kakve tuce

Moderator/ica: GracanicaAA
Bujrum za sve Red dragonse i druzenje prije tekmeVivaLaStella je napisao/la: ↑04 apr 2024, 19:45Sloboda - Zvijezda, kec i jedan razlike..
Bratski "derbi"![]()
Bar nesto pozitivno sto uljepsa redovno svaki derbi. Tradicija koja, nadam se, nikada nece prestatifukara87 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 19:51Bujrum za sve Red dragonse i druzenje prije tekmeVivaLaStella je napisao/la: ↑04 apr 2024, 19:45Sloboda - Zvijezda, kec i jedan razlike..
Bratski "derbi"![]()
![]()
Da kopiramo, sta su o slobodi pisali
Nisam znao za ovu stranicu, zna li se ko pise, odakle je ili je onako neki anonimus iz hobija ili neciji lobiji..
Ono kad pokusas bar sebi biti smijesan pa postavis smiley... Nisi vise vrijedan ni replike, hajde u sanatorij, sad ce ti vizita i terapijaVivaLaStella je napisao/la: ↑04 apr 2024, 19:27jah u tebe otac ovo, al mati ono. Presmijesno, ha?crvenocrnitz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 18:10Za razliku od tebe ja i zivot imam, nisam u sanatoriju kao tiVivaLaStella je napisao/la: ↑04 apr 2024, 14:48
Druze 24 sata prosla i nisi mogao smislit nista bolje? Ovo samo tebi i ledenom moze bit smijesno![]()
![]()
Haj ti u miladije, mozda ti pored govornih mana rijese i problem sa nedostatkom humoracrvenocrnitz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 07:38Ono kad pokusas bar sebi biti smijesan pa postavis smiley... Nisi vise vrijedan ni replike, hajde u sanatorij, sad ce ti vizita i terapijaVivaLaStella je napisao/la: ↑04 apr 2024, 19:27jah u tebe otac ovo, al mati ono. Presmijesno, ha?crvenocrnitz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 18:10
Za razliku od tebe ja i zivot imam, nisam u sanatoriju kao ti![]()
![]()
Pa tupsone ti si pokusao ispasti smijesan, a na kraju ostao samo navijac Celika, i onda drugome daavis o nedostatku humora.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 apr 2024, 08:06Haj ti u miladije, mozda ti pored govornih mana rijese i problem sa nedostatkom humoracrvenocrnitz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 07:38Ono kad pokusas bar sebi biti smijesan pa postavis smiley... Nisi vise vrijedan ni replike, hajde u sanatorij, sad ce ti vizita i terapija
meni nije jasno kako neko moze biti ovako glup kao stellaBeduin je napisao/la: ↑05 apr 2024, 15:59Pa tupsone ti si pokusao ispasti smijesan, a na kraju ostao samo navijac Celika, i onda drugome daavis o nedostatku humora.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 apr 2024, 08:06Haj ti u miladije, mozda ti pored govornih mana rijese i problem sa nedostatkom humoracrvenocrnitz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 07:38
Ono kad pokusas bar sebi biti smijesan pa postavis smiley... Nisi vise vrijedan ni replike, hajde u sanatorij, sad ce ti vizita i terapija
A levat puca od muke zbog ovog gore napisanog i poziva za Red Dragonse, gotivne i pitome momke.
Boze sacuvaj, ja ne vjerujem sta vi pisete.Beduin je napisao/la: ↑05 apr 2024, 15:59Pa tupsone ti si pokusao ispasti smijesan, a na kraju ostao samo navijac Celika, i onda drugome daavis o nedostatku humora.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 apr 2024, 08:06Haj ti u miladije, mozda ti pored govornih mana rijese i problem sa nedostatkom humoracrvenocrnitz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 07:38
Ono kad pokusas bar sebi biti smijesan pa postavis smiley... Nisi vise vrijedan ni replike, hajde u sanatorij, sad ce ti vizita i terapija
A levat puca od muke zbog ovog gore napisanog i poziva za Red Dragonse, gotivne i pitome momke.
Haha, postujem tebe kao forumasa, pa necu odgovarati s uvredama.
Ma nemam ni ja nista protiv vas, zasto bih imao. Rivalitet sportski na stranu. Znas da ja vas volim, tamo na kraju dana.VivaLaStella je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:12Postujem tebe kao forumasa, pa necu odgovarati s uvredama.
Ko me poznaje, zna da protiv slobodasa nemam nista. Moji su postovi iskljucivo bili upuceni debilnom goretzki, a ako cete se vi spustati na taj nivo da tog retarda branite onda bujrum, fakat me to ne dotice![]()
I ono pisanje za druzenje Dragonsa i Fkr nije bio sarkazam, ne znam sto bih pucao od muke bokte mazo, pa i sam sam bio dio tih druzenja vise puta.
Al helem nejse
ma dobro kompleksi, zivi u malom mjestu, tesko mu je, tuzla je za njega las vegas vjerovatnocrvenocrnitz je napisao/la: ↑05 apr 2024, 07:38Ono kad pokusas bar sebi biti smijesan pa postavis smiley... Nisi vise vrijedan ni replike, hajde u sanatorij, sad ce ti vizita i terapijaVivaLaStella je napisao/la: ↑04 apr 2024, 19:27jah u tebe otac ovo, al mati ono. Presmijesno, ha?crvenocrnitz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 18:10
Za razliku od tebe ja i zivot imam, nisam u sanatoriju kao ti![]()
![]()
Nije do njih, evo golman je dobro odreagovo al nedade sudija
Koji cirkus hahaha. Ne mogu da vjerujem da je ono ponistio.