Želje su jedno, mogućnosti i realnost drugo. Nije se očekivalo ispadanje u prvom pretkolu i plan za zamjenu trenera nije bio spreman. Ukoliko se ne dogovori neko provjereno ime, a koje može napraviti iskorak na osnovu izloženih planova i traženih uslova, odigrat će se na sigurnu kartu za BH ligu, a to je Husref. PozSurreal je napisao/la: ↑30 jul 2023, 00:18Čuj još se vaga, Husref - najbliži? Kako, zašto? Pa ako si se odlučio za Husrefa, mogao si čovjeka još u utorak staviti za trenera, već bi se "upoznao" sa ekipom. I na kraju dana, ukoliko je propao dogovor sa Šimundžom, ko su potencijalni kandidati? Tomić, Ilić i Čačić?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Pa jbt kako da propadne sa Simundzom, a jutros sve bilo zavrseno???
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Sarajevo to smo mi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ne loži se na zayebancije, raja se više zayebava, nego što zna. Trebalo bi aBd da Ante šarne, ali nikad se ne zna šta se sve može izdešavati. Znaš i sam kako to s nama ide

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Takodjer sam cuo da ce Ante da sarne, da je prakticno gotova stvar. Ne znam, odakle info da nece

1946
Nadam se samo da ce Ante imati potpunu slobodu, odrješene ruke kada je igrački kadar u pitanju, bez da mu se iko i išta nameče, pogotovo igrači, lažni projekti i treneri za stručni štab.
-
- Kontakt:
Smješno je kako se rezonuju stvari. Mirvica prozivaju loš drzi Ajlu i Mirzu kad ih je smjenio sad je kao dobar. Ako dodje Husref opet Mirvic loš a ako dodje Ante onda je Mirvic dobar.
-
- Kontakt:
Samo da ne bude mozzartovanja, glat 3 bobe 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odluka budućeg trenera može odlučiti njegovu budućnost kao investitora. I zaista me “strah” da ako bi sad sa trenerom fulao, da bi odustao od ovoga. Ante je jedini pravi izbor od ovih kandidata koji se spominju. Eventualno Kopić. Tomića ne računam jer se zahvalio na ponudi.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jul 2023, 00:51Smješno je kako se rezonuju stvari. Mirvica prozivaju loš drzi Ajlu i Mirzu kad ih je smjenio sad je kao dobar. Ako dodje Husref opet Mirvic loš a ako dodje Ante onda je Mirvic dobar.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- prisonbreak
- Kontakt:
Ima Celik generalku vec zakazanu za vikend.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2023, 23:12Treba vidjeti idući vikend da sa Čelikom odigramo prijateljsku, u slučaju da se ne bude igralo iduće kolo radi igranja Borca u Europi.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Vidimo se na sjeveru 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sjebat ce se nacija ljudi
-
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO!
Ko izda, pizda!
Ko izda, pizda!
Ocekujem 6-0 da zasjedemo na prvo mjesto.
- FKSDoGroba
- Kontakt:

HAJDEEEEEEE!!