PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Lazovcic mali,i lazni moralista.
Prosipa povremeno pricu u nadi da ce pokupiti simpatije forumskog auditorijuma.
A baska sto je pitar.
A baska sto je pitar.
💩💩
Gledaj što sam praćen i u Crnoj Gori jbt.
To si čitao našu temu pa znaš kad sam se uključio? Znaš li gdje sam bio do tad, da li sam bio kući, da li sam imao pristup internetu? Nismo svi lezihljebovići.
Ovom propalom abortusu ispod nemam šta ni odgovarat. Virto, napokon gubiš trofej ove godine, ako Goosman ne uzme kantu yebo ti nas.

Ovom propalom abortusu ispod nemam šta ni odgovarat. Virto, napokon gubiš trofej ove godine, ako Goosman ne uzme kantu yebo ti nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Cantaro jedna, mali lazov ili lazovcicGoosman je napisao/la:Lazovcic mali,i lazni moralista.
A baska sto je pitar.
Tako je Sari legendo, objasni dječaku šta je pleonazam.Sariel1987 je napisao/la:Cantaro jedna, mali lazov ili lazovcicGoosman je napisao/la:Lazovcic mali,i lazni moralista.
A baska sto je pitar.

-
- Kontakt:
Zapetljacu ga onda of skroz
-
- Kontakt:
Gramaticka gresko prirode operi usta zaudara na klosarluk.Goosman je napisao/la:Ljudski otpad,odnosno tuzlak.
Svaka komunikacija mora da prestane.
Joj brata na temi Slobode
Evo sat vremena sam pise postove na temi haman 10 komada zaredo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
zaredao sam "sarajevo" na temi, ne 10 postova :mrgreen:miky_hz je napisao/la:Joj brata na temi Slobode :bow: Evo sat vremena sam pise postove na temi haman 10 komada zaredo :rol:
Dobar.Chinaglia je napisao/la:zaredao sam "sarajevo" na temi, ne 10 postovamiky_hz je napisao/la:Joj brata na temi SlobodeEvo sat vremena sam pise postove na temi haman 10 komada zaredo

Cini ti se.To sto zaudara ste ti i tvoja okolina.Sariel1987 je napisao/la:Gramaticka gresko prirode operi usta zaudara na klosarluk.Goosman je napisao/la:Ljudski otpad,odnosno tuzlak.
Untermensch.
💩💩
Chinaglia je napisao/la:zaredao sam "sarajevo" na temi, ne 10 postovamiky_hz je napisao/la:Joj brata na temi SlobodeEvo sat vremena sam pise postove na temi haman 10 komada zaredo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- dynamodresden1

Maksuz da provjerimo radove i travu na miske areni.svrakino1921 je napisao/la:Jel dolaze pitari na derbi
-
- Kontakt:
Opaaaa plavi guzina i neonaci terminologijaGoosman je napisao/la:Cini ti se.To sto zaudara ste ti i tvoja okolina.Sariel1987 je napisao/la:Gramaticka gresko prirode operi usta zaudara na klosarluk.Goosman je napisao/la:Ljudski otpad,odnosno tuzlak.
Untermensch.
opaaa komadant guzman.

-
- Kontakt:
Glupaneeeeeeee glupaneeee glupaneeeee hahahaha
Parolisto bubasvabo
Parolisto bubasvabo
Nije nista ostalo, ti si sve konjino pojeo.Osim13 je napisao/la:Đipke baci mu sijena
Štae đipke jesu to zapekli hemoroidifks74 je napisao/la:Nije nista ostalo, ti si sve konjino pojeo.Osim13 je napisao/la:Đipke baci mu sijena
Pokloniće im Azmir izlet u 1.ligu FBiH za rođendanGoosman je napisao/la:Ugasi hin Azmire.Uzalud 'postoje'.

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, 19vendetta87, amypitar, aqarius, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Fudo, Guest1945, Hrammm1921, jurisicduska, leo1946, perodeformero, Proximic, VolimBiH96 i 129 gostiju.