plemska krv navikla na vilicu. i juhu vilicom jedete.
Shullenta je napisao/la:Ja sam reinkarnacija jagnjeta
Vi ste najveći klub možda Zapadnog Mostara, države niste sigurno.Najveći klub u državi vam je očitao lekciju sinoć.Shullenta je napisao/la:Kakva radost na forumu danas, pobjede najveći klub u državi, i kontaju da su titulu uzeli![]()
Pritvorite ga sa sarielom, nek im đipke baci malo sijenaVirtu4l je napisao/la:Shullenta je napisao/la:Ja sam reinkarnacija jagnjeta
Neki su i bez novog pravila znali nastavljati evropski put za razliku od vas..Shullenta je napisao/la:Jedva čekam četvrtak i nastavak europskog puta, ovi maleni nek se okrenu plbih jer im ništa drugo ne preostaje
Najbolje ih je opisao onaj njihov klosar s juga. "Neeeeeeaaamo skole, neeeeeamo nista, volimo Zeeeeelja i to je to."Lakoste je napisao/la:
Nepismeni 1988![]()
Nije on gradska raja nego obicni narkoman.Shullenta je napisao/la:Ime mi je Mladen Voijčić Tifa i prava sam fina gracka sarajevska rajaVirtu4l je napisao/la:Ko je ovaj isprdak iz ruralnog Mostara? Nisam ga ranije primjećivao.
Sa europskom Slobodom i uvijek ambicioznim europskim Chelikom ! ?Shullenta je napisao/la:S kim sarajevski klubovi se sastaju nisam upratio?
Jedan sarajevski klub je sinoć vas sa zemljom sastavioShullenta je napisao/la:S kim sarajevski klubovi se sastaju nisam upratio?
kakav debilcic.Shullenta je napisao/la:S kim sarajevski klubovi se sastaju nisam upratio?