Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hendo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Hendo » 16 sep 2018, 08:18

Ljudi moji, pobjedili smo u velikom derbiju i to u gostima, a naši igrači su hiljade km putovali. Nije mala stvar, zato se osjećala nervoza i nismo bili mirni u završnici.
Već u narednom kolu očekujem petardu Sottonu.
Kocka je bačena

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 16 sep 2018, 09:08

Imamo 5 u nizu,a ova ekipa ima jos toliko rezerve,to nas treba veseliti.Cekamo da se Keita pronade i uhvati ritam,da Fabinha integriramo u ekipu i da Mane(osim golova) i Salah prestanu bit smetala na terenu.Ocekuje se vise i od Firmina,nasoj lokomotivi je vrijeme da se pribere.
Lijepo je biti konkurent za naslov :ljepota:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 sep 2018, 10:20

Liverpool nikada nije izgubio gostujucu utakmicu kada je Firmino strijelac :wtf:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 sep 2018, 10:51

Alison jučer kriminalan sa ispucavanjima, ovako na prvu se sjecam 3-4 nabijanja u aut..

TAA doooooosta slabiji u ofanzivi u odnosu na Robertsona koji je yebena masina
ZZ

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 sep 2018, 11:31

moj uzor-S.G je napisao/la:Alison jučer kriminalan sa ispucavanjima, ovako na prvu se sjecam 3-4 nabijanja u aut..

Alisson completed more passes (17) than Lucas Moura (11) Harry Kane (9)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 sep 2018, 11:48

moj uzor-S.G je napisao/la:Alison jučer kriminalan sa ispucavanjima, ovako na prvu se sjecam 3-4 nabijanja u aut..

Samo jednu covjek u aut nabio u 5 utakmica. Sta ti je? Najbolji pas ima od svih golmana u ligi ima i najtacniji.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 sep 2018, 13:06

sjecam se onu jednu da je izbio i bilo mi je drago sto je to uradio ocekivao sam da ce opet driblati i izgubiti loptu.
Meni je o dalje robertson najvece iznenađenje ocekivao sam da nece nikako igrati kad je potpisao, milner jeste podcijenjen al on je konstantno dobar, mozda i najkorisniji zadnjih godina kad se uzme u obzir da je izgurao dobro i onu jednu sezonu na lijevom beku. Gomez me nije iznenadio jer kontam koliko je tesko biti bolji od lovrena :mrgreen: njega samo zdravlje da posluži tokom ove sezone da liverpool ne zavisi od lovrena i matipa.
Van dijk u svakom slucaju nosi odbranu i bolje da je gomez uz njega koji moze nauciti nego smotani matip i ludi lovren.
Al wijnaldum je na konkurenciju reagovao tako sto je podigao igru za par nivoa pa sad nek oni griju klupu. Ne znam kako bi gini i milner izgledali sa fabinhom treba i to probati, keita je solidan a henderson po meni jos uvijek nije u nekoj formi.
Za pocetak malo razdvojiti manea i salaha nek jedan odmara treba dati shaqiriju priliku.
You are someone else I am still right here

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 16 sep 2018, 13:06

OTNYS_YNWA je napisao/la:

Samo jednu covjek u aut nabio u 5 utakmica. Sta ti je? Najbolji pas ima od svih golmana u ligi ima i najtacniji.
E yebi ga sad, pretjera ga. Ederson je sto se tice toga top.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 sep 2018, 13:10

mirgerr je napisao/la:

E yebi ga sad, pretjera ga. Ederson je sto se tice toga top.
Passing accuracy so far in the Premier League:

- Alisson: 88%

- Ederson: 84%

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 16 sep 2018, 13:40

Ovo su bila ispucavanja mislim ne iz igre, kada je trazio bekove na pola centra. Sve u aut.

Sto se tice pasova iz igre, tu mu se nema sta prigovorit
ZZ

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 sep 2018, 13:54

Postavio sam shemu na temi EPL-a, od 25 ispucavanja 2 su otišla u aut.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 sep 2018, 14:33

Jel moguce da se covjeku trazi zamjerka. Osim onog protiv Leicestera nema apsolutno ni jedno. Bolje i u aut nego da dribla.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 16 sep 2018, 15:51

Ja ne trazim nikakve mane, samo kazem da je na osnovu prikazanog iz prosle godine Ederson iz Citya top lige, sto ne znaci da ovaj Alisson nece biti.

Ako mene pitas najvaznije mi je da ne prima glupe golove, da izlazi na ubacaje i odmah salje loptu u kontre i da ne dribla. Ovo sto za sad prikazuje Alisson je super i samo da ovako nastavi bice odlicno.
A to hoce li pogoditi Manea u trepavicu il ce izbiti u aut i nije nesto cime se zamaram.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 sep 2018, 16:23

:thumbup:
Sve dok ne glumi Hasagića i ne izvodi neke prerizične pasove svejedno mi je hoće li neka otići u aut. Al' kako se Klopp juce izdera na Salaha kad je ponovo bio sebican i nije dodao loptu Sturridgu nekad pred kraj tekme, valjda ce se malo smiriti i opustiti, izgleda kao da je sam sebi stavio pritisak da mora zabijati svaku tekmu i ponoviti proslosezonski ucinak (sto je gotovo nemoguce).
Zato su mi ove pobjede na startu sezone posebno drage, napadacka igra realno nije jos na vrhuncu al' je zato defanziva top, mnogo se organizovanije brane nego prosle sezone.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 17 sep 2018, 10:12

Sutra PSG.
Sve isto, samo Keita i Firmino na klupu Hendo i Sturidge u prvu postavu.
Kocka je bačena

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 17 sep 2018, 11:36

BeyKopites je napisao/la: Zato su mi ove pobjede na startu sezone posebno drage, napadacka igra realno nije jos na vrhuncu al' je zato defanziva top, mnogo se organizovanije brane nego prosle sezone.
To je to, bravo.

Napadački još nismo ni blizu nivoa od prošle sezone, a imamo pet od pet!
Odbrana je ta koja pravi razliku ove sezone. I ovu subotnju utakmicu i utakmicu protiv Leicestera, pa usudit ću se reći i protiv Brightona bi prošlosezonski Liverpool, a da ne govorim o onim Liverpoolima ranije, sigurno prokockao, tj. u bar 2 od ove 3 utakmice ne bi pobijedili.
To je ono što ohrabruje i što daje nadu da se ove sezone moze uzeti neki trofej.
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 sep 2018, 12:58

Hendo je napisao/la:Sutra PSG.
Hendo i Keita vjerovatno, ali sto Stu umjesto Firmina. Nas najbolji igrac je spreman :opaopa:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 17 sep 2018, 14:24

Hendo je napisao/la:Sutra PSG.
Hendo i Keita vjerovatno, ali sto Stu umjesto Firmina. Nas najbolji igrac je spreman :opaopa:
Ako je Firmino spreman onda svakako starta. Gini će sad da leti terenom nakon gola u gostima.
Kocka je bačena

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 17 sep 2018, 20:29

Ako je suditi po izjavama sa danasnje konferencije, Bobby najvjerovatnije igra. A ako se nekim slucajem on ne bude osjecao spreman za tekmu, Stu je 100% spreman.

Spomenuo je i Solankea i Origija, al mislim da je to bilo tek onako reda radi.

Spamm

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 17 sep 2018, 20:48

Firmino nije trenirao danas tako da ocekujem Sturridgea od pocetka, bas me zanima kako ce funkcionisat on sa Salahom i Maneom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.