PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
evo ulazim
dziza samo da restartujem kompjuter eato me za 3 minuta budi ti u eu2
ajde pozuri ja vec cekam
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
evo idem sad !! ulazim
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hitno mi treba link za PES ..hvala
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
jasko_juve
- Kontakt:
s ovog sam ja skidao...samo 300 MB !...jest da nema komentatora, al skines za cas poslaEmir ZENICA je napisao/la:Hitno mi treba link za PES ..hvala
http://thepiratebay.org/torrent/3630903" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ limuntos
Mlogo zahvaljujem
Mlogo zahvaljujem
Volim te Celik ! ! !
Potvrđujem Arnesov post u temi "2. SportSport.ba PES6 Liga ".
I Arnese , nisam izašao zbog poraza , nego sam izašao zbog nerviranja , slomio sam dasku na kojoj stoji tastatura , bolje mi i to nego da napravim veću štetu (bi sigurno da sam odigrao do kraja).
Rekao sam ti , rezultat mi nije bitan , više volim svoju imovinu
I Arnese , nisam izašao zbog poraza , nego sam izašao zbog nerviranja , slomio sam dasku na kojoj stoji tastatura , bolje mi i to nego da napravim veću štetu (bi sigurno da sam odigrao do kraja).
Rekao sam ti , rezultat mi nije bitan , više volim svoju imovinu
Sloboda Tuzla !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel se to igralo u 100 maraka, pa si morao lomiti dasku na kojoj stoji tastatura.
Ne kontam stvarno da mozete ovu ligu uzimati toliko za ozbiljno, bilo je svakakvih slucajeva dosad (ako se sjecate ,Dartanjan itd, da ne nabrajam sad). I ja se ''naljutim'', kad promasim/izgubim, katkad i opsujem, ali ovo je samo igra. Liga je napravljena prvobitno zbog zabave/ubijanja dosade.
Ovim si dobio prvu opomenu zbog namjernog izlazenja iz igre, kod druge opomene ti se oduzima pola bodova, a kod trece suspenzija iz lige.
Ne kontam stvarno da mozete ovu ligu uzimati toliko za ozbiljno, bilo je svakakvih slucajeva dosad (ako se sjecate ,Dartanjan itd, da ne nabrajam sad). I ja se ''naljutim'', kad promasim/izgubim, katkad i opsujem, ali ovo je samo igra. Liga je napravljena prvobitno zbog zabave/ubijanja dosade.
Ovim si dobio prvu opomenu zbog namjernog izlazenja iz igre, kod druge opomene ti se oduzima pola bodova, a kod trece suspenzija iz lige.
**** , na živcima sam 0 , bilo šta da radim brzo se nerviram , ne samo virtual world.Goalgetter je napisao/la:Jel se to igralo u 100 maraka, pa si morao lomiti dasku na kojoj stoji tastatura.![]()
Sloboda Tuzla !!!
evo ne igram na ovom forumu ligu, nema mjesta sadGoalgetter je napisao/la:Jel se to igralo u 100 maraka, pa si morao lomiti dasku na kojoj stoji tastatura.![]()
Shollym, LeeSt i tako ti ljudi
A ŠTA JE BILO sa tim Dartanjanom sto ga spomenu golgeter ? kakva je to afera prije bila
bas me zanima ovo mi je prva sezona pa nezz? occel neko ispricat 
Arminn je napisao/la:A ŠTA JE BILO sa tim Dartanjanom sto ga spomenu golgeter ? kakva je to afera prije bilabas me zanima ovo mi je prva sezona pa nezz? occel neko ispricat
dajte ba nesto konkretnije kakav je belaj napravio jer i on dasku razbio 
- bavarac_33
- Kontakt:
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ne kontam sto se zivcirate zbog igre ja zadnji na ljestvici sa -8 golova i ne zivciram se osim jednom kad mi je u 3 kolu armin uvalio 2 gola na cut pri rezultatu od 1:0 za njega i nakon toga mi se nije dalo nego sam pustio tekmu do kraja
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzaba to sve, koliko god sugavo gubio, treba odigrati utakmicu do kraja, i bice kaznjavani oni koji to budu radili.
@Arminn.
Ukratko, prekinut mu niz od 4 pobjede zaredom, pa poludio kad ga je dziza_23 navodno nafakaski dobio 1-0
. Evo ovdje imas to sve, pa citaj.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... an#p991416
@Arminn.
Ukratko, prekinut mu niz od 4 pobjede zaredom, pa poludio kad ga je dziza_23 navodno nafakaski dobio 1-0
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... an#p991416
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma Armin ti je Dartanjan kako vec

Volim te Celik ! ! !
- bavarac_33
- Kontakt:
ajd imal ko raspolozen dok ovaj moj protivnik odgleda seriju....eu2 room bavarac_33 pass 123
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.