Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Nek su izgubili 
Odlicno sto su izgubili, mozda ce odmarat glavne igrace u preostale 2 utakmice, jer ne mogu se maknut na tabeli.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Koji to trener još u NBA ligi daje 30 minuta igraču koji ima 0-0 iz igre. Pa Ben Wallace je za Evansa Shaq
Kako će PJ nakon prve runde PO lagano letiti
Kako će PJ nakon prve runde PO lagano letiti
VidisBosnaSTL je napisao/la:Nemoj vise to govoriti ovi levati nemogu da pogode slobodno bacanje !emir79 je napisao/la:Nece izgubiti sigurno.BosnaSTL je napisao/la:Lose ekipe kao Toronto pronadju nacin kako da izgube tekmu
Toronto je u ovoj utakmici imao glavu i rep,a Nets to nemaju, nego se vade na individualne igrace, kao Williams, Johnson, Lopez. Kad njih ne ide , ekipa se raspada.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- el-fighter
- Kontakt:
Netsi zijanili veceras, a Mirza je opet ostao bez nastupa. Mozda je tako i bolje, jer je cijela ekipa igrala za qrac. Cim sam vidio na pocetku da Lopez ima 0-5 sut, znao sam da ce izubiti. Previse su ovisni o pojedincima i kada nekoga ne ide, oni gube. Deron je opet morao potegnuti, iako je sinoc napustio teren sa bolnom grimasom na licu, ali nije bilo dovoljno. Ponekad mi bude zao ovog momka, odlican je igrac, ali nema s kime igrati.
Humphries i Evans su veceras doslovno raskucali utakmicu. Zajedno su skupili nevjerovatna 2 poena!
Ajd Evans barem kupi skokove kao lud, ali Hump se u posljednje vrijeme totalno izgubio. Veceras samo 2 poena za 12 minute i ostalo doslovno nista.
Humphries i Evans su veceras doslovno raskucali utakmicu. Zajedno su skupili nevjerovatna 2 poena!
Ajd Evans barem kupi skokove kao lud, ali Hump se u posljednje vrijeme totalno izgubio. Veceras samo 2 poena za 12 minute i ostalo doslovno nista.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma usli bez motiva i volje u utakmicu, pa kad se na poluvremenu vidjelo da ce Pacersi izgubit, probali se vratit. A najvise su "zijanili" C.J. i Joe, niko i ne ocekuje od Redze da ce konstantno imati napadacki ucinak, osim mozda P.J.-a 
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
joj, reko bi covjek dok ti cita post da ti zalis sto su izgubili.el-fighter je napisao/la:Netsi zijanili veceras, a Mirza je opet ostao bez nastupa. Mozda je tako i bolje, jer je cijela ekipa igrala za qrac. Cim sam vidio na pocetku da Lopez ima 0-5 sut, znao sam da ce izubiti. Previse su ovisni o pojedincima i kada nekoga ne ide, oni gube. Deron je opet morao potegnuti, iako je sinoc napustio teren sa bolnom grimasom na licu, ali nije bilo dovoljno. Ponekad mi bude zao ovog momka, odlican je igrac, ali nema s kime igrati.
vala ništa od Mirze ove sezone izgleda više, al opet se bilo lijepo druziti s ovom rajom ovdje, fakat jest.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- el-fighter
- Kontakt:
Zalim jarane, ne znam sta cu od mukeFOURTHOFFICIAL je napisao/la:joj, reko bi covjek dok ti cita post da ti zalis sto su izgubili.el-fighter je napisao/la:Netsi zijanili veceras, a Mirza je opet ostao bez nastupa. Mozda je tako i bolje, jer je cijela ekipa igrala za qrac. Cim sam vidio na pocetku da Lopez ima 0-5 sut, znao sam da ce izubiti. Previse su ovisni o pojedincima i kada nekoga ne ide, oni gube. Deron je opet morao potegnuti, iako je sinoc napustio teren sa bolnom grimasom na licu, ali nije bilo dovoljno. Ponekad mi bude zao ovog momka, odlican je igrac, ali nema s kime igrati.
Ajd Evans barem kupi skokove kao lud, ali Hump se u posljednje vrijeme totalno izgubio. Veceras samo 2 poena za 12 minute i ostalo doslovno nista.![]()
vala ništa od Mirze ove sezone izgleda više, al opet se bilo lijepo druziti s ovom rajom ovdje, fakat jest.
Bilo je predobro ovdje sa rajom provoditi noci gledajuci Mirzu, ne smijem ni zamisliti kakvo bi ludilo bilo da sad u zadnje dvije tekme PJ odmara glavne igrace i da Mirza dobije veliku minutazu
Velež do groba života mi moga
- majestic24
- Kontakt:
netsi idu na atlantu ili bullse...iskreno,ja im nedajem previse sanse,al vidjet cemo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Atlanta im lezi, dok je sa Bullsima drugcija situacija... izgleda da ce na antalantumajestic24 je napisao/la:netsi idu na atlantu ili bullse...iskreno,ja im nedajem previse sanse,al vidjet cemo.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Pa vidim ja, pogotovo me začudio ovaj dio kad Humpa oplakuješ.el-fighter je napisao/la:Zalim jarane, ne znam sta cu od mukeFOURTHOFFICIAL je napisao/la:joj, reko bi covjek dok ti cita post da ti zalis sto su izgubili.el-fighter je napisao/la:Netsi zijanili veceras, a Mirza je opet ostao bez nastupa. Mozda je tako i bolje, jer je cijela ekipa igrala za qrac. Cim sam vidio na pocetku da Lopez ima 0-5 sut, znao sam da ce izubiti. Previse su ovisni o pojedincima i kada nekoga ne ide, oni gube. Deron je opet morao potegnuti, iako je sinoc napustio teren sa bolnom grimasom na licu, ali nije bilo dovoljno. Ponekad mi bude zao ovog momka, odlican je igrac, ali nema s kime igrati.
