FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci jos uvjek se traze i oni i mi hmm neka neka
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
A Lokomotiva kvalitetnija i znala je kako natrpati protivnika.AdiFKS je napisao/la:Mene ja ovih nasih 'terena' najvise strah. Narocito sada na pocetku kada su mokri, blatnjavi, kvrgavi. Kasnije se to ipak malo dotjera isusi zbog vece temperature itd.Gledam danas utakmicu Zagreb-Lokomotiva u Zg. Na stadionu Zagreba. Ocajan teren, dijelovi bez trave, natopljen, izrovan...kasnije sve gori i gori. A nasih vecina terena je slabija i sa losijom drenazom itd.od terena u Krancevicevoj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sta je ovih sponzora moramo imati nove dresove vece za 3 broja 

Samo mi neide uglavu kako mehaga nije nikako pocinjao sa dvije devetke cisto da vidi mozel oistatak tima da radi za njih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pogledaj koliko imamo sponzora na nasoj temi sto sam napravio neki dan...oko 40 meni se ciniobiteljskicovjek je napisao/la:Sta je ovih sponzora moramo imati nove dresove vece za 3 broja

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ubacit ce on Krstu u zadnjih 30 minuta ako nebude islo da zajedno sa Benkom razbiju bunker. Mene jedino malo brine taj drugi stoper odnosno njegovo neiskustvo. Sve ostalo jebegiii je napisao/la:Samo mi neide uglavu kako mehaga nije nikako pocinjao sa dvije devetke cisto da vidi mozel oistatak tima da radi za njih

Ono sto nas moze zabrinjavati jeste slaba realizacija na pripremnim, ali i ohrabruje nas 4 pobjede i samo jedan primljen pogodak. Drago mi je sto je Bico pogodio, iako nije meni medju dragim igracima, nadam se da ce sa ovim golom dobiti na samopouzdanju. Malo me brine sto Krste nije pogadjao zatim Okic i Duljevic, nadam se da ce to kod njih probuditi vecu zelju za golovima u prvenstvu i kupu 
Vjerujem da je ekipu Meho pripremio dobro, i da kao i u jesenjem dijelu od kako je dosao, necemo srljati. Govorim to na osnovu rezultata od kako je Meho tu Liga: 5 pobjeda i jedan nerijesen gol razlika 14:2, Kup dvije pobjede gol razlika 7:2. Kad se tu dodaju Benko i Alispahic na neki nacin se ne bi smo trebali brinuti za golove kojih je i prije njih bilo.
Na osnovu tih rezultata se mozemo nadati zlatnom proljecu. Vjerujem u ovu ekipu, u trenera i vjerujem da ukoliko se i desi neki kiks da to nece uticati na utakmice koje budu dolazile poslije.
Ono sto stvarno mislim da ne treba raditi a to se ovdje na forumu cesto moze vidjeti, jeste da ne koristimo te neke pogrdne nazive i rijeci kako bi smo ponizili neku od ekipa ili navijaca. Moze se nasaliti pa i provocirati na kulturan nacin, odnosno i kad se salis zadrzati neko dostojanstvo i samopostovanje. Kao sto mi je tesko citati uvredljive komentare na nas racun, tako isto mi je tesko procitati uvrede od strane nasih navijaca usmjerene prema drugima. To govori o nama samima kakvi smo i nimalo ne odgovara nivou na kojem mislimo da jesmo i na kojem zelimo da budemo kao klub i kao navijaci. Ne dokazuje se lojalnost klubu uvredom psovkom.
Izvinjavam se na duzini posta

Vjerujem da je ekipu Meho pripremio dobro, i da kao i u jesenjem dijelu od kako je dosao, necemo srljati. Govorim to na osnovu rezultata od kako je Meho tu Liga: 5 pobjeda i jedan nerijesen gol razlika 14:2, Kup dvije pobjede gol razlika 7:2. Kad se tu dodaju Benko i Alispahic na neki nacin se ne bi smo trebali brinuti za golove kojih je i prije njih bilo.
Na osnovu tih rezultata se mozemo nadati zlatnom proljecu. Vjerujem u ovu ekipu, u trenera i vjerujem da ukoliko se i desi neki kiks da to nece uticati na utakmice koje budu dolazile poslije.
Ono sto stvarno mislim da ne treba raditi a to se ovdje na forumu cesto moze vidjeti, jeste da ne koristimo te neke pogrdne nazive i rijeci kako bi smo ponizili neku od ekipa ili navijaca. Moze se nasaliti pa i provocirati na kulturan nacin, odnosno i kad se salis zadrzati neko dostojanstvo i samopostovanje. Kao sto mi je tesko citati uvredljive komentare na nas racun, tako isto mi je tesko procitati uvrede od strane nasih navijaca usmjerene prema drugima. To govori o nama samima kakvi smo i nimalo ne odgovara nivou na kojem mislimo da jesmo i na kojem zelimo da budemo kao klub i kao navijaci. Ne dokazuje se lojalnost klubu uvredom psovkom.

