FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 15 feb 2015, 12:19

ma nije toliko bitno da li igramo s jednim ili s dva napadaca. bitno je da su svi spremni ,zdravi a formaciju ce Meho da postavlja kako mu volja u Tuzli je poceo s jednim spicom pa zavrsio s 3 uveo jednog umjesto stopera ,nas vezni red je ofanzivan stojcev ,alispahic,duljevic,bilbija ,okic radovac tako da nece manjkati igraca prema naprijed a sigurno kad Meho uvidi da mu treba vise igraca prema naprijed da ce on gurati i po 3 napadaca :salut: .jos malo pa Gradačac imam osjecaj da ce nas biti preko 1000 :njanjanja:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 feb 2015, 12:32

ShofaII je napisao/la:Ono sto nas moze zabrinjavati jeste slaba realizacija na pripremnim, ali i ohrabruje nas 4 pobjede i samo jedan primljen pogodak. Drago mi je sto je Bico pogodio, iako nije meni medju dragim igracima, nadam se da ce sa ovim golom dobiti na samopouzdanju. Malo me brine sto Krste nije pogadjao zatim Okic i Duljevic, nadam se da ce to kod njih probuditi vecu zelju za golovima u prvenstvu i kupu :D

Vjerujem da je ekipu Meho pripremio dobro, i da kao i u jesenjem dijelu od kako je dosao, necemo srljati. Govorim to na osnovu rezultata od kako je Meho tu Liga: 5 pobjeda i jedan nerijesen gol razlika 14:2, Kup dvije pobjede gol razlika 7:2. Kad se tu dodaju Benko i Alispahic na neki nacin se ne bi smo trebali brinuti za golove kojih je i prije njih bilo.
Na osnovu tih rezultata se mozemo nadati zlatnom proljecu. Vjerujem u ovu ekipu, u trenera i vjerujem da ukoliko se i desi neki kiks da to nece uticati na utakmice koje budu dolazile poslije.

Ono sto stvarno mislim da ne treba raditi a to se ovdje na forumu cesto moze vidjeti, jeste da ne koristimo te neke pogrdne nazive i rijeci kako bi smo ponizili neku od ekipa ili navijaca. Moze se nasaliti pa i provocirati na kulturan nacin, odnosno i kad se salis zadrzati neko dostojanstvo i samopostovanje. Kao sto mi je tesko citati uvredljive komentare na nas racun, tako isto mi je tesko procitati uvrede od strane nasih navijaca usmjerene prema drugima. To govori o nama samima kakvi smo i nimalo ne odgovara nivou na kojem mislimo da jesmo i na kojem zelimo da budemo kao klub i kao navijaci. Ne dokazuje se lojalnost klubu uvredom psovkom.

Izvinjavam se na duzini posta ;)

E svašta. :facepalm:
Pa nisi igrao sa Goškom,Cibalijom,Travnikom,pa da ti realizacije po utakmici bude 3 i vise gola.Mi smo igrali sa Metalistom,Partizanom,Temišvarom,Shirakom.Ne izgubiti od ovih ekipa je cudo,a kamo
li ocekivati neku dobru realizaciju.
Ono što je za pohvalu je da smo primili samo jedan gol ,od ovako dobrih ekipa.Posebno mi je drago, jer smo svi govorili da nam je odbrana najslabiji dio ekipe.Pripreme utakmice jesu,i mnogi kazu to ne znaci nista,ali nije to bas tako.Mislim da smo u odnosu na prvu sezonu jako napredovali,ne samo po igrackoj kvaliteti, vec i po mnogim drugim stvarima.Dolaskom Alispahica,Rustemovica,Benka i malog Mihojevića digli smo igru na neki veci nivo,ali i poravili disciplinu u igri,te se fenomenalno fizicki pripremili. :clap: Posebno se to vidjelo protiv Partizana,ekipe koja je pocela pripreme nekih 7 dana prije nas.Jednostavno fizicki nam nisu mogli nista.
Konkurencija je zestoka, i svaki igrac se bori kao da igra ligu šampiona,tako da Kodro nece morati nesto posebno motivisati ekipu igrali protiv Zvijezde ili Listice.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 15 feb 2015, 13:05

Sve je to ok tipa zavrsavamo sa 3 napadaca i vise,medjutim mehaga je tada tek dosao pa je to nekako mixao,sada je sam rekao da moramo imat svoj stil?!ja bi volio dvije devetke od prve,imam nekekvu dobru sto se kae suhu da bi to bilo ono bas bas bas atomsko!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 feb 2015, 13:11

Ma čisto sumnjam da će Meho igrat sa dvije devetke, nije to stil igre koji on gaji, al dobro, svakako bi bi bilo lijepo vidjeti kako to funkcioniše :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 15 feb 2015, 13:21

