Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 02 dec 2023, 11:08

Bravo za Veleza
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 dec 2023, 11:25

Jesu ljudi ovdje smjesni lafo iamijavanje u pokusaju haha. Pred pocetak sezone Dodo,Telgetija najavili titulu valjda samo budalama nije jasno bilo sta slijedi. Pocinje liga i odma si vidio da nema sanse da pariras,od starta liga nije regularna. Moras igrat 33 meca i imat max 2 poraza ili 1 da budes konkurentan. Bili 2 ili 4 isto nam dodje,vazno je u tu evropu uci i to je limit za sve klubove dok je ovakvo stanje. Sve ostalo sto palamudite pojacanja,milioni,kamioni itd je suplja,upalite tv pogledate Borac i sudjenje i sta se sve radi u ovoj ligi i bude vam jasno. Ovdje ovi bolidi pisu o ulozenim parama,odma sam im rekao prije pocetka sezone da mi sampioni necemo biti,Borac je sampion i pr9je nego je pocela.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 dec 2023, 11:31

Q
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 dec 2023, 11:37, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 dec 2023, 11:32

“Obavezuje se FK Željezničar da HŠK Zrinjski isplati finansijska potraživanja u iznosu od 4.224 KM zbog nastale materijalne štete (trajno oštećenje 72 stolice na prostoru zapadne tribine stadiona, počinjene od strane navijača FK Željezničar)”, odlučila je Disciplinska komisija FSBiH.

Dodatno, Željezničar će biti dužan platiti i dodatnih 1.000 KM troškova postupka.

Ali.. ali... gospoda ne trga stolice...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 02 dec 2023, 11:35

Niko ni slucajno da spomene da se mec igra na neutralnom terenu,odnosno na terenu gdje je Borac odigrao pola sezone kao domacin al ajd nek se prica o kvoti 1.2
Nadam se da je ovo Vico zatvorio,zbog ovih prica,jer je ovako bilo i prosle godine,isto se igralo u Modrici na poluvremenu 2 0 ,svi se ovde ibretili kako se Sloga sklanja kako su zalutali u premijer ligu,pa na kraju Borac jedva izvuce bod,onda se prica okrenu kako je Borac los Lalatovic cirkusant i slicno....
Uglavnom ovde ima spremna prica za svaku opciju,zato se nadam da su Vico i ekupa ovo lagano zatvorili...

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 02 dec 2023, 11:36

NoDi80 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:08
Bravo za Veleza
nodi buraz imam dojavu za vas oko sastava
lijevo brazil
sredina arabija
desno gana
u odbrani luxemburg

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 dec 2023, 11:37

Ma nije ismijavanje braca nego realnost
Previs ulaze Mirvic u igracki kadar koji mu ne donosi nesto
Sto Sarajevo vec nije bilo
Prije ste bolje radili za manje pare pravili ste bolje rezultate
Dovodi sa strane igrace kojima je pioritet njihova karijera i satistika
Dok u Velezu svi igraju za Velez
Vidio sam sinoc kako svi isto trce ko jedan covjek iako imaju igraca koji mogu pojedinacno napraviti mnogi toga ali to nije prioritet
Penerada sve nesto sam pokusava, a ima situacija gdje samo treba dodati i zabice ga neko drugi
Ali on nesto za sebe igra pokusava da bude najveca zvijezda
Dok dodje s druge strane Orec koji cijeli mec igra timski i odluci da ga baci
Nakon onog bacanje ponistio je sve
Sve nesto ko da nazor hocete da rutinski odradite i to vam se obije od glavu

Zmaje vidjet cemo bice tesko
Tuzli je puni plijen neophodan
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 dec 2023, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 02 dec 2023, 11:38

