali da je glavni problem motivacija.
Pique, Rakitić i Messi manje više odmorili, vrh.
Vidal dobio žuti i nema ga protiv Atletica, šteta, bar zadnjih 20-ak minuta.
Malcom koliko igra je odličan. Nadam se da Valverde neće biti više toliko tvrdoglav po pitanju njega. Momak nije Denis Suarez. Sad ako zasjeni gol i asistenciju što Messiju nije dodao u jednom navratu, ja evo ne znam.
Messi preloš a onda izbori faul, zabije gol, vrati u tekmu. Boli ga ku.rac.
Suarez ne bih rekao da je nešto aman odigrao a opet izvadio na kraju. Strašan gol.
Umtitiju dati do znanja da ako želi nazad mjesto u timu da ponudi partije kakve je ranije pružao. Jer ovo je daleko od dobrog nivoa, a da ne govorim od njegovog ranijeg.
Nek dobiju Atletica i bježe 10(11 praktično) bodova u 7 kola. Kući Sociedad, Levante i Getafe, gosti Huesca, Alaves, Vigo i Eibar- Smiješ triput izgubit. Ne znam što se tripujete oko lige, ovo bi bilo umijeće prokockati. Svaku do sada sezonu s prednošću su priveli do kraja. Obje Realove većinu vremena zaostajali, kao i Atleticovu manje više.
Umtiti ne smije pocinjati nikakve ozbiljne utakmice do kraja.Realno sta ocekivati od lika koji nije trenirao toliko vremena, ni igrao naravno.On je gotov sto se tice ove sezone.
leorey,
izvedes prvu ekipu, natrpas protivnika da se raspadnu i onda mijenjas.
Zar nije lakse dobiti Zute nego Jorgandzije?
Drzis 10 bodova prednosti pa neka se oni otvore. Pila naopako i guslas.
Njima treba a Barca voli kad se suparnik otvori.
Citam ovog Romaria i ibretim se. Suti bolan ne bio.
Bolje je tako vjeruj mi.
izvedes prvu ekipu, natrpas protivnika da se raspadnu i onda mijenjas.
Zar nije lakse dobiti Zute nego Jorgandzije?
Drzis 10 bodova prednosti pa neka se oni otvore. Pila naopako i guslas.
Njima treba a Barca voli kad se suparnik otvori.
Citam ovog Romaria i ibretim se. Suti bolan ne bio.
Bolje je tako vjeruj mi.
United je strasno brza i fizicki jaka ekipa,bit ce puno problema protiv njih.Igra im je baljezganje ali napad je uzasno brz i fizicki su javi za klasu.
Barca je meljava i ima 3 igraca sa mudima ,ostali su tu da pokupe prasinu.
Prvih 11 dok se liga ne osigura jasno kao dan od pocetka sezone.Rakitic key man u veznom redu , htjeli to priznati ili ne
Barca je meljava i ima 3 igraca sa mudima ,ostali su tu da pokupe prasinu.
Prvih 11 dok se liga ne osigura jasno kao dan od pocetka sezone.Rakitic key man u veznom redu , htjeli to priznati ili ne
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 03 apr 2019, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.