FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

manijacikonjic87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la manijacikonjic87 » 02 mar 2022, 21:06

bablaz1 je napisao/la:
02 mar 2022, 20:41
Ja ću malo atipično: gledao sam capajebo protiv Slobode. Dva gola iz dva prekida. Na momente su bili opasno agresivni. Odbrana, onako. Mujakić i dupovac su možda najlošiji stoperski par u zadnjih nekoliko sezona (ako se izuzme ovo sa sablićem). Bekovi, onako, mislim da ce igrati ipak hebibovic prije sabanovica. Najlošiji dio su zadnji vezni. djokanovic i vjerovatno palic su osim trke, limitirani u pasu, razigravanju. catakovic onako, ahmetovic nelos. suljic je najopasniji. Danas je igrao krilo mirzin mali i on je najčosija karika. Mislim da ce mozda i hebibovic biti krilo. Ono sto imaju jesu zamjene. Ne gube puno na kvalitetu kad naprave izmjene. Imaju ujednacen roster. Ako su oni danas dali 2 gola iz prekida a mi primili dva od veleza takodje iz prekida, znamo gdje nam prijeti opasnost. Danas oba gola koje su ugurali su bila kao plod srece, ali i dalje su kvalitetni. Što se nas tice borbeno pa sta bude... Bice teska utakmica, ja sam zadovoljan sa minimalnom pobjedom.
nadovezao bih se samo nesto a mislim da ces se sloziti ako si gledao tekmu.. ogromne probleme imaju sa iznosenjem lopte.. sve sto predje centar ide po zraku.. slobodanka je sa 2 igraca prema gore 7 8 puta oduzimala loptu na 30ak metara od gola i da su bili malo prisebniji u zavrsnici mogli su im samo u prvom 2 zabiti.. nadam se da cemo imati snage da ponovimo onaj presing iz vrapcica i mislim da su nasi odmah u prvom poluvremenu..
Mi smo Željini, Željo je naš !

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 02 mar 2022, 21:41

Šta bi s Fataijem ? Trebao je danas potpisati, a nije ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 02 mar 2022, 23:11

manijacikonjic87 je napisao/la:
02 mar 2022, 21:06
bablaz1 je napisao/la:
02 mar 2022, 20:41
Ja ću malo atipično: gledao sam capajebo protiv Slobode. Dva gola iz dva prekida. Na momente su bili opasno agresivni. Odbrana, onako. Mujakić i dupovac su možda najlošiji stoperski par u zadnjih nekoliko sezona (ako se izuzme ovo sa sablićem). Bekovi, onako, mislim da ce igrati ipak hebibovic prije sabanovica. Najlošiji dio su zadnji vezni. djokanovic i vjerovatno palic su osim trke, limitirani u pasu, razigravanju. catakovic onako, ahmetovic nelos. suljic je najopasniji. Danas je igrao krilo mirzin mali i on je najčosija karika. Mislim da ce mozda i hebibovic biti krilo. Ono sto imaju jesu zamjene. Ne gube puno na kvalitetu kad naprave izmjene. Imaju ujednacen roster. Ako su oni danas dali 2 gola iz prekida a mi primili dva od veleza takodje iz prekida, znamo gdje nam prijeti opasnost. Danas oba gola koje su ugurali su bila kao plod srece, ali i dalje su kvalitetni. Što se nas tice borbeno pa sta bude... Bice teska utakmica, ja sam zadovoljan sa minimalnom pobjedom.
nadovezao bih se samo nesto a mislim da ces se sloziti ako si gledao tekmu.. ogromne probleme imaju sa iznosenjem lopte.. sve sto predje centar ide po zraku.. slobodanka je sa 2 igraca prema gore 7 8 puta oduzimala loptu na 30ak metara od gola i da su bili malo prisebniji u zavrsnici mogli su im samo u prvom 2 zabiti.. nadam se da cemo imati snage da ponovimo onaj presing iz vrapcica i mislim da su nasi odmah u prvom poluvremenu..
100 %. Plus u slobodi Dženis igrao zadnjeg veznog, nije bilo Balića. Naša šansa je izaći visoko, stisnuti stopere i zadnje vezne. Samo hrabro.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 02 mar 2022, 23:31

1765 prodatih ulaznica do sada(bez virtuelnih), što znači da je danas otprilike 500 otišlo. Moralo bi ovo malo bolje ići.
1921

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 03 mar 2022, 09:10

Joj valjda se necemo izofirat s kartama :rol: nadam se petak i dan tekme da ce vise raja uzimati..

