Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ShofaII je napisao/la:Ono sto nas moze zabrinjavati jeste slaba realizacija na pripremnim, ali i ohrabruje nas 4 pobjede i samo jedan primljen pogodak. Drago mi je sto je Bico pogodio, iako nije meni medju dragim igracima, nadam se da ce sa ovim golom dobiti na samopouzdanju. Malo me brine sto Krste nije pogadjao zatim Okic i Duljevic, nadam se da ce to kod njih probuditi vecu zelju za golovima u prvenstvu i kupu
Vjerujem da je ekipu Meho pripremio dobro, i da kao i u jesenjem dijelu od kako je dosao, necemo srljati. Govorim to na osnovu rezultata od kako je Meho tu Liga: 5 pobjeda i jedan nerijesen gol razlika 14:2, Kup dvije pobjede gol razlika 7:2. Kad se tu dodaju Benko i Alispahic na neki nacin se ne bi smo trebali brinuti za golove kojih je i prije njih bilo.
Na osnovu tih rezultata se mozemo nadati zlatnom proljecu. Vjerujem u ovu ekipu, u trenera i vjerujem da ukoliko se i desi neki kiks da to nece uticati na utakmice koje budu dolazile poslije.
Ono sto stvarno mislim da ne treba raditi a to se ovdje na forumu cesto moze vidjeti, jeste da ne koristimo te neke pogrdne nazive i rijeci kako bi smo ponizili neku od ekipa ili navijaca. Moze se nasaliti pa i provocirati na kulturan nacin, odnosno i kad se salis zadrzati neko dostojanstvo i samopostovanje. Kao sto mi je tesko citati uvredljive komentare na nas racun, tako isto mi je tesko procitati uvrede od strane nasih navijaca usmjerene prema drugima. To govori o nama samima kakvi smo i nimalo ne odgovara nivou na kojem mislimo da jesmo i na kojem zelimo da budemo kao klub i kao navijaci. Ne dokazuje se lojalnost klubu uvredom psovkom.
Izvinjavam se na duzini posta
MortemHz je napisao/la:Borjan potpisao za Radnicki , 15-ti tim srbije,ne odgovara mu duzina ugovora...e moj Milane
Potpisao za njih na godinu a za nas nije htio na godinu i po a kako neko da ti vjeruje da je Radnicki ponudio bolje uslove...boze sacuvaj
Zar Ivkic nije otisao negdje na posudbu ?Orton je napisao/la:Ivkic ce biti treci golman
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.