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:25
Jesu ljudi ovdje smjesni lafo iamijavanje u pokusaju haha. Pred pocetak sezone Dodo,Telgetija najavili titulu valjda samo budalama nije jasno bilo sta slijedi. Pocinje liga i odma si vidio da nema sanse da pariras,od starta liga nije regularna. Moras igrat 33 meca i imat max 2 poraza ili 1 da budes konkurentan. Bili 2 ili 4 isto nam dodje,vazno je u tu evropu uci i to je limit za sve klubove dok je ovakvo stanje. Sve ostalo sto palamudite pojacanja,milioni,kamioni itd je suplja,upalite tv pogledate Borac i sudjenje i sta se sve radi u ovoj ligi i bude vam jasno. Ovdje ovi bolidi pisu o ulozenim parama,odma sam im rekao prije pocetka sezone da mi sampioni necemo biti,Borac je sampion i pr9je nego je pocela.
Jaro ne mozete se sastati sa loptom i kukas,eto da ste uzeli Borca na Kosevu,Slogu i Velez bili bi ubjedljivo prvi.
Ista prica je bila i prosle godine samo je Zrinjski gazio sve pred sobom,satrali nas u Bl.
Vi imate srece sto liga nikad slabija,da je Zeljo samo konkurentan evrope ne bi vidjeli

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 dec 2023, 11:42

Grk1234 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:38
Jaro ne mozete se sastati sa loptom i kukas,eto da ste uzeli Borca na Kosevu,Slogu i Velez bili bi ubjedljivo prvi.
Ista prica je bila i prosle godine samo je Zrinjski gazio sve pred sobom,satrali nas u Bl.
Vi imate srece sto liga nikad slabija,da je Zeljo samo konkurentan evrope ne bi vidjeli
Uzeli smo gdje smo trebali uzet,na Kosevu nismo uzeli jer nismo zasluzili sta je tu problem,jel to cilj fudbala?, Trebali smo dobit u BL al nismo jer nas je sud8ja 90 min unistavao i priznao gol koji nije! Niko ne kuka,ja sam se sa ovim pomirio na pocetku sezone,ovo se igra samo da se dihvati kvalifikacije za Konferencijsku ligu i to je to. Hocel nas dovit Vekez i hocemol biti 4 ili 2 isto mi je.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 dec 2023, 11:47

Grk1234 je napisao/la:
Nisi ocito gledao ostale nase tekme,uostalom sto nas niste dobili ni jednu kad prstite kvalitetom? Sto vam je trebao sudija u 90 plus da vas vadi? Spominjes Zrinjski tad ste igrali nerijeseno,sudija im svirnuo 35 faulova a vama dva,to znaci da moras biti 3 levela iznad,imat od 33 tekme 32 pobijede da bi vama mogli parirati haha smijesan si

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 02 dec 2023, 11:47

Virtu4l je napisao/la:
02 dec 2023, 10:13
Suvorov je napisao/la:
02 dec 2023, 09:28
Uputstvo za pracenje utakmice Sloga - Borac

1. Forumska furda "zna" da ce Sloga da pusti
2. Ipak ce gledati utakmicu da vide kako se pusta i potajno ce se nadati da nece pustiti
3. Poslije utakmice ismijavanje konacnog ishoda i ono "jesmo rekli" da je namjesteno ili ismijavanje gostiju ako kiksaju
Zaista je smiješno to što pričaš.

Trenutno se pobjeda Borca plaća 1,22. To nije normalno tako da nema potrebe da patetišeš i pokušavaš biti duhovit. Borac gostuje petoplasiranom na tabeli, koji kući ima omjer 7 0 0 i koji usput rečeno, igra odličan fudbal.

Ja prvi ovdje mjesecima pišem o sudijskoj protekciji Sarajeva, tako da meni ne možeš lijepiti nikakve etikete i evo ponovo ću napisati da su sudije ove sezone više bodova donijele Sarajevu nego Borcu, samo što njima ni to nije pomoglo jer su kar'na od ekipe sa smiješnim trenerom i preplaćenim rosterom.

U odnose Sloge i Borca neću ulaziti, ali siguran sam da ako neko "naredi" da se sklone, skloniće se. Da ponovo budemo načisto, ne bih imao ništa protiv i da se Krupa nama sklonila 2017. jer stvari tako funkcionišu u ovoj ligi. Mi smo tada imali ponudu, ljudi u klubu nisu pristali na to i izgubili smo skoro osvojenu titulu. To je Željo, i zato smo najveći.
Sloga ne igra kod kuce vec na neutralnom terenu.
A kvota pada jer ljudi igraju dvojku, tako funkcionise kladionica. Kad su izasle kvote bilo je 1,6 na Borac, normalno ako svi igraju 2 da ce pasti kvota.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 dec 2023, 11:49