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 03 mar 2022, 09:29

Ako prodaja već ne ide po planu, neka spuste cijenu ulaznica na dan utakmice. Bolje i to nego prazne tribine.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 03 mar 2022, 10:37

Znaci skontali ste da su pitari kite i da cemo ih razbiti, e to mi je drago

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 03 mar 2022, 11:18

Vreća brašna>ulaznica.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 03 mar 2022, 12:02

CrazySouth1987 je napisao/la:
02 mar 2022, 15:51
ExBlueone je napisao/la:
02 mar 2022, 15:41
Trening :ljepota:
Jesi to na treningu? Ima li fataija i trenira li cerimagic?
Fatai se čeka,Ćerimagić i dalje pauzira
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 03 mar 2022, 12:28

Ja razumijem potez Udruženja da se na sve načine pomogne klubu, ali mislim da ovaj cilj nije realan.
Nije to isto k'o i za članske karte, kad je raja po mahali organizovala po više članskih iz svog džepa(dobrostojeći) i ova sad situacija gdje i dan danas masu raje stoji ispred šaltera za prodaju, i traže od raje marku dvije da ih poguraju za Jug.
Da su se istok i sjever stavili po 20 KM, pa ko ima neka kupi i usput pomogne klubu, a ova masa što su djeca, studenti,nezaposleni,ili zaposleni na neki minimalac od plate, jug da ostane 5 KM. Ili eto na kraju krajeva i 10 KM.
Bojim se da se ne obrukamo u subotu.
Neka shvati ovo kako god hoće, ja ovo pišem iz ugla osobe koja je čitavo školovanje štedila od užine, gladovala po čitav dan, da bi skupila petaka za Jug.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 mar 2022, 12:33

avalPacidoroP je napisao/la:
03 mar 2022, 12:28
Ja razumijem potez Udruženja da se na sve načine pomogne klubu, ali mislim da ovaj cilj nije realan.
Nije to isto k'o i za članske karte, kad je raja po mahali organizovala po više članskih iz svog džepa(dobrostojeći) i ova sad situacija gdje i dan danas masu raje stoji ispred šaltera za prodaju, i traže od raje marku dvije da ih poguraju za Jug.
Da su se istok i sjever stavili po 20 KM, pa ko ima neka kupi i usput pomogne klubu, a ova masa što su djeca, studenti,nezaposleni,ili zaposleni na neki minimalac od plate, jug da ostane 5 KM. Ili eto na kraju krajeva i 10 KM.
Bojim se da se ne obrukamo u subotu.
Neka shvati ovo kako god hoće, ja ovo pišem iz ugla osobe koja je čitavo školovanje štedila od užine, gladovala po čitav dan, da bi skupila petaka za Jug.
Cijena je visoka za vecinu ljudi + iz kluba nisu apsolutno nista radili da promovisu ovu akciju. Daj boze i na pet hiljada da se nagura, al mrka kapa po meni.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 03 mar 2022, 12:33

sve se nadam da ce na dan utakmice otici ulaznice.. razumijem da je gadna situacija finansije skupo sve ali ovs cijena je jednom u 100 godina ljudi i moramo shvatiti da ovaj nacin pomazemo nasem klubu da prezivi nekako do investitora.. moramo dokazati svima da je nasa ljubav prema stogodišnjaku veća od bilo koje druge na svijetu ba.. treba nam neki hajc da se raja malo razdrma.. tipa neke nagradne igre na poluvremenu.. svaka tribina po 5 dresova da se izvlaci ulaznica ili nesto slicno tome.. ne smijemo zakazati sada kada smo mu najpotrebniji.. mobilizacija na 10/10 pa kad akoBogda dodje investitor da svaki od nas bude ponosan sto je na simbolican nacin spasio klub i pomogao mu da doceka vrijeme kakvo i zasluzuje najveci klub u drzavi ! ko zeli nadje nacin ko ne zeli nadje izgovor ! SVI KO JEDAN BRAĆO DA GRMI GAZI GAZI GAZI PITARE !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 mar 2022, 13:00

Pusti vise suplju da pomognemo klubu jer ko drugi pomaze nego mi.Sve ima svoje granice.Zamisli otac sa 2 djece,haj ti djeci objasni da ih nemozes odvest na tekmu jer je skupa karta.Vadimo Zelju i vadicemo ali do kad to je pitanje.Nema vise raja od cega da vadi.Ispuhala dizna braco.Kolko smo mi valjali Zelji i finansijski a pogotovo navijacki nek.mi neko odgovori sta to Zeljo dade navijacima osim dugova amaterskih igraca i brdo novih trenera.

