Slazem se.filip13 je napisao/la:gledajuci prije svega defanzivu,ne ukupan ucinak na terenu,tu su negdje njih dvojica,pa i garnett
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
-
GeriOldman
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesi vidio to,majke ti??Pa strasno.Pocecu da zalim sto je ikada i bio u SA.GeriOldman je napisao/la:Šta kaže kawhi, nikad nije imao elitnog saigrača do đorđa
pa upita li ga iko sjeca li se npr. duncana?
Fax
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa gdje ce ga ko to tamo pitati??Cijeli press im je bio oko toga da se njemu i Georgeu ljube noge i kako su LAC nesto najbolje sto im se,do sada,desilo.filip13 je napisao/la:pa upita li ga iko sjeca li se npr. duncana?
Njega se toliko guralo i potenciralo u SAu,a i mediji sada govore kako je ON donio titulu 2014.,tako da je izgleda i sam utripovao da je to istina,pa nije ni imao velikog saigraca.Da se tu ne radi o tituli koja je,pored DET 2004.,mozda i najvise oslikala zasluznost kompletne ekipe,pa hajde i nekako bi se povjerovalo u to,ali se pocesto zaboravlja da je te godine i Duncan hladno mogao biti FMVP,jer je odigrao najkonstantnije cijelu seriju i imao DD u prosjeku.Medjutim,Kawhi je zaista pokidao 3 zadnje tekme,pa se,imajuci u vidu i to i da je on buducnost fransize,glasalo za njega.Planski ga se guralo u prvi plan i znam da su mnogi novinari oko SA,a koji su imali pravo glasa za FMVPa,tako i uradili,iako sam siguran da bi glasali za Duncana da je imao npr.30 godina.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Kakva dva debila su postala njih dvojica. Na stranu što nisu izabrali Lakerse, je. be me se, nisam nikad volio skupljanje jakih i dominaciju apsolutnu, al' ovo što izjavljuju posljednjih dana je stvarno degutantno.NEZALAGANJE je napisao/la:Jesi vidio to,majke ti??Pa strasno.Pocecu da zalim sto je ikada i bio u SA.GeriOldman je napisao/la:Šta kaže kawhi, nikad nije imao elitnog saigrača do đorđa
Od dvojice najdražih igrača van Lakersa su mi postali baš gadni.
1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nema uopste veze sa izborom ekipe.FA si,igraj gdje hoces,biraj sta hoces,ali nemoj valjati gluposti.Od navijanja,pa do ovog da nije imao boljeg saigraca od Georgea.Rekoh vec,sanjam o PO seriji sa LAC.GeriOldman je napisao/la:Kakva dva debila su postala njih dvojica. Na stranu što nisu izabrali Lakerse, je. be me se, nisam nikad volio skupljanje jakih i dominaciju apsolutnu, al' ovo što izjavljuju posljednjih dana je stvarno degutantno.NEZALAGANJE je napisao/la:Jesi vidio to,majke ti??Pa strasno.Pocecu da zalim sto je ikada i bio u SA.GeriOldman je napisao/la:Šta kaže kawhi, nikad nije imao elitnog saigrača do đorđa
Od dvojice najdražih igrača van Lakersa su mi postali baš gadni.
Pa upravu je covjek, Duncan imao 36 godina kad je ovaj postajao igrac.
Gotiva su obojica nea sta, rega likovi
Gotiva su obojica nea sta, rega likovi
Ma hvala mu sto nije odabrao Lakerse i unistio ligu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I Georgu hvala jer je razlog sto je WB u Hou, i sto ce negdje oko prve runde playoffa igrat bez ramena, otvorit putJustin je napisao/la:Ma hvala mu sto nije odabrao Lakerse i unistio ligu.
duncan s 39 godina bio u 3. petorci lige,a ovaj kaze nije imao elitnog saigrača,parker sezonu ranije bio u 2. petorci lige,momak bas nema neko pamcenje
Pa nije to elita 
-
GeriOldman
- Kontakt:
Samo Lakersi imaju dva elitna igraca tj klasna superstara uekipi.
elita je valjda desetak,petnaestak najboljih u ligi,otprilike
George je superstarGeriOldman je napisao/la:Pa nie ni đorđ elita, ako ćemo tim se provokacijama služiti
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Igrati sa jednim od najvecih igraca ikada koji je i u svojoj 35oj itekako bio produktivan je igrati s elitom.
Bruklin isto ako Durent bude na nivou a Kajri je bolji u clutchu trenutno od svih u LA + najbolja druga opcija trenutno u ligiEpidaurus je napisao/la:Samo Lakersi imaju dva elitna igraca tj klasna superstara uekipi.
debelo su usrali s kiwijem, decko im je to opasno uzeo za zlo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.