To mora funkcionisati ako ne onda je do mehage?!necemo valjda sa svima igrati na 1÷0 na nekim tekmama treba na brzinu natrpat protivnika i glavne igrace povuci sa terena,naravno gdje bude gusto treba igrati sa jednim napadacem.ovo na jedan razlike pojede zivce u tom je stvar

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 feb 2015, 13:25

Pa majstore jedan razlike protiv Partizana (koji je usput uzeo Maribora 2:1), Metalista i ostalih ekipa protiv kojih smo igrali, još sa predinamičnim miksanjem igrača je za svaku pohvalu, a uz to primili jedan gol. Nismo igrali pripreme protiv Brotnja, Pofaličkog i Ozrena pa da ih bušimo po 5 razlike. Samo chill baci, zna Meho šta radi, taman da izvede 6-4-0 postavu, ja mu vjerujem.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 15 feb 2015, 13:32

Vjerujem mu i ja ali on je odgovoran za sve zar ne?Ibraka je dao misljenje o partizanu haha,u PL ima puno timova koje nas tim moze na misice da zgazi za pola sata,to i treba iskoristiti a kapitalne igrace onda izvuci iz igre o tom ti govorim?obarska,travnik,radnik,vitez itd

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 15 feb 2015, 13:42

www. skp. org. tr/HaberDetails.aspx?HaberID=146

ne znam ako je ranije postavljano :salut:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 feb 2015, 13:54

Sa igrom kao protiv Partiznana, ni jedna ekipa Premijer lige nema sta da trazi snama. :nene:
Jednostavno individualnom kvalitetom igraca,nama niko nije ni blizu. :nene: Imamo predugacku klupu,punu ekstra dobrih igraca, u svakom momentu spremnih dici nasu igru,na jos veci nivo.Fizicki sumnjam da nam i jedna ekipa moze parirati.Motivacija i zalaganje igraca je kao da igramo LŠ,jer svi igraci daju i 120 % za mjesto u prvih 11.
Jedina prednost drugih ekipa u Premijer ligi su loši i blatnjavi tereni, koji ce sigurno ici u njihovu korist,u svemu drugom smo daleko ispred svih. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2015, 14:05

Borjan potpisao za Radnicki , 15-ti tim srbije,ne odgovara mu duzina ugovora...e moj Milane :crazy:
Potpisao za njih na godinu a za nas nije htio na godinu i po a kako neko da ti vjeruje da je Radnicki ponudio bolje uslove...boze sacuvaj :?
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 15 feb 2015, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 15 feb 2015, 14:20

:?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 feb 2015, 14:24

E moj Borjane :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 feb 2015, 14:28

I on se zadnjih dva dana nudio preko novina, indirektno. Da li je moguce da smo mistopirali sve samo zbog toga.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 feb 2015, 14:33

Ivkic ce biti treci golman

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 feb 2015, 14:37

MortemHz je napisao/la:Borjan potpisao za Radnicki , 15-ti tim srbije,ne odgovara mu duzina ugovora...e moj Milane :crazy:
Potpisao za njih na godinu a za nas nije htio na godinu i po a kako neko da ti vjeruje da je Radnicki ponudio bolje uslove...boze sacuvaj :?

Pa meni nije jasno, ko koga ovde laze. :roll:
Ovde se pisalo da su naši htjeli snjim ugovor od 1 godine i više,ali kao on se odlucio za Radnicki, jer mu odgovara kraci vremenski ugovor.Ispade da nije bilo do duzine ugovora. :idea: Evo covjek hladno izabra Radnicki, i ugovor od 12 mjeseci.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 feb 2015, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 15 feb 2015, 14:37

Orton je napisao/la:Ivkic ce biti treci golman

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zar Ivkic nije otisao negdje na posudbu ?
Sarajevo ljubavi moja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2015, 14:40

Bratstvo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 feb 2015, 14:40

Jeste al ce ga vratiti sa posudbe

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 15 feb 2015, 14:55

Pozdrav svima.

Što se tiče Borjana, nekako mi je drago što neće doći, zavlačio nas kolko je mogo, da bi čeko neku konkretniju ponudu... Mi na kraju nismo htjeli pristat na 6 mjeseci, a i kasno je za dolazak bilo kakvog golmana, nije odradio pripreme, niti se upoznao sa ekipom, ni štoperima, pa dok se uigra sa igračima i stavljat nekog golmana između stativa o kojem kolko tolko znaš a nije ni on tolko ozbiljan, non stop mijenja klubove... Ipak će dejo ostat do kraja, i mali plakalo je dobar, samo eto nema iskustva... samo ne smijemo zaboravit da dejo nama donio kup prošle godine i imo ove sezone mimo evrope dobrih intervencija i donio nekoliko bodova i treba čekat ljeto i uzet nekog kvalitetnog golmana na duže staze..... :salut:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 feb 2015, 15:02

Znači to je to što se tiće transfera. Dobro nije loše moglo je bolje, a moglo je i lošije sve u svemu ok.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.