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 03 mar 2022, 13:15

Alipasino je napisao/la:
03 mar 2022, 13:00
Pusti vise suplju da pomognemo klubu jer ko drugi pomaze nego mi.Sve ima svoje granice.Zamisli otac sa 2 djece,haj ti djeci objasni da ih nemozes odvest na tekmu jer je skupa karta.Vadimo Zelju i vadicemo ali do kad to je pitanje.Nema vise raja od cega da vadi.Ispuhala dizna braco.Kolko smo mi valjali Zelji i finansijski a pogotovo navijacki nek.mi neko odgovori sta to Zeljo dade navijacima osim dugova amaterskih igraca i brdo novih trenera.
slazem se ja s tobom da nista nismo dobili ali ne smije nam to biti izgovor brate.. za željezničar sve od željezničara nista ! tom se parolom vodimo dugi niz godina i ne vidim razlog zasto neko ko je u mogucnosti ne bi dosao na utakmicu.. svi se mi nadamo da je ovo posljednja akcija pomaganja klubu.. nadamo se da je investitor blize nego ikad i da ce ovoj patnji doci kraj.. zato hajde da ispostujemo stogodisnjaka jos ovaj put.. hajde da pokazemo investitoru koliku bazu navijaca ima klub u koji zeli investirati.. hajde da ga spasimo jos ovaj put i da budemo kap koja ce preliti casu u odluci investitora da investira u nas klub.. ARMIJA TVOJA PLAVA ZIVOT ZA TEBE BI DALA ! ko ce ako necemo mi braco.. svi smo svjesni cinjenice da su oko nas samo dusmani.. ostavljeni smo sami sebi i ne smijemo zakazati.. sve se moze kad se hoce i ne treba mi niko govorit da FK ŽELJEZNIČAR nema 10k navijača koji su u ovom trenutku u mogucnosti da izdvoje 20km iz dzepa.. ako sam mogao ja koji nigdje ne radim mogao odvajati od usta i skupiti 40km za mjesec dana (clanska i ulaznica) jos uz to i obezbjediti 20 za ulaznicu osobi koju vodim sa sobom onda moze i neko ko radi i ima redovna primanja.. opet ponavljam ko hoce nadje nacin ko nece nadje izgovor.. a jasno je svima da FK ŽELJEZNIČAR ima sigurno najveću bazu navijača u cijeloj drzavi i da sigurno postoji 10k ljudi kojima tih 20km ne znaci previse.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2022, 13:16

Dobra skola da naucimo biti realni i da se ne pretjeruje. Mi da mozemo u mjesec skupiti 500.000 KM za klub znacilo bi da zivimo u drzavi koja je ko Njemacka i nas klub nikad ne bi bio pred gasenjem jer bi pocesto tako mogli skupiti. Drugo mora se znati za sta sluzi Uprava, a za sta navijaci. Ok, mi mozemo pola, ali hajde neka Uprava nesto pridonese.

Akcija sa clanskim je bila dovoljna ili eto i sa kartama, ali da je bilo 10 KM istok, sjever, jug i 5 KM za djecu. Takodjer, morala se traziti garancija od kluba da ce izgurati marketingom akcije, a ne 2-3 dana pred kraj akcije ili ovako utakmice da se kao nesto aktiviraju.

Ovako neka bude oko 5.000 ljudi, upotrijebi se malo pirotehnike i nista napravio ni dobio nisi. Sa kartama je jako zaebano se "igrati" pogotovo sto mi i kad su normalne cijene haman imamo najskuplje karte u ligi jer nema nekih smanjenih cijena kad nisu derbiji i slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 03 mar 2022, 13:19

Ma nek vrate cijene sutra i dan derbija, a ko je kupio kartu nek je moze iskoristiti za jos neku tekmu i tjt.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 mar 2022, 13:31

LjoZee je napisao/la:
03 mar 2022, 13:16
Dobra skola da naucimo biti realni i da se ne pretjeruje. Mi da mozemo u mjesec skupiti 500.000 KM za klub znacilo bi da zivimo u drzavi koja je ko Njemacka i nas klub nikad ne bi bio pred gasenjem jer bi pocesto tako mogli skupiti. Drugo mora se znati za sta sluzi Uprava, a za sta navijaci. Ok, mi mozemo pola, ali hajde neka Uprava nesto pridonese.

Akcija sa clanskim je bila dovoljna ili eto i sa kartama, ali da je bilo 10 KM istok, sjever, jug i 5 KM za djecu. Takodjer, morala se traziti garancija od kluba da ce izgurati marketingom akcije, a ne 2-3 dana pred kraj akcije ili ovako utakmice da se kao nesto aktiviraju.

Ovako neka bude oko 5.000 ljudi, upotrijebi se malo pirotehnike i nista napravio ni dobio nisi. Sa kartama je jako zaebano se "igrati" pogotovo sto mi i kad su normalne cijene haman imamo najskuplje karte u ligi jer nema nekih smanjenih cijena kad nisu derbiji i slicno.
Nisu se iz kluba aktivirali uopste. Isto da igramo sa leotarom iducu utakmicu pa eto, sta bude bice. Poruka na viber je nista i vecina raje ce reci yebo vas derbi i 20 maraka

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 03 mar 2022, 14:06

SVI NA DERBI! YEBEM TE SARAJVO!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 03 mar 2022, 14:15

kazu pitari masovno istok uzimaju hah hocemo li dozvolit sebi da ih bude vise nego nas na stadionu ?

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 03 mar 2022, 14:24

manijacikonjic87 je napisao/la:
03 mar 2022, 14:15
kazu pitari masovno istok uzimaju hah hocemo li dozvolit sebi da ih bude vise nego nas na stadionu ?
Sta ce pitari uzimat kuci ih bude max 2 000 na kartu od 5 KM, i ovo sto su besplatno dobili treba popunit

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 14 gostiju.