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Ma nebrinu mene stoperi koliko me brine ta sredina,nekad igraju toliko da kazem aljkavo za nepovjerovat,tako smo i prosuli bobe jesenas?tatko ce da klince nauci svemu,vrijedni su i rade cak mislim da ce zadnja linija biti top na proljece ali uvijek ono prokleto ALI!zadnjih 30min je kod nekih ekipa nedovoljno za razbijanje bunkera npr...velez
Shofal ja nisam primjetio da neko psuje ili vrijedja?!ovo je tema FK SARAJEVO fkt te nisam skonto druze
Neznam sta da ti kazem osim da vjerujem u Kodru i mislim da Velez nece igrati klasicni bunker. Najbitnija je uvijek sljedeca utakmica a to je trenutno ova protiv Zvijezde gdje mislim da ce najveci problem biti jako los teren koji bi trebao da bude njihov adut. I tu nece biti toliko moguca fina pas igra nego na snagu i iskustvo.
Ajax pa to i govorim snaga i samo snaga na takvim terenima,pas igra se tu odma moze zaboraviti zato sam volio da vidim te nase razbijace u tandemu ili mehaga nesto cuva u rukavu?
Neznam vidjece se sve protiv Zvijezde.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit cemo zadovoljni terenom tamo do pocetka,od ovih srednjih ekipa oni imaju i najbolji teren
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja mislim da zvijezda nece znat sta ju je snaslo,mehaga nesto krije ko zmija noge a ja mislim da su to bas ta dvojica trpaca
Samo da zvijezdu uzmemo, poslije ce bit drama lakse igrat kuci protiv borca, a onda je samo nebo granica 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne trebamo se mi pretjerano brinuti zbog terena teren ce biti isti i nama i ekipama sa kojima budemo igrali. Najbolji primjer za to je utakmica nase repke protiv Portugala, unistili smo teren al nam to nije pomoglo.
Sto se tice povreda kad je teren u pitanju moj profesor na faksu je imao obicaj reci spreman sportista se tesko moze povrijeditiu odnosu na nespremnog.
A sa Zvijezdom samo treba pametno i ne treba se zaletiti odmah, treba imati na umu da su i oni imali dobre pripreme i da su zeljni dokazivanja. Pa i dokazivanja nama jer smo mi ti kojima ce se sada svi htjeti dokazati i nametnuti.
@begi drug pretjerao sam i ja u tom postu, mislio sam reci da sada kad je nama sve potaman ne trebamo omalovazavati druge a bili smo u situacijama kao i oni. Ali eto pogubio sam se pisajuci
Sto se tice povreda kad je teren u pitanju moj profesor na faksu je imao obicaj reci spreman sportista se tesko moze povrijeditiu odnosu na nespremnog.
A sa Zvijezdom samo treba pametno i ne treba se zaletiti odmah, treba imati na umu da su i oni imali dobre pripreme i da su zeljni dokazivanja. Pa i dokazivanja nama jer smo mi ti kojima ce se sada svi htjeti dokazati i nametnuti.
@begi drug pretjerao sam i ja u tom postu, mislio sam reci da sada kad je nama sve potaman ne trebamo omalovazavati druge a bili smo u situacijama kao i oni. Ali eto pogubio sam se pisajuci

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Moraš dodati i kup jer su i to zvanične utakmice, znači 8 utakmica - 7 pobjeda i jedan remi uz gol razliku 21:3ShofaII je napisao/la:Ono sto nas moze zabrinjavati jeste slaba realizacija na pripremnim, ali i ohrabruje nas 4 pobjede i samo jedan primljen pogodak. Drago mi je sto je Bico pogodio, iako nije meni medju dragim igracima, nadam se da ce sa ovim golom dobiti na samopouzdanju. Malo me brine sto Krste nije pogadjao zatim Okic i Duljevic, nadam se da ce to kod njih probuditi vecu zelju za golovima u prvenstvu i kupu

Mosa RajvoSa
Mehaga hajd bar protiv slobode kreni sa dva tenka Allaha ti,samo da vidimo Krstu i Benkaru zajedno od prve?!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Misljenja sam da cemo protiv Zvjezde napade zavrsavati sa 3 pa i 4 napadaca tako da dvije devetke nisu heophodne jer bi gubili na sirini i prostoru pred golom
- BoskoAntic
- Kontakt:
Sumnjam da ce Zvijezda igrati bunker...Tako da s jednom devetkom početi utakmicu mi je ok...A protiv ovih bunker ekipa, sto nemaju naviku preci centar dva puta u toku 90 minuta, s njima treba s dva špica od prve
Ali hvala Bogu, Meho je dokazao da je stručnjak ove igre, stoga opušteno i ne sumnjam u njegove procjene

Ali hvala Bogu, Meho je dokazao da je stručnjak ove igre, stoga opušteno i ne sumnjam u njegove procjene

U INAT SVIMA 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.