Zatucano i džaba ti sve. Kako vam tako isperu mozak da ćete glavom kroz zid za njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 02 dec 2023, 11:52

02 dec 2023, 11:47
Grk1234 je napisao/la:
Nisi ocito gledao ostale nase tekme,uostalom sto nas niste dobili ni jednu kad prstite kvalitetom? Sto vam je trebao sudija u 90 plus da vas vadi? Spominjes Zrinjski tad ste igrali nerijeseno,sudija im svirnuo 35 faulova a vama dva,to znaci da moras biti 3 levela iznad,imat od 33 tekme 32 pobijede da bi vama mogli parirati haha smijesan si
Pa nismo vas dobili zato sto smo i mi losi,ali poenta je da ste vi katastrofa,hocu da kazem da Zrinjski cim je pokazao kvalitet prepisao je ligu a vi se borite sa Velezom za evropu...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 dec 2023, 11:54

Grk1234 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:52
02 dec 2023, 11:47
Grk1234 je napisao/la:

Pa nismo vas dobili zato sto smo i mi losi,ali poenta je da ste vi katastrofa,hocu da kazem da Zrinjski cim je pokazao kvalitet prepisao je ligu a vi se borite sa Velezom za evropu...
U evropu idu 4 tima tako da se ne borimo jer smo tu vec,ako se borimo sa Velezom borimo se onda i sa Zrinjskim jer po tvom kao da nam bjeze 20 bodova. Jest kayastrofa smo,niste nas uspjeli dobiti ni jednom,Zrinjskog uzeli,kone ne racunam itd

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 dec 2023, 11:55

Cim sam prije utakmice usao na temu FKS i vidio komentare 0:3, 1:4, 1:3, poklon 2 i tako, znao sam da opet nece pogledati na gol jer opet dolaze misleci da su Barcelona. Ne znam na osnovu cega se bahate kad je cinjenica da Amar Beganovic ne moze ispepati 10 a neko im ga je uvalio i to su jos platili za njega. Kyeremeh isto tako, ljudi su na Vi s loptom. Apsolutno nista nemaju da bi bili bahati a uvijek ih zavara ovako utakmica kao protiv TC gdje im Buco Osmanhodzic izadje sa Kobiljarom i Susicem na dva zadnja vezna. To bi iskoristila i drugoligaska ekipa.

Cim dodje do ozbiljnije ekipe, vidi se koliko ima igraca koji su realno tehnicki nepotkovani kao Beganovic i Kyeremeh. I dodaj na to neiskustvo Buljubasica, Catakovicevo boljenje qrca i dobijes utakmicu u kojoj ne pogledas na gol. A i ovdje se vidjelo da ni Rozman nije ni pripremao utakmicu nego je mislio lako cemo, igrat ce se fudbal (kao sto i jest) i mi cemo dobiti na kvalitet. 100% sam siguran da nije ni 5min posvetio Velezu jer da jeste, opalili bi na gol i imali bi jasan plan gdje visak da naprave.

I dalje, Rozman pichka isto kao i Basic. Kralju dodji daj izjavu cestitaj sta glumis majmuna. Niko ti nije kriv sto nisi napada organizovao za 90 minuta. Osim onog pokusaja iz pocetnog udarca kao M City gdje su osvojili punih 6m terena. Smijesno je ono i pokusati protiv iole ozbiljne ekipe.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 dec 2023, 12:03

Virtu4l je napisao/la:
02 dec 2023, 10:13
Suvorov je napisao/la:
02 dec 2023, 09:28
Uputstvo za pracenje utakmice Sloga - Borac

1. Forumska furda "zna" da ce Sloga da pusti
2. Ipak ce gledati utakmicu da vide kako se pusta i potajno ce se nadati da nece pustiti
3. Poslije utakmice ismijavanje konacnog ishoda i ono "jesmo rekli" da je namjesteno ili ismijavanje gostiju ako kiksaju
Zaista je smiješno to što pričaš.

Trenutno se pobjeda Borca plaća 1,22. To nije normalno tako da nema potrebe da patetišeš i pokušavaš biti duhovit. Borac gostuje petoplasiranom na tabeli, koji kući ima omjer 7 0 0 i koji usput rečeno, igra odličan fudbal.