Ajd Evans barem kupi skokove kao lud, ali Hump se u posljednje vrijeme totalno izgubio. Veceras samo 2 poena za 12 minute i ostalo doslovno nista.![]()
vala ništa od Mirze ove sezone izgleda više, al opet se bilo lijepo druziti s ovom rajom ovdje, fakat jest.![]()
Bilo je predobro ovdje sa rajom provoditi noci gledajuci Mirzu, ne smijem ni zamisliti kakvo bi ludilo bilo da sad u zadnje dvije tekme PJ odmara glavne igrace i da Mirza dobije veliku minutazu
Daj Boze da mu da barem ove zadnje dvije tekme, pa kud puklo da puklo, da uzivamo malo ovdje, zasluzili smo vala
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
sezona za mirzu je gotova od onog trnutka, kad je pj najavio povratak humphriesa u rotaciju. netsi ispadaju u prvom kolu play offa. taman mirza da odmori pred pripreme s reprezentacijom.
vidjecemo sta ce biti sljedece sezone. nista me ne bi iznenadilo. jedino sto je zagarantovano, je miirzin ostanak u nba.
vidjecemo sta ce biti sljedece sezone. nista me ne bi iznenadilo. jedino sto je zagarantovano, je miirzin ostanak u nba.
“We don’t need to get anybody hurt,” P.J. Carlesimo added. “We’re not playing for anything. Going forward now we’ve certainly got to rest some people.”
U prevodu mogli bi gledat Mirzu veceras
U prevodu mogli bi gledat Mirzu veceras
a **** ga pj, mogo si ga vala stavit sinoć, a da ne igra večeras
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Izuzetak njih par, svi ostali treneri su obicni biznismeni. I danas bi mnogi mogli dobiti minute, osim Mirze, naravno ...
Valjda ce veceras sta ubosti 
pa i da odigra zadnje dvije tekme po 20 ili vise minuta i da zabije isto toliko koseva, on ga u play offu nece ubacit u rotaciju. to ce ga samo jos vise iznervirat.
zato, iako mi je krivo, prekrizimo ovu sezonu i nadajmo se da ce sljedeca biti bolja..
zato, iako mi je krivo, prekrizimo ovu sezonu i nadajmo se da ce sljedeca biti bolja..
-
svejedno77
- Kontakt:
Iskreno nisam pratio zadnje utakmice Mirze, ima i pametnijih stvari od gledanja Humpfa i Redze ja sam Brooklyn gledao prvenstveno radi Mirze i znalo se da ce Hump dobit priliku kao i Mirzu sto je dobio (reda radi), ali cu pogledat ove zadnje dvije jer su cvrsto na 4 poziciji Istoka.
Tako da ce igrat sigurno dosta u zadnje dvije tekme jedino ako ga i tu zakine PJ naravno opet nisu znacajne utakmice ali eto, Playoff Brooklyn naravno necu ni pratit (niti jednu utakmicu jedino Conference Final al sumnjam da ce doc) jer velikom vjerovatnocom ce Humpfries dobit prednost nad Mirzom i ako moram rec nisam gledao zadnje utakmice kad je igrao Hump po statistici u tim utakmicama nije dao neki doprinos.
Posto cak jedno vrijeme nisam nikako ni pratio ovu temu htjeo sam da kazem za one koji slave svaki poraz Netsa da ih potpuno shvatam a one ljude koji to ne shvataju a ima ih par na Temi to je njihov problem.
Nisam prije navijao za Netse nit cu sad ako Mirza ne igra, ima puno boljih ekipa koje sam i prije simpatisao i duze vrijeme pratio mozda vise ne toliko al eto kao jedan primjer navijao sam za Tau Ceramicu kad je igrao Mirza i svaka pobjeda al sad briga me kolko su igrali il jesul ispali osvojili Euroligu itd.ovo je Mirzina Tema a ne Netsa i njihovih navijaca
Tako da ce igrat sigurno dosta u zadnje dvije tekme jedino ako ga i tu zakine PJ naravno opet nisu znacajne utakmice ali eto, Playoff Brooklyn naravno necu ni pratit (niti jednu utakmicu jedino Conference Final al sumnjam da ce doc) jer velikom vjerovatnocom ce Humpfries dobit prednost nad Mirzom i ako moram rec nisam gledao zadnje utakmice kad je igrao Hump po statistici u tim utakmicama nije dao neki doprinos.
Posto cak jedno vrijeme nisam nikako ni pratio ovu temu htjeo sam da kazem za one koji slave svaki poraz Netsa da ih potpuno shvatam a one ljude koji to ne shvataju a ima ih par na Temi to je njihov problem.
Nisam prije navijao za Netse nit cu sad ako Mirza ne igra, ima puno boljih ekipa koje sam i prije simpatisao i duze vrijeme pratio mozda vise ne toliko al eto kao jedan primjer navijao sam za Tau Ceramicu kad je igrao Mirza i svaka pobjeda al sad briga me kolko su igrali il jesul ispali osvojili Euroligu itd.ovo je Mirzina Tema a ne Netsa i njihovih navijaca
u koliko je tekma?
- storm_raider
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.