Ja prvi ovdje mjesecima pišem o sudijskoj protekciji Sarajeva, tako da meni ne možeš lijepiti nikakve etikete i evo ponovo ću napisati da su sudije ove sezone više bodova donijele Sarajevu nego Borcu, samo što njima ni to nije pomoglo jer su kar'na od ekipe sa smiješnim trenerom i preplaćenim rosterom.

U odnose Sloge i Borca neću ulaziti, ali siguran sam da ako neko "naredi" da se sklone, skloniće se. Da ponovo budemo načisto, ne bih imao ništa protiv i da se Krupa nama sklonila 2017. jer stvari tako funkcionišu u ovoj ligi. Mi smo tada imali ponudu, ljudi u klubu nisu pristali na to i izgubili smo skoro osvojenu titulu. To je Željo, i zato smo najveći.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A pristali ste da se 15 sudija suspenduje te godine poslije vasih tekmi :rol: :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 dec 2023, 12:07

killafrommanilla je napisao/la:
02 dec 2023, 11:55
Cim sam prije utakmice usao na temu FKS i vidio komentare 0:3, 1:4, 1:3, poklon 2 i tako, znao sam da opet nece pogledati na gol jer opet dolaze misleci da su Barcelona. Ne znam na osnovu cega se bahate kad je cinjenica da Amar Beganovic ne moze ispepati 10 a neko im ga je uvalio i to su jos platili za njega. Kyeremeh isto tako, ljudi su na Vi s loptom. Apsolutno nista nemaju da bi bili bahati a uvijek ih zavara ovako utakmica kao protiv TC gdje im Buco Osmanhodzic izadje sa Kobiljarom i Susicem na dva zadnja vezna. To bi iskoristila i drugoligaska ekipa.

Cim dodje do ozbiljnije ekipe, vidi se koliko ima igraca koji su realno tehnicki nepotkovani kao Beganovic i Kyeremeh. I dodaj na to neiskustvo Buljubasica, Catakovicevo boljenje qrca i dobijes utakmicu u kojoj ne pogledas na gol. A i ovdje se vidjelo da ni Rozman nije ni pripremao utakmicu nego je mislio lako cemo, igrat ce se fudbal (kao sto i jest) i mi cemo dobiti na kvalitet. 100% sam siguran da nije ni 5min posvetio Velezu jer da jeste, opalili bi na gol i imali bi jasan plan gdje visak da naprave.

I dalje, Rozman pichka isto kao i Basic. Kralju dodji daj izjavu cestitaj sta glumis majmuna. Niko ti nije kriv sto nisi napada organizovao za 90 minuta. Osim onog pokusaja iz pocetnog udarca kao M City gdje su osvojili punih 6m terena. Smijesno je ono i pokusati protiv iole ozbiljne ekipe.
A šta si uradio kada si vidio komentare pune poštovanja i kako će biti teško, samo izignorisao?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 dec 2023, 12:11

Da mi je neko pricao da ce onaj Osimov zeljkan koji je "osvajao" titule biti mila maca sto se tice mutnih radnji, rekao bih tada da je nemoguce. Ali Borac to dize na jedan sasvim novi nivo kurvaluka. Jutra majci svojoj ne docekali. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 dec 2023, 12:14

MortemHz je napisao/la:
02 dec 2023, 12:07
killafrommanilla je napisao/la:
02 dec 2023, 11:55

A šta si uradio kada si vidio komentare pune poštovanja i kako će biti teško, samo izignorisao?
To su realni komentari. Nemam sta to komentarisati kad i jest tako, niste se ovdje otkako smo "stali na noge" nikad naigrali nesto fudbala.

Naravno da ce mi zaparati vise oci kad vidim 20+ komentara kako cete trpat nekog, uzimat igrace i slicno. Nema tu nista cudno sto sam to primijetio i istaknuo jer je neosnovano.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 02 dec 2023, 12:16

Meraak1921 je napisao/la:
02 dec 2023, 11:06
Mirva daj jos koji milion mozda zavrse drugi ..

Bogata Severina je isprskana i vracena u realnost, na zemlju qrvooo raspala
:rol:

Budalo, da vam nije Mirvica bilo sad bi vam derbi sa Famosom bio.

Ustani i reci Mirvic :kafa:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, Balorda, BeYaZ, bhfanatic14, mnon46 i 20